-
Οχι φυσικά! Στην τσίτα συνεχώς!
Αν και είναι για γυναίκα καλή οδηγός, τα χτυπηματάκια της τα κάνει ή της τα κάνουν! Στάνταρ μια φορά το χρόνο πάμε για μαζέματα.. βεβαια κυκλοφορεί πολύ καθημερινά, σε αντίθεση με εμένα που χρησιμοποιώ ταρίφες και ΜΜΜ
Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 20 χρόνια! Ολα αυτά χρόνια σε εθνική που δεν το έχει (όπως η ίδια λέει) μια φορά χρειάστηκε να οδηγήσει αυτή και δη από Πρέβεζα προς Αθήνα μιας και ήμουν άρρωστος με πυρετό (αν και νομίζω ότι το κομμάτι Πρέβεζα - Πάτρα το είχα κάνει ο ίδιος με το starlet που είχα τότε)..
Εκτοτε ποτέ άλλοτε, ενώ και εντός πόλης με το δικό μου αμάξι ποτέ επίσης! Να φανταστείς ότι το rav αν και της ανήκε κατά 30% σε 8 χρόνια που το είχαμε μια φορά το οδήγησε για 2 χιλιόμετρα επειδή είχα κάνει τόσο μπροστά το κάθισμα οδηγού για να χωρεσουν κάτι πράγματα που εγώ δεν μπορούσα καν να μπω! -
Στιβ πολύ ψύχραιμο σε βρίσκω γενικά Αν κατά την διαδρομή κυλίσουν όλα ομαλά είσαι ΟΚ. Αν όμως συμβεί κανένα απρόοπτο επειδή δεν υπάρχει η ικανότητα διαχείρισης-αντίδρασης, να εύχεσαι να μην παίζει & τίποτα άλλο ταυτόχρονα (νύκτα, βροχή, στροφή, ρεπό αγγέλου σου) γιατί την έβαψες. Και κάτι από παλιά:
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Οχι φυσικά! Στην τσίτα συνεχώς!
Αν και είναι για γυναίκα καλή οδηγός, τα χτυπηματάκια της τα κάνει ή της τα κάνουν! Στάνταρ μια φορά το χρόνο πάμε για μαζέματα.. βεβαια κυκλοφορεί πολύ καθημερινά, σε αντίθεση με εμένα που χρησιμοποιώ ταρίφες και ΜΜΜ
Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 20 χρόνια! Ολα αυτά χρόνια σε εθνική που δεν το έχει (όπως η ίδια λέει) μια φορά χρειάστηκε να οδηγήσει αυτή και δη από Πρέβεζα προς Αθήνα μιας και ήμουν άρρωστος με πυρετό (αν και νομίζω ότι το κομμάτι Πρέβεζα - Πάτρα το είχα κάνει ο ίδιος με το starlet που είχα τότε)..
Εκτοτε ποτέ άλλοτε, ενώ και εντός πόλης με το δικό μου αμάξι ποτέ επίσης! Να φανταστείς ότι το rav αν και της ανήκε κατά 30% σε 8 χρόνια που το είχαμε μια φορά το οδήγησε για 2 χιλιόμετρα επειδή είχα κάνει τόσο μπροστά το κάθισμα οδηγού για να χωρεσουν κάτι πράγματα που εγώ δεν μπορούσα καν να μπω!Ice σε νιωθω και με νιωθεις. Ετσι! Στην τσιτα συνεχως Εγω βεβαια δεν ειμαι παντρεμενος αλλα τυχαινει να μπω στο αμαξι φιλης ή οταν τα εχω με κοπελα και εχει αμαξι στο αμαξι της. Βρε δεν παει την ωρα που οδηγει να σηκωσει την φουστα και να μην φοραει τπτ για να με αναψει (λεμε τωρα ενα ακραιο σεναριο), εγω θα ειμαι εκει καρφωμενος στον δρομο Αλλα ρε ice επειδη δεν χωρουσες εβαλες την γυναικα σου να οδηγησει. Σωστος ο παικτης
Στιβ πολύ ψύχραιμο σε βρίσκω γενικά Αν κατά την διαδρομή κυλίσουν όλα ομαλά είσαι ΟΚ. Αν όμως συμβεί κανένα απρόοπτο επειδή δεν υπάρχει η ικανότητα διαχείρισης-αντίδρασης, να εύχεσαι να μην παίζει & τίποτα άλλο ταυτόχρονα (νύκτα, βροχή, στροφή, ρεπό αγγέλου σου) γιατί την έβαψες. Και κάτι από παλιά:
