-
Στην πράξη προσπαθώ να φανταστώ πως θα τα ψωνίσεις αυτά τα λάστιχα! Θα γυρνάς τα μαγαζιά και θα ζητάς να πιάσεις ότι έχει σε Α/Β και
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Στην πράξη προσπαθώ να φανταστώ πως θα τα ψωνίσεις αυτά τα λάστιχα! Θα γυρνάς τα μαγαζιά και θα ζητάς να πιάσεις ότι έχει σε Α/Β και Υ.Γ. Έγραψα για όταν έψαχνες (πριν κανένα 8μηνο) γιατί δεν ήξερες τα βασικά περί ελαστικών και όχι τώρα που διάβασες πολύ και δίνεις συμβουλέςΘα ξερω απο πριν ποια λαστιχα εχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά επειδή θα το εχω διαβασει το θέμα και σε κάθε μαγαζί αποκλείεται να εχουν πάνω απο 4-5 υποψήφια λαστιχα. Εάν ο μαγαζάτορας μου πει να πιάσω τα τρία του, μάλλον αυτός θα πιάσει τα δικά μου τρία και θα αγοράσω απο αλλου . Επισης μετα απο 4-5 χρόνια που θα ξαναλλαξω λαστιχα, απο την στιγμή που όλες οι εταιρείες θα εχουν βγάλει νέα μοντελα,πάλι θα ζητάω απόψεις και θα ψάχνω reviews αφου ολα τα λαστιχα θα μου ειναι νέα και ναι αφου κάνω την έρευνα μου θα νοιωθω οτι μπορω να δώσω μέχρι και συμβουλές εκτός και αν εςυ ως επίτιμος λόγω παλαιότητας συνιδιοκτήτης του φόρουμ μου το απογορευσεις
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Στην πράξη προσπαθώ να φανταστώ πως θα τα ψωνίσεις αυτά τα λάστιχα! Θα γυρνάς τα μαγαζιά και θα ζητάς να πιάσεις ότι έχει σε Α/Β και >Υ.Γ. Έγραψα για όταν έψαχνες (πριν κανένα 8μηνο) γιατί δεν ήξερες τα βασικά περί ελαστικών και όχι τώρα που διάβασες πολύ και δίνεις συμβουλές
Θα ξερω απο πριν ποια λαστιχα εχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά επειδή θα το εχω διαβασει το θέμα και σε κάθε μαγαζί αποκλείεται να εχουν πάνω απο 4-5 υποψήφια λαστιχα. Εάν ο μαγαζάτορας μου πει να πιάσω τα τρία του, μάλλον αυτός θα πιάσει τα δικά μου τρία και θα αγοράσω απο αλλου . Επισης μετα απο 4-5 χρόνια που θα ξαναλλαξω λαστιχα, απο την στιγμή που όλες οι εταιρείες θα εχουν βγάλει νέα μοντελα,πάλι θα ζητάω απόψεις και θα ψάχνω reviews αφου ολα τα λαστιχα θα μου ειναι νέα και ναι αφου κάνω την έρευνα μου θα νοιωθω οτι μπορω να δώσω μέχρι και συμβουλές εκτός και αν εςυ ως επίτιμος λόγω παλαιότητας συνιδιοκτήτης του φόρουμ μου το απογορευσεις
Το πως θα ψωνίσεις στο μέλλον ελαστικά προσωπικά στα παπάκια μου, άλλα εδώ γράφαμε για τα κριτήρια επιλογής ελαστικών. Εξακολουθείς να είσαι επιθετικός και είρων. Συνέχισε, είσαι σε καλό δρόμο
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Το πως θα ψωνίσεις στο μέλλον ελαστικά προσωπικά στα παπάκια μου, άλλα εδώ γράφαμε για τα κριτήρια επιλογής ελαστικών.
μπράβο σου κατάφερες να αντικρουσεις τον ίδιο σου τον εαυτο μέσα στην ίδια προταση
Οσο αφορά τα παπάκια σου, πραγματικά θα ευχόμουν πολυ να ίσχυε οτι εκει γράφεις τον τροπο επιλογής μου γιατι στην πραγματικοτητα ασχολείσαι τόσο πολυ που έχεις καταντήσει κουραστικος -
Το πως θα ψωνίσεις στο μέλλον ελαστικά προσωπικά στα παπάκια μου, άλλα εδώ γράφαμε για τα κριτήρια επιλογής ελαστικών.
μπράβο σου κατάφερες να αντικρουσεις τον ίδιο σου τον εαυτο μέσα στην ίδια προταση
Οσο αφορά τα παπάκια σου, πραγματικά θα ευχόμουν πολυ να ίσχυε οτι εκει γράφεις τον τροπο επιλογής μου γιατι στην πραγματικοτητα ασχολείσαι τόσο πολυ που έχεις καταντήσει κουραστικοςΠας καλά; Αυτό κατάλαβες; Για την μπούρδα που πέταξες και επιμένεις να υποστηρίζεις το συνέχισα και στην πράξη για όποιον γνωρίζει δεν με ενδιαφέρει καθόλου (άλλωστε δεν μου πέφτει λόγος) το πώς θα επιλέξει ελαστικά. Τον μέντορα μην παριστάνεις!
Υ.Γ. Αν κουράζεσαι τόσο εύκολα, μπορείς να μας ενημερώσεις ότι δεν επιθυμείς τον διάλογο, ώστε να μην σου απαντάμε άδικα. -
Σε οτι με ρωτήσες σου απάντησα, μπούρδες εςυ λες την μια μετα την άλλη. Απο το οτι εςυ έχεις την μυστικη γνώση οτι όλες οι ετερειες κλέβουν στα τεστ της ΕΕ εώς οτι αποφασίζεις για το ποιο λαςτιχο θα βάλεις αποκλειστικά απο το τι θα σου πει το τεράστιο στατιστικό δείγμα των 1-2 ατόμων που θα σου απαντήσουν στο συγκεκριμένο φόρουμ.
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Εν κατακλείδι γιατί μπορεί να γίναμε κουραστικοί,
-
Σε οτι με ρωτήσες σου απάντησα, μπούρδες εςυ λες την μια μετα την άλλη. Απο το οτι εςυ έχεις την μυστικη γνώση οτι όλες οι ετερειες κλέβουν στα τεστ της ΕΕ εώς οτι αποφασίζεις για το ποιο λαςτιχο θα βάλεις αποκλειστικά απο το τι θα σου πει το τεράστιο στατιστικό δείγμα των 1-2 ατόμων που θα σου απαντήσουν στο συγκεκριμένο φόρουμ.Η ευρωπαϊκή ταμπέλα βαθμολογίας ειναι, όχι τελείως, αλλα σχεδόν ΓΤΠ
Αφιερωμένο γιατί το αξίζεις, πιο μπερδεμένος πεθαίνεις
-
Ε απο την στιγμή που ακόμη και λαμβάνοντας την υπόψη μένεις με καμία 10αρια λαστιχα απο τα οποία πρεπει να διαλέξεις και χωρις να λέει τίποτα για στεγνό δεν ειναι σχεδόν ΓΤΠ; Σε βοηθά να απορρίψεις μερικά λαστιχα αλλα στην ουσία δεν σε βοηθάει στο ποιο να επιλέξεις.Όλο τα ίδια
-
Υστερα απο 45.000χλμ και 2μιση χρονια ηρθε η ωρα να αλλαξω τα Bridgestone Potenza Adrenalin re002. Φανταστικα λαστιχα στο στεγνο, μετρια προς καλα στη βροχη. Ψαχνω να βρω τα Bridgestone Adrenalin re003 αλλα δεν τα βρισκω πουθενα στο ιντερνετ;
Γνωριζει καποιος αν εχουν ερθει στην Ελλαδα; Επισης αν τα εχει τοποθετησει καποιος ή εχει ακουσει γνωμες ας μας πει. -
Επειδή και εγω έψαχνα τα συγκεκριμμένα δεν νομίζω να μπορέσεις να τα βρείς. Μέχρι και σε αγγλικά site είχα κοιτάξει για τυχόν διαθεσιμότητα αλλά τζίφος. Εχω την εντύπωση οτι δεν έχουν έρθει στην Ευρώπη.
Θα σου πρότεινα να στραφείς στα Goodyear Eagle F1 Asymmetric3 (διαδοχος των Asymmetric2) που είναι καλύτερο λάστιχο αν το συγκρίνεις με τα Adrenalin. -
Αμα βγαινει στη διασταση μου 205/55/16 θα τα δοκιμασω! Σε ευχαριστω για τη βοηθεια.
Edit: Τελικα δεν βγαινει ουτε το Asymmetric ουτε το καινουργιο Michelin Pilot Sport 4 στη διασταση μου...
Η θα ξαναβαλω τα re002 ή θα περιμενω λιγο ακομα μηπως ερθουν στην Ελλαδα τα re003. -
Καλησπέρα παιδια... ΕΙμαι για αλλαγή ελαστικών και άλλαξα πρωτα αμορτισερ σε εναν λαστιχα και μου δινει τα pirelli cinturato p1 Verde 88H σε διάσταση 195/60/15 στα 230€ η οποια τιμη μου φαινεται ΠΟΛΥ καλη...
Το θεμα μου ειναι σαν ελαστικο τι κανει ? εχει κρατημα ? εμενα με ενδιαφερει βασικα να ειναι ΑΘΟΡΥΒΟ και να αποραοφαει κραδασμους κατι που μου ειπε ο λαστιχας το κανει ΠΟΛΥ καλυτερα απο το Bridgestone Turanza T001 που φοραω ηδη...
ποια η γνωμη σας ? το εχετε δοκιμασει ? αξιζει ?
-
Για το αθόρυβο δες τα DB που έχει πάνω στην ταμπέλα του.
Νομίζω κάτι σε 67DB είναι καλό (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος).
Όσον αφορά την άνεση πρόσεξε να μη βάζεις πιέσεις πάνω από αυτές που λέει ο κατασκευαστής.
Συνήθως στα βουλκανιζατέρ βάζουν 30psi παντού όταν στο βιβλίο ή στην ταμπέλα της πόρτας μπορεί να λέει 28psi για παράδειγμα. -
Ο χρήστης Djtony έγραψε:
Καλησπέρα παιδια... ΕΙμαι για αλλαγή ελαστικών και άλλαξα πρωτα αμορτισερ σε εναν λαστιχα και μου δινει τα pirelli cinturato p1 Verde 88H σε διάσταση 195/60/15 στα 230€ η οποια τιμη μου φαινεται ΠΟΛΥ καλη...Το θεμα μου ειναι σαν ελαστικο τι κανει ? εχει κρατημα ? εμενα με ενδιαφερει βασικα να ειναι ΑΘΟΡΥΒΟ και να αποραοφαει κραδασμους κατι που μου ειπε ο λαστιχας το κανει ΠΟΛΥ καλυτερα απο το Bridgestone Turanza T001 που φοραω ηδη...
Στην τιμη που στα αφηνει ........δεν νομιζω να υπαρχουν πιο αθορυβα και με καλυτερο κρατημα λαστιχα!!!!
-
Ο χρήστης Djtony έγραψε:
Καλησπέρα παιδια... ΕΙμαι για αλλαγή ελαστικών και άλλαξα πρωτα αμορτισερ σε εναν λαστιχα και μου δινει τα pirelli cinturato p1 Verde 88H σε διάσταση 195/60/15 στα 230€ η οποια τιμη μου φαινεται ΠΟΛΥ καλη...Το θεμα μου ειναι σαν ελαστικο τι κανει ? εχει κρατημα ? εμενα με ενδιαφερει βασικα να ειναι ΑΘΟΡΥΒΟ και να αποραοφαει κραδασμους κατι που μου ειπε ο λαστιχας το κανει ΠΟΛΥ καλυτερα απο το Bridgestone Turanza T001 που φοραω ηδη...
Στην τιμη που στα αφήνει δεν θα έκανα ουτε δεύτερη σκεψη
-
πριν τα βάλεις δες την ημερομηνία παραγωγής,μη τυχόν είναι πάνω απο χρόνο.....
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Υστερα απο 45.000χλμ και 2μιση χρονια ηρθε η ωρα να αλλαξω τα Bridgestone Potenza Adrenalin re002. Φανταστικα λαστιχα στο στεγνο, μετρια προς καλα στη βροχη. Ψαχνω να βρω τα Bridgestone Adrenalin re003 αλλα δεν τα βρισκω πουθενα στο ιντερνετ;
Γνωριζει καποιος αν εχουν ερθει στην Ελλαδα; Επισης αν τα εχει τοποθετησει καποιος ή εχει ακουσει γνωμες ας μας πει.Να περιμένεις από μέσα Μάρτη που θα έρθουν(Ευρώπη σίγουρα)!!!
Επειδή και εγω έψαχνα τα συγκεκριμμένα δεν νομίζω να μπορέσεις να τα βρείς. Μέχρι και σε αγγλικά site είχα κοιτάξει για τυχόν διαθεσιμότητα αλλά τζίφος. Εχω την εντύπωση οτι δεν έχουν έρθει στην Ευρώπη.
Θα σου πρότεινα να στραφείς στα Goodyear Eagle F1 Asymmetric3 (διαδοχος των Asymmetric2) που είναι καλύτερο λάστιχο αν το συγκρίνεις με τα Adrenalin.Σε τί αυτοκίνητα τα έχεις δοκιμάσει και σε τί διάσταση;Λογικά,για να δίνεις τέτοια απάντηση,τα έχεις φορέσει και τα δύο;!;....έτσι δεν είναι;
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Να περιμένεις από μέσα Μάρτη που θα έρθουν(Ευρώπη σίγουρα)!!!Σε ευχαριστω για την απαντηση touring the m3 1.6 γιατ ημουν ετοιμος να ξαναβαλω τα RE002. Θα περιμενω να ερθουν τα RE003
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Να περιμένεις από μέσα Μάρτη που θα έρθουν(Ευρώπη σίγουρα)!!!
Σε ευχαριστω για την απαντηση touring the m3 1.6 γιατ ημουν ετοιμος να ξαναβαλω τα RE002. Θα περιμενω να ερθουν τα RE003
Ευρώπη θα έρθουν σίγουρα,Ελλάδα;;;;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]