-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κακουργηματική δίωξη στον (κουμπάρο του Καραμανλή) Μηλιάκο για απιστία και ξέπλυμα!
Στο πλαίσιο της έρευνας συντάχθηκε πόρισμα από την Τράπεζα της Ελλάδος με βάση το οποίο προέκυψε ότι η συνολική ζημιά που υπέστη η ΑΤΕ μόνο από τη συγκεκριμένη δανειοδότηση ανέρχεται σε 52 εκατ. ευρώ.
http://www.press-gr.com/2015/12/blog-post_601.html
Το δημοσιο κτηνος Storm; Στον ιδιωτικο τομεα καλυτεροι ειναι.ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Πάνω από 20 εκατομμύρια σε μισθούς εισέπραξαν 30 στελέχη τραπεζών...
Οι αμοιβές αυτές καταβλήθηκαν παρά τους περιορισμούς που έθετε ο νόμος ο οποίος προσδιορίζει ως πλαφόν τις αμοιβές του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
http://www.press-gr.com/2015/12/20-30.html
Οι τραπεζες πτωχευσαν, τα golden boys οχι. Αυτους τους πληρωνουμε εμεις. Storm, ιδιωτες πληρωνεις, οχι δημοσιους υπαλληλους.Ε, όχι και ιδιωτικός τομέας οι τράπεζες!!!
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι οι ελληνικές τράπεζες ήταν ή είναι ιδιωτικές;
Ή πιστεύεις ότι τα ΔΣ των τραπεζών δεν είναι 'φιλαράκια' του κράτους ή συγκεκριμένες επιλογές του κράτους;Εγώ ξέρω ότι το εγχώριο τραπεζικό σύστημα πάντα ήταν είναι και θα είναι ευρύτερος δημόσιος τομέας και πάντα θα υπάρχει αλισβερίσι με την εκάστοτε κυβέρνηση.
Μετά τους τσακωμούς έγιναν οι καλύτεροι φίλοι:
5/12/2015 ... http://www.paraskhnio.gr/apokalypsi-ti- ... -tis-klei/
Δεν μου αρεσει να ειμαι αδικος. Εχεις δικιο Storm σε ενα βαθμο σημαντικο. Τωρα διαβαζα για την ΑΤΕ (κρατικη)
Επιπλέον, είναι γνωστό ότι οι κρατικές τράπεζες έδιναν, χωρίς δεύτερη σκέψη, «θαλασσοδάνεια» σε φίλα προσκείμενους επιχειρηματίες της εκάστοτε κυβέρνησης, τα οποία δεν χρησιμοποιούνταν καν για το σκοπό τον οποίο χορηγήθηκαν. Ο έλεγχος για το πώς χρησιμοποιήθηκαν τα δανεικά κεφάλαια από την επιχείρηση ήταν μηδενικός και έτσι οι ζημίες από κακά δάνεια συσσωρεύονταν και πληρωνόντουσαν από τους Έλληνες φορολογούμενους.
Οι προσλήψεις στις κρατικές τράπεζες ήταν επίσης κοινή πρακτική των κυβερνήσεων, ιδιαίτερα κάθε φορά που άλλαζε η κυβέρνηση, η οποία διόριζε τους «δικούς» της «τραπεζίτες». Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πανελλαδικής ή τοπική εμβέλειας, επίσης απόλαυσαν τα απλόχερα διαφημιστικά «πακέτα» των κρατικών τραπεζών και κυρίως η μερίδα εκείνη που στήριζε την κυβερνητική πολιτική.
Ο «Νόμος της Σιωπής» για το πάρτι που απολάμβανε η εκάστοτε εξουσία και οι φίλα προσκείμενοι τους μέσω των κρατικών τραπεζών, τηρήθηκε με ευλάβεια από όλες τις παρατάξεις, μέχρι …τη χορήγηση του πρώτου «πακέτου» στήριξης των τραπεζών, ύψους 50 δις. ευρώ και τη συγκέντρωση του τραπεζικού κλάδου. Μέχρι τότε, οι κυβερνήσεις «φώναζαν» πως οι τράπεζες θα πρέπει να κρατικοποιηθούν. Ο …αντίλαλος έφτανε στην βόρεια άκρη της Ευρώπης και τρομοκρατούσε εταίρους και δανειστές που μέσω των ελέγχων που είχαν διενεργηθεί ήξεραν το μέγεθος του πάρτι που λάμβανε χώρα 10ετίες.
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/to-parti-twn-kyvernhsewn-me-tis-kratikes-trapezes.3804486.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidgetΥπαρχουν ομως και ιδιωτικες ονοματα δεν λεω (δυο ειναι) που δωσανε και αυτες δανεια με πολιτικη εγγυηση, δλδ θαλασσοδανεια.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Δεν μου αρεσει να ειμαι αδικος. Εχεις δικιο Storm σε ενα βαθμο σημαντικο. Τωρα διαβαζα για την ΑΤΕ (κρατικη)
Εργάζομαι σε υποτίθεται 'ιδιωτικό' τραπεζικό όμιλο. Άστο φίλε Steve. Εγώ εκ΄των έσω, βλέπω ότι ο τραπεζικός τομέας στην ελλάδα είναι κάτι σαν τις ΔΕΚΟ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εργάζομαι σε υποτίθεται 'ιδιωτικό' τραπεζικό όμιλο. Άστο φίλε Steve. Εγώ εκ΄των έσω, βλέπω ότι ο τραπεζικός τομέας στην ελλάδα είναι κάτι σαν τις ΔΕΚΟ.
Ανεξαρτητα απο το οτι φιλε μου Storm το βλεπουμε απο διαφορετικη οπτικη γωνια πολιτικα, το θεμα ειναι οτι τον λογαριασμο δεν τον πληρωνουν αυτοι που τον κανουν. Και ο κοσμος πρεπει να αρχισει να πιεζει οχι για να μπει στο δημοσιο, να του κανουν ρουσφετια, αλλα για να τσακιστουν να φυγουν ολοι αυτοι που δεν τηρουν τον νομο και κανουν χατηρακια δισεκατομυριων.
-
Η Εθνική είναι ΔΕΚΟ δεν χρειάζεται κάν τη λέξη 'σαν'. Οι άλλες Storm γιατί είναι σαν ΔΕΚΟ?
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Η Εθνική είναι ΔΕΚΟ δεν χρειάζεται κάν τη λέξη 'σαν'. Οι άλλες Storm γιατί είναι σαν ΔΕΚΟ?Γιατί είναι σαν την Εθνική...
Πέρα από την πλάκα εγώ δεν είμαι στην Εθνική. Αλλά αισθάνομαι σαν να είμαι στην Εθνική...
Ο τραπεζικός τομέας στην Ελλάδα ήταν είναι και θα είναι κομμάτι του κράτους, των κομμάτων και εν' τέλη κομμάτι του δημοσίου.
υ.γ. για να μην γίνει καμιά παρεξήγηση εγώ πλέον εργάζομαι πολλά χρόνια στο τραπεζικό χώρο, χωρίς να είμαι κανονικός υπάλληλος. Ο μακάκας της υπόθεσης είμαι...
-
Τραγωδία η ΝΔ! Έχασε ακόμα και τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Infosolutions
http://www.parapolitika.gr/article/333984/tragodia-i-nd-ehase-akoma-kai-ta-asfalistika-metra-enantion-tis-infosolutions#.VmbcKNMPvVM.twitter
Ποιοι ειναι ποιο ανικανοι; Οι Συριζαιοι, οι Πασοκαιοι, ή οι Νεοδημοκραταιοι;Ποιοι θέλουν οικουμενική κυβέρνηση με ηγέτη τον Καραμανλή
http://www.parapolitika.gr/article/333727/poioi-theloyn-oikoymeniki-kyvernisi-me-igeti-ton-karamanliΒόμβα: Βρέθηκαν 600.000 ευρώ στον λογαριασμό υπουργού της ΝΔ
Δυο εκ των στενότερων συνεργατών πρωτοκλασάτου Έλληνα πολιτικού έχουν κληθεί και απολογούνται σήμερα στον οικονομικό εισαγγελέα για υπόθεση χρηματισμού
http://www.parapolitika.gr/article/333916/vomva-vrethikan-600000-eyro-ston-logariasmo-ypoyrgoy-tis-nd
Καλες εκλογες στην ΝΔ. Μετα απο αυτα, οσοι πανε να εκλεξουν προεδρο θα πρεπει να ειναι πολλοι, πορομενοι.Απαλλαγή-'σκάνδαλο' από την Εθνική Τράπεζα σε γνωστό καναλάρχη
Λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά,** η Εθνική Τράπεζα, με εντολή του τότε πρωθυπουργού, απάλλαξε από τις προσωπικές εγγυήσεις γνωστό καναλάρχη** και δέχθηκε ως cash collateral την ταινιοθήκη του καναλιού.
http://www.parapolitika.gr/article/333790/apallagi-skandalo-apo-tin-ethniki-trapeza-se-gnosto-kanalarhi
Αχ το χασαμε το παλικαρι απο το τιμονι της χωρας, παει και η αναπτυξη πανε και τα δωρακια.Εισαγγελέας για τα θαλασσοδάνεια της Εθνικής Τράπεζας σε ΜΜΕ
Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει το Μαξίμου για το εύρος των χορηγήσεων της πάλαι ποτέ… «μεγάλης μας φίλης», η Εθνική έχει διαθέσει 356.911.129 ευρώ σε εν λειτουργία μέσα ενημέρωσης και αποτελεί την… «καλύτερη φίλη» του ομίλου** Αλαφούζου**, έχοντας δώσει στο συγκρότημα του Νέου Φαλήρου** 81.066.923 **ευρώ.
Η Καθημερινή Α.Ε. και ο ΣΚΑΪ έλαβαν συνολικά 81.066.293 ευρώ. Ο ΔΟΛ έχει λάβει δάνεια συνολικού ύψους 73.403.294 ευρώ. Ο «Πήγασος» από την ίδια τράπεζα έλαβε δάνεια 60.874.820 ευρώ, ενώ η κοινή τους εταιρεία, «Ιρις», πήρε δάνειο ύψους 25.539.383 ευρώ. Το Mega, η τηλεοπτική εταιρεία στην οποία έχουν από κοινού την πλειοψηφία των μετοχών, έλαβε από την Εθνική ως δάνειο το ποσό των 7.709.614 ευρώ. Η Εθνική συμμετέχει στην κοινοπραξία, υπό την Alpha Bank, μαζί με τις άλλες συστημικές τράπεζες και για το ομολογιακό δάνειο των 98.000.000 ευρώ του ίδιου ομίλου. Οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν λάβει μικρότερα δάνεια όπως ο Alpha TV του Δημήτρη Κοντομηνά που πήρε 7.412.402 ευρώ από την Εθνική.
http://www.parapolitika.gr/article/333796/eisaggeleas-gia-ta-thalassodaneia-tis-ethnikis-trapezas-se-mme
ΠΑΣΟΚ - ΝΔ δινανε για την ........αναπτυξη δανεια σε.......ΜΜΕ.
Για αυτα τα 350 εκ που δωσανε δανεικα και αγυριστα σκιζουν εμας με τα τελη κυκλοφοριας. Α ρε. Δωστε τους ψηφο να σας δωσουν πονο. -
Με αυτους τους καραγκιοζηδες για αντιπολιτευση ο τσιπρας θα κανει εκλογες καθε 6 μηνες και θα τις παιρνει.Και μετα λενε να κανουν οικουμενικη οταν τα κομματα ειναι χρεοκοπημενα,δεν μπορουν να κανουν ουτε εσωκομματικες εκλογες.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Τραγωδία η ΝΔ! Έχασε ακόμα και τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Infosolutions
http://www.parapolitika.gr/article/333984/tragodia-i-nd-ehase-akoma-kai-ta-asfalistika-metra-enantion-tis-infosolutions#.VmbcKNMPvVM.twitter
Ποιοι ειναι ποιο ανικανοι; Οι Συριζαιοι, οι Πασοκαιοι, ή οι Νεοδημοκραταιοι;
.... -
Ρε παιδι μου, καταφερνουν (γενικα απο ολα τα κομματα) πραγματα που δλδ τι να πω, τοσο αχρηστοι ειναι;
-
Οργιο φημών για αποχώρηση Γεωργιάδη και Μεϊμαράκη από την κούρσα διαδοχής -Τι απαντούν οι ίδιοι
Ολα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο της ΝΔ. Ο ίδιος επέλεξε να απαντήσει μέσω Twitter, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια.
Στη συνέχεια όμως «φούντωσαν» οι φήμες για πιθανή αποχώρηση του κ. Μεϊμαράκη από την κούρσα διαδοχής. Το «στρατόπεδο» του πρώην προέδρου του κόμματος επέλεξε να απαντήσει μέσω SMS.
http://dynamikeseidhseis.blogspot.com/2 ... t_782.html
Πλακα θα εχει να βαζουν ο καθενας δικους του, να γραφει πως θα φυγει ο αλλος. Υπαρχει περιπτωσει αυτοι οι 4 μετα τις εκλογες να μεινουν ενωμενοι; Και να μεινουν ποιος θα τους πιστεψει πως ολα τα εχουν ξεχασει και πανε μπροστα; -
Άντε να διαλύονται σιγά/σιγά να ξεμπλέξουμε από δαύτους. Καρικατούρες όλοι τους.
-
Δεν θα αργησει ο τσιπρας να ζητησει παλι νωπη εντολη,στην επετειο 1 χρονου κυβερνησης,θα αρχισουν να χτυπανε τα νταουλια.
Οσο για τη ΝΔουλα,καιρος να συγχωνευτει με το ιστορικο Θασοκ για να υπαρχει ισχυρη αντιπολιτευση,βαρανε και μια διαγραφη χρεων,επανιδρυση/συσταση νεου κομματος,υπαρχει καλυτερη Ελλαδα και τη θελουμε.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Δεν θα αργησει ο τσιπρας να ζητησει παλι νωπη εντολη,στην επετειο 1 χρονου κυβερνησης,θα αρχισουν να χτυπανε τα νταουλια.Οσο για τη ΝΔουλα,καιρος να συγχωνευτει με το ιστορικο Θασοκ για να υπαρχει ισχυρη αντιπολιτευση,βαρανε και μια διαγραφη χρεων,επανιδρυση/συσταση νεου κομματος,υπαρχει καλυτερη Ελλαδα και τη θελουμε.
Ken11 αυτο με το αν θα παει για εκλογες σηκωνει φιλε τριπλη 12Χ για εμενα. Το αναρωτιεμαι και εγω πολλες φορες γιατι ετσι οπως παει απο τους 153 ποσοι ειναι, με αυτα που ερχονται, ασφαλιστικο και αγροτικο δεν την βγαζει περα. Θα κανει εκλογες μην ακουγοντας τους ξενους να του λενε πως αυτο θα σημαινει και Grexit ή θα παραιτηθει και θα κανει οικουμενικη με τεχνοκρατες; Τι το παιζεις αυτο;
Για την ιστορια τωρα του πραματος, φιλε Storm, η Αγγελικουλα πηρε τηλ απο οτι λενε τα καναλια στην Μπακογιαννη και Σια στην ΝΔ και τους λεει, εσεις το καλοκαιρι ηρθατε και μου λεγατε να σωθει η Ελλαδα και εγω εβαλα τους Γερμανους βουλευτες να ξαναψηφισουν για μνημονιο. Τωρα στο ασφαλιστικο γιατι κανετε νουμερα και δεν θα το ψηφισετε; Ανηκετε στο Λαικο Κομμα, πρεπει να το ψηφισετε.
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα στην ΝΔ. Να γινουν κακοι με την Αγκελικουλα ή με τους ΝΔ ψηφοφορους;
Μπερδευτηκα με τον 1 χρονο διακυβερνησης. Αυτος πηγε δυο φορες σε εκλογες + το δημοψηφισμα. 1 χρονο απο ποτε μετραμε; Απο τον Ιανουαριο - Φεβρουαριο που βγηκε πρωτη φορα ή τον Ιουνιο; Μας εχει μπερδεψει αυτο το παλικαρι με τοσες φορες σουρτα φερτα στην καλπηΆρση ασυλίας για τον Κούλογλου – Θα δικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση
http://www.tribune.gr/politics/news/article/194741/arsi-asilias-gia-ton-kouloglou-tha-dikasti-gia-sikofantiki-disfimisi.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Το Ευροκοινοβουλιο την ψηφισε την αρση. Αν ηταν στο Ελληνικο κοινοβουλιο, καλα κρασια. -
ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ = 153 βουλευτές. Μια χαρά μπορούν να κυβερνήσουν. Δεν χρειάζονται άλλοι.
Ας φάνε τώρα το αγγουράκι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να καταλάβουν τι εστί βερίκοκο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ = 153 βουλευτές. Μια χαρά μπορούν να κυβερνήσουν. Δεν χρειάζονται άλλοι.
Ας φάνε τώρα το αγγουράκι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να καταλάβουν τι εστί βερίκοκο.Storm να το φανε και οσοι τον Αυγουστο τρεχανε στην Ευρωπη (Ποταμι - Πασοκ - ΝΔ) για να σωσουν την Ελλαδα. Και αυτοι βαλανε την υπογραφη τους τοτε και τωρα αλλαζουν σταση. Ομως δεν μπορω οποτε το θυμαμαι γελατω. Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ψηφισαν το καλυτερο μνημονιο κατα τον Καμενο
«Ο Τσίπρας πίσω από τις φήμες για αποχώρηση μου από την διεκδίκηση της προεδρίας της ΝΔ»!
Πίσω από τις διαρροές για την αποχώρησή μου από την κούρσα των εσωκομματικών εκλογών μπορεί να κρύβεται ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.
http://www.tribune.gr/politics/news/article/195086/195086.html -
Απίστευτος καβγάς του υφυπουργού Υγείας με δημοσιογράφους (βίντεο)
http://www.tribune.gr/media/news/article/195107/apisteftos-kavgas-tou-ifipourgou-igias-me-dimosiografous-vinteo.html
Δειτε το βιντεο. Ειναι ο Νεος δημοκρατικος τροπος με τον οποιον επικοινωνει η κυβερνηση με τους δημοσιογραφους. Με σεβασμο, χωρις προσβολες, χωρις τσαμπουκαδες.Ο Τσίπρας, η Μπέτυ και το μισό υπουργικό συμβούλιο σε παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου (φωτογραφίες)
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113867852
Και γιατι δεν λεγανε να παει ο Λαζοπουλος στο υπουργικο συμβουλιο, αντι να τρεχει ενα τσουρμο σε αυτον; Θα τον κανανε και υπουργο (το αξιζει με τους αγωνες σγνμ, την σατυρα συγνωμη, την προπαγανδα που εκανε για το κομμα του). -
Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς πλέον.
Μία κυβέρνηση που ως επί το πλείστον στηρίζεται σε καραγκιόζηδες αλητάμπουρες πρασινοφρουρούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ και από μία παράγκα αριστερών νεόπλουτων ιθαγενών που χρησιμοποιούν το Μαξίμου ως ορμητήριο από όπου ασχολούνται μόνο με το στήσιμο του νέου κομματικού και πελατειακού κράτους.
Και όπου βρεθούν και όπου παραστούν αναμασάνε διαρκώς την 'διαπλοκή και τα ΜΜΕ'.
-
http://www.newsit.gr/politikh/I-troika- ... isi/451917
Ξεπερνούν τα 320 εκατομμύρια ευρώ τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, από τραπεζικά δάνεια! Η τρόικα απειλεί με λουκέτο και η κυβέρνηση βάζει... πλάτη στα δύο κόμματα για να μην χρεοκοπήσουν!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή LiveNews του Νίκου Ευαγγελάτου στο “Ε”, η τρόικα... σφίγγει τα λουριά στα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα για δεκαετίες.
Τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας αγγίζουν τα 190 εκατομμύρια ευρώ και του ΠΑΣΟΚ ξεπερνούν τα 130 εκατ. ευρώ! Τα περισσότερα από αυτά είναι χρέη δανείων προς την τράπεζα Πειραιώς, τα οποία, όμως, είχαν δοθεί από μία κρατική τράπεζα, την Αγροτική.
Η ΑΤΕ ήταν η “αγελάδα” που “τάιζε” τα κόμματα, με ένα... τηλεφώνημα! Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που αγόρασε δάνεια κομμάτων από ιδιωτικές τράπεζες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια “μαύρη” τρύπα.
Το 2010 η ΝΔ είχε χρέη περίπου 120 εκατ. ευρώ από τραπεζικά δάνεια, το 2013 το ποσό έφθασε τα 145 εκατ. ευρώ, γιατί κεφαλαιοποιούνταν οι μη εξυπηρετούμενες δόσεις, και πλέον έχει εκτοξευτεί στα 190 εκατ. ευρώ!Αν στη θέση της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ ήταν μία ανώνυμη εταιρεία, το πιθανότερο είναι να είχε κλείσει η επιχείρηση και ο ιδιοκτήτης της να ήταν είτε στη φυλακή είτε... στη Βραζιλία!
Μην ξεχνάμε, επίσης, πως η Νέα Δημοκρατία έχει επτά μήνες απλήρωτο το προσωπικό της στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού!Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν ετέθη το θέμα στους εκπροσώπους των θεσμών, ασκήθηκαν πιέσεις από την πλευρά τους προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης. Και αυτό διότι η κυβέρνηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να οδηγήσει τα δύο κόμματα σε χρεοκοπία!
Αυτό αξίζει μόνο και μόνο για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπλέ, πράσινοι, ροζ, κόκκινοι κλπ είναι κάτι διαφορετικό μεταξύ τους.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
http://www.newsit.gr/politikh/I-troika-apeilei-me-loyketo-ND-kai-PASOK-alla-vazei-plati-i-kyvernisi/451917Ξεπερνούν τα 320 εκατομμύρια ευρώ τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, από τραπεζικά δάνεια! Η τρόικα απειλεί με λουκέτο και η κυβέρνηση βάζει... πλάτη στα δύο κόμματα για να μην χρεοκοπήσουν!
[spoiler=:dj6qeqi0]Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή LiveNews του Νίκου Ευαγγελάτου στο “Ε”, η τρόικα... σφίγγει τα λουριά στα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα για δεκαετίες.
Τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας αγγίζουν τα 190 εκατομμύρια ευρώ και του ΠΑΣΟΚ ξεπερνούν τα 130 εκατ. ευρώ! Τα περισσότερα από αυτά είναι χρέη δανείων προς την τράπεζα Πειραιώς, τα οποία, όμως, είχαν δοθεί από μία κρατική τράπεζα, την Αγροτική.
Η ΑΤΕ ήταν η “αγελάδα” που “τάιζε” τα κόμματα, με ένα... τηλεφώνημα! Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που αγόρασε δάνεια κομμάτων από ιδιωτικές τράπεζες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια “μαύρη” τρύπα.
Το 2010 η ΝΔ είχε χρέη περίπου 120 εκατ. ευρώ από τραπεζικά δάνεια, το 2013 το ποσό έφθασε τα 145 εκατ. ευρώ, γιατί κεφαλαιοποιούνταν οι μη εξυπηρετούμενες δόσεις, και πλέον έχει εκτοξευτεί στα 190 εκατ. ευρώ!Αν στη θέση της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ ήταν μία ανώνυμη εταιρεία, το πιθανότερο είναι να είχε κλείσει η επιχείρηση και ο ιδιοκτήτης της να ήταν είτε στη φυλακή είτε... στη Βραζιλία!
Μην ξεχνάμε, επίσης, πως η Νέα Δημοκρατία έχει επτά μήνες απλήρωτο το προσωπικό της στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού![/spoiler:dj6qeqi0]
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν ετέθη το θέμα στους εκπροσώπους των θεσμών, ασκήθηκαν πιέσεις από την πλευρά τους προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης. Και αυτό διότι η κυβέρνηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να οδηγήσει τα δύο κόμματα σε χρεοκοπία!Αυτό αξίζει μόνο και μόνο για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπλέ, πράσινοι, ροζ, κόκκινοι κλπ είναι κάτι διαφορετικό μεταξύ τους.
jimdenin δεν ελπιζω πλεον τπτ απο τους 300 σε αυτο το κλχανειο που το λενε Βουλη φιλε μου. Οπως δεν πιστευω πως ζουμε σε δημοκρατια. Επηδει παμε και ψηφιζουμε; Στην δημοκρατια, βλεπεις να γινονται αυτα που ψηφιζεις. Αυτοι οτι και αν ψηφισεις, θα κανουν τα δικα τους και οχι οτι εχουν δεσμευτει στον λαο να κανουν. Ειναι αυτο δημοκρατια;
Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς πλέον.
Μία κυβέρνηση που ως επί το πλείστον στηρίζεται σε καραγκιόζηδες αλητάμπουρες πρασινοφρουρούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ και από μία παράγκα αριστερών νεόπλουτων ιθαγενών που χρησιμοποιούν το Μαξίμου ως ορμητήριο από όπου ασχολούνται μόνο με το στήσιμο του νέου κομματικού και πελατειακού κράτους.
Και όπου βρεθούν και όπου παραστούν αναμασάνε διαρκώς την 'διαπλοκή και τα ΜΜΕ'.
Storm πως μου τα καταφερες να συμφωνω 100% μαζι σου. Α ναι. Τους φταινε οι δημοσιογραφοι, τα διαπλεκομενα κλπ. Αυτοι εχουν την εξουσια, γιατι δεν τα διαλυουν τα διαπλεκομενα; Παλι γκρινιαριδες. Παλι κατι τους φταιει. Α, εχουμε και τα εξωθεσμικα κεντρα που θελουν την Ελλαδα εκτος ευρω και βαζουν τρικλοποδιες στην κυβερνηση.
-
Το να πάει σε εκλογές ο Τσίπρας θα είναι πολιτική αυτοκτονία.
Δεν θα βγάζει κυβέρνηση πλέον με τον Καμμένο...
Μόνο αν θέλει να αποδράσει και να μην ξαναβγεί ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνει.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