-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Όχι δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.
Βγαίνει και σε τριθέσιο αλλα δεν έχουν ετοιμοπαράδοτα.
Η αγορά έπρεπε να γίνει τώρα...
Όταν βγει το ΕΣΠΑ θα πάρω εξοπλισμό που μου χρειαζεταιSent from my iPhone using Tapatalk
Να σε ρωτήσω κάτι; Για τα ΕΣΠΑ ποιός σε ενημερώνει και σε βοηθάει να κάνεις ερωτήσεις και αιτήσεις;
-
Υπάρχουν γραφεία που ασχολούνται με ΕΣΠΑ, όπως και οι τράπεζες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ρώτησα και εγώ. Έχει βγει προανάρτηση ΕΣΠΑ από τον Ιούνιο αλλά ακόμα δεν έχει βγει επισήμως.
-
IPL παρέλαβες το βαν σου.;
-
Όχι. Τελικά θα περιμένω για το ΕΣΠΑ γιατι μαλλον δεν θα το χρειαστώ όσο γρήγορα όσο νόμιζα.
-
Εμένα με καθυστερεί λίγο η γραφειοκρατία! Η βεβαίωση του κύκλου εργασιών που εκδώσαμε από το TAXIS στα μέσα Δεκέμβρη ειναι άχρηστη για το υπουργείο συγκοινωνιών. Θέλουν επανεκτύπωση από το μητρώο της εφορίας.
-
Ρώτησα για το ΕΣΠΑ ενα γραφείο, το αναμένουμε μερα με μερα και μαλλον εχω οτι χρειάζεται απο προϋποθέσεις. Με τα ΕΣΠΑ κατάλαβα μαλλον γιατι βλέπω τοσα πολλα βαν καινούργια στον δρόμο
-
Όταν ανοίξει ενημέρωσε..!
-
Ειπε το γραφείο που μίλησα οτι θα με παρει τηλέφωνο οποτε θα ενημερώσω με την σειρά μου
-
Σε ευχαριστω!
-
Παρελήφθη σήμερα το νέο Renault Kangoo express 1,5dci.
Στα 15 χλμ που έκανα σήμερα διαπίστωσα οτι ειναι εξαιρετικά άνετο στον δρόμο με αρκετά καλή απόσβεση των ανωμαλιών του δρόμου και είναι σχετικά ήσυχο. Αρνητική εντύπωση μου έκανε οτι τα ηλεκτρικά παράθυρα δεν ειναι αυτόματα.
Επίσης δεν βρίσκω τον λόγο να υπάρχει το χειριστήριο του ηχοσυστήματος κρυμμένο πίσω από το τιμόνι και ακριβώς δίπλα στο ηχοσύστημα. Περισσότερα τις επόμενες μέρες που θα έχω χρονο να το οδηγήσω και να διαβάσω το manual!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλορίζικο και καλα χιλιόμετρα.
-
Σε ευχαριστω!
-

-
Πολυ ωραίο. Εσυ το οδηγείς;
-
Εγω για την ώρα αλλα κάποια στιγμη ο αδελφός μου και ένας υπάλληλος θα το οδηγούν επίσης.
-
Για μένα που ειδα για πρώτη φορα την αγορά, αυτα τα επαγγελματικά θα έπρεπε να κανουν κάτω απο 10.000 ευρω. Απλα ξέρουν οτι το κόστος παει στα έξοδα και το εκμεταλλεύονται. Απο τεχνολογία τίποτα, απο εξοπλισμό τίποτα. Γνώμη μου αλλα όλη η αγορά ετσι ειναι. Πολυ ακριβά για αυτο που ειναι
-
Συμφωνώ οτι ειναι πανάκριβα, και αν προσθέσεις εξοπλισμό ανεβαίνει κατακόρυφα η τιμη.
Δεν εχει καν trip computer.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Υπάρχει κάτοχος Citroen Jumper για να μου πει εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα που βγάζει; Υπάρχει πιθανότητα να αγοράσω ενα μοντέλο του 2007 οπότε κάθε πληροφορία ειναι ευπρόσδεκτη.
-
Απορρίφθηκε το jumper τελικά γιατι ειναι πολυ μεγάλο για τις καθημερινές μετακινήσεις.
Τελικά επιλέξαμε το Citroen Jumpy.Sent from my iPhone using Tapatalk
Αναζήτηση νέου βαν