-
Για διαγωνισμό σούφρας τίποτα προς το παρόν
http://www.newsfish.gr/perierga/56327/aidoiodiagonismos-aytes-einai-oi-nikitries-gia-to-pio-oraio-aidoio-vid -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
http://www.newsfish.gr/perierga/56327/aidoiodiagonismos-aytes-einai-oi-nikitries-gia-to-pio-oraio-aidoio-vidΟχι με κουκουλα κοριτσια. Δλδ δεν ντρεπονται να δειξουν το αυτο τους και ντρεπονται να δειξουν το προσωπο τους; Γιατι; Αντε βρες αν εχει παει η κοπελα σου, η γυναικα σου, η κορη σου, η αδερφη σου. Σουφρα vasvo ειναι η πισω πορτα. Και την μπρος λενε ετσι;
-
Οχι ρε ξερει τι λεει..! Αλλα νταξ εδω η Πατρουλα μου κραταει τα σκηπτρα..
http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/patra- ... si-proktou -
Έτσι είναι Στηβ, είναι σεμνότυφες. Για το τελευταίο όχι μόνο η ''πίσω πόρτα'', και κάτι σχετικό:
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/patra- ... si-proktouΤι σου είναι η επιστήμη!!! Αν είναι και γκαβή, διορθώνει την μυωπία και έχει τρία στα τρία με το laser
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
http://www.newsfish.gr/perierga/56327/aidoiodiagonismos-aytes-einai-oi-nikitries-gia-to-pio-oraio-aidoio-vidΑμ γι συτο η Λολα που πηρα πριν μερικες μερες μου καθησε οπως η κοπελα στη φωτο και χτυπουσε το μ...... της με το δαχτυλακι της κοιτωντας με στα ματια!!!!!!
Εκανε προπονηση για καποια καλλιστεια αιδοιου μαλλον!!!! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αμ γι συτο η Λολα που πηρα πριν μερικες μερες μου καθησε οπως η κοπελα στη φωτο και χτυπουσε το μ...... της με το δαχτυλακι της κοιτωντας με στα ματια!!!!!!
Εκανε προπονηση για καποια καλλιστεια αιδοιου μαλλον!!!!Οπότε φαντάζομαι την σκάναρες κανονικά με 3G+
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/patra- ... si-proktouΤι σου ειναι η επιστημη.
Έτσι είναι Στηβ, είναι σεμνότυφες. Για το τελευταίο όχι μόνο η ''πίσω πόρτα'', και κάτι σχετικό:
Μπραβο ρε vasvo δεν μπορουσα να βρω την λεξη. Ετσι ακριβως, μας βγηκαν σεμνοτυφες. Καλα ο Χαρρυ Κλυν, ειναι για εμενα κορυφη στην σατυρα.
http://www.newsfish.gr/perierga/56327/aidoiodiagonismos-aytes-einai-oi-nikitries-gia-to-pio-oraio-aidoio-vidΑμ γι συτο η Λολα που πηρα πριν μερικες μερες μου καθησε οπως η κοπελα στη φωτο και χτυπουσε το μ...... της με το δαχτυλακι της κοιτωντας με στα ματια!!!!!!
Εκανε προπονηση για καποια καλλιστεια αιδοιου μαλλον!!!!Θαναση αν πηρε παντως μερος, δυσκολα φιλε θα καταλαβεις ποια ειναι.
-
-
@nonos απλά τα εσπασε
-
Μπραβο ρε Νονε! Στη Συρια αν παει σιγουρα ο μπαμπας της και να μαθει που ειναι δεν θα παει να τον πιασει
-
-
Το σπερμα παιρνει απο την διατροφη μας; Δεν το ηξερα. Καλα και αυτος ρε παιδι μου, τοσο πορομενος ηταν που ηθελε στο προσωπο; Μια μερα (ευτυχως ηταν μερα) παω να μπω στο αμαξι ενος φιλου. Οπως ανοιγω την πορτα του συνοδηγου και κοιτω στο καθισμα νασου μια μικρη σταμπα. Του λεω μλκα δεν ειναι αυτο που νομιζω. Γελουσε ο μλκας ελα ρε μου λεει εχει καιρο, μην μασας. Σιγα μην καθομουν εκει. Ουτε στο πισω καθισμα δεν εκατσα.
-
Οι κοπελες, γυναικες, πιπινια που εχετε γνωριζει κατα καιρους, ή η κοπελα που εχετε, με τα ζωοδια πως τα πανε; Δεν εχω πετυχει κοπελα που να μην με ρωτησει τι ζωοδιο ειμαι και να τα παρακολουθει. Εμενα βεβαια αυτα δεν με συγκινουν γιατι μπαινεις στο τρυπακι να τα ακουσεις, διαβασεις, σε προκαταβαλουν και μπορει να σε επηρρεασουν αρνητικα. Δλδ ειναι σαν να εχω εναν να μου λεει τι να κανω σημερα. Ασε ρε. Ενταξει αλλοι πιστευουν. Σεβαστο. Αλλα δεν μπορω ρε γμτ να καθομαστε και να μου λεει κατσε μωρο μου να μπω να δω τι λεει το ζωοδιο σου και να μου λεει. Δεν θελω της λεω. Δεν με νοιαζει.
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/patra- ... si-proktouΤι σου είναι η επιστήμη!!! Αν είναι και γκαβή, διορθώνει την μυωπία και έχει τρία στα τρία με το laser
Και μετα θα βγουν οι Πατρινες και θα λενε που να βρουν λεφτα για ΕΝΦΙΑ και Τελη!!!!!
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Οι κοπελες, γυναικες, πιπινια που εχετε γνωριζει κατα καιρους, ή η κοπελα που εχετε, με τα ζωοδια πως τα πανε; Δεν εχω πετυχει κοπελα που να μην με ρωτησει τι ζωοδιο ειμαι και να τα παρακολουθει. Εμενα βεβαια αυτα δεν με συγκινουν γιατι μπαινεις στο τρυπακι να τα ακουσεις, διαβασεις, σε προκαταβαλουν και μπορει να σε επηρρεασουν αρνητικα. Δλδ ειναι σαν να εχω εναν να μου λεει τι να κανω σημερα. Ασε ρε. Ενταξει αλλοι πιστευουν. Σεβαστο. Αλλα δεν μπορω ρε γμτ να καθομαστε και να μου λεει κατσε μωρο μου να μπω να δω τι λεει το ζωοδιο σου και να μου λεει. Δεν θελω της λεω. Δεν με νοιαζει.Σε σχετικά πρόσφατη γνωριμία με μια κοπέλα, παρατήρησα μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά της όταν της είπα το ζώδιό μου
Μάλιστα γύρισε και μου είπε 'Αχ,τι κριιιιμαα ...'
Αρχικά, πίστευα ότι το είπε για πλάκα μέχρι που είδα ότι άρχιζε να με αντιμετωπίζει διαφορετικά.
Εννοείται ότι ενοχλήθηκα (δεν της το έδειξα) αλλά τώρα που έχει περάσει καιρός το θυμάμαι και γελάω.
Το θεωρώ τραγικό να σχηματίζεις άποψη για κάποιον μόνο και μόνο από το ζώδιό του. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Οι κοπελες, γυναικες, πιπινια που εχετε γνωριζει κατα καιρους, ή η κοπελα που εχετε, με τα ζωοδια πως τα πανε; Δεν εχω πετυχει κοπελα που να μην με ρωτησει τι ζωοδιο ειμαι και να τα παρακολουθει. Εμενα βεβαια αυτα δεν με συγκινουν γιατι μπαινεις στο τρυπακι να τα ακουσεις, διαβασεις, σε προκαταβαλουν και μπορει να σε επηρρεασουν αρνητικα. Δλδ ειναι σαν να εχω εναν να μου λεει τι να κανω σημερα. Ασε ρε. Ενταξει αλλοι πιστευουν. Σεβαστο. Αλλα δεν μπορω ρε γμτ να καθομαστε και να μου λεει κατσε μωρο μου να μπω να δω τι λεει το ζωοδιο σου και να μου λεει. Δεν θελω της λεω. Δεν με νοιαζει. -
Ωραιος!!!
Στηβ εγω παλιοτερα ετυχε να γνωρισω μια κοπελα κι ενω καθομασταν και συζητουσαμε ομορφα κι ωραια με πεταξε την ερωτηση περι ζωδιου. Απαντησα με ηρεμια και χαμογελο. Με το που το ακουει παιρνει την τσαντα της και φευγει. Εμεινα με το χαμογελο. Νταξει.
Μετα εμαθα οτι η συγκεκριμενη κοπελα ειχε ασχημο χωρισμο με καποιον που ειχε το ιδιο ζωδιο. Μαλλον τις εφαγε για καποιον σοβαρο λογο. Το συνηθιζουμε εμεις του ζωδιου να μην μασαμε τις μαλακιες των γυναικων. Μαλλον μας βγηκε σε καλο τοτε.
Κοιτα ομως ρε φιλε. Προτιμουν οτι ζωδιο τις βολευει!!!!!!! Και στα ζωδια ρε π......!!!!! -
Και στα ζωοδια Θαναση. Εχουν μεγαλο κολλημα ρε παιδι μου. Δλδ σαν να εχουν μελετησει ολα αυτα της αστρολογιας, εχουν μαθει απ' εξω το καθε ζωοδιο τις χαρακτηρας ειναι και μολις απαντησεις, στο μυαλο τους σχηματιζουν το συναισθηματικο σου προφιλ με αυτα που εχουν διαβασει και αναλογα σε δεχονται ή σε αποριπτουν. Η πλακα ομως ειναι πως χωρις να πεις κατι αλλο, να μιλησετε λιγο, μπορει να φας οπως ο φιλος παραπανω ακυρο και να αναρωτιεσαι τι κακο ειπες. Ειπες λαθος απαντηση - ζωοδιο
Καμια φορα βαζω αυτα τα καναλια που το βραδι παιρνεις τηλ και σου λενε οι αστρολογοι. Στα 10 τηλεφωνηματα, τα 9 ειναι απο γυναικες. Παιρνει η γυναικα και ρωταει αν ο αντρας της την απαταει. Μια να της πει η αστρολογος, να ξερεις βλεπω και ενα τριτο προσωπο, ο κακομοιρης μπορει να βρεθει την επομενη μερα με κανενα τηγανι κολαρο χωρις να την εχει απατησει. Παιρνει αλλη και ρωταει αν το παιδι της θα βρει δουλεια, θα βρει κοπελα, η κοπελα που εχει αν ειναι καλη. Λεω μεσα μου, ειναι δυνατον να πιστευουν τοσο για κατι που εχει να κανει με το μελλον; Και βγαζουν χρημα καλο!! Και αφορολογητο.
Και εχει και μια αλλη ερωτηση που σου κανουν οταν τις πεις το ζωοδιο. Τον οροσκοπο, κατι τετοιο. Ουτε ξρω τι ειναι αυτο. Οι προχωρημενες, στο βρισκουν. Σε ρωτουν ποτε γεννηθηκες και στον λενε. Και σου λενε αν ειναι καλο ή κακο και αρχιζουν.....Εκει αρχιζει και ο εφιαλτης μου.....Και αν ειναι ποιο προχωρημενες το πανε στο Κινεζικο και δωστου αναλυση και για εκει. Εχω τυχει κατασταση σε μπαρ και φρικαρα. -
Εγω εχω αλλο προβλημα.. σχεδον ολες ειναι γεννημενες ή Ιουνιο ή Οκτωβριο.. λεω ν αρχισω να πιστευω στα ζωδια..
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες