-
Ο χρήστης Giorikas έγραψε:
Εγω παιδια τα τελευταια 2 χρονια, δεν ειχα 1 ουτε 2 ΑΛΛΑ 8 ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ!!!Ολα αυτα εγιναν με μηχανή.....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 8......
Απο τα οποια εχω φυγει μονο με ραμματα στο αυτι και μια ρηξη στον αριστερο πλαγιο συνδεσμο του γονατου μου.....
Το πλεον παραδοξο ειναι οτι τα 2 τελευταια ειχαν γινει την ιδια ημερομινια ακριβως εναν χρονο μετα.... 15-04-04 και 15-04-05......
Τα συμπερασματα δικα σας.
Γιωρίκα,θεωρείς τόν εαυτό σου καλό οδηγό μοτοσυκλέτας;
-
ατυχο και χτυπημενο απο Τον Θεο θα ελεγα....
και κατι αλλο....
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Το πλεον παραδοξο ειναι οτι τα 2 τελευταια ειχαν γινει την ιδια ημερομινια ακριβως εναν χρονο μετα.... 15-04-04 και 15-04-05...
Κάτι μου λέει ότι την 15-04-06 θα καθίσεις σπίτι σου!
και εγω αυτο πιστευω....
-
Η λέξη 'σύμπτωση' σου λέει κάτι;
-
Η φράση μήπως τελικά με έχει φτύσει ή καταραστεί κάποιος?Σου λέει τίπτοτα?
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Η φράση μήπως τελικά με έχει φτύσει ή καταραστεί κάποιος?Σου λέει τίπτοτα?Σκόρδα-σκόρδα!!!!
Ρίξε καί λίγη στάχτη στό κεφάλι σου,καί μιά πρέζα αλάτι πίσω από τήν πλάτη σου!!!! -
Αν και θα ήθελα πολύ να συνεχίσω αυτή την κουβέντα περί Θεού, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει πολύ ψωμί, σέβομαι ότι είμαστε off topic και σταματώ.
-
Εγώ ενώ είχα προτεραιότητα σε ένα στενό μου ήρθε να σταματήσω εκείνη την μέρα πριν περάσω , ενώ ο δρόμος που κατέβαινε από δεξιά είχε στοπ.
Ευτυχώς που σταμάτησε κατέβαινε μία, τουλάχιστον με 60 χλμ...Θα με έβαζε στο σπίτι κάποιου μέσα..
-
φρεσκο πραγμα. ειμαι στον παραδρομο της ε.ο. θεσ/νικης-χαλκιδικης, εξω απο το μεσημερι για τους γνωστες. σε ενα σημειο του ο δρομος κανει μια καμπη, προτου φτασει σε διασταυρωση οπου συναντιεται ο παραδρομος με εξοδο απο εθνικη και access road για ενα αλλο χωριο απο την αλλη μερια του δρομου. το οριο ειναι 60, εγω σιγα σιγα πεφτω για να σταματησω στο stop. οπως ειμαι μεσα στην καμπη, τρωω μια φλασια παλι, και κοβω ταχυητα. οπως στριβω λοιπον στην καμπη βλεπω στην δικη μου λωριδα ενα αμαξι να ερχεται κατα πανω μου. φρενα, το αμαξι στου χαντακ' και εγω εξαλλος εξω. ηθελε και τα ρεστα ο τυπος. μα τοσο? παντωσ μετα τα 2 τελευταια περιστατικα, εχω αρχισει να το σκεφτομαι το θεμα του θεου...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν και θα ήθελα πολύ να συνεχίσω αυτή την κουβέντα περί Θεού, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει πολύ ψωμί, σέβομαι ότι είμαστε off topic και σταματώ.και που ησουν οταν πριν λιγο καιρο ειχαν γραφτει σχετικα δεκαδες σελιδες οπου το θεμα αυτο συζητηθηκε εκτενεστατα;;;;;
η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι οποιος πιστευει οτι αν την γλυτωσει απο ενα επικινδυνο συμβαν ειτε τροχαιο ειτε οχι και οτι σε αυτο εχει βοηθησει καποια ανωτερη απο αυτον δυναμη [πλην της θεας τυχης] ή η πιστη του σε αυτην ας μας εξηγησει με επιχειρηματα με ποια κριτηρια η δυναμη αυτη κανει την επιλογη της.
γιατι θα πρεπει ακομα και σε τοσο απλα και εντελως τυχαια πραγματα να μπερδευουμε θεους και δαιμονες;;;;;;;
δεν νομιζετε οτι παραειναι εγωιστικο να ισχυριζεται κανεις οτι αν υπηρχε τετοια δυναμη θα καθοταν να ασχοληθει με το ποιος ζει και ποιος πεθαινει;;;;;;
επι του θεματος τωρα πολλες φορες λιγοτερο ή περισσοτερο κινδυνευσα ειτε στους δρομους ολα αυτα τα χρονια που κινουμαι ειτε σε αλλες περιπτωσεις ποτε ομως δεν πιστεψα οτι καποιος με προστατεψε εκτος απο την καλη μου τυχη που δυστυχως αλλους σε παρομοιες περιπτωσεις τους ''εγκαταλειπει'' ενω εμενα μεχρι και σημερα οχι..........τι θα μου συμβει αυριο δεν το γνωριζω ομως σε καμμια περιπτωση δεν πιστευω οτι αυτο το καθοριζει καποιος θεος αφου δεν πιστευω οτι υπαρχει.
-
Συμφωνω απολυτως με τον Αλεξανδρο.Απλη λογικη να υπαρχει και ολα εξηγουνται...
-
Δυστυχώς δεν είχε άγιο ένας χειρουργός και καθηγητής πανεπιστημίου που περίμενε καρτερικά πάνω στο σκουτεράκι του να ανάψει το πράσινο και να πάει στη δουλειά του...
Κράνη, ρουχισμός όλα ΟΚ. Αλλά μια καριολάρα(*) έφυγε και κόκκινο, προσέκρουσε σε άλλο όχημα και τελικά έπεσε στον άτυχο...
(*) γιατί είπε την εξής ατάκα 'ε συμβαίνουν αυτά'...
Το έμαθα και έκανα να συνέλθω αρκετή ώρα...
Το ακόμα τραγικότερο ίσως είναι ότι το σκουτεράκι ήταν δώρο από τη γυναίκα του...
Από την άλλη εγώ είχα αρκετές φορές άγιο (τους αποστόλους είχα δλδ...) αλλά πάντοτε σε περιπτώσεις που δεν έφερα καμμιά ευθύνη. Όπως πχ τότε που ήμουν πρώτος στο φανάρι και μου έρχεται μια αναλαμπή πραγματική να μη βιαστώ ΚΑΘΟΛΟΥ (κατά 99.9% είμαι ετοιμοπόλεμος να φύγω μόλις πρασινίσει το φανάρι). Τελικά σαν παπούλης αργά και σταθερά σηκώνω το πόδι... Πατάω το συμπλέκτη... Βάζω πρώτη... Πάω να ξεκινήσω... Κάνω λιγότερο από 1 μέτρο και βρουυυυυμ περνάει κάθετα μπροστά μου ένα καρκίνωμα με ρόδες και κόβει το δρόμο σε 2 ρεύματα παρακαλώ...
-
Λεωφόρος Κηφισίας, ρεύμα προς Κηφισιά, στην κατηφόρα του δαχτυλιδιού της ΑΟ, αμέσως μετά από την έξοδο για Village. Σε μία κατά τα άλλα άδεια Κηφισίας, έχει πιάσει κίνηση μπροστά κι εγώ είμαι στην αριστερή με λίγο πάνω από το όριο των 70, πρέπει να πήγαινα κοντά στα 80. Την ώρα που αρχίζω να βλέπω στην κατηφόρα (στην αρχή την κρύβει η κορυφή του 'λόφου') βλέπω μια ουρά αυτοκινήτων και τον τελευταίο να είναι αρκετά κοντά μου. Φρένα και σταματάω πίσω του. Αρχίζω να σκέφτομαι ότι ο επόμενος που έρχεται έτσι θα με πετύχει, οπότε βγάζω φλας και μπαίνω δεξιά που η ουρά είχε προχωρήσει κατά 2-3 αυτοκίνητα. Έρχεται ένα ακόμα αυτοκίνητο στην αριστερή και κάθεται εκεί ακριβώς που ήμουν πριν μετακινηθώ στη δεξιά. Μετά έρχεται ο 'επόμενος'... φρένα, στρίγγλισμα από λάστιχα, μπαμ.
Αυτές οι εμπνεύσεις μερικές φορές είναι πολύ χρήσιμες. Μάλλον δεν θα κινδύνευε η σωματική μου ακεραιότητα, αλλά όσο να'ναι, αν ο επόμενος ερχόταν με 100+ και όχι με 80 θα ήταν πρόβλημα...
Edit: ο CARυοθραύστης έχει γίνει ο επίσημος ξεσκονιστής θεμάτων!
-
Γλυφαδα.
Βλεπω εναν διμετρο μαυρο και παθαινω.κοβω αθελα μου και λιγα μετρα πιο μπροστα περναει μια ξεφωνημενη το στοπ κομματια.
θα με εμβολιζε λαθος ατομο.
εχουν και οι μαυροι αγιο τελικα. -
Χαχαχαχαχα..........έλιωσα........Τρελόπαιδοοοοοο
-
-
-
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
:lol:Πίκος Απίκος επι το έργό...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
ο CARυοθραύστης έχει γίνει ο επίσημος ξεσκονιστής θεμάτων!καλά κάνει, βγάζει ξεχασμένα και ενδιαφέροντα!!!
Βασικά έχω άγιο σίγουρα επειδή έχω κάνει ένα σωρό μλκίες ως νέος οδηγός χωρίς να κάνω την παραμικρή ζημιά υπ'ευθύνη μου (οκ δεν θα μετρήσουμε τις 2 παρκαρογρατζουνιές )
Πρώτη βόλτα με φίλους και αμάξι, χαρά 'πω πω πάμε βόλτα', 'είμαστε επιέλους με δικές μας ρόδες' κ.τ.λ. Σε ένα φανάρι σταματάει δίπλα ένας ταρίφας και αρχίζει ο εξής διάλογος...
Ταρίφας: Να σας πω παιδιά έχετε μεταλάβει?
Οι φίλοι μου: ???????? εεεε ...όχι!
Ταρίφας: Κρίμα γιατί θα σας σκοτώσει έτσι που σας πάει αυτός ο τρελός!!!
Περιπτώσεις που λες: "Eυτυχώς, είχαμε Άγιο μαζί μας.&q