Ο χρήστης scn έγραψε:
http://www.oreca-store.eu/arretoirs-anti-torpille-fia-pour-supports-extincteurs-automatiques-sparco.html
Αυτο φαινεται λογικο να ειναι τελικα , που εβαλε ο di.vol , και ισως επειδη ειναι μη σοβαρης αξιας , δεν το γνωριζε κι ο προεδρος των Τ.Ε. ! και δεν ξερω αν ασχοληθει κανεις σοβαρος τεχ.εφορος μ΄΄αυτην την σοβαρη παραλειψη που οπως φαινεται προκειται για τον σταθερο ηλεκτρικο πυροσβεστηρα ! η υπαρχει κι αλλη φωτο με κατι αλλο ?
υ.γ. Αλλα κι εσυ βρε scn ....τι πας και βρισκεις μας εχεις καραφλιασει τελειως !
Εγώ φταίω που διάβασα για 'αντιτορπιλλικές λωρίδες' στον κανονισμό και ρώτησα; Έλα στη θέση μου που άνοιξα έναν κανονισμό για πυροσβέσεις και είδα μέσα ότι κάθε πυρόσβεση πρέπει να έχει 'αντιτορπιλλική λωρίδα' (αυτή είναι η ακριβής μετάφραση). Φαντάζεσαι πόσο καράφλιασα εγώ;
Πέρα από την πλάκα, αυτό το μαραφέτι που έχει ο Oreca υποψιάζομαι ότι απλώς εμποδίζει τον πυροσβεστήρα να κινηθεί κατά μήκος του αν τυχόν τρυπήσει. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλη χρησιμότητα.
Tελικα μ'αυτην την παπαρια , ξεβρακωθηκε περισσοτερο η κατασταση του αθληματος στην χωρα μας .
Χθες εκει που πηγαμε να ανανεωσουμε τις για τα αγωνιστικα (καλα , το θεμα αυτο εξελιχθηκε χειροτερο απ'οτι ελεγαν καποιοι οτι ειναι μονον περι εισπρακτικης κινησης ) ειχε το εξης παραδοξο !
Ενας καινουργιος φωσκολος τεχνικος εφορος (βοηθος του γνωστου εμμονικου[*] και ασχετου με τα μεταλλα Παπακωστα) σημειωνε σαν ελειψη αυτην την αντιτορπιλικη παπαρια που δεν υπαρχει στην Ελλαδα !
Ενας γνωστος ντιλερ την ειχε βαλει στο fb σαν προιον που ηδη πουλαει , αλλα τελικα ουτε στον υπνο του δεν το εχει δει ακομα !
Κυριοι εκει πανω στην ΟΜΑΕ σοβαρευτητε σταματηστε τα καβαλημενα καλαμια (και μερικους βλαμενους που ζουν στον κοσμο τους ), ελαχιστοι αγωνιζομενοι εχουν μεινει στον χωρο , σε λιγο θα χαθουν κι αυτοι με τις σας !
φιλακια
Y.G. [*] Aυτο το παιδι εχει βαριες εμμονες με τις κολλησεις μεταλων καποια στιγμη ηθελε να μην εχει κολλησεις στις βασεις των πεδιλων του κειτζ , παρα μονον βιδες ! Μετα αφου εγραψε καποιος οτι επιτρεποντε οι κολλησεις στις βασεις , εχει αρχισει και απαγορευει τις κολλησεις εκει οπου διαφοροι κατασκευαστες εχουν τις τεσσερις βιδες με τον εννοτικο εξωτερικο σωληνα του τοξυλιου , και ας μου πει καποιος γιατι οχι να ειναι και κολλημενο στις ακρες αυτο το σωληνακι !