-
θα συνεχισει να παιρνει μετρητα ,και τον φπα που πληρωσες θα τον τσεπωσει ο μαγαζατορας.
-
...πανε τα ζουμερά γκομενακια.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
θα συνεχισει να παιρνει μετρητα ,και τον φπα που πληρωσες θα τον τσεπωσει ο μαγαζατορας.Ναι γιατι δεν σκιζουν οσους ειναι παρανομοι. Κλειστου ενα μηνα το μαγαζι και κοπανησε του και ενα 10ρικακι χιλιαδες προστιμο να δουμε οι υπολοιποι θα κανουν μλκιες; Αλλα τους πετανε ενα προστιμο που μετα το ξεχνανε. Διαβαζα προχτες 'καμπανες' σε μαγαζια που αρνηθηκαν τον ελεγχο. Λοιπον τα 2 10 μερες κλειστα και το 1 20 μερες κλειστα. Κοπανα ενα μηνα αντι για 10 μερες και ενα διμηνο αντι για 20 μερες. Αναλογα με το ποσο φοροδιαφυγης. Κοπανα και παραπανω. Κλειστο αν χρειαστει για να παραδειγματιστουν τα αλλα λαμογια. 10 μερες; Και να βγαινουν κλιμακια ολη μερα, ολο το 24ωρο. Αντε που μου καθονται στα γραφεια. Και εχουν κανει και το αλλο κολπο. Εχουν γεμισει τα γραφεια απο διευθυντες, υποδιευθυντες, προισταμενους και βαζουν και εναν υπαλληλο για να τρεχει. Ποιος ομως θα τους πειραξει; Αυτος που εκλεγεται απο αυτους;
Τι γινεται με την Λιστα Λαγκαρντ; Παραγραφεται στο τελος του χρονου; Και τι θελουν σην κυβερνηση; Ενα χρονο παραταση; Γιατι ρε; Κανατε τπτ στους 7 μηνες για να κανετε στους επομενους 12 της παρατασης; Κοροιδευετε τον κοσμο οτι θα πιασετε και θα ρανετε και τωρα θα τα φορτωσουν στους ξενους οτι δεν τους εδωσαν τον απαραιτητο χρονο. Δλδ καμια 200αρια χρονια. Εμενα στα π@π@ρι@ μου. Τα γουστα μου, τα αυτα μου και τα αλλα μου τα εκανα. Στεναχωριεμαι για τα παιδακια που πανε σχολειο και λυποθιμουν απο την πεινα. Τρεις μερες δεν υπαρχει φαγητο στο σπιτι. Να βλεπεις τα αλλα παιδακια να εχουν στο σχολειο φαγητο και εσενα ποναει το στομαχι σου απο την πεινα.
Πηγε να μπει ενα παιδακι στο λεωφωρειο 10 χρονων παιδακι και του λεει ο οδηγος δειξε πασο και δεν ειχε γιατι ακομη δεν εχουν βγει. Και του λεει δωσε ενα ευρω που ειναι το εισητηριο και το παιδακι δεν ειχε 1 ευρω επανω του. Και το εβγαλε απο το λεοφωρειο και του ειπε να πει στον μπαμπα του και την μαμα του 'εδω δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα ρε'.
Μιλας ετσι σε παιδι; Πετας εξω απο το λεοφωρειο 10χρονο παιδακι; Και δεν σταματαει εδω η παρανοια. Συνεχιζει με το οτι ολοι οσοι ηταν στο λεωφορειο δεν κανανε τπτ. Καλα ρε πατε καλα; Τοσο αναισθησια; Τοσο στα @ρχιδια σας ολα; Ενα ευρω ενας τους δεν ειχε να δωσει; Ρε βαζουμε ανθρωπους που ερχονται απο τον πολεμο και τους φιλοξενουμε (και καλα κανουμε) και το παιδακι αυτο που ηταν Ελληνας αλλα και Αλβανος και Πακιστανος να ηταν, δεν δινετε 1 κλοευρο να του πληρωσετε το εισητηριο;
Για αυτα εδω τα μικρα παιδια, τα παιδια που τελειωνουν απο το σχολειο και ειναι στην απογνωση στεναχωριεμαι. Και η απογνωση οδηγει οχι κατα κανονα, και σε λυσεις χημικες, οινοποιητικες κλπ κλπ.@bill. Που πηγαν my friend; Να παω να τα φερω πισω
-
Οι αγροτες,οι συνταξιουχοι και λοιποι,γιατι βγαινουν και διαμαρτυρονται,μνημονιο δεν ψηφισανε,35% στον τσιπρα που τους ειχε ηδη κοροιδεψει πριν με το προγραμμα θεσσαλονικης,με το δημοψηφισμα,που ηδη ειχε κλεισει τις τραπεζες με cc,που υπεγραψε το χειροτερο μνημονιο κλπ.
Βγαζουν οι αγροτες τα τρακτερ να κλεισουν τους δρομους,τι πρωτοτυπο,δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Οι αγροτες,οι συνταξιουχοι και λοιποι,γιατι βγαινουν και διαμαρτυρονται,μνημονιο δεν ψηφισανε,35% στον τσιπρα που τους ειχε ηδη κοροιδεψει πριν με το προγραμμα θεσσαλονικης,με το δημοψηφισμα,που ηδη ειχε κλεισει τις τραπεζες με cc,που υπεγραψε το χειροτερο μνημονιο κλπ.Βγαζουν οι αγροτες τα τρακτερ να κλεισουν τους δρομους,τι πρωτοτυπο,δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα.
1ον γιατι προεκλογικα επεσε παραμυθι απο τους βουλευτες οτι θα βρουνε ισοδυναμα και δεν θα υπαρχει προβλημα. 2ον γιατι πολλοι που ψηφιζουν δεν ξερουν τι ψηφιζουν. δεν διαβαζουν το προγραμμα του κομματος. ακουνε απο εδω και απο εκει, φημες ή οχι και μετα τους φταινε οι αλλοι (φταινε και εκεινοι γιατι αλλα λενε και αλλα κανουν) και 3ον γιατι δεν εχουν καταλαβει πως ποιο ευκολα πας στο φεγγαρι, παρα βγαινεις απο τον φαυλο κυκλο στον οποιο εχει πεσει η οικονομια με τα μνημονια. Κοβουν παροχες και αυξανουν φορους για να μειωθει το ελλειμα, η αγοραστικη δυναμη μειωνεται, οι επιχειρησεις κλεινουν, τα εσοδα του κρατους μειωνονται, το ελλειμα αυξανεται. Και αντε ξανα κοβουν και αλλο παροχες, βαζουν ποιο πολλους φορους κλπ κλπ. Ομως πολλοι δεν εχουν να πληρωσουν φορους.
-
Δεν χρειαζεται να διαβασουν κανενα προγραμμα κομματος γιατι ποτε δεν το τηρουν οποτε δεν εχει κανενα νοημα.
Δεν εχουν αλοθι οτι τους εξαπατησαν η δεν ηξεραν γιατι ειχαν την ευκαιρια στις εκλογες του σεπτεμβριου να καταψηφισουν τον τσιπρα και τους τσυριζανελ για τα ψεμματα,τις κωλοτουμπες,το μνημονιο που υπεγραψε,αντιθετως πηρε στο σβηστο 35%,ολο το 35% ειναι ΔΥ που το ριξανε τσιπρα για να τους προστατευσει απο την αξιολογηση/απολυση/μεταταξη?,δεν νομιζω.
-
Οχι δεν ηταν μονον ΔΥ, ηταν και ανεργοι, νεοι, δυσαρεστημενοι με τη ΝΔ, συνταξιουχοι. Πλεον δεν δικαιολογειται κανενας πως τον κοροιδεψαν. 40 χρονια δεν μαθανε οι ψηφοφοροι; Το ΔΝΤ πιεζει τους γερμανους για το χρεος. Οι τροικανοι ερχονται. Ψηφιστηκαν τα προαπετουμενα εχθες μονον απο τους Συριζα Ανελ. Οι αλλοι Ποταμι - Πασοκ - ΝΔ που ειχαν ψηφισει το μνημονιο πριν τις εκλογες τωρα δεν ψηφιζουν αυτα που ψηφισαν. Γιατι λενε εχουν φορους και λιτοτητα. Σιγα ρε σαινια. Δλδ αν βγαινατε εσεις κυβερνηση με αυτο το εκτρωμα που ψηφισατε πως θα το εφαρμοζατε; Χωρις φορους; Α καταλαβα ρε. Θα τα βαζατε απο την τσεπη σας και απο την τσεπη των κολλητων σας που τα κλεβανε τοσα χρονια. Α ρε γμτ. Πως δεν το ειχα σκεφθει να σας ψηφισω.
