-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Κι εγω ετσι νομιζα στη γειτονια μου και ακουγα κραυγες πονου και παθους απο τη γειτονισα. Βρισκω τον φιλο αντρα της και του λεω.... Μπραβο ρε Θοδωρε ,αλλα οταν το κανεις με τη γυναικα σου λιιιιιγο ποιο χαλαρα ξερεις τωρα......
Και ο Θοδωρος..........Ποιος εγω? Ποτε? Εγω λειπω στο Μεσολογγι για δουλεια.....
Ναι?????Φυσικα εγινε μυλος μετα. Εκανε τριο η κυρια . Μονο εγω δε το πηρα μυρωδια.
Rε Θαναση εσυ σε αυτα εισαι γατονι. οταν ειδες το θοδωρο δεν παρατηρησες που στο κεφαλι του γυαλοκοπουσαν τα βερνικομενα κερατα ευτυχω το σπιτι μου ειναι μονοκατοικια και δεν ακουω και σε με ακουει κανεις. εχει και κηπο γυρω γυρω οποτε ειμαι καλυμενος. Θαναση ξενερωτη την κοβω η κουφο τον γειτονα της. δονητη χωρις αναστεναγμους δεν παει ρε φιλε. χρειαζεται και παθιασμενη φωνητικη υποκρουση. αν ημουν στη θεση του την αλλη μερα σε διακριτικο πακετο εναν δονητη με σημειωμα 'καψτον και σου παιρνω και αλλον. φιλακια στα κατω χειλακια'.
Storm κατσε γιατι βγαζεις ειδησεις εσυ σιγανο ποταμακι. για αγγουρια δεν γραφει. για λεγε τι ξερεις; ριξε καμια μυστικη πληροφορηση και ασε τις σταχτες με τη δουλεια που πας να μας ριξεις στα ματακια μας. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Κι εγω ετσι νομιζα στη γειτονια μου και ακουγα κραυγες πονου και παθους απο τη γειτονισα. Βρισκω τον φιλο αντρα της και του λεω.... Μπραβο ρε Θοδωρε ,αλλα οταν το κανεις με τη γυναικα σου λιιιιιγο ποιο χαλαρα ξερεις τωρα......
Και ο Θοδωρος..........Ποιος εγω? Ποτε? Εγω λειπω στο Μεσολογγι για δουλεια.....
Ναι?????Φυσικα εγινε μυλος μετα. Εκανε τριο η κυρια . Μονο εγω δε το πηρα μυρωδια.
Rε Θαναση εσυ σε αυτα εισαι γατονι. οταν ειδες το θοδωρο δεν παρατηρησες που στο κεφαλι του γυαλοκοπουσαν τα βερνικομενα κερατα ευτυχω το σπιτι μου ειναι μονοκατοικια και δεν ακουω και σε με ακουει κανεις. εχει και κηπο γυρω γυρω οποτε ειμαι καλυμενος. Θαναση ξενερωτη την κοβω η κουφο τον γειτονα της. δονητη χωρις αναστεναγμους δεν παει ρε φιλε. χρειαζεται και παθιασμενη φωνητικη υποκρουση. αν ημουν στη θεση του την αλλη μερα σε διακριτικο πακετο εναν δονητη με σημειωμα 'καψτον και σου παιρνω και αλλον. φιλακια στα κατω χειλακια'.
Storm κατσε γιατι βγαζεις ειδησεις εσυ σιγανο ποταμακι. για αγγουρια δεν γραφει. για λεγε τι ξερεις; ριξε καμια μυστικη πληροφορηση και ασε τις σταχτες με τη δουλεια που πας να μας ριξεις στα ματακια μας.Ξεγελαστηκα απο τον χαρακτηρα του Θοδωρου. Φαινοταν μαγκακι αντρας και ξυπνιος γενικα . Ειχαμε κανει παρεα και φαινονταν δυναμικος στα λεγομενα του . Εδειχνε πυγμη στα παιδια και στη γυναικα του εξω απο το σπιτι του. Ειχα δει σημαδια απο τη συζυγο τυπου ......ααααα μωρε τον μαλακα..... να μου το λεει οταν βρισκομασταν τυχαια ,οπως και το ......ααααα εγω βγαινω για καφε με οποιον θελω ....... η το αλλο...... βγαινω το βραδυ με το αμαξι του αντρα μου και κανω καμια βολτα να ξεδωσω απο την κλεισουρα του σπιτιου . Λιγα πραγματα μωρε!!!...
