-
Το αυτοκίνητο είναι για τον αδερφό μου που δυστυχώς έλιωσε την giuletta νύχτα με τις πρώτες βροχές βγήκε απ' το δρόμο έκατσε σε αρδρευτικό κανάλι παίρνοντας όλη τη δεξιά πλευρά παίρνοντας και σασί , πουλήθηκε όπως ήταν . Τώρα ψάχνει τον αντικαταστάτη , θέλει λοιπόν κάτι σβέλτο καλό οδηγικά ποιοτικό και οικονομικό σε χρήση βενζίνη πάντα με 10κ χιλ το χρόνο μάλλον δν αξίζει το ντήζελ με όριο βαριά τα 25κ και όχι μεταχειρισμένο που του πρότεινα , του άρεσει η κουπέ 4άρα αλλά φευ δεν βγαίνει οικονομικά σε δίλιτρο πρότεινα εναλλακτκά την 2 κουπέ αλλά δεν ενθουσιάστηκε και βλέπω ότι είναι και τρικύλινδρο το 1.5 218i το έχει οδηγήσει κανείς ; μετά υπάρχει και η cla ακριβότερη και βασική και αυτή 1.6 122 ίππους και χωρίς τα εντυπωσιακά αεροδυναμικά πακέτα και τροχούς amg . Τι από αυτά η κάτι παρόμοιο θα αγοράζατε ;
-
Το αυτοκίνητο είναι για τον αδερφό μου που δυστυχώς έλιωσε την giuletta νύχτα με τις πρώτες βροχές βγήκε απ' το δρόμο έκατσε σε αρδρευτικό κανάλι παίρνοντας όλη τη δεξιά πλευρά παίρνοντας και σασί , πουλήθηκε όπως ήταν . Τώρα ψάχνει τον αντικαταστάτη , θέλει λοιπόν κάτι σβέλτο καλό οδηγικά ποιοτικό και οικονομικό σε χρήση βενζίνη πάντα με 10κ χιλ το χρόνο μάλλον δν αξίζει το ντήζελ με όριο βαριά τα 25κ και όχι μεταχειρισμένο που του πρότεινα , του άρεσει η κουπέ 4άρα αλλά φευ δεν βγαίνει οικονομικά σε δίλιτρο πρότεινα εναλλακτκά την 2 κουπέ αλλά δεν ενθουσιάστηκε και βλέπω ότι είναι και τρικύλινδρο το 1.5 218i το έχει οδηγήσει κανείς ; μετά υπάρχει και η cla ακριβότερη και βασική και αυτή 1.6 122 ίππους και χωρίς τα εντυπωσιακά αεροδυναμικά πακέτα και τροχούς amg . Τι από αυτά η κάτι παρόμοιο θα αγοράζατε ;
-
-
Αφού ο ίδιος είναι καλά αυτό είναι που μετράει...
Fiesta st και για κάτι πιο μεγάλο Kia proceed gt ή focus 1.5 180 hp ή leon sc fr και τα ρέστα για βενζίνες... Για κουπε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές πέρα από scirocco και Mito… Για κάτι πιο premium το Α3 με τον 1.4 tfsi ή ακόμα καλύτερα με τον 1.8 tfsi…
H cla δεν θα βγει κάτω απο 25000€, η 218 είναι πιο γρήγορη αλλά μάλλον και αυτή πάνω από τα 25000€ που είπες και δεν του αρέσει κιόλας… -
Μεταχειρο Diesel hybrid ds5 2.0 200αρι με ελαχιστα ή και μηδενικα τελη, αεροπλανο απο τα λιγα.. εγκαθετη επιλογη ξερω..
Αλλιως το pro ceed GT και 208 GTI θα κοιταγα.. και φυσικα fiesta rs.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μεταχειρο Diesel hybrid ds5 2.0 200αρι με ελαχιστα ή και μηδενικα τελη, αεροπλανο απο τα λιγα.. εγκαθετη επιλογη ξερω..
Αλλιως το pro ceed GT και 208 GTI θα κοιταγα.. και φυσικα fiesta rs..Και η DS5 ταιριάζει 'γάντι' σε αυτά που ζήτησε… μέχρι 1800 μάλλον βενζίνη και καινούριο …
Έχει βγει και ήρθε στην Ελλάδα το fiesta rs? Έχασα τόσα επεισόδια ? -
Fiesta St εννοει ο Νονος.
Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα το παιδί. BMW 2 και τέλος.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Τι από αυτά η κάτι παρόμοιο θα αγοράζατε ;Σόρυ αλλά αν ήθελα κάτι που να ξεχωρίζει θα κοίταζα πολύ σοβαρά κάτι τέτοιο:
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Fiesta St εννοει ο Νονος.+1
Τι από αυτά η κάτι παρόμοιο θα αγοράζατε ;
Σόρυ αλλά αν ήθελα κάτι που να ξεχωρίζει θα κοίταζα πολύ σοβαρά κάτι τέτοιο:
-
Τι λάθος έκανα ;
-
οτι ξεχωριζει ,ξεχωριζει παντως το συγκεκριμενο δε λεω!
-
Δεν είχα πάρει πρέφα ότι αναζητά καινούριο.
Για καινούριο δεν έχω άποψη.
Πάντως ανέφερα το TT γιατί όπως και να το κάνουμε και ξεχωρίζει, είναι κουπέ και έχει και άφθονη ροπή και ιπποδύναμη.Υπάρχει και το RCZ αλλά και αυτό μεταχειρισμένο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Υπάρχει και το RCZ αλλά και αυτό μεταχειρισμένο...Αν υπάρχουν διαθέσιμα είναι καλή επιλογή.
Εναλλακτικά η 2αρα ή ίσως κανά Mini καινούριο. Ιδίως το 5θυρο -
Ο χρήστης Gauss έγραψε:
Αφού ο ίδιος είναι καλά αυτό είναι που μετράει...
Fiesta st και για κάτι πιο μεγάλο Kia proceed gt ή focus 1.5 180 hp ή leon sc fr και τα ρέστα για βενζίνες... Για κουπε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές πέρα από scirocco και Mito… Για κάτι πιο premium το Α3 με τον 1.4 tfsi ή ακόμα καλύτερα με τον 1.8 tfsi…
H cla δεν θα βγει κάτω απο 25000€, η 218 είναι πιο γρήγορη αλλά μάλλον και αυτή πάνω από τα 25000€ που είπες και δεν του αρέσει κιόλας…focus 1.5 180 hp. Ωραιο και απο οσο ακουω αξιοπιστο αμαξι. Και το fiest st καλη προταση υστερει σε χωρους.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Υπάρχει και το RCZ αλλά και αυτό μεταχειρισμένο...Απιθανη περιπτωση, το χα ξεχασει..
Καινουργιο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5736043/ -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Υπάρχει και το RCZ αλλά και αυτό μεταχειρισμένο...
Απιθανη περιπτωση, το χα ξεχασει..
Καινουργιο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5736043/Εγώ το θυμόμουν επειδή με πέρασε ένα προχθές αλλά μάλλον πολύ δύσκολα θα βρεθεί στη τιμή που θέλει το παλικάρι... Αξίζει μια ερώτηση πάντως αν και στο επίσημο κατάλογο εμφανίζεται να κάνει πάνω από 28500€ με απόσυρση...
-
Υπάρχει και καινούριο;;;
Νόμιζα ότι είχε σταματήσει να έρχεται.Αυτό και αν ξεχωρίζει...!...
Αν ήμουν νέος, είχα φράγκα, ήμουν μεγαλοστέλεχος, είχα και μία μεζονέτα με ένα υπόγειο πάρκινγκ αλλά και ένα εξωτερικό καλυπτόμενο πάρκινγκ (για πλύσιμο!) τότε θα κράταγα το Παντάκι και θα έπαιρνα και ένα RCZ για να κάνω το κέφι μου. Και μετά ξύπνησα...
-
Παλι peugeot βρε Storm..?
Gauss αυτα δε φευγουν με τιποτα.. με μια καλη προσφορα μετρητοις το χεις.. ασε που θυμαμαι τιμη σε rcz καινουργιο ,fl εννοειται, τον Μαιο απο 2 εμποριες γυρω στα 25..
-
Το πρόβλημα δεν είναι η μάρκα.
Το πρόβλημα είναι ότι οι συνθήκες ζωής και η ηλικία δεν επιτρέπουν την απόκτηση τέτοιων αυτοκινήτων.Οπότε ποιο πιθανό είναι να πάρω στο μέλλον ένα Peugeot 2008 ή ένα Capture ή και ένα C3 που μου αρέσει πολύ.
Φυσικά θα παραμένει το πρόβλημα του συνεργείου... Είναι και αυτό...Το είχα ξεχάσει...
-
Θα βρουμε παλι βρε ανθρωπε συνεργειο, θα σου βρουμε..
Αναζήτηση σπορτίφ μικρομεσαίου ή κουπέ εώς 1800 κυβικά