-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Η brera 2200 cc δε μπορεις να πεις οτι σε πηγαινει γρηγορα φιλε Thano. Θα σπαστεις πιστεψε με αγαπητε. Ουτε υπαρχει λογος να κατεβαζεις συνεχεια ταχυτητες και καυσιμο για να πας γρηγορα...... σχετικα....Αποψη μου παντα ειναι να προτιμησεις την 1.8tbi. Αν ειναι και δημ/κο οπως λενε κανε και παζαρια στη τιμη. Αλλιως πηγαινε στην Giulietta qv 235hp.
Απλα πραγματα. Φινετσα και γκαζι που τη δικαιολογει !!!!! Κανεναν δε χαλασε το γκαζι παραπανω!!!!
Φιλικα......Δεν το συζητώ πως αν ξεκινήσουν να βάζουν στο καρ brera 1.750 σε λογικές τιμές θα το προτιμήσω, αλλά πραγματικά θεωρώ τα 16.000 ταβάνι για αυτό το αυτοκίνητο λαμβάνοντας υπόψη τη μεταπωλητική του αξία. Τωρα τα 20 που ζητάνε ειναι απλα αστείο ποσό.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
H 2.2 πηγαινει παραπανω απο ικανοποιητικα. Δεν ειναι tbi αλλα ως εκει.
Αποψη μου Θανο ,οσο σ εχω ψυχολογησει απ αυτα που γραφεις ,ειναι οτι ακριβως θελεις. Σβελτο grand tourer με αισθητικη υπερανω κριτικης. Γενικα οταν κοιτας brera οσο και αντικειμενικα καλυτερο μπορει να ειναι κατι δε μπορεις να ξεκολλησεις. Στο λεω απο τον εαυτο μου.. Και το laguna GT μ αρεσει πολυ και το a5.. ε εκει κι εγω κολλημα με τη brera.. Ειναι σα τη γκομενα με το σκατοχαρακτηρα που απλα τη θελεις παση θυσια επειδη σου χει κανει κλικ και ειναι μουν@ρ@Υ.Γ. Παρε μια και μη παιδευεις τον εαυτο σου αλλο. Οσο και να ψαχνεις παλι εκει θα γυρνας.. και G να παρεις τη brera θα σκεφτεσαι
Αυτό με τη γκόμενα είναι το καλύτερο παράδειγμα
Δυστυχώς έχεις δίκιο...
-
Ευτυχως εχω δικιο ,βασικα !
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ευτυχως εχω δικιο ,βασικα !Δυστυχώς γιατί θα πληρώνουμε γ@μ*σι@τ1κ@ εξαιτίας της πολυ κακής και άκυρης λογικής σου (με την οποία συμφωνώ)
-
καλοταξιδη..!
(τη κοκκινη με τα μπεζ δερματα βορεια, γιατι αυτη θες ειμαι σιγουρος...) -
Ναι λογο μεταπωλησης ειναι πολλα τα 20. Ομως η 2200 επαναλαμβανω δεν συγκρινεται με την tbi . Κατα τα αλλα κι εμενα μου αρεσει πολυ . Σε φτιαχνει σε ολα οταν οδηγεις. Δε ξερω φιλε μου. Εσυ αποφασιζεις!!!
Πηγαινε κανε επισκεψη για την λευκη brera και κανε παζαρι με το μετρητο. Ισως βρεις ακρη. Δε χανεις τιποτα.....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:lol:
καλοταξιδη..!
(τη κοκκινη με τα μπεζ δερματα βορεια, γιατι αυτη θες ειμαι σιγουρος...)Μου τη σπάνε λίγο οι ζάντες, αλλά ειναι όμορφο με το μπεζ
Δεν έχω πρόβλημα ρε, οτι βγει καλό στον έλεγχο -
Ναι λογο μεταπωλησης ειναι πολλα τα 20. Ομως η 2200 επαναλαμβανω δεν συγκρινεται με την tbi . Κατα τα αλλα κι εμενα μου αρεσει πολυ . Σε φτιαχνει σε ολα οταν οδηγεις. Δε ξερω φιλε μου. Εσυ αποφασιζεις!!!Πηγαινε κανε επισκεψη για την λευκη brera και κανε παζαρι με το μετρητο. Ισως βρεις ακρη. Δε χανεις τιποτα.....
Ο νονός πιο πάνω έκανε αγώνα να αποφύγουμε
τη λευκή 'δημοσιογραφική' brera!Αυτο το δε συγκρίνεται, μιλάμε για 20 άλογα παραπάνω έτσι;
-
Δεν ειναι μονο τα αλογα, ειναι κ η λειτουργια του κινητηρα. Τελειως αλλη αισθηση δινει ο tbi
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Δεν ειναι μονο τα αλογα, ειναι κ η λειτουργια του κινητηρα. Τελειως αλλη αισθηση δινει ο tbiSent from my iPhone using Tapatalk
Το φαντάζομαι πως θα υπάρχει διαφορά, απλά σκέφτομαι -σύμφωνα με τα spec που διαβάζω- οτι δεν είναι χαοτική, όπως πχ η G με τα 170 άλογα απο την G με τα 235.
