-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΓΥΝΑΙΚΕΣ στη δουλειά: μόνο...συνάδελφοι ;Ναι!
Γιατί ο λύκος κυνηγάει πάντα μακριά από τη φωλιά του. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΓΥΝΑΙΚΕΣ στη δουλειά: μόνο...συνάδελφοι ;
Ναι!
Γιατί ο λύκος κυνηγάει πάντα μακριά από τη φωλιά του.ή αλλιώς, 'όπου βγάζεις το ψωμί σου, δεν βάζεις την ψ_ _ ή σου!'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι!
Γιατί ο λύκος κυνηγάει πάντα μακριά από τη φωλιά του.ή αλλιώς, 'όπου βγάζεις το ψωμί σου, δεν βάζεις την ψ_ _ ή σου!'
την... **ψυχή **σου ?
-
ÃÕÍÁÉÊÅÓ óôç äïõëåéÜ: ìüíï...óõíÜäåëöïé ;
Íáé!
Ãéáôß ï ëýêïò êõíçãÜåé ðÜíôá ìáêñéÜ áðü ôç öùëéÜ ôïõ.Þ áëëéþò, 'üðïõ âãÜæåéò ôï øùìß óïõ, äåí âÜæåéò ôçí ø_ _ Þ óïõ!'
ôçí... **øõ÷Þ **óïõ ?
Εννοείται!!!!!
-
Τελικά το πρωί τα καταφέρνεις να πιείς καφέ?
Ναι, δεν έχω παράπονο
Τον καφέ στον χτυπάει γυναίκα,
ή μόνος σου ?
Πίνω φίλτρου... μην τις κουράζω ΚΑΙ με τον καφέ
-
πάλι δεν σας πήραμε χαμπάρι νωρίς εμείς οι γυναίκες του forum...ποιος την χάρη σας...κατίνες όλοι. ε κατίνες ...απο 8.000-9.000 μέλη ζήτημα να είμαστε 20 κορίτσια εδω μέσα και με το που βρήκατε ώρα αμέσως να κουτσομπολέψετε....
-
λοιπόν...όσον αφορά τους γιατρούς αρσενικούς με τις νοσοκόμες θηλυκιές και αντιστρόφως, εγώ πιστεύω οτι γίνεται χοντρό παιχνίδι σε κάτι εφημερίες κλπ.κλπ...έχω και παράδειγμα κολλητού μου, ο οποίος τελικά την παντρεύτηκε την γιατρίνα
-
όσον αφορά γυναίκες στον εργασιακό χώρο και την σχέση σας μαζί τους...ισχύει αμφίδρομα το 'δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι'...οπότε αν θέλετε να φυλάξετε τα ρούχα σας είτε απο σχέση είτε απο κατινοκουβέντες φυλάξτε τα αλλιώς χάσατε!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όσον αφορά γυναίκες στον εργασιακό χώρο και την σχέση σας μαζί τους...ισχύει αμφίδρομα το 'δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι'...οπότε αν θέλετε να φυλάξετε τα ρούχα σας είτε απο σχέση είτε απο κατινοκουβέντες φυλάξτε τα αλλιώς χάσατε!!!Έεετσι, ας κρατήσουμε κι ένα μυστήριο σχετικά με τις επιδόσεις μας στο κρεβάτι....
btw, τι τις πιάνει μετά και συζητάνε μεταξύ τους την εμπειρία τους με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες; -
εμείς πάντως στο γραφείο είμαστε πλέον μόνο 4 κοπέλες...οι δύο αρσενικοί που είχαμε πέρσυ δεν άντεξαν την πίεση της δουλειάς ...ο ένας όποτε είχαμε γκρουπ και έπρεπε να ξενυχτήσει η να δουλέψει παραπάνω, τον έπιανε το στομάχι του και ο άλλος έπαιρνε πρωτοβουλίες καταστροφικές για την εταιρεία χωρίς να ενημερώνει και κανέναν...
οπότε πήραν ξέρετε τί ήρθαν τα κοριτσάκια και βρήκαμε όλοι την υγεία μας και η επιχείρηση και οι πελάτες -
Έεετσι, ας κρατήσουμε κι ένα μυστήριο σχετικά με τις επιδόσεις μας στο κρεβάτι....
btw, τι τις πιάνει μετά και συζητάνε μεταξύ τους την εμπειρία τους με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες;βασικά αν είσαι ικανοποιημένη σού'ρχετε ένα 'να βγωωωωωωωω να το φωνάξω να το πώωωωωωωω....κλπ.κλπ.' αν δεν είσαι πάλι ικανοποιημένη, απλά θέλεις να μοιραστείς τον πόνο σου
-
Λέω κι εγώ....
-
ρε μπράβο...
-
1800 posts είναι πολλά!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βασικά αν είσαι ικανοποιημένη σού'ρχετε ένα 'να βγωωωωωωωω να το φωνάξω να το πώωωωωωωω....κλπ.κλπ.' αν δεν είσαι πάλι ικανοποιημένη, απλά θέλεις να μοιραστείς τον πόνο σουΕνώ εμείς μ' ένα ποτό κι ένα τσιγάρο είμαστε ευχαριστημένοι και στις δυο περιπτώσεις.
kamil σε μεγάλα κέφια, βλέπω. Ευχάριστο. -
Ενώ εμείς μ' ένα ποτό κι ένα τσιγάρο είμαστε ευχαριστημένοι και στις δυο περιπτώσεις.
kamil σε μεγάλα κέφια, βλέπω. Ευχάριστο.μην περιμένεις να βγώ να το φωνάξω να το πώ
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
μην περιμένεις να βγώ να το φωνάξω να το πώΕίσαι έτοιμη, βλέπω.
-
μην περιμένεις να βγώ να το φωνάξω να το πώ
Είσαι έτοιμη, βλέπω.
συ είπας
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
συ είπαςκαι συ επανέλαβας (μη χάσεις την ευκαιρία).
Ποιό ήταν το θέμα, ρε παιδιάαααααα; -
εσύ ηλία με πόσες θηλυκές υπάρξεις δουλεύεις μαζί???