-
Το τελευταίο ΚΤΕΟ που πέρασε το αυτοκινητό μου είναι από τον Ιούλιο του 2013.
Θέλγω να μου πείτε πόσο θα πληρώσω πρόστιμο συνολικά σύμφωνα με τους νέους νόμους που έβγαλε η κυβέρνηση.
-
Αφού ξέρεις να κάνεις έγγραφη σε φόρουμ, να κάνεις δημοσιεύσεις κλπ,κλπ,κλπ, κάνε μια αναζήτηση και θα δεις το φως το αληθινό.
Τελικά αυτοί που θέλουν το παξιμάδι βρεγμένο υπάρχουν παντού. -
Φίλε μου έκανα αναζήτηση πριν κάνω το θέμα με την λέξη ΚΤΕΟ και δε βρήκα τίποτα. Όσο αφορά το θέμα που μου το βάλατε είναι πόσα πληρώσατε ενώ εγώ ζητώ πόσο θα πληρώσω το ΚΤΕΟ δεδομένου ότι έχω πρόστιμο και αν θα γλυτώσω κάτι με δεδομένο τις τελευταίες ρυθμίσεις που έκανε η κυβέρνηση.
Έψαξα πολύ στο ιντερνετ αλλά αυτό που βρήκα είναι δημοσιογραφικές γενικολογίες και θυμήθηκα το αγαπημένο παλιο περιοδικό 4 τροχοί (το οποίο προς μεγάλη μου χαρά είχε forum). Γραφτηκα λοιπόν με σκοπό να κάνω την ερώτηση μου. Μετά από σχετική αναζήτηση είδα πως υπάρχει σχετικό θέμα και για αυτό τον λόγο έκανα δικό μου. Μετά από δύο μέρες μπαίνω και βλέπω πως μου μεταφέρατε το θέμα σε ένα άλλο και ένας χρήστης από κάτω με μαλώνει που δεν έκανα αναζήτηση.
-
Ο χρήστης zozos έγραψε:
Φίλε μου έκανα αναζήτηση πριν κάνω το θέμα με την λέξη ΚΤΕΟ και δε βρήκα τίποτα. Όσο αφορά το θέμα που μου το βάλατε είναι πόσα πληρώσατε ενώ εγώ ζητώ πόσο θα πληρώσω το ΚΤΕΟ δεδομένου ότι έχω πρόστιμο και αν θα γλυτώσω κάτι με δεδομένο τις τελευταίες ρυθμίσεις που έκανε η κυβέρνηση.Έψαξα πολύ στο ιντερνετ αλλά αυτό που βρήκα είναι δημοσιογραφικές γενικολογίες και θυμήθηκα το αγαπημένο παλιο περιοδικό 4 τροχοί (το οποίο προς μεγάλη μου χαρά είχε forum). Γραφτηκα λοιπόν με σκοπό να κάνω την ερώτηση μου. Μετά από σχετική αναζήτηση είδα πως υπάρχει σχετικό θέμα και για αυτό τον λόγο έκανα δικό μου. Μετά από δύο μέρες μπαίνω και βλέπω πως μου μεταφέρατε το θέμα σε ένα άλλο και ένας χρήστης από κάτω με μαλώνει που δεν έκανα αναζήτηση.
Το http://www.kteohellas.gr/category/30/%C ... CE%BF.html σε καλύπτει;
Αυτό εννοούσε ο φίλος απο πανω,να ψαξεις λιγο στο ιντερνετ,δεν είναι δύσκολο!
ΚΤΕΟ .... πόσα πληρώσατε ???