-
Αν βρουνε ισοδυναμα για να μην βαλουν 23% στην ιδιωτικη παιδεια θα ειναι ποιο συντηριτικοι και απο τους Ρεπουμπλικανους στην Αμερικη. Και ξηγιεμαι. Για να μην πληρωνουν οι πλουσιοι 23% παραπανω για να πηγαινουν τα παιδια τους στα ιδιωτικα σχολεια, θα βαλουν φορους που θα καλυπτουν την ελλειψη εσοδων απο το 23% στην ιδιωτικη παιδεια. Τους φορους αυτους θα πρεπει να τους πληρωσουν ανεργοι και φτωχοι ανθρωποι που με το ζορι λογω οικονομικων στελνουν τα παιδια τους σε δημοσια σχολεια.
Το πιασατε; Για να μην πληρωνει η υψηλη κοινωνια 23% στην παιδια, θα πληρωσουν τα χαμηλα λαικα στρωματα παραπανω φορους. Και γιατι ρε φιλολαικοι κυβερνωντες του Συριζα δεν βαζετε ιδοσυναμα και οτι μαζευτει απο αυτα 240 εκ φετος και 450 εκ του χρονου, δεν τα δινετε στην δημοσια παιδεια; Ετσι τουλαχιστον ο φτωχος που θα πληρωνει το ισοδυναμο θα του ειναι ανταποδοτικο γιατι θα παει σε ταξεις που δεν υπαρχουν και σε φαγητο να δινουν στα παιδακια που πανε στο σχολειο νηστικα και λυποθιμουν απο την πεινα. Αλλα οταν εσεις παιζεται με εκατομυρια καταθεσεις που να καταλαβετε απο φτωχεια. -
Παντως μέχρι στιγμής 99% των παιδιών στην ελλαδα παει φροντιστήριο ξένων γλωσσών και φροντιστήριο για τα μαθήματα των πανελλαδικών.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Παντως μέχρι στιγμής 99% των παιδιών στην ελλαδα παει φροντιστήριο ξένων γλωσσών και φροντιστήριο για τα μαθήματα των πανελλαδικών.Έχεις απόλυτο δίκαιο συνονόματε
Υ.Γ. Φίλε Στιβ αρχίζω να σε χάνω, μηχανόβιος-αστεράτος (w211), πηδιάς-αισθηματίας, μπαρόβιος-οπισθοδρομικός, πολιτικοποιημένος-αποστασιοποιημένος κ.ά. Πως μπορείς και τα συνδυάζεις όλα αυτά;
-
Εγω θυμαμαι πιο πολυ ειχα βοηθηθει απο την ενισχυτικη διδασκαλια παρα απο τα πανακριβα φροντιστηρια που καθε καλοκαιρι αναρτουσαν με περηφανεια τους επιτυχοντες τους,αλλα για τους αποτυχοντες κουβεντα.
*Kαλο το σοου του λεβεντη στη βουλη,μπερδεψε τον προεδρο της βουλης και τον φωναξε βαρεμενο,ενω ο βαρεμενος ηταν κατω.
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Παντως μέχρι στιγμής 99% των παιδιών στην ελλαδα παει φροντιστήριο ξένων γλωσσών και φροντιστήριο για τα μαθήματα των πανελλαδικών.
Έχεις απόλυτο δίκαιο συνονόματε
Υ.Γ. Φίλε Στιβ αρχίζω να σε χάνω, μηχανόβιος-αστεράτος (w211), πηδιάς-αισθηματίας, μπαρόβιος-οπισθοδρομικός, πολιτικοποιημένος-αποστασιοποιημένος κ.ά. Πως μπορείς και τα συνδυάζεις όλα αυτά;
Ενα ενα vasvo για να με βρεις (αν με βρεις). Βασικα για τον bill. Στα φροντιστηρια να μην μπει φορος. Στην ιδιωτικη παιδεια να μπει. Ιδιωτικα σχολεια και πανεπιστημια. Παει αυτο
[spoiler=:1n81k12b]Μηχανοβιος - αστερατος (w211) και κεντροσοσιαλιστης. Δεν παει ε, merc με σοσιαλισμο. Merc με μηχανη παει. Ενταξει επειδη μου αρεσει η μηχανη δεν σημαινει πως δεν θα εχω αμαξι. Βασικα κινουμαι με ενα sirion και την αστερατη την εχω για ταξιδια και βραδινες εξοδους και αν. Το εχω γραψει ξανα. Αν η επιχειρηση καποιου, ή η οικογενεια του εχει ενα ποσο σεβαστο, δεν πρεπει να ειναι σοσιαλιστης; Για εμενα οποιος μπορει να νιωσει, τον εργατη, τον αγροτη, τον βιοπαλαιστη, τον φτωχο πολιτη και εχει ενεργητικη σταση (εφοσον του το επιτρεπουν τα οικονομικα) απεναντι στους παραπανω, ειτε χρηματικα, ειτε υλικα ειτε και τα δυο, μπορει να λεει πως ειναι σοσιαλιστης. Επισης στην επιχειρηση του, θα εχει σωστες συνθηκες εργασιας, θα δινει καλους μισθους αν η επιχειρηση παει καλα και δεν θα αδικει τον υπαλληλο.
Ρε και γελαω ειλικρινα, η google, αυτος ο καπιταλιστικος κολοσσος, καθισε και εδωσε ενα σκασμο λεφτα που θα μπορουσα να πανε σε φτωχα παιδια, για να δει οτι, ενα ζεστο εργασιακο περιβαλλον, κανει αποδοτικοτερους τους υπαλληλους. Αν διαβαζε λιγο σοσιαλισμο θα γλυτωνε τις ερευνες.
Πηδιας και αισθηματιας. Εχω φαει μια καψουρα που μου στοιχισε πολλα και συναισθηματικα και στην υγεια μου. Μετα σταθηκα στα ποδια μου, μπορεσα να ελεγξω τον συναισθηματισμο μου, και πλεον πορευομαι μονος αλλα αν βρεθει σωστη κοπελα, θα δωθω, μεχρις ενος σημειου. Δεν γινεται να μην εχεις συναισθημα. Δεν γινεται ομως σε εμενα πλεον, να με καθοδηγει μονον το συναισθημα. Εχω καταφερει να το φρεναρω, οποτε σκεφτομαι ποσο καηκα.
Μπαροβιος - Οπισθοδρομικος: Κανω γουστα ισως και ακραια στον ιδιωτικο μου χωρο με ενηλικες. Πινω, μεθαω κλπ. Δεν πιανω ομως κανεναν να κανει οτι κανω. Δεν τον λεω ελα πιες και εσυ, καπνισε κλπ. Τα κανω για εμενα. Και δεν θελω να εχω τυψεις πως πηρα καποιον στον λαιμο μου. Ουτε εχω κακια, σκατα που τρωω εγω λογω των εθισμων μου, να τα φανε και οι αλλοι. Οπισθοδρομικος σε τι ειμαι; Στο οτι τα ανηλικα κορυτσια πρεπει να προσεχουν πως ντυνονται; Ευαισθησια εχω προς πλασματα που μπορει να εχουν μια εμπειρια που μπορει να τους στιγματισει ολη την ζωη. Ισα ισα για τους ανηλικους σε αλλη συζητηση θεωρηθηκα προχωρημενος γιατι ειμαι, κατα των διαταγων, αλλα υπερ του διαλογου και του να αφιερωνουμε χρονο σε αυτους και οχι σε εμας.
Ειμαι κατα του να επιβαλομαστε στους νεους με το επιχειρημα οταν βγαλεις λεφτα θα εχεις γνωμη. Και εγραψα, αν δλδ αυριο ενας 16χρονος κερδισει το λοττο, εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει; Σε πολλα κοινωνικα θεματα, ειμαι υπερ του μετρου και της λογικης.
Πολιτικοποιημενος - αποστασιοποιημενος. Σωστα. Πολιτικοποιημενος ειμαι. Δεν ειμαι κομματικοποιημενος. Εδω στην Ελλαδα εχει μπερδευτει η πολιτικη σταση με τον κομματισμο. Δλδ επειδη υποστηριζω τον κεντροσοσιαλιστικο χωρος θα πρεπει να υποστηριζω καποιο κομμα; Δεν υπαρχει κανενα που να καλυπτει αυτον τον χωρο στην Ελλαδα. Υπαρχουν τα νεοφιλελευθερα και καλα σοσιαλδημοκρατικα κομματα και το ΚΚΕ με το οποιο συμφωνω σε λιγα ή πολλα όχι όμως σε όλα.
Δεν ειμαι σε ενα μοτιβο να το ακολουθω να κανω οτι λεει και στο τελος να φανατιζομαι. Δλδ. Στα οικονομικα μπορει να ειμαι προοδευτικος. Στα κοινωνικα δεν ειμαι σε ολα. Δεν ειμαι υπερ του να αφηνουμε τα παιδια μονα, να κανουν οτι θελουν, να πηγαινουν κοντρα σε ολους και σε ολα. Ενας αλλος ειναι προοδευτικος και σε αυτα. Εγω πιστευω πως με αγαπη, επιχειρηματα και κυριως με τον τροπο ζωης μας, πρεπει να εμπνεουμε παιδια και νεους. Να ακουμε τι θελουν. Να ακουμε ομως. Να δεχομαστε τις αδυναμιες τους. Δεν τα παιρνει τα γραμματα; Ok. Δεν θα παει στο πανεπιστημιο. Θα κανει μια αλλη δουλεια που του αρεσει. Στις κοπελες, σημερα εξω κυκλοφορους πολλοι πεινασμενοι λυκοι που δεν κολωνουν πουθενα. Τα ανηλικα παιδια πρεπει να τα προσεξουμε.
Δλδ τι πρεπει να πω για να μην ειμαι οπισθωδρομικος; Αν εχω 14χρονη κορη, να βαλει το brazil μαγιο και να χαιρεται απο τα 14της για τον κωλο που εχει; Ετσι δεν θα μαθει ποτε να σεβεται το σωμα της, τον εαυτο της. Και οταν το μαθει, θα το μαθει με πονο γιατι αυτον που θα ειναι μαζι της για το σωμα της, θα την αφησει για μια καλυτερη και για να τον εκδικηθει θα παει με κανεναν φιλο του. Δλδ θα δινεται σωματικα και θα ξοδευεται ψυχικα για κατι που δεν αξιζει. Δλδ ενας που καποια στιγμη επαψε να την θελει. Σε αυτην την ηλικια των 14αρων δεν μετραει το σωμα μονο, μετραει και το μυαλο. Να μαθει να κερδιζει με το μυαλο και οχι με το σωμα. Το σωμα μπορει χτυπα ξυλο, αυριο να ειναι ελλειπες (αν χασει ενα μελος του). Εχω εναν γνωστο που εχει σαλταρει. Το παιδι του - κορυτσι - ειναι 13 και δεν τρωει γαιτι; Για να μην παχυνει. Και ειναι στεκα! Δλδ δες ποσο αυτο το παιδι εχει πεσει θυμα του τελειου κορμιου. Και πολλα κορυτσια ανηλικα παθαινουν νευρικη ανορεξια. Για το σωμα τους! Δεν δουλευουν το μυαλο τους.
Αυτο θελουν φυσικα οι μεγαλοι που κρατανε τα νηματα. Οι νεοι να μην κερδιζουν με το μυαλο, αλλα να κερδιζουν με την πουτανεια, το σεξ, τις μπουνιες, τις κλωτσιες, την βια. Γιατι αν δουλεψουν με το μυαλο θα καταλαβουν την παραμυθα που τους πουλανε. Που ειναι τα κινηματα της 10ετιας του 60 που οι νεοι σκεφτονταν και κανανε πορειες για να γινει καλυτερος ο κοσμος;[/spoiler:1n81k12b]
Οτι θες ρωτα. Δεν παρεξηγιεμαι. Μου τα ρωτανε και ανθρωποι που τα λεμε καθημερινα εξω. -
@Sbr
οπωσδήποτε δεν ψάχνω να σε βρω, ούτε έχω και καμία απορία, αλλά:
1)Η ηθική εδώ & 3000 χρόνια δεν έχει αλλάξει , το ¨φαίνεσθαι¨ είναι διαφορετικό.
2)Ο Μαμωνάς επίσης κυβερνά τον πλανήτη από άκρη σε άκρη εδώ και αιώνες.
3)Κράτος δυστυχώς δεν γίναμε ποτέ.
4)Η λογική ότι οι δικές μου επιλογές είναι σωστές και των άλλων λάθος είναι προς αμφισβήτηση.
5)Η δε χώρα που αναφέρεσαι (στην ουσία δύο: USA-NY), δεν αποτελεί πρότυπο για την παιδεία, κοινωνικές παροχές, σωφρονιστικό σύστημα κ.α. -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
@Sbr
οπωσδήποτε δεν ψάχνω να σε βρω, ούτε έχω και καμία απορία, αλλά:
1)Η ηθική εδώ & 3000 χρόνια δεν έχει αλλάξει , το ¨φαίνεσθαι¨ είναι διαφορετικό.
2)Ο Μαμωνάς επίσης κυβερνά τον πλανήτη από άκρη σε άκρη εδώ και αιώνες.
3)Κράτος δυστυχώς δεν γίναμε ποτέ.
4)Η λογική ότι οι δικές μου επιλογές είναι σωστές και των άλλων λάθος είναι προς αμφισβήτηση.
5)Η δε χώρα που αναφέρεσαι (στην ουσία δύο: USA-NY), δεν αποτελεί πρότυπο για την παιδεία, κοινωνικές παροχές, σωφρονιστικό σύστημα κ.α.Εχει αλλαξει vasvo η ηθικη. Αν πηγαινε μια κοπελα το 1900 να κανει μπανιο με το σημερινο μπικινι θα την βαζανε φυλακη. Πριν λιγες δεκαετιες αν νεος κυκλοφορουσε στο δρομο με τσιγαρο στο χερι την αλλη μερα θα αποβαλονταν απο το σχολειο. Ειχαμε κατι κανονες που ειναι για κατω την Σαουδικη Αραβια.
Ο Μαμωνας εννοειται πως κυβερναει απο την δημιουργια του κοσμου. Σημερα ομως εχει φτασει στο απογειο του. Ολα για το χρημα. Ακομη και οι πολεμοι κερδιζονται με οικονομικα μεσα. Δεν κανεις οτι σου λεει η Αμερικη; Σου τραβανε οι Αμερικανικοι οικοι αξιολογησης (μονον Αμερικανικοι υπαρχουν, δεν υπαρχουν Ευρωπαικοι, τοσο ζωα ειμαστε που δεν εχουμε Ευρωπαικο οικο) μια υποβαθμιση την οικονομια σου στην κατηγορια Junk και δεν σε δανειζει κανεις. Τελειωσες την αλλη μερα σαν κρατος. Εχει επικρατησει ο νεοφιλελευθερισμος, που εχει αναγαγει σε υψιστο καθηκον της κοινωνιας το κερδος. Ουτε αλληλεγγυη, ουτε κοινωνικο κρατος, ουτε δημοσια υγεια και παιδεια. Τα παντα στους ιδιωτες επιχειρηματιες. Μα και μονον που η μονη υπερδυναμη ειναι μια χωρα που υποστηριζει τον καπιταλισμο ο οποιος κοιτα το χρημα και οχι τον ανθρωπο δειχνει ποσο δυναμη εχει σημερα το χρημα.
Δεν εχω αυτην την λογικη. Οι δικες μου επιλογες ειναι δικες μου, δεν θελω να τις επιβαλω σε κανεναν, τις λεω, οποιος συμφωνει, διαφωνει, ενταξει.
Δεν θυμαμαι να αναφερθηκα σε καποια χωρα. Θυμαμαι που ειπα για το εξωτερικο και εννουσα την Αμερικη για το σωφρονιστικο συστημα της οπου τα ισοβια ειναι ισοβια. Οπως και για την δικαιοσυνη οπου υπαρχουν σε πολλα αδικηματα ενορκοι για να μην υπαρχει χρηματισμος στους δικαστες. Δυσκολοτερα λαδωνεις 10 (περιπου τοσοι ειναι) ενορκους, παρα εναν δικαστη. Το σωφρονηστικο συστημα ειναι αλλο πραμα και αλλο η δικαιοσυνη. Για το σοφρωνηστικο δεν θυμαμαι να εγραψα τπτ. Αν εχω γραψει καντα μου ενα quote να δω για να απαντησω συγκεκριμενα. -
Στιβ, ευέλικτος και πολύπλευρος δεν είναι κακό να είσαι, αλλά σκέψου ότι όλοι έχουμε απέναντι μας ένα μνημόνιο γ@μ@στερό και γενικοί αφορισμοί δεν έχουν κανένα νόημα, άσε που δημιουργούν επικίνδυνη οξύτητα στις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε.
Μια που είσαι και καλή πένα, πες ποια λύση προτείνεις και φυσικά τον τρόπο, γιατί άλλοι δρόμοι οδηγούν σε άλλο στόχο... -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Στιβ, ευέλικτος και πολύπλευρος δεν είναι κακό να είσαι, αλλά σκέψου ότι όλοι έχουμε απέναντι μας ένα μνημόνιο γ@μ@στερό και γενικοί αφορισμοί δεν έχουν κανένα νόημα, άσε που δημιουργούν επικίνδυνη οξύτητα στις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε.
Μια που είσαι και καλή πένα, πες ποια λύση προτείνεις και φυσικά τον τρόπο, γιατί άλλοι δρόμοι οδηγούν σε άλλο στόχο...Καλημερα vasvo! Δεν ειμαι καλη πενα. Με απλο στυλο γραφω Εχθες σε διαφορες ευρωπαικες χωρες ο κοσμος διαδηλωνε εναντιον της λιτοτητας. Και μιλαμε για χωρες που δεν ειναι στο μνημονιο. Βασικα δεν ειμαι κατα της επιχειρηματικοτητας. Της ιδιωτικης. Ομως στην οικονομια πρεπει παρεμβαινει το κρατος για να μην υπαρχει αισχροκερδεια, μονοπωλεια, μισθοι χαμηλοι, απανθρωπες συνθηκες εργασιες. Το κρατος πρεπει να εγγυαται την προστασια των εργαζομενων απο αυθαιρεσιες των εργοδοτων. Μπορει ετσι να υπαρχει ιδιωτικη οικονομια, οχι ομως ασυδοτη οπως ειναι σημερα οπου τους κανονες τους βαζουν οι επιχειρηματικοι κολοσσοι και οι πολιτικοι που τα αρπαζουν καθονται και κοιτουν την φτωχοποιηση της εργατικης ταξης.
Στην ελλαδα 40 χρονια υπαρχει ενα πολιτικο και οικονομικο κατεστημενο που σε συνεργασια με τους εξω μας υπερχρεωσε για να ξεπουληθει ο ορυκτος πλουτος. Ο λαος πρεπει να παρει την κατασταση στα χερια του και να αναδειξει νεους πολιτικους που θα παρουν πισω τα κλεμενα και θα στειλουν εκει που πρεπει τους οικονομικους δολοφονους της χωρας. Μεσα στην ΕΕ δεν εχουμε μελλον. Κανεις δεν εχει. Δεν φτιαχτηκε το ευρω για να βοηθησει ολα τα κρατη. Φτιαχτηκε για να δυναμωσει την Γερμανια. Προχωρουμε μονοι μας, εκμεταλευομενοι τον ορυκτο μας πλουτο και τα αγροτικα μας προιοντα. Το κρατος θα καθορισει τι και πως θα παραχθει και οχι τα λαμογια που μας χρεωσαν. Ειναι δυσκολο, ακουγεται εξωπραγματικο. Αν ομως δεν μιλησει ο λαος στον δρομο, αυτη δικτατορια του κεφαλαιου θα μας ισοπεδωσει. Δεν λεω να γινουμε Κορεα. Μπορει να υπαρξει μια κυβερνηση που θα δει τι χρειαζεται ο τοπος απο αναγκες και σε πρωτο βημα να παραγουμε οτι χρειαζομαστε. Μετα μπορει να γινει μεταβαση σε ιδιωτικες μικρομεσαιες επιχειρησεις.
Ας φυγει πρωτα ολο αυτο το εσω - εξω συστημα που μας σκοτωνει στην κυριολεξια και μετα θα βρουμε τον δρομο μας. Δεν το βλεπεις πως οποιος μπαινει καθαρος σε αυτο το συστημα τον μεταλλασουν; Πανε να κανουν συγκηριαρχια στο αιγαιο ταχα για τους μεταναστες για να μας πουνε μετα 'τωρα και στα πετρελαια' και να παρουν αυτοι την μεριδα του λεοντος και να δωσουν σε εμας το κοκαλακι. -
Καλημέρα και σε σένα Sbr, μην πλατειάζουμε τζάμπα. Ούτε η Γερμανία μας φταίει ούτε η ΕΕ. Ο ξεχειλωμένος συνδικαλισμός του ¨κεντροσοσιαλισμού¨(πασοκ) κατέστρεψε την χώρα μας
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Καλημέρα και σε σένα Sbr, μην πλατειάζουμε τζάμπα. Ούτε η Γερμανία μας φταίει ούτε η ΕΕ. Ο ξεχειλωμένος συνδικαλισμός του ¨κεντροσοσιαλισμού¨(πασοκ) κατέστρεψε την χώρα μαςΑπο καπου ομως φιλε μου οργανωθηκε και καθοδηγηθηκε αυτος ο συνδικαλισμος που σε αλλες χωρες λειτουργει μια χαρα. Το ΠΑΣΟΚ εδειξε ενα κοινωνικο προσωπο απο τη μια, απο την αλλη ομως εφαγε πολλα λεφτα. Ομως και η ΝΔ τα ιδια εκανε το 2004. Σημερα το οικονομικο μοντελο των δανειστων ειναι ιδεολογιας ΝΔ. Νεοφιλελευθερισμος. Οταν η ΝΔ βγηκε δυο φορες κυβερνηση με Καραμανλη και Σαμαρα γιατι δεν πιασανε οσους ληστεψαν τον απλο κοσμο; Δεν αναφερομαι μονον σε επιχειρηματιες, αλλα και σε ΔΥ και σε συνδικαλιστες. Εγω εχω κουραστει να περιμενω σωτηρια απο αυτους που υπαρχουν. Εδειξαν ποσο κοστιζουν. Οχι ποσο αξιζουν. Και ο Συριζα ελεγε θα πιασει οσους φαγανε λεφτα. Επτα μηνες επιανε....και θα συνεχισει να κανει το ιδιο. Η Γερμανια εχει βαλει ολη την Ευρωπη στην λιτοτητα, στην φτωχεια. Τα ελλειματα του νοτου ειναι τα κερδη της Γερμανιας. Θελει ενα σκληρο ευρω οπως ειχε το σκληρο μαρκο. Η οικονομια μας δεν αντεχει σκληρο ευρω. Και δεν φτανει αυτο, ερχεται τωρα η Γερμανια να μας πει πως θα συνεργαστουμε με τους Τουρκους. Αυριο αν την αφησουν οι Αμερικανοι που δεν θα την αφησουν, θελει να μας πει πως να μοιρασουμε μαζι της τους υδρογονανθρακες στο Αιγαιο.
Στο Κογκρεσο, τα διευθυντικα στελεχη της VW USA τα κανανε ρομπες οταν ειπαν πως δεν ηξεραν τπτ. Το Κογκρεσο ειναι κατι σαν εξεταστικη επιτροπη. Κανανε ρομπα και την αμερικανικη υπηρεσια ρυπων. 700 εκ δολαρια σας δινουμε τους ειπαν, για να βρουνε την πστια της VW σε ενα αμερικανικο πανεπιστημιο με 70.000 δολαρια. Η Γερμανια κατηγορειται για αγορα του μουντιαλ του 2006. Σε πολλους φταιει η Γερμανια. Δεν το λεω με προκαταληψη. Γεγονοτα παραθετω.
Οι Γερμανοί ξέρουν να διαλύουν χώρες! Το έκαναν και στην Γιουγκοσλαβία
http://www.onalert.gr/stories/oi-germanoi-xeroun-na-dialyoun-xores/43286
Anyway. Χαλαρα και βλεπουμε. -
Όχι οτι έκανε καλό στην ελλαδα αλλα απο την άλλη ας δεχτούμε οτι δεν φτάιει για την συνεχή φτωχοποίηση του παγκόσμιου πλυθησμου με την συνεχή αύξηση του αριθμού των φτωχών μείωση του αριθμού των πλουσίων και παράλληλης αύξησης του ποσοστού του παγκόσμιου πλούτου που κρατούν.
Μάλλον και κάτι άλλο ειναι σάπιο στο βασιλειο της Δανιμαρκίας.
Για τον vasvo. -
@Aikibill
...ήτανε στραβό το κλίμα, πήραμε τους Ολυμπιακούς, ενταχθήκαμε και στην ΟΝΕ με την ντροπιαστική και ταυτόχρονα καταστροφική ισοτιμία των 340,75 Δρχ., συν το φιάσκο με το χρηματιστήριο και ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.
Λίγα τα θεωρείς όλα αυτά;
Συμφωνία-Τρίτο μνημόνιο...