-
Mε μια ματιά που έριξα βλέπω πως τα 10 κιλά ροπης παραπάνω της tbi με τα 40 κιλά λιγότερα ,απλά κάνουν μια αξιοσέβαστη διαφορά.
Απο την άλλη το 1,5 δευτερολεπτο λιγότερο στα 100km/h είναι διαφορά. Tα 15 δευτερα που κανει η τουρμπο στα 0-400 με τα 16+ της 2,2 είναι διαφορά . Επίσης στην κατανάλωση δεν υπάρχουν σοβαρες διαφορές. Αναλογικά της ισχύς του καθενός κινητηρα και του τροπου απόδοσης της δύναμής του (τουρμπο, ατμοσφαιρα) θε έλεγα ότι δεν έχουν ιδιαιτερες διαφορές.
Η αίσθηση σίγουρα ειναι υπέρ της tbi! -
Mε μια ματιά που έριξα βλέπω πως τα 10 κιλά ροπης παραπάνω της tbi με τα 40 κιλά λιγότερα ,απλά κάνουν μια αξιοσέβαστη διαφορά.
Απο την άλλη το 1,5 δευτερολεπτο λιγότερο στα 100km/h είναι διαφορά. Tα 15 δευτερα που κανει η τουρμπο στα 0-400 με τα 16+ της 2,2 είναι διαφορά . Επίσης στην κατανάλωση δεν υπάρχουν σοβαρες διαφορές. Αναλογικά της ισχύς του καθενός κινητηρα και του τροπου απόδοσης της δύναμής του (τουρμπο, ατμοσφαιρα) θε έλεγα ότι δεν έχουν ιδιαιτερες διαφορές.
Η αίσθηση σίγουρα ειναι υπέρ της tbi!Βγήκε το άσπρο από το car
Τωρα έμεινε αυτο με τα 23.000...
11.000 ευρώ περισσότερα για ίδιο αυτοκίνητο που πάει 1.5 sec πιο γρήγορα και για 3 χρόνια εχει χαμηλότερα τέλη (αν μέχρι τοτε δεν αλλάξει ο νόμος)...
Δε βλέπω να το δίνει στα κοντά ο φίλος
-
Χα.....Καποιος που διαβασε εδω μεσα το πηρε σιγουρα!!!! Αξιζε το αυτοκινητο.....
Νταξει. 23χιλ. δεν δινεις.
Τι να σου πω... Προχωρα στην jts..... Βαλε και εναν κομπρεσσορα Θανο να κανεις πλακα οταν θες να κανεις προσπεραση και παταει γκαζι ο εξυπνακιας οδηγος... Πολλοι τετοιοι.... Θα φτασει το χαμογελο μεχρι τις φτερνες σου!!!! -
Σιγα μη βαλει κομπρεσσορα για ν ασχολειται με το καθε
-
Ναι...not my style. Είναι πολλοί τέτοιοι όντως, αλλά το πολύ πολύ σε κανένα φανάρι να κάνω ότι θέλω κόντρα και μετά να ξεκινήσω με 20, αλλά μέχρι εκει
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οκ. Με το καλο τοτε !!!!
-
Το πήρα!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Επιτελους και ενας που μας ειπε και τι εκανε! Βαλε φωτογραφιες να γουσταρουμε, πες καμια λεπτομερεια ντε!
Καλοταξιδο! -
Ευχαριστώ!
Από τις φωτογραφίες ποτέ δεν θα ήθελα να πάρω ασημί μπρέρα αλλα οταν το είδα από κοντά, ειναι πολυ ωραίο. Σε συνδιασμό με το κόκκινο-μπορντώ σαλόνι και τα φιμέ τζαμακια-πανοραμική, ειναι ακόμα πιο ωραίο
Του 06, 2.2JTS, δεν υπήρχε στο car.gr, Περίπου 100k km.
Είχε κάποια θεματάκια αλλα τίποτα σοβαρό. Μόλις βγει απο το service θα ανεβάσω και φωτόςSent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο.Απο τα λιγα Ευρωπαικα που με τρελενουν,ενα πραγματικα πανεμορφο αμαξι εξωτερικα/εσωτερικα.Καποτε με ειχε κερασει τσαι μια brera αγνωστων στοιχειων κ σιγουρα 350hp+.Have fun
Γνώμες για αγορά σπορ μετ/νου αυτοκινήτου ως €20.000 +-