-
εγώ από το 2003 που είμαι εδώ νόμιζα ότι είχε 106Rallye ... και μάλιστα ότι ήταν και είναι και σε άλλα φόρουμς... που έχουν σχέση με peugeot...
κορεάτης ο Bill!!!!!
Γεια σου ρε φίλε Βill!!!!!!! ...
-
fiat ειχε (μπορει να το εχει ακομα )
-
Οχι Νικο δεν ειχα ποτε πεζο εκτος απο το πεζο2
Το κουπε το αγορασε η συζυγος λιγο πριν γνωριστουμε.Το πουντο το κυκλοφορει η μητερα μου πλεον .Η μπαρκετα μας αποχαιρετησε -
Τι επαθε???
-
Περίσσευε οποτε την δωσαμε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το κουπε το αγορασε η συζυγος λιγο πριν γνωριστουμε.Το πουντο το κυκλοφορει η μητερα μου πλεον .Η μπαρκετα μας αποχαιρετησεΜπράβο στην σύζυγο!!! Αυτές είναι γυναίκες!!!!
Σε τι χρωματάκι έχετε τον καρχαρία;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το κουπε το αγορασε η συζυγος λιγο πριν γνωριστουμε.Το πουντο το κυκλοφορει η μητερα μου πλεον .Η μπαρκετα μας αποχαιρετησεΜπράβο στην σύζυγο!!! Αυτές είναι γυναίκες!!!!
Σε τι χρωματάκι έχετε τον καρχαρία;
Κοκκινο
-
Σαν το δικό μου... Κόκκινο ήταν...
Το ποιο όμορφο χρώμα! ... (...μαζί με το ασημένιο...!...) -
Καλησπερα παιδια!
Εχω ακριβως το ιδιο αυτοκινητο και τα ιδια συμπτωματα με αυτα της πρωτης σελιδας. (Hyundai Coupe 99, 180,000κμ)
Το αυτοκινητο δεν επαιρνε μπροστα αν ηταν ζεστο, παρα μονον με σμπρωξιμο. Αλλαξα αισθητηρα στροφαλου, και το αυτοκινητο για ενα 24ωρο επαιρνε μπρος τσακμακι. Απο κει και περα, οχι οτι δεν παιρνει μπρος, αλλα θελει 3-4 δευτερολεπτα γυρισμα η μιζα για να παρει. Θα μου πειτε βεβαια μπορει και να τα φτυσε η μπαταρια, γιατι τοσο καιρο την ειχα λιωσει.
Ξανα βγαζω τον αισθητηρα στροφαλου και ηταν μες το λαδι. Τον καθαριζω και για 2-3 φορες πηρε ευκολα μπρος. Μετα ξανα τα ιδια. Λετε να φταιει αυτο η ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν λαδια εκει? -
Καποια τσιμουχα στο σασμαν την ακουσε και περναει βαλβολινη στο συμπλεκτη και κατ' επεκταση στον αιαθητηρα. Βαλβολινη μυριζει το λαδι? Αν οχι μηπως ειναι καμια τσιμουχα απο την αλλη πλευρα της μηχανης και περναει λαδι απο το στροφαλο προς το βολαν.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Καποια τσιμουχα στο σασμαν την ακουσε και περναει βαλβολινη στο συμπλεκτη και κατ' επεκταση στον αιαθητηρα. Βαλβολινη μυριζει το λαδι? Αν οχι μηπως ειναι καμια τσιμουχα απο την αλλη πλευρα της μηχανης και περναει λαδι απο το στροφαλο προς το βολαν.το 2ο......
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Καποια τσιμουχα στο σασμαν την ακουσε και περναει βαλβολινη στο συμπλεκτη και κατ' επεκταση στον αιαθητηρα. Βαλβολινη μυριζει το λαδι? Αν οχι μηπως ειναι καμια τσιμουχα απο την αλλη πλευρα της μηχανης και περναει λαδι απο το στροφαλο προς το βολαν.Αισθητηρας θέσης στροφάλου.Βλεπω απο φωτό ότι έχει ένα λαστιχάκι οπότε κάτι σφραγίζει.Επίσης που τον βρίσκεις;Στο σασμάν ή στο κορμό της μηχανής;
-
Στον κορμο.
-
στο σημείο που είναι και ο ιμάντας/καδένα και γι'αυτό όταν αλλάζουμε ιμάντες καλό και φθηνό είναι να αλλάζουμε και το τσιμουχάκι του στοφάλου!
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Στον κορμο.Τότε φυσιολογικό δεν είναι να έχει λάδι;
στο σημείο που είναι και ο ιμάντας/καδένα και γι'αυτό όταν αλλάζουμε ιμάντες καλό και φθηνό είναι να αλλάζουμε και το τσιμουχάκι του στοφάλου!
Μόνο που αυτό που λες είναι λάθος σε σχέση με τον απο πάνω αλλά και ακόμα αν είναι σωστό το δικό σου είναι απο την αντίθετη μεριά απο το σασμάν.Επίσης ποτέ δεν έχω ακούσει για προληπτική αλλαγή τσιμούχας στροφάλου.
Μπέρδεμα;
Bρηκα και αυτή την φωτό
δεν ξερω αν είναι το ίδιο ακριβως μοντέλο αλλα δείχνει που είναι ο αισθητηρας (αυτόν δεν ψάχνουμε; ) και όντως είναι στον κορμό.
Η μιζα γυρναει αλλα δεν .........