vasvo δινω ρεστα απο ψυχραιμια με γυναικα στο τιμονι. Ενταξει, δεν ειμαι με την σκεψη οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εγκαταλειψω τα εγκωσμια. Ομως κοιτω στον δρομο σαν οδηγω εγω. Υπνος και να ερθει, δεν. Τα ματια δεν κλεινουν με τπτ φιλε. Δεν θυμαμαι ποτε στην ζωη μου να πηρε υπνος στο αμαξι ενω οδηγουσε γυναικα. Οχι με την μητερα μου πιτσιρικας. Η μητερα μου ειναι ενταξει. Αλλα φυλλαω και εκει τα ρουχα μου. Ρεπο αγγελου μου Καλο! Το βιντεο παλιο αλλα παντα επικαιρο
-
Προσπάθησα μερικές φορές να κοιμηθώ αλλά δεν έκλειναν τα ρημάδια!! Μια φορά που καλοκαίρι που ήμουν απο το πρωί στη θάλασσα και ταξιδέψαμε μετά το πλήρωσα με ένα καρούμπαλο στο κούτελο απο την κολώνα δεξιά . Φρένο πανικού λόγο.......παρουσίας αγρίου ζώου. Αλεπούς. Το έλιωσε το φρένο. Χτύπησε και την αλεπού. Ειχε το δικό της αμάξι ευτυχώς.
Αφου δεν βγήκα απο το παράθυρο....... δεν είχα και ζώνη...... -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Θαναση και γενικα ολοι στην παρεα, μπορεις να αφησεις σε ταξιδι την γυναικα σου να οδηγαει και να κοιμηθεις; Εγω αν μπω σε γυναικας το αμαξι και να νυσταζω δεν κλεινει το ματι με τπτ.Εγω εχω προβλημα ψυχολογικο γενικα, με το να με πηγαινει η οποιαδηποτε.. νιωθω gay πως να στο πω..
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Προσπάθησα μερικές φορές να κοιμηθώ αλλά δεν έκλειναν τα ρημάδια!! Μια φορά που καλοκαίρι που ήμουν απο το πρωί στη θάλασσα και ταξιδέψαμε μετά το πλήρωσα με ένα καρούμπαλο στο κούτελο απο την κολώνα δεξιά . Φρένο πανικού λόγο.......παρουσίας αγρίου ζώου. Αλεπούς. Το έλιωσε το φρένο. Χτύπησε και την αλεπού. Ειχε το δικό της αμάξι ευτυχώς.
Αφου δεν βγήκα απο το παράθυρο....... δεν είχα και ζώνη......Νομιζω πως στο θεμα του φρενου οι γυναικες ειναι στις ακρες. Ή θα το τσαρουχωσουν, ή θα το ξεχασουν. Δικος της αμαξι, αλλα απο το κοινο ταμειο βγηκαν φιλε μου τα λεφτα. Αχ Θαναση. Τελικα εχουν γεννηθει για να μας τυρανανε και σωματικα και ψυχικα.
Θαναση και γενικα ολοι στην παρεα, μπορεις να αφησεις σε ταξιδι την γυναικα σου να οδηγαει και να κοιμηθεις; Εγω αν μπω σε γυναικας το αμαξι και να νυσταζω δεν κλεινει το ματι με τπτ.
Εγω εχω προβλημα ψυχολογικο γενικα, με το να με πηγαινει η οποιαδηποτε.. νιωθω gay πως να στο πω..
Σε καταλαβαινω Νονε. Στην αρχη το ενιωθα και εγω. Αισθανομουν πως καθομουν σε λαθος θεση μεσα στο αμαξι. Με τα χρονια μου περασε.
Εκει που προτιμω να περπατησω και ας βρεχει, εχω μεινει με το αμαξι, δεν εχω μεταφορικο μεσο, ειναι αν μου πει κοπελα να με παει καπου με τη μηχανη της. Ουτε για 2 μετρα δεν καθομαι πισω απο γυναικα σε μηχανη. Και λογω ανασφαλειας και για αυτο που ειπες Νονε. Δλδ πες οτι ειναι ενας κοματος, μια οπως θα την ηθελες και σου λεει ανεβα για 5 μετρα να σε παω βολτα και σου καθομαι ολο το βραδι. Εγω δεν της καθομαι.....στην μηχανη -
Καλα σε μηχανή εγώ δεν ανεβαίνω ουτε θεογκομενα ουτε ο Βαλεντίνο Ροσι να οδηγάει.... Μακριά....
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
... πες οτι ειναι ενας κοματος, μια οπως θα την ηθελες και σου λεει ανεβα για 5 μετρα να σε παω βολτα και σου καθομαι ολο το βραδι. Εγω δεν της καθομαι.....στην μηχανηΠοτέ μην λες ποτέ, vivere peric@l@samente
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
... πες οτι ειναι ενας κοματος, μια οπως θα την ηθελες και σου λεει ανεβα για 5 μετρα να σε παω βολτα και σου καθομαι ολο το βραδι. Εγω δεν της καθομαι.....στην μηχανη
Ποτέ μην λες ποτέ, vivere peric@l@samente
πειρασμος. Δεν φιλε με τπτ. Ομως τι ειναι αυτη!! Καμπυλες καυτες. Απο τη μεση και κατω και πανω. Μετα ποιος φταιει; Φταιει ο 'φονιας'; Σε κολαζει οσο δεν παει αλλο. Εχει και την στριγκαρα με την κ...αρα. Σε κανει παρανομο χωρις δισταγμο.
@Ice δεν το εχεις φιλε με τα μηχανακια καθολου ε; Εχει συνηθισει ομως να μετακινεισαι με Μεσα Μαζικης Μεταφορας που ειναι καλο αυτο. -
Εγω δεν θα μπορέσω να ανέβω στη μηχανή της κοπέλας του βίντεο γιατί δεν θα χωράω μετα τα πρώτα κλάσματα του δευτερολέπτου!!!!!
Ασε που θα σπρώχνω ........απο συνήθεια δηλ...... Σίγουρο πέσιμο!!!!!!! -
Εγω δεν θα μπορέσω να ανέβω στη μηχανή της κοπέλας του βίντεο γιατί δεν θα χωράω μετα τα πρώτα κλάσματα του δευτερολέπτου!!!!!
Ασε που θα σπρώχνω ........απο συνήθεια δηλ...... Σίγουρο πέσιμο!!!!!!!Συνεπώς μονόδρομος οι 4τ, πάντα φοράμε ζώνη (όπως η κοπελιά) και μακριά από μας οι αλεπούδες
-
Ασε που θα σπρώχνω ........απο συνήθεια δηλ...... Σίγουρο πέσιμο!!!!!!!Σπρωξε Θαναση σπρωξε. Το θελει η τυπισα το σπρωξιμο.
Vasvo ωραια πλασματα εχει το βιντεο. Στο τελος βγαινει ακομη μια. Για milf μου κανει. I like it. Μου αρεσουν αυτα τα φορεματα με ψηλοτακουνα. Δλδ αν εχουν καλο σωμα λεει να τα φορανε. Με τετοιες γυναικες λεει να εχεις μια σχεση - ασχετη. Να βγαινεις για να πιεις και μετα να πλακωθεις στο κρεβατι και την αλλη μερα ο καθενας το προγραμμα του. Οταν και αν τα ξαναλες.
Εμεις εχουμε ενα κακο λογω της κατασκευης μας. Αν ρε παιδι μου εχω σχεση και παω και λαδωσω αλλου και παω σπιτι και θελει και το αισθημα μπορει να μην εχω προλαβει να πιασω ροπη. Θελει και καποιον χρονο για να ξανα σηκωθει σουζα το εργαλειο αν τα εχεις δωσει ολα πριν. Η γυναικα το ενα λεπτο παει με τον εναν και το αλλο με εσενα τον αγαπητικο τον νομιμο και δεν παιρνεις χαμπαρι. Αδικια. -
......................................Η ΑΔΙΚΙΑ!!!!!!!!
-
Θα φανω οπισθωδρομικος αλλα νομιζω πως ολα εχουν ορια. Οι αρχαιοι ημων προγονοι λεγανε παν μετρον αριστον, αρα σε ολα υπαρχει ενα μετρο και καποια ορια. Βλεπω προσοχη οχι παιρνω ματι, ξερετε να κοιταξω εκ προθεσεως, αλλα το ματι κοιταει και βλεπει. Ok ως εδω, να εξηγηθω για να μην παρεξηγηθω. Με βαση λοιπον τα ανω, βλεπω 13χρονα και 14χρονα με κατι κολαν και μπλουζακι μεχρι την μεση. Το κολαν ειναι εντελως κολητο και λεπτο δλδ ντυσιμο ενηλικης. Οι γονεις τους, δεν εχουν προβλημα; Δλδ να πεταει τον κωλο εξω το 13χρονο και στο σπιτι ολα ενταξει; Δεν μιλαω να πεφτει το κοντομανικο, το μπλουζακι απο πανω. Σε αυτην την περιπτωση ενταξει. Μιλαμε αν βαλει και ενα ψηλοτακουνο, δεν εχει διαφορα απο μια 25αρα. Δεν λεω να βγει με μπουργκα και με το κεφαλι κατω. Αλλα καπου η μπαλα παει να χαθει.
-
Τωρα Στηβ τι να πω. Κορη δεν εχω για να εχω αντικειμενικη αποψη. Ομως φανταζομαι οτι θα ειχα θεμα με το ντυσιμο . Τα κωλομαγουλα εξω ειναι ....... προκληση. Για μενα που τα' χτυπω' αν και εφοσον ειναι must!!! Θεωρω πως σε μια ηλικια που η κοπελα γινεται γυναικα και αρχιζει να μπαινει στην αναζητηση εμπειριων με το σωμα της ειναι δυσκολο να θεσεις βετο στην εμφανιση. Ετσι κι αλλιως και το σεμνο ντυσιμο απλα δυσκολευει στο βγαλσιμο.........
Παντως για τον γονιο υπαρχει σιγουρα προβληματισμος. -
Τωρα Στηβ τι να πω. Κορη δεν εχω για να εχω αντικειμενικη αποψη. Ομως φανταζομαι οτι θα ειχα θεμα με το ντυσιμο . Τα κωλομαγουλα εξω ειναι ....... προκληση. Για μενα που τα' χτυπω' αν και εφοσον ειναι must!!! Θεωρω πως σε μια ηλικια που η κοπελα γινεται γυναικα και αρχιζει να μπαινει στην αναζητηση εμπειριων με το σωμα της ειναι δυσκολο να θεσεις βετο στην εμφανιση. Ετσι κι αλλιως και το σεμνο ντυσιμο απλα δυσκολευει στο βγαλσιμο.........
Παντως για τον γονιο υπαρχει σιγουρα προβληματισμος.Υπαρχει προβληματισμος ή αδιαφορια; Ωραια ειναι να χτυπας τα μαγουλακια και εγω το κανω με μετρο, αλλα ενταξει αν η κοπελα γουσταρει τοτε γινομαι καλος cowboy. Δεν ξερω αν το ξαναπαμε. Ποιος λεει ποιο ευκολα σε μια σχεση να χωρισουν; Ο αντρας ή η γυναικα; Απο τις μεχρι τωρα και προσωπικες αλλα και φιλων και γνωστων εμπειριες, η γυναικα αν βαρεθει σε στελνει και ας μεινει και μονη. Εμεις και να βαρεθουμε δυσκολα θα πουμε αντιο. Αν δεν καβαντζαρουμε αλλη καθομαστε και ας βαριομαστε λογω ανασφαλειας. Φοβομαστε να μεινουμε μονοι αλλα και χωρις το κοκο.
Εγω αυτο το εχω ξεπερασει μετα απο το μεγαλο στραπατσο. Την φοβουνται οι αντρες την μοναξια. Η γυναικα δεν την φοβαται τοσο γιατι πανευκολα βρισκει φιλο, γκομενο, εραστη. Ενω εμεις τραβαμε κουπι. Ο αντρας νομιζω πως φοβαται να μεινει μονος και λογω ανασφαλειας και αυτοπεποιθησης. Η γυναικα την ανασφαλεια της την καλυπτει γρηγορα βρισκοντας τον επομενο ή τονωνει την αυτοπεποιθηση της και μονον απο το γεγονος οτι οταν περπαταει την κοιτανε, την κολανε οι αντρες. Παλι εμεις δλδ να ειμαστε καλα που τις ανεβαζουμε ψυχολογικα. -
H 40άρα παντρεμένη ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook. Δείτε την επική απάντηση του συζύγου της! Και όχι, ΔΕΝ είναι αυτό που φαντάζεσαι αλλά κάτι γλυκό και υπέροχο!
http://www.stroumfaki.org/2015/10/h-40-facebook.html
Αισθηματιας. Ομως και η γυναικα του δεν τον εχει στην ακρη. Το παλευει να του εχει αναμενη την φλογα εκει κοντα στην μεση. Εχω εναν φιλο που εχει 5 χρονια που μου παραπονιεται. Ειναι καμια 43 χρονων με δυο παιδια και η γυναικα του ειναι αφοσιωμενη σε αυτα. Ομως στο κρεβατι δεν ειναι οπως παλια. Δεν παιζει κερατο, βεβαιωμενο γιατι το παλικαρι κινειται πολλη και ή θα πιανανε τα ρανταρ του καμια υποπτη εξοδο ή οι γνωστοι του. Ασε που η γυναικα του αν βγει, βγαινει μαζι του. Εχει χασει ομως αυτο το ενδιαφερον που ειχε παλια και ο δικος μου βλεπει το κονταρι ορθιο και το παρηγορει. Θα του στειλω το αρθρο με mail θα σαλταρει.
Παντως αυτος ο πατος με το διαφανες και δαντελωτο μαυρο εσωρουχο ειναι μεγαλη προκληση. -
Μιας και μιλάμε για παντρεμένες........
Πριν λίγο ήμουν με φίλο σε καφέ . Καποια στιγμή παίρνει τηλ μια γνωστή του παντρεμένη και του λέει πως θα βγεί μαζί με μια φίλη της για ένα ποτό και του ζητάει να έρθει μαζί τους . Εκείνος της λέει πως δεν θέλει να έρθει μόνος του . Αυτή απαντά ρωτώντας αν μπορώ να έρθω κι εγώ μαζί του. Μια φορά είχαμε συστηθεί.Εγώ όμως δεν μπορούσα . Οπότε μόλις της λέει ο φίλος μου ότι δεν μπορω αυτή ακυρώνει το ραντεβού !!!!!!
''Α χωρίς τον φίλο σου δεν έχει και νόημα''.....
Κάλα .....που είναι ο άντρας της? ......ρωτάω τον φίλο μου . '' έχει προβλήματα με τον άντρα της '' μου λέει. Ααααααα μάλιστα.......Ρε που πάμε!!!!!!!!
-
Τον έπιασε να την απατά, του ζήτησε το λόγο και εκείνος την άφησε δυο μέρες αναίσθητη από το ξύλο (Photos)
Η γυναίκα έχασε την ακοή της, έπαθε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διαλύθηκαν τα ζυγωματικά της, και μόλις έγινε καλά ανέβασε φωτογραφίες και μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία
Οι γροθιές στο πρόσωπο της της έσπασαν όλα τα κόκαλα της γνάθου και συνέθλιψαν τα ζυγωματικά της, η Κόλιν παραπάτησε. Ο Ντάνιελ συνέχισε να χτυπάει. Σαν σφυριά οι γροθιές έπεφταν στο ματωμένο πρόσωπο, στη μύτη, στα χείλη, στα μάτια, στους κροτάφους και στα αυτιά της.Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και ο Ντάνιελ συνέχισε να την χτυπά ακόμη και όταν εκείνη βρισκόταν αναίσθητη. Τη γρονθοκοπούσε και την κλωτσούσε στο στομάχι και το στήθος. Ύστερα σκούπισε τα ματωμένα χέρια του έκλεισε την εξώπορτα και έφυγε από το σπίτι.
Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πρησμένο εγκέφαλο, απώλεια ακοής, και την έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο για να σώσουν τα μάτια της, αλλά και να της τοποθετήσουν ειδικές μεταλλικές μπάρες στα διαλυμένα ζυγωματικά της.
http://www.topontiki.gr/article/147091/ton-epiase-na-tin-apata-toy-zitise-logo-kai-ekeinos-tin-afise-dyo-meres-anaisthiti#at_pco=tst-1.0&at_si=5629b903c2b61052&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=2
6 χρονια φυλακη θα παει ο νταης. Εδω τι θα γινοταν; Την κομματιασε την κοπελα. -
Ξεφτιλας άνδρας .... Ντροπή του γένους... Και μοιχος και νταης.... Ισόβια να κάνει το νταη στις ντουζιερες της φυλακής
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες