-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
σαλαμινα,αθηνας φανταζομαι!πεφτει λιγο μακρυα,αλλα η τιμη ειναι κατι παραπανω απο καλη...εγω ενδιαφερομαι για 205/45/17 φανταζομαι καπου εκει θα παιζουν.Πέραμα-φέρυ-Σαλαμίνα......υπάρχει και άλλη Σαλαμίνα;;;;
Αν τον πάρεις τηλ πες του οτι θα πας απο την άλλη άκρη του νομού..... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
σαλαμινα,αθηνας φανταζομαι!πεφτει λιγο μακρυα,αλλα η τιμη ειναι κατι παραπανω απο καλη...εγω ενδιαφερομαι για 205/45/17 φανταζομαι καπου εκει θα παιζουν.
Πέραμα-φέρυ-Σαλαμίνα......υπάρχει και άλλη Σαλαμίνα;;;;
Αν τον πάρεις τηλ πες του οτι θα πας απο την άλλη άκρη του νομού.....καλά μόλις είδα οτι είσαι Θεσσαλονίκη!!!!!!!δεν σε συμφέρει και 100ευρώ να στα αφήσει
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
σαλαμινα,αθηνας φανταζομαι!πεφτει λιγο μακρυα,αλλα η τιμη ειναι κατι παραπανω απο καλη...εγω ενδιαφερομαι για 205/45/17 φανταζομαι καπου εκει θα παιζουν.
Αν τον πάρεις τηλ πες του οτι θα πας απο την άλλη άκρη του νομού.....Και όμως υπάρχει, περιοχή Μπότσαρη - Νέα παραλία στην Θεσσαλονίκη!
Υ.Γ. Φαντάσου να ήθελε να αλλάξει λάστιχα ο Ξέρξης, θα είχε αλλάξει όλη η ιστορία -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Αν τον πάρεις τηλ πες του οτι θα πας απο την άλλη άκρη του νομού.....Και όμως υπάρχει, περιοχή Μπότσαρη - Νέα παραλία στην Θεσσαλονίκη!
Υ.Γ. Φαντάσου να ήθελε να αλλάξει λάστιχα ο Ξέρξης, θα είχε αλλάξει όλη η ιστορίαναι ειμαι λιγο μακρυα ειναι η αληθεια,αλλα ειπα να ρωτησω..εκπληκτικη τιμη..θα του κανω ενα τηλεφωνο μπας και εχει κανα ξαδερφο θεσσαλονικη
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Υ.Γ. Φαντάσου να ήθελε να αλλάξει λάστιχα ο Ξέρξης, θα είχε αλλάξει όλη η ιστορίαρε παιδιά,γιατί μου καταστρέψατε το στόλο;;;;εγω.............λάστιχα ήθελα να αλλάξω!!!!
-
Σοβαρά τώρα Γιώργο, άκουσες καθαρά 320€ γιατί με το τρακόσια-τετρακόσια υπάρχει ένα θέμα γενικά. Την έχω πατήσει και ήταν τελικά 400 (~420€ έχουν εδώ τα λάστιχα σου!)
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Σοβαρά τώρα Γιώργο, άκουσες καθαρά 320€ γιατί με το τρακόσια-τετρακόσια υπάρχει ένα θέμα γενικά. Την έχω πατήσει και ήταν τελικά 400 (~420€ έχουν εδώ τα λάστιχα σου!)Οι τιμες που θα σου πω ειναι ολες για τα cf2.Ο κουμπαρος μου στο insignia του 225/55/17 τα εβαλε προχθες:390€
Εγω θα τα βαλω 225/45/17 στα 320€
Ο μπατζανακης μου θα τα βαλει 205/55/16 στα 240€
Δεν του κανω διαφημιση...........και εγω απο θεατης σε κουβεντα συναδελφων μου,ειπα κατι δεν παει καλα!!!!
Ο τυπος κανει ανεξαρτητη εισαγωγη και εχει αυτες τις τιμες. Γι'αυτο και η αναμονη αλλωστε των περιπου 10 ημερων. Φερνει οποια λαστιχα θελεις. Εμεις βαλαμε(θα) ομαδικα τα Toyo..... Ενα τηλ θα σας πεισει για του λογου το αληθες! -
Με εγγύηση τι παίζει όμως με την ανεξάρτητη εισαγωγή του;
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Με εγγύηση τι παίζει όμως με την ανεξάρτητη εισαγωγή του;πάρε και ρώτα τον,δεν τα πουλάω εγω!!!
για τέτοιου είδους ερωτήσεις εχω δώσει τα στοιχεία του.Μη με ρωτήσετε αν κάνει και δόσεις! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Με εγγύηση τι παίζει όμως με την ανεξάρτητη εισαγωγή του;
πάρε και ρώτα τον,δεν τα πουλάω εγω!!!
για τέτοιου είδους ερωτήσεις εχω δώσει τα στοιχεία του.Μη με ρωτήσετε αν κάνει και δόσεις!Εσύ αγοραζεις όμως, δεν σε νοιάζει; δεν ρωτησες;
-
εγώ σαφέστατα και ρώτησα,αφού στο παρελθόν την είχα πατήσει με στραβά λάστιχα
όμως δεν θα δίνω εδω τέτοιες πληροφορίες.Μπορεί κάποιος να γυρίσει μετα απο κανα χρόνο να πει οτι ''εσυ μας είχες πει το οποίο και διότι και κτλ''.Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.... -
Ότι και να ναι, είναι φυσικό κατάστημα.. Προφανώς και τα φέρνει από camskill η κάτι άλλο αλλά δε μας πειραζει αυτο
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
Ότι και να ναι, είναι φυσικό κατάστημα.. Προφανώς και τα φέρνει από camskill η κάτι άλλο αλλά δε μας πειραζει αυτοΑν στα φερει αυτος και σου τα στειλει στη Θεσσαλονικη,σε συμφερει;;;
Υπολογισε μεταφορικα+περαστικα.......δεν νομιζω,μαλλον ακριβοτερα θα σου βγουν! -
Δύσκολα. Γιατί υπολογισε στην καλύτερη ένα 10 μεταφορικά και 40 Περαστικά..
-
Αν παρουμε τις καλυτερες των περιπτωσεων,θα σου πανε πανω 50€.Οποτε χονδρικα κερδιζεις αλλα 50€.......για μενα ακυρο!
-
οπως και να εχει ευχαριστω..θα του κανω μια κληση μπας και..
-
καλησπέρα!
παρακαλώ τα φώτα σας για αλλαγή ελαστικών σε bmw X3 2λιτρο που έχει κάνει 56000 χλμ με continental UHP σε διάσταση 235/55/17 (δείκτης Η ή V).
Καλό το conti αλλα θα θελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο.
έχω δει διάφορα με τιμές από 500 ως 620 €. Η χρηση ειναι κυριως ασφαλτινη.pirelli scorpion verde (ασφάλτινο)
pirelli scorpion verde all season (για όλες τις εποχές...)
dunlop sport max rt
goodyear efficient grip suv
goodyear eagle F1 suv
michelin lattitude sport
bridgestone d sportτι λέτε?
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
καλησπέρα!
παρακαλώ τα φώτα σας για αλλαγή ελαστικών σε bmw X3 2λιτρο που έχει κάνει 56000 χλμ με continental UHP σε διάσταση 235/55/17 (δείκτης Η ή V).
Καλό το conti αλλα θα θελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο.
έχω δει διάφορα με τιμές από 500 ως 620 €. Η χρηση ειναι κυριως ασφαλτινη.pirelli scorpion verde (ασφάλτινο)
pirelli scorpion verde all season (για όλες τις εποχές...)
dunlop sport max rt
goodyear efficient grip suv
goodyear eagle F1 suv
michelin lattitude sport
bridgestone d sportτι λέτε?
Το πρώτο!!!!Φορεμένο 32Κ εώς τώρα σε Χ3(την τρίλιτρη του 2004 )...απλά εξαιρετικό!!!
-
Σημερα εκανα αλλαγη ελαστικων σε Suzuki scross 4χ4 και εβαλα goodyear efficient Grip Performance 205/50/17 93w με τιμη 530€...Θα τα περπατησω και θα σας πω κριτικη.
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Σημερα εκανα αλλαγη ελαστικων σε Suzuki scross 4χ4 και εβαλα goodyear efficient Grip Performance 205/50/17 93w με τιμη 530€...Θα τα περπατησω και θα σας πω κριτικη.Εγώ θα ήθελα, αν μπορείς, να γράψεις μια κριτική για το αυτοκίνητο, όχι για τα λάστιχα. Σήμερα, εντελώς τυχαία, διάβαζα για το συγκεκριμένο, ότι βρήκα. Αν μπορείς, καλύτερα με ΡΜ για να μην είμαστε εκτός θέματος.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]