-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Cold start σήμερα το πρωί.
Και νορμάλ, όπως δουλεύει κανονικά μετά απο 5 λεπτά.
Επαναλαμβάνω έχει αλλαχτεί η καδένα και η τρόμπα νερού που βγάζουν ανάλογο θόρυβο.ΔΕν μου αρεσει να ειμαι μαντης κακων, αλλα για διαβασε ολο το thread αυτο,
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=53452
μαζι με τα λινκ και τα βιντεο, γιατι δεν το ακουω καλα το Golfακι. Στην 3η σελιδα νομιζω καποιος αναφερει για βαλβιδα μεταβλητου που μπουκωνει και μπορει να καθαριστει. Ελπιζω να ειναι τετοιο και οχι φαγωμενα γραναζια ή τεντωτηρες καδενας κλπ. και τρεχεις για αλλα. Μακαρι να ειναι κατι αλλο που δεν μου ερχεται στο νου.
Ασχετο με τη συζητηση, πατωντας το κουμπακι 'Επεξεργασια' πανω δεξια στο ποστ σου, σου επιτρεπει να διορθωσεις αυτο που εχεις γραψει. Αν εν τω μεταξυ αντι για 'Υποβολη' πατησεις 'Προεπισκόπηση' θα σου δειξει πως 'θα φαινεται' αν πατησεις 'Υποβολη' χωρις ομως να ποσταρεις, ωστε να μπορεις να διορθωεις τυχον θεματακια. στο τελςο πατας 'Υποβολη'.
Trident μου έκανες την καρδιά περιβολι[emoji16]
Το post της 3ης σελίδας του post που με παρέπεμψες δεν δουλεύει γιατί είχε κάνει αναβάθμιση το vwclub και χάθηκε μάλλον.
Καλά θα ήταν να το βρίσκαμε.Σε ευχαριστώ φιλε[emoji6]
- Ξεχασα να πω ότι έκανα τράμπα πριν λίγο τον πολ/στη 3 με τον 4 (οπως μου προτεινες εσυ παραπανω και ένας ακόμα χρήστης σε άλλο φορουμ) και περίμενα η να μετατεθεί το misfire στον 4 η να παραμείνει στον 3 και να πάω μετά στα μπουζί.
Δεν περίμενα όμως να εξαφανιστεί το λαθος… δεν βγάζει misfire σε κανέναν κυλινδρο. Okay… ότι να'ναι!
- Ξεχασα να πω ότι έκανα τράμπα πριν λίγο τον πολ/στη 3 με τον 4 (οπως μου προτεινες εσυ παραπανω και ένας ακόμα χρήστης σε άλλο φορουμ) και περίμενα η να μετατεθεί το misfire στον 4 η να παραμείνει στον 3 και να πάω μετά στα μπουζί.
-
Μετα απο λιγο ψαξιμο, Το 'χαμενο' κειμενο μοιαζει να ειναι αυτο
http://www.sciroccocentral.co.uk/forum/viewtopic.php?f=25&t=11007
θα πρεπει να γραφτεις ομως γιατι λεει δεν δειχνει εικονες ή αλλα συνημμενα. Ελπιζω να ειναι ΜΟΝΟ αυτο. Αν θυμαμα καλα απο τοτε που το διαβασα η εντυπωση μου ειναι πως βρισκεται στην περιοχη που δειχνεις στο βιντεο που εβαλες με το χερι σου, στην 'αριστερη κατω' ακρη της κυλινδροκεφαλης οπως την κοιταμε.
Οπως ειδες στη συζητηση που εβαλα, στο συγκεκριμενο προβλημα δεν αλλαζουν μονο καδενα, αλλα και γραναζια, τεντωτηρες, πιθανα και αυτη τη βαλβιδα που λεει οτι καθαριζει ο τυπακος στο λινκ που εβαλα τωρα... πολλα φραγκα.
Μπορει οι πολλαπλασιαστες να ειχαν καμμια υγρασια που τωρα την εκανε??
-
Μετα απο λιγο ψαξιμο, Το 'χαμενο' κειμενο μοιαζει να ειναι αυτοhttp://www.sciroccocentral.co.uk/forum/viewtopic.php?f=25&t=11007
θα πρεπει να γραφτεις ομως γιατι λεει δεν δειχνει εικονες ή αλλα συνημμενα. Ελπιζω να ειναι ΜΟΝΟ αυτο. Αν θυμαμα καλα απο τοτε που το διαβασα η εντυπωση μου ειναι πως βρισκεται στην περιοχη που δειχνεις στο βιντεο που εβαλες με το χερι σου, στην 'αριστερη κατω' ακρη της κυλινδροκεφαλης οπως την κοιταμε.
Οπως ειδες στη συζητηση που εβαλα, στο συγκεκριμενο προβλημα δεν αλλαζουν μονο καδενα, αλλα και γραναζια, τεντωτηρες, πιθανα και αυτη τη βαλβιδα που λεει οτι καθαριζει ο τυπακος στο λινκ που εβαλα τωρα... πολλα φραγκα.
Μπορει οι πολλαπλασιαστες να ειχαν καμμια υγρασια που τωρα την εκανε??
Ναι πολύ πιθανό, μένω Σουηδια και μέχρι πριν 15 μέρες είχαμε από 0 μέχρι +5 τα πρωινά.
Σήμερα έχει +20.
Τεσπα το αφήνω ως έχει αυτό, έχω παραγγείλει έναν Beru έτσι κι αλλιώς… ήρθε σήμερα και το κλειδάκι των πολ/στων γι'αυτό μπόρεσα και τον εβγαλα.Ευχαριστώ Trident[emoji6]
-
[Eurovision mode ON]
ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΠΓΙΟΡΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΜΠΓΙΟΡΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ:
12 ποντοι στην Ελλαδα, για το τραγουδι 'Μαλλον παει και για γραναζι'
10 Ποντοι στην Κύπρο, για το τραγουδι 'Ο Μερκούριος έμπλεξεν'
...
...
...
1 ποντος στη Γερμανια, γιατι φτιαχνει ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ αυτοκινητα!!![Eurovision mode OFF]
-
[Eurovision mode ON]ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΠΓΙΟΡΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΜΠΓΙΟΡΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ:
12 ποντοι στην Ελλαδα, για το τραγουδι 'Μαλλον παει και για γραναζι'
10 Ποντοι στην Κύπρο, για το τραγουδι 'Ο Μερκούριος έμπλεξεν'
...
...
...
1 ποντος στη Γερμανια, γιατι φτιαχνει ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ αυτοκινητα!!![Eurovision mode OFF]
[emoji38] [emoji38]
[emoji1] [emoji2] [emoji16]
Ποτε ξανά VW, μου αρεσουν, κυλάνε ομορφα, μπορεί να έπεσα εγω στην περίπτωση και να πληρώνω αμαρτίες νιότης δεν ξερω… αλλά δεν ξαναπαίρνω ποτέ, άσε που θα με χωρίσει και η γυναίκα γιατί όλο ριάλια δίνει ο Μερκουριος[emoji12]
Το επόμενο μου αμάξι θα είναι Volvo ο κόσμος να χαλάσει (άσχετο το ότι μένω στην χώρα προέλευσης τους).Camshaft adjuster solenoid valv είναι η βαλβίδα μεταβλητού ή η ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα εκκεντροφορου που μου είπες παραπάνω ότι μπουκώνει κλπ? Σκυλομπερδευτηκα!
Την βαλβίδα εκκεντροφορου την βάζουν σε ενα ποτηρι και της δίνουν ρεύμα για να ξεράσει ότι λάδι έχει μαζέψει διάβασα στο ποστ που μου έδωσες.
Okay! -
Περιληψη
Αρχικα της εδωσε ρευμα με καλωδια κατευθειαν απο μπαταρια, τακ τακ τακ μπας και ερθει (λογικη 'κουναω την πετουγια δυνατα πανω κατω καμμια 10ρια φορες για να 'στρωσει' η κλειδαρια')
εστρωσε καπως αλλα οχι τελειως
μετα την εβαλε μεσα στο ζουμι που διαλυει επικαθησεις και τη δουλεψε παλι με μπαταρια για να φυγουν και οι μπιχλες εσωτερικα, ωστε να δουλευει πιο ελευθερα και αβιαστα σε πραγματικες συνθηκες.
Ορκιζεται οτι τελικα αυτο πετυχε, εντελως. -
Περιληψη
Αρχικα της εδωσε ρευμα με καλωδια κατευθειαν απο μπαταρια, τακ τακ τακ μπας και ερθει (λογικη 'κουναω την πετουγια δυνατα πανω κατω καμμια 10ρια φορες για να 'στρωσει' η κλειδαρια')
μετα την εβαλε μεσα στο ζουμι που διαλυει επικαθησεις και τη δουλεψε παλι με μπαταρια για να φυγουν και οι μπιχλες εσωτερικα, ωστε να δουλευει πιο ελευθερα και αβιαστα σε πραγματικες συνθηκες.
Ορκιζεται οτι τελικα αυτο πετυχε, εντελως.Trident καλημέρα,
Διαβαζω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο θόρυβος κατά το cold start αν έχεις αλλάξει πρόσφατα καδένα οφείλεται στο γρανάζι μεταβλητού το οποίο θεωρητικά βγαίνει, ανοιγεται και καθαρίζεται το μπλοκαρισμένο (απο μακα) έλασμα στεγανοποίησης.
Το γρανάζι αυτό είναι σετ της καδένας?
Αν έχεις αλλάξει καδένα δηλαδή… θα έπρεπε να είχε αλλαχτεί και το συγκεκριμένο γρανάζι?Ευχαριστώ. _
-
Απιθανο να πουλιεται μαζι με το σετ καδενας το οποιο συνηθως περιλαμβανει καδενα,τεντωτηρα....αντε και γλυστρες.
-
Ο χρήστης Mercury έγραψε:
Περιληψη
Ορκιζεται οτι τελικα αυτο πετυχε, εντελως.Trident καλημέρα,
Διαβαζω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο θόρυβος κατά το cold start αν έχεις αλλάξει πρόσφατα καδένα οφείλεται στο γρανάζι μεταβλητού το οποίο θεωρητικά βγαίνει, ανοιγεται και καθαρίζεται το μπλοκαρισμένο (απο μακα) έλασμα στεγανοποίησης.
Το γρανάζι αυτό είναι σετ της καδένας?
Αν έχεις αλλάξει καδένα δηλαδή… θα έπρεπε να είχε αλλαχτεί και το συγκεκριμένο γρανάζι?Ευχαριστώ. _
Αγαπητε εδω μπαινουμε σε χωραφια Γκολφάκηδων, και σε λεπτομερειες που δεν γνωριζω. Η πεποίθηση μου είναι οτι δεν ανηκει στο σετ. Θα ελεγα να τσεκαρες κατευθειαν στο vw club ή κατι αντιστοιχο για τετοια λεπτομερεια.
Καθαρισμος Μπεκ