-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αν συνεχίσω και επιμένω στον Gronholm, ο κουβάς θα με χωράει άνετα....Αφου το ήξερες...γιατι επεμεινες?
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αν συνεχίσω και επιμένω στον Gronholm, ο κουβάς θα με χωράει άνετα....
Αφου το ήξερες...γιατι επεμεινες?
Μα τον π@#*&$η!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μα τον π@#*&$η!!
-
To κουφό είναι ότι ξέχασα να παίξω χτες (έφυγα βιαστικά από το γραφείο και ...έγινε το κακό )
Η πρόβλεψη του kleisj έγινε δεκτή εφόσον τότε ουσιαστικά δεν είχε ξεκινήσει ο αγώνας...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To κουφό είναι ότι ξέχασα να παίξω χτες (έφυγα βιαστικά από το γραφείο και ...έγινε το κακό )Δεν πειράζει Νάσο, συμβαίνουν αυτά....
Δεν βλέπω, ευτυχώς, από τις προβλέψεις να έχει παίξει κανένας Stohl και Η.Solberg για βάθρο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μα τον π@#*&$η!!
Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα Κώστα.
Ψηλός και τα μυαλά στα κάγκελα. (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων) γιατί ...έτσι μας αρέσει -
Ετσι που παει ο αγωνας νικητης του διαγωνισμου θα αναδειχθει ο εχων συγκεντρωσει ** 0** βαθμους.
Στρατη μπραβο για τη χειρονομια.Και ευχομαι αργοτερα να το ξανακανεις και για αλλους. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ψηλός και τα μυαλά στα κάγκελα. (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων) γιατί ...έτσι μας αρέσει
Πες τα Στέλιο!
Ο ψηλός βλέπει και οδηγεί..αλλιώς από τους άλλους (και ας βγαίνει συχνά-πυκνά)!
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Kλασσικό λάθος απροσεξίας... ας ισχύσει λοιπόν η πρώτη επιλογή
Αν θέλεις τη δεύτερη πέστο, δεν υπάρχει πρόβλημα
ας το καλύτερα..
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Φίλε nass τότε πάρε την δεύτερη
ας το καλύτερα..
Χμμμ, μου φαίνεται την πάτησες
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To κουφό είναι ότι ξέχασα να παίξω χτες (έφυγα βιαστικά από το γραφείο και ...έγινε το κακό )Η πρόβλεψη του kleisj έγινε δεκτή εφόσον τότε ουσιαστικά δεν είχε ξεκινήσει ο αγώνας...
Thanks!
Κ ελεγα να βαλω τον Gron 1ο για τις SS αλλα πανω στην βιασυνη μου ευτυχως εκανα λαθος!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φίλε nass τότε πάρε την δεύτερη
ας το καλύτερα..
Χμμμ, μου φαίνεται την πάτησες
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Ως ένα ελάχιστο, ως ένα τίποτα σε σχέση με τη μνήμη του και με τον κίνδυνο να με παραξηγείστε, θέλω να προσφέρω μιά κασέτα VHS (ολοκαίνουργια, άπαιχτη) με φιλμ του Helmut Deimel που αφορά στην ιστορία της Λάντσια Μαρτίνι στο Παγκόσμιο. Θα την πάρει ο νικητής του διαγωνισμού. Ας αποφασίσουν ο Κώστας΄και ο Στέλιος ποιός ακριβώς. Το υλικό θα το έχει η κα Μιμή των 4Τ.Σ
O sebastien loeb (και στην πραγματικότητα και σαν user name ) είναι o μοναδικός νικητής του Ραλλυ Κύπρου και κερδίζει την βιντεοκασσέτα που πρόσφερε ο ΣΧ για τον αγώνα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ως ένα ελάχιστο, ως ένα τίποτα σε σχέση με τη μνήμη του και με τον κίνδυνο να με παραξηγείστε, θέλω να προσφέρω μιά κασέτα VHS (ολοκαίνουργια, άπαιχτη) με φιλμ του Helmut Deimel που αφορά στην ιστορία της Λάντσια Μαρτίνι στο Παγκόσμιο. Θα την πάρει ο νικητής του διαγωνισμού. Ας αποφασίσουν ο Κώστας΄και ο Στέλιος ποιός ακριβώς. Το υλικό θα το έχει η κα Μιμή των 4Τ.
Σ
O sebastien loeb (και στην πραγματικότητα και σαν user name ) είναι o μοναδικός νικητής του Ραλλυ Κύπρου και κερδίζει την βιντεοκασσέτα που πρόσφερε ο ΣΧ για τον αγώνα.
φωναξε κανεις ?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Ως ένα ελάχιστο, ως ένα τίποτα σε σχέση με τη μνήμη του και με τον κίνδυνο να με παραξηγείστε, θέλω να προσφέρω μιά κασέτα VHS (ολοκαίνουργια, άπαιχτη) με φιλμ του Helmut Deimel που αφορά στην ιστορία της Λάντσια Μαρτίνι στο Παγκόσμιο. Θα την πάρει ο νικητής του διαγωνισμού. Ας αποφασίσουν ο Κώστας΄και ο Στέλιος ποιός ακριβώς. Το υλικό θα το έχει η κα Μιμή των 4Τ.
Σ
φωναξε κανεις ?
Nαι, για σένα λέω....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σ
φωναξε κανεις ?
Nαι, για σένα λέω....
και να φανταστητε οτι δεν θυμομουνα οτι ειχα ψηφισει τον μαρτιν 3ο .
για να δουμε στην τουρκια τι θα γινει .
πως θα παραλαβω την κασσετα που κερδισα ?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
πως θα παραλαβω την κασσετα που κερδισα ?
Όπως γράφει παραπάνω ο Στράτης, επικοινωνείς με την κα Άννα Μιμή στους 4Τ και κανονίζεις την παραλαβή του!
-
Η αννα έχει την κασέτα
Σ -
και νόμιζα ότι το 5 ήταν καλό . Πολλά 8άρια ρε παιδί μου....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
και νόμιζα ότι το 5 ήταν καλό . Πολλά 8άρια ρε παιδί μου....Τι να πω και εγώ με το 2... Με έχει καταστρέψει το σερί του Sebastien...
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!