-
Ο χρήστης kostas123 έγραψε:
ορθογραφικα δν κανω απλα εχω συνηθισει ν κοβω καποιες λεξεις χωρις να βαζω 8 9 για θ κ τετοια χαζα εμενα παλι μ τν δινουν τα γκρικλις ποναν τ ματια μς!! οπως ενας γραφει κσ γτ εχει ξεχασει οτ εχουμε τ Ξ.. τεσπα οκ )Μας γ@μησες τα μάτια αδερφέ!!!Έλεος!!!!!!!!!!!
-
ορθογραφικα δν κανω απλα εχω συνηθισει ν κοβω καποιες λεξεις χωρις να βαζω 8 9 για θ κ τετοια χαζα εμενα παλι μ τν δινουν τα γκρικλις ποναν τ ματια μς!! οπως ενας γραφει κσ γτ εχει ξεχασει οτ εχουμε τ Ξ.. τεσπα οκ )Φιλε ειναι πολυ ασχημο αυτο που κανεις. Δυσχεραινεις την αναγνωση του αλλου που διαβαζει. Γιατι να κατσω να βγαλω τα ματια μου και να καθομαι να μαντευω λεξεις?
-
ενταξει quadra αλλο ειναι το θεμα και συ το εκανες αστα να παν. πανε εσυ σε αλλο θεμα η οτι αλλο για να κρινεις edit [Admin] οι αλλοι πως μιλαν ωραια οπως κ το πρωτο ποστ κομμενα ειχα παλι ζητησα συγνωμη κ το διορθωσα μετα.. ειπα απο συνηθεια και οτι τουλαχιστον γραφω ελληνικα και οχι γκρικλις και χαζα εννοουσα που βαζουν αλλοι αριθμους για γραμματα οπως το 8 για θητα αν δεν καταλαβες και αλλος απο τα πολλα γκρικλις εγραφε κσ γιατι ξεχασε οτι εχουμε το γραμμα ξ αυτο! Edit [Admin] το θεμα οκ ομως καταλαβαινω τι μου λετε γιατι οπως νευριαζω με τα γκρικλις το ιδιο τοτε και σεις με τα κομμενα και μισες λεξεις..
Αφαιρέθηκαν απρεπείς και υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Από εδώ και πέρα να απευθύνεστε όλοι πιο κόσμια προς τους συνομιλητές σας παρακαλώ. Επίσης υπενθυμίζω ότι απαγορεύονται τόσο τα greeklish/engreek όσο και οι 'κομμένες' λέξεις. [Admin]
-
Προεδρας ΠΑΕ Εδεσσαϊκος?
-
ενταξει quadra αλλο ειναι το θεμα και συ το εκανες αστα να παν. πανε εσυ σε αλλο θεμα η οτι αλλο για να κρινεις κολλημενε οι αλλοι πως μιλαν ωραια οπως κ το πρωτο ποστ κομμενα ειχα παλι ζητησα συγνωμη κ το διορθωσα μετα.. ειπα απο συνηθεια και οτι τουλαχιστον γραφω ελληνικα και οχι γκρικλις και χαζα εννοουσα που βαζουν αλλοι αριθμους για γραμματα οπως το 8 για θητα αν δεν καταλαβες και αλλος απο τα πολλα γκρικλις εγραφε κσ γιατι ξεχασε οτι εχουμε το γραμμα ξ αυτο! το γαμησες το θεμα οκ ομως καταλαβαινω τι μου λετε γιατι οπως νευριαζω με τα γκρικλις το ιδιο τοτε και σεις με τα κομμενα και μισες λεξεις..Και συνεχίζεις να μας βγάζεις τα μάτια!!!
-
πρόβλημα με λάδια