Ομως εγω δεν τρωω φουμαρα. Η κυρια ειχε γνωρισει καποιον στο fb . Ελληνα που ζουσε Γερμανια. Ειπα στο Θοδωρο να μην της πει τιποτε οτι ξερει . Ενα βραδυ κατα τις 4 το πρωι σηκωθηκε να παει στη κουζινα και την επιασε να μιλαει στο skype με τον τυπο. Με τη βια της πηρε τηλεφωνα ενω με αλλο ονομα γυναικειο εγινε φιλος της στο fb.
Στηθηκε ολοκληρη επιχειρηση για να μαθουμε τις βρωμοδουλειες της οι οποιες δεν φτανει το site να τις γραψω.
Τι να σου κανει ο καψοθοδωρος .
Ειναι αυτο που λεω Steve.
Οποιος το παιζει μαγκας και ανετος αυτος μπορει να παθει τη μεγαλυτερη λαχταρα απο γυναικα. Για μενα ΟΛΟΙ οι αντρες ειναι η μπορει ανα παδα στιγμη να γινουν Πατροκλοι απο τις γυναικες τους. Ολοι μας. Και ο storm κι εγω και οποιος αλλος νομιζει οτι δεν τρεχει τιποτα. -
ρε το θοδωρο. κολουμπρα του ηρθε. εννοειτε Θαναση οτι μπορουμε να την πατησουμε απο γυναικα. πυρ - γυνη και θαλασσα. νομος απαραβατος. εκεινο που σιχαινομαι και οποτε κανω σχεση με καποια προοπτικη ειναι το εξης στην περιπτωση του κερατου. το στομα που θα με φιλησει να μην εχει βαλει το πραμα του αλλου μεσα του. και κατω ή πισω ή και τα δυο αν τα κανει να το κανει με προφυλακτικο γιατι εγω δε φταιω σε τπτ να φαω κανενα αφροδισιο νοσημα. δεν ειναι θεμα σιχαμαρας. μπορει πριν τα φτιαξει με εμενα να επαιρνε αλλονων τα πραματα στο στοματι της. οκ. ειναι θεμα σεβασμου. παντως το παθος της ξεπετας δεν το εχω αισθανθει ακομη σε σχεση με καποια προοπτικη.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
μπορει πριν τα φτιαξει με εμενα να επαιρνε αλλονων τα πραματα στο στοματι της.οχι ''μπορει'', ειναι σχεδον σιγουρο...οπως θελεις εσυ να στο κανει, ετσι ηθελαν και οι πρωην (και η ιδια το πιθανοτερο)
-
βεντουζα
-
ειχα καιρο να δω εναν φιλο (οχι γνωστο) γιατι αγαπησε. τι να πω ρε γμτ. κλασικα. χαθηκε. ενταξει εμενα ουτε κρυο ουτε ζεστη. βασικα εχω μαθει να τη βρισκω μονος. και μονος να ειμαι μια χαρα θα περασω αν και συνηθως καπου θα σκαλωσω. τεσπα. με παιρνει σημερα τηλ να βγουμε. οκ του λεω. βγαινουμε για καφε και στο 10λεπτο ντριν το κινητο. το αισθημα του. μπλα μπλα μπλα. κανα 2λεπτο. μετα απο 20λεπτα ξανα ντριν. αρχιζω να φορτωνω γιατι καλυτερα να την εφερνε μαζι του. και τι του λεει αρχιζει να μαλωνει. παραγγελνω καπακι 2 μπυρες παγωμενες σε παγωμενο ποτηρι. για εμενα. τι να την κανω; ζηλευει, με πρηζει και αρχιζει το σου μου του για το πως και τι περναει και κακοπερναει μαζι της. αν ηταν γνωστος θα την ειχα κανει με ενα 'περαστικα' θα πληρωνα το λογαριασμο και με τελικες στο xtx θα ημουν. ειναι ομως φιλος. και πανω στο ερωτικο του παραληρημα για το τι τραβαει ντριν το κινητο και αρχιζει ο καυγας μεσω κινητου. και εγω να εχω πιει τις 2 μπυρες και να σκεφτομαι τι καθομαι και κανω. το κλεινει μεσα στα νευρα. εμενα με εχει ξενερωσει στο φουλ. παω μεσα στο μαγαζι και πληρωνω το λογαριασμο. του λεω 'φευγω'. μα κατσε. λεω ασε. κατσε εσυ να μιλας μαζι της. ρε εισαι φιλος; μου πεταει. επειδη ειμαι εκατσα τοσο του απαντησα. παει να πει. κοφτω του λεω γιατι ηδη φορτωσα.
