-
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Φίλε GGAB καλή χρονιά. Τι έγινε τελικά με το θεματάκι αυτό;Εχθες το κανονισε με τους top technician και η τιμη που του εδωσαν ηταν πολυ καλη,290€ για ολα!!!
Μιλαμε για σερβις με ιμαντες,αλλαγη silentblocks και επισκευη του χρονισμου των βαλβιδων.Για να δουμε ....... -
πολύ καλό! Μακάρι να βγει αληθινό φίλε GGAB!
-
πολύ καλό! Μακάρι να βγει αληθινό φίλε GGAB!αυτό σκεφτόμουν και εγω.....μήπως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό;;;
-
Βασικα ειναι η αποδειξη στις πολλες μαλακιες που ακους και διαβαζεις οτι το γαλλικο ή το ιταλικο το χρησοπληρωνεις σε service.. οποιος ψαχνει βρισκει..
-
Φίλε νονε κακά τα ψέματα. Αν στα 290 προσθέσεις το κόστος αντικατάστασης των μπουζί ανεβαίνεις κι άλλο. Η τιμή είναι καλή αλλά τέτοιες εποχές είναι που οι διαφορές στο service με καποιο γιαπωνέζικο της ιδιας κατηγορίας είναι υπέρ των σχιστοματιδων. Τα μπουζί της άλφα πήγαιναν έως και 320 ευρωπουλακια όταν την είχα εγώ. Έδινες ακόμη και 700ευρω για πλάκα. Τώρα φυσικά βρίσκεις κάποια δεύτερης ποιότητας με 150...
-
Δε συμφωνω..ρωτα το κολλητο μου να σου πει για τα 400e εκτος επισημου για συμπλεκτη σε auris 1.4.
-
Στο κόστος του service αναφέρθηκα... Αν αρχίσουμε να μιλάμε για ζημιές αστο καλύτερα... Η άλφα σε θέλει large...Πολύ όμως
-
Μα κι εγω στο κοστος του σερβις αναφερομαι Αναλωσιμος θεωρειται ο συμπλεκτης,δε το ανεφερα σα ζημια.
Τα οποια μπουζι ts,μιας και το ανεφερες εχουν και μια ζωη 80kkm...δεν ειναι το ιδιο. μου ανεφερες δε και τιμες επισημου..Ε και απο κει και περα οταν θες μπροστινο συστημα χειρουργικης ακριβειας και οχι πιο πλαδαρες λυσεις καλως να το πληρωσεις...
Ξαναλεω λοιπον και ειμαι κατηγορηματικος,οποιος ψαχνει και ψαχνεται τελικα βρισκει (για ολους τους κατασκευαστες) και για μενα ειναι μυθος οτι πρεπει να τα σκας για σερβις σε ιταλογαλλικο απο προσωπικη και μη εμπειρια. -
Δεν επιμένω! Έχω υπερτονισει τα θετικά της φίρμας. Στα service και στις βλάβες που μου έτυχαν όμως με την Α και τα χρήματα που μου έφυγαν απλά δεν υπήρξε άλλο πιο αλμυρό αυτοκίνητο που να πέρασε από τα χέρια μου.
-
Δεν επιμένω! Έχω υπερτονισει τα θετικά της φίρμας. Στα service και στις βλάβες που μου έτυχαν όμως με την Α και τα χρήματα που μου έφυγαν απλά δεν υπήρξε άλλο πιο αλμυρό αυτοκίνητο που να πέρασε από τα χέρια μου.Καλα κανεις και δεν το συνεχιζεις.......ειπαμε το ασπρο ειναι μαυρο,δεν ειναι αυτο που νομιζεις εσυ!!!!
-
Ένας καλός φίλος κυκλοφορεί με avensis του 2005. Όταν κάποτε γύρισε και μου ειπε πως τα πηρε στο κράνος γιατί στο μεγαλο service στο επίσημο είχε πληρώσει 300 ευρώ, η απάντηση μου ήταν... Με κοροϊδεύεις; Όχι μου λέει. 2 μέρες πριν είχα πληρώσει 620. Του το λέω. Μου λέει αυτό δεν είναι συντήρηση. Τρακαρισμα είναι....
-
Ένας καλός φίλος κυκλοφορεί με avensis του 2005. Όταν κάποτε γύρισε και μου ειπε πως τα πηρε στο κράνος γιατί στο μεγαλο service στο επίσημο είχε πληρώσει 300 ευρώ, η απάντηση μου ήταν... Με κοροϊδεύεις; Όχι μου λέει. 2 μέρες πριν είχα πληρώσει 620. Του το λέω. Μου λέει αυτό δεν είναι συντήρηση. Τρακαρισμα είναι....όπως μάθει κανείς.....
-
Ετσι ακριβως, οπως μαθεις... π.χ. 130e για ιμαντα με αντλια νερου ,εργατικα και αποδειξη στο ταχα μου κοστοβορο και πολυπλοκο γαλλικο...
290e με ιμαντες ,service ψαλιδια και αλλαγη μεταβλητο... Δλδ βρισκω και λυση ακουω και τις μαλακιες σας.
Μαυρα μεσανυχτα...
-
Νευρακια; Γιατί ρε νονε τόσο καυστικός; Εγώ έτσι την γνώρισα την Α. Με τα καλά της και τα στραβά της. Αν τώρα ο φίλος μπορέσει με 290 να κάνει τη δουλειά του αυτό είναι πολύ καλό νεο.
-
Και βεβαια καυστικος. Δλδ σε ανεπισημο ποιο ιαπωνικο θα κανε τα παραπανω με κατω 290? Για επισημο δε μιλαω... Τα 4 κατοσταρικα για συμπλεκτη σε μικρομεσαιο ιαπωνικο εκτος δικτυου ,κουβεντα? Ειπα αναλωσιμη φθορα το θεωρω κι ας εσκασε στις 77.000km...
-
Τι να σου πω... Ειλικρινά στα τόσα χρόνια και τόσα αυτοκίνητα, συμπλέκτη ποτε δεν άλλαξα. Ποτε λοιπόν δεν με απασχόλησε αυτό το κόστος. Όσον αφορά τα ιαπωνικά να αναφέρω πως το avensis του φιλου μου όπως όλα νομίζω είναι με καδενα που έχει πολύ χαμηλότερα κόστη.
-
Βρε ανθρωποι εχετε καμια γενικη εικονα της αγορας?
Στο mx5club , δε θυμαμαι κι εγω την ακριβη ονομασια, οταν εφτασα μια ανασα απο nb fl και γραφτηκα να παρω αποψεις ειδα οτι εφερναν σε τεραστιο ποσοστο ολα τ ανταλλακτικα που χρειαζονταν απο εξω Μιλαμε για αναλωσιμα, γιατι δε τη παλευαν με τις τιμες του ελληνικου δικτυου. Με τα honda και τα επισημα, εκει να δεις πανηγυρι... Και μαζι σας οτι εκτος ειναι πιο φτηνα εως προσγειωμενα και κανεις τη δουλεια σου. Αυτο ειπα και με την 147 της περιπτωσης. Αυτο λεω και γενικως τοση ωρα. -
ναι αλλά μόνο μια Α αντε και κανα δυό ακόμη μάρκες στα 80Κ χλμ έχουν σκορπίσει........ενα σκασμό λεφτά για μαζέματα!
-
Επισης δε συμφωνω και εκτος αυτου δε μιλαγαμε εξ αρχης γι αυτο το θεμα.
ΑLFA ROMEO FORUM