Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
καλημέρα παιδιά!
Ακομα περιμένω τα ηχεια λογικά απο εβδομάδα θα τα παραλάβω αφου εχει συνεχεια αργείες κτλ.
Εχω φάει ενα σκάλωμα και ψιλομετανιοσα που πηρα τόσο απλά ηχεία.
σκευτομαι αυτα τα 16αρια που εχω παραγείλει για μπροστα να τα βάλω πίσο εκει που ειναι 13αρια και να πάρω άλλα για μπροστα καλύτερα.
τι λέτε?
θα μπουν τα 16άρια με μια καλή πατέντα πίσο? θα έχω κανα θέμα με τα ρεύματα? οπος είπα καπελιέρα δέν θέλω να πειράξω καθόλου!
Να βαλεις τα 16αρια στις πλαστικες ραγες που παταει η καπελιερα; Δεν θα χωρεσουν Γιαννη (το ποιο πιθανο). Κοιτα, μην προτρεχεις. Βαλε το ενα ηχειο, κουμπωσε το στην πορτα και ακου τι ηχο βγαζει. Τοποθετημενο ομως γιατι αλλιως δεν θα δωσει σωστα την ποιοτητα του.
Α ρε Γιαννη το φθηνο βγαινει ακριβο ρε φιλε. Αυτα που ξερω εγω (που σου ειπα εχω χρονια να ασχοληθω), με αυτα που ξερει καποιος αλλος που ασχολειται εχουν διαφορα. Και αυτα που ξερεις ενας επαγγελματιας καμια σχεση με τους απλους εμας. Αν δεν πας, να σου πει, να σου εξηγησει τι να βαλεις και γιατι, εστω και με budget 60 ευρω, θα εισαι με την απορια μηπως μπορουσες να βαλεις κατι καλυτερο. Θα βαλει δυο ηχεια 2δρομων, 3 δρομων αν γινεται και δυο τουτερακια. Πιθανον ομως και για αυτο το setup θα χρειαστεις εναν μικρο ενισχυτη. Που ομως, αν θελησεις να το αναβαθμησεις (τα εχω παθει και μαθει) θα πρεπει να τα ξεχασεις. Θα τα σκοτωσεις στην τιμη, ηχεια, ενισχυτη και ξανα, νεα ηχεια, μεγαλυτερο ενισχυτη κλπ. Οποτε κανε το πλανο σου στο οικονομικο, για να μην τα κλαις μετα οταν θελησεις να βαλεις ποιο δυνατα. Μπορει να σου βαλει δυο ηχεια με λιγα watt που θα βγαζουν ποιοτικο ηχο χωρις μεγαλη ενταση.