πηρα τον μοτορα πηγα σε ενα μπαρακι χτυπησα κατι δικα μου για να χαλαρωσω. ηξερα και την τυπισα πισω απο τη μπαρα. με καταλαβε πως ημουν εντος - εκτος. ξηγημενη. ξερει ποτε να μιλαει και ποτε οχι. μετρημενα μιλησε και γυρισα σπιτι. μια χαρα ηταν το παλικαρι, εκανε σχεση, κολησε αυτος, κολησε αυτη και τωρα τρωνε τις σαρκες τους. πω μιλαμε μου θυμισε καταστασεις που εζησα και επεζησα και δεν θελω να ξαναζησω. ξεχασα. απο τις κουβεντες που την ελεγε του ξεφυγε το γιατι εγινε το σκηνικο. η τυπισσα τα πηρε γιατι θα εβγαινε ο φιλος μου για καφε. στη σχεση αν αρχιζουν αυτα τα θεματα, τοτε μιλαμε για σαδομαζοχισμο. αλλα δεν φευγεις γιατι ειναι σαν το τσιγαρο. γουσταρεις να χαλιεσαι. μεχρι που η αλλη σου λεει το νεο και μετα εισαι για να σε κλαινε οι ρεγγες. αυτα ομως last year. -
Steve τον πέρασες τον Γαρδέλη στην εποχή των βιντεοταινιών με τον τρόπο που γράφεις! Μου αρέσει όμως που περιγράφεις μέσα απο την ψυχή σου αυτές τις συμπεριφορές.
Αν και γύρισα προσωρινά απο διακοπές θα γράψω και εγώ κάτι . Λοιπόν αφήνω τη γυναίκα και το παιδί στο ξενοδοχείο και βγαίνω σε μπαρ παραλιακό μαζί με φίλο να πιούμε κάτι για αρχή. Η γυναίκα θα έρχονταν μετά να με βρεί εκεί. Λοιπόν καθόμαστε . Τσάκ να δυο ξένες απο δίπλα. 40ρες καλοστεκούμενες Αυστριακές. Πετάμε μια ατάκα και πιάνουμε κουβέντα. Στην εξέλιξη της κουβέντας κι ενώ προσπαθούσαμε με τον φίλο να τις πείσουμε να έρθουν στην παραλία που κάνουμε εμείς μπάνιο το επόμενο πρωί τσάκ και έρχεται η γυναίκα μου. Μπαίνει μέσα και κάθεται δίπλα μου. Η Λίλι (η μια απο αυτές) με ρωτάει αν είναι γυναίκα μου. Της λέω ναι! Με το που το λέω σηκώνεται η άλλη φίλη της που άκουγε και πάει κατευθείαν στο αυτί της γυναίκας μου και της λέει......''άξιζεις για πολλά like. Θα είσαι και εσύ αύριο στην θάλασσα με τον άντρα σου? '' (μου τα είπε μετά αμέσως η σύζυγος με λεπτομέρειες ). Λεσβιακός έρωτας δηλ.
Για να μην στα πολυλογώ σκέφτηκα ότι έπρεπε να φύγουν. Αφού ήρέμησε απο τα γέλια ο φίλος μου μου λέει,,,....'''Αν καταφέρεις να τις διώξεις και τις δυο θα σε παραδεχτώ! '' Του λέω ....''εδώ ήρθαμε για να κρατήσουμε γκόμενες κι όχι να διώξουμε! Κοίτα ρε που....μου! ''
Λέω στη γυναίκα μου...'' ότι ακούσεις κι ότι δεις είναι για καλό σκοπό!'' Πήρα το οκ (τι να έλεγε δηλ κι αυτή,όχι? )και παραγγέλνω ποτό. Με το που το παίρνω αρχίζω να χώνομαι στο ωμό καμάκι. Πάω ανάμεσά τους. Γειά μας και γειά μας και με έμφαση στον ''άντρα'' (Σαπφώ έτσι?)
Τι μπουτάρες έχεις μάνα μου . Με έχεις αναστατώσει με τον σφιχτό σου πισινό. Πές μου ότι δεν φοράς τίποτα απο κάτω να τρελαθώ! Και γειά μας!
Η άλλη Σαπφώ, η Λίλι η φίλη της δηλ, άρχισε να μη νιώθει καλά. Τη βλέπω και της λέω....'' Κοίτα θέλεις επειγώντος άντρα! Θα φύγουμε οι δυο μας κρυφά και πίστεψέ με θα νιώσεις όπως δεν ένιωσες ποτέ σου. Η ηδονή θα τρέχει ανάμεσα απο τα σκέλια σου! ''
Με το που τελειώνω τη φράση παίρνει ανάβει τσιγάρο και τραβάει τον ανήφορο! Λέω στην άλλη ..... '' Μάλλον κάτι της είπα και στεναχωρήθηκε για να φύγει!'' ..... ''Ναι αυτό είναι'' μου λέει....
'' Και τώρα οι δυο μας '' της λέω. Και βάζω τη παλάμη μου ανάμεσα στα μπούτια της. Λέω απο μέσα μου ή θα φύγει ή θα σου σκίσω τον πάτο! ! Δεν είπε τίποτε αμέσως και άρχισα να προβληματίζομαι.... ... Μετά απο μερικά δεύτερα σηκώνεται και μου λέει στο αυτί. ''Φεύγω'' ...''Μα γιατί ? Τώρα που θέλω να σου γλύψω τις ρώγες σου?''
Goodbye μου λέει! Στα τσακίδια της λέω με χαμόγελο.Μια παρέα απο δίπλα μαζί με κάτι άλλες κοπέλες απο την Πάτρα χτυπιόταν απο τα γέλια με το όλο σκηνικό . Ο φίλο που ήταν παρέα μας με τη γυναίκα του έσκασε απο τα γέλια Mου χάλασες το στομάχι μου έλεγε! Μου έκανες και χαλάστρα'' μου είπε.
Και αυτά δεν είναι τίποτα!To be continue!
-
γεια σου φιλε μου Θαναση. βγηκα και ηρθα τωρα. πηγα ξανα στο μπαρακι που ειναι η Μαρινα, που γραφω παραπανω. η κοπελα στα ποτα. τα ειπαμε και οταν εφυγε ο κοσμος επεσαν κατι γλωσοφιλα κλπ αλλα μεχρι εκει γιατι ειμασταν στο φιλικο και κουρασμενοι και οι δυο βασικα. εχω κανει λιγο κεφαλι γιατι εκανα τις μιξεις μου και το μυαλο στροφαρει σε αλλο level. η Σαπφω ηταν η ενεργητικη; ο φιλος σου γιατι δεν ηθελε να παιχτει καμια τετραπλετα; οντως Θαναση οταν τα γραφω το κανω απο την ψυχη μου. παθιαζομαι
-
Μια χαρα . Εισαι σε καλο δρομο .
Η Σαπφω κινηθηκε οταν ηρθε η γυναικα μου. Η ενεργητικη σε μας ηταν η φιλη της. Αρχικα σε αυτη επεσε το ενδιαφερον μου . Χορευε χαμογελουσε και ηταν θετικη . Ετσι εδειχνε τουλαχιστον. Ηταν παντρεμενη με δυο παιδια και οταν θα γυριζε πισω θα επαιρνε δισζυγιο απο τον αντρα της. Η αιτια λεει ηταν το οτι δεν ηξερε τι ηθελε απο τη ζωη . 50 χρονων αντρας και να μην ξερει τι θελει στη ζωη του? Κατι υποψιαστηκα εκει αλλα... Δεν την αφηνε η Σαπφω να εκδηλωθει. Αγριευε! Η Σαπφω ηταν ανυπαντρη και ηλεκτρολογος μηχανικος.
Το σκηνικο αλλαξε γιατι εβγαλε γλωσσα στη γυναικα η Σαπφω οταν της μιλουσε και το επιασα . Μετα εγινε οτι εγραψα . Πολυ θρασος ρε παιδι μου. Δεν ηταν και τιποτε σπουδαιο σα γυναικες. Ασε που παρα διπλα καθοταν δυο μωρακια που δεν φορουσαν τιποτα πανω κατω παρα μονο ενα ριχτο κοντο φορεματακι. Εφυγαν απο τις τρελες. Χοντρη ζημια εκεινο το βραδυ σου λεω.
Δεν μου ειχε ξανατυχει τετοια κατασταση γι αυτο το εγραψα. Ειχα και τα καλα μου αυτες τις μερες δε λεω ετσι? -
μια χαρα τα πας Θαναση. keep walking ειναι η αδυναμια μου να βλεπω γυναικες να ερωτοτροπουν. να ειναι ομως καλα κομματια. λες ο αντρας της να θελει να κανει αναστροφη και να το γυρισει το αθλημα σε κατηγορια κανελομενου ριζογαζου;
-
Δε ξερω . Ο ανθρωπος μετα απο 30 χρονια γαμου οταν θα εμαθε οτι η γυναικα του το γυρισε στη σπατουλα θα φρικαρισε εντελως. Ισως του βγει και σε καλο. Τα παιδια ειναι 16 και 27 χρονων η κορη η μεγαλη. Μου τα ειπε η ιδια η γυναικα του εκεινο το βραδυ.
Αυτο που ξερω ειναι οτι γεμισαμε αδερφες ψυχες και Σαπφω σε ανησυχητικο βαθμο. -
Δε ξερω . Ο ανθρωπος μετα απο 30 χρονια γαμου οταν θα εμαθε οτι η γυναικα του το γυρισε στη σπατουλα θα φρικαρισε εντελως. Ισως του βγει και σε καλο. Τα παιδια ειναι 16 και 27 χρονων η κορη η μεγαλη. