-
Είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Βοηθήστε.
-
-
-
Θα πρεπει να πουμε πως και τα δυο ειναι πολυ καλα αυτοκινητα. Το crv εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα στην ασφαλτο ενω στο χωμα το Nissan ανταγωνιζεται επαξια τους αμερικανικους βασιλιαδες του ειδους. Σαν εμφανιση το Honda ειναι πιο τολμηρο ενω το Nissan ταυτιζεται περισσοτερο με τις ηλικιες ανω των 50. Ποιοτικα επισης το Honda νομιζω πως υπερτερει διχως να αφηνει ιδιαιτερα πισω το αλλο. Αξιοπιστα ειναι και τα δυο εξισου. Απο χωρους κανενα δεν θα σε απογοητευσει. Προσωπικα πιστευω πως πιο ισορροπημενο ειναι το Nissan. Θα το επαιρνα ευχαριστως.
-
Τα έχω οδηγήσει και τα 2. Φοβερά, ροπάτα, σταθερά. Οι τιμές πάνω κάτω είναι ίδιες. Το Nissan έχει κι ένα πακέτο safety shield (αναγνώριση σημάτων ΚΟΚ, αυτόματο φρενάρισμα για αποφυγή σύγκρουσης κλπ). Από χώρους όντως είναι τεράστια και τα 2.
-
Κανε την υπερβαση για το 4χ4 crv!
-
Ακριβό. Η τετρακίνηση δε μου είναι απαραίτητη για να μην πω ότι μου είναι εντελώς άχρηστη.
Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Ακριβό. Η τετρακίνηση δε μου είναι απαραίτητη για να μην πω ότι μου είναι εντελώς άχρηστη.Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το πρότεινα για την 4κίνηση, αλλά για τα 40 παραπάνω άλογα...
Αν δεν κάνω λάθος 2κίνητο βγαίνει μόνο με τα 120...που είναι λίγα για τέτοιο αμάξωμα... -
Δεν είναι καθόλου λίγα τα 120. Ίσα ίσα που το αυτοκίνητο κινείται πολύ σβέλτα.
Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα σημαντικό είναι το after sales.
Αν και πολλοί εδώ λένε διάφορα, της Nissan είναι πολύ καλύτερο. Και φθηνότερο.Είσαι σίγουρος ότι έχουν και θα εξακολουθήσουν να έχουν την ίδια τιμή?
Το xtrail ειδικά μελσα μου φαίνεται πιο όμορφο, αυτό όμως είναι τελείως υποκειμενικό.... -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Δεν είναι καθόλου λίγα τα 120. Ίσα ίσα που το αυτοκίνητο κινείται πολύ σβέλτα.Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο geiasou δηλώνει ικανοποιημένος, συνεπώς μπορεί και να έχεις δίκιο.
Το έγραψα αυτό ορμώμενος από τον μεγάλο όγκο και βάρος του αυτοκινήτου (π.χ. το QQ που είναι μικρότερο σε όγκο και ελαφρύτερο έχει 130 άλογα και σαφώς καλύτερες επιδόσεις...), από τα νούμερα που έχουν ανακοινωθεί για τις επιδόσεις αλλά και από κάποια συγκριτικά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και οι κριτές υποστηρίζουν και δείχνουν αυτό ακριβώς που σου γράφω.
π.χ. δες τα στοιχεία του αυτοκινήτου εδώ : http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=21488
Για τις ρεπρίζ :
0-100 11,2
60-100 7,9 (4)
80-120 11,6 (5) 14,6 (6)και δες για παράδειγμα και αυτό το video :
Youtube Video
Honda Crv diesel 4x2 ή Nissan Xtrail diesel 4x2?