-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το αμαξι ετσι αγοραστηκε και δεν εχω ορεξη για περιττα εξοδα. Τα λαστιχακι εχει υποφερει στριψιμο βασικα και λιγο 'στραμπουληγμα' εξ ου και η λευκη γραμμη απο το 'αναμμα' της γομας, αυτο ηταν το νοημα.
Τα νουμερα εκει ειναι και φαινονται,απλα οχι απο τη φωτο..αν ηταν ετσι αλιμονο! Για αλλαγη ειναι συντομα παντως,ειχα κανει πολυ προσφατα και ερωτηση στο καταλληλο θεμα να παρω αποψεις για αλλες μαρκες εκτος michelin.Ναι λες το ποιο μαρισμενο μερος προς το πελμα. Νομιζα οτι το πηρες καινουργιο το αμαξι Νονε και το εβαλες εσυ ζαντολαστιχα.
-
Οχι ειναι δευτερο χερι 2ος/2009.
-
Και ο δικος μου Γερμανός , ουτε 2 μηνων
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
To Golf στην ωραιότερη γενιά του. Υπέροχο!
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Σ ευχαριστω πολυ!
Ας πω και δυο λογάκια. Προκειται λοιπον για το τελευταιο μοντελο με τον 1.4 tsi act των 150 ίππων , στην εκδοση exclusive με μηχανικο κιβωτιο. Απο extras εχει αναδιπλουμενους καθρέπτες , φωτα xenon & εργοστασιακό συναγερμο
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
To Golf στην ωραιότερη γενιά του. Υπέροχο!From my SMO72HD via Tapatalk
ΜκΙΙ διπλοφαναρο μακρααν...
-
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Κώστα. Δεν μπορώ τα σαπάκια...
-
Ποτε δε καταλαβα γιατι κατι νεοτερο ειναι παντα και ομορφοτερο...καλυτερο μηχανημα σιγουρα.
-
Θέμα γούστου είναι Χρήστο. Το Μκ2 που λες μου θυμίζει τα '80s με όλα τα αυτοκίνητα-τετράγωνα κουτάκια που υπήρχαν τότε.
-
Απο Golf το V. Η διαφορα του με το IV ηταν μεγαλη. Τα επομενα μου φαινονται οχι ουσιωδεις αισθητικες αλλαγες του V. Ενα Golf V με καποιες αισθητικες βελτιωσεις δλδ. Το κοψιμο ειναι ιδιο. Δεν ειναι αυτες οι αλλαγες απο το Golf II στο Golf III και απο το Golf III στο Golf IV
-
Το 5 μου αρεσε και θα ελεγα οτι αποτέλεσε σταθμό για τις νεότερες εκδοχές του μοντέλου.
Το 6 απ την αλλη δε μ αρεσεSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Το 5 μου αρεσε και θα ελεγα οτι αποτέλεσε σταθμό για τις νεότερες εκδοχές του μοντέλου.
Το 6 απ την αλλη δε μ αρεσεSent from my iPhone using Tapatalk
Ξεχαστικα. Καλοταξιδο ursus. Και αυτο μοντελο που πηρες ομορφο ειναι. Και σε ωραιο χρωμα. Να εχεις ασφαλη χιλιομετρα!
-
Χαχα δε πειραζει! Σ ευχαριστω!
-
ursus μηπως εχεις καμια σχεση με την margaritagr ? (insomnia)
-
Yes it is
-
και σκέφτηκα: «τετοια συμπτωση;»
-
Nα βαλω και εγω δυο φωτος απο την μαυρουλα μου !!!
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Σ ευχαριστω πολυ!Ας πω και δυο λογάκια. Προκειται λοιπον για το τελευταιο μοντελο με τον 1.4 tsi act των 150 ίππων , στην εκδοση exclusive με μηχανικο κιβωτιο. Απο extras εχει αναδιπλουμενους καθρέπτες , φωτα xenon & εργοστασιακό συναγερμο
Το ονειρο μου σε R
-
TheoPant κουκλα. Και πολυ καλη επιλογη η συγκεκριμενη ζαντα. Τωρα οι καθρεπτες ειναι θεμα επιλογης. Θα προτιμουσα μαυρους. Ομως ειναι αστερι το αμαξι.
-
Εγχείρηση ανοικτής καρδιάς (ρεκτιφιέ κυλινδροκεφαλής - αλλάχθηκαν όλες οι βαλβίδες εξαγωγής και δύο εισαγωγής):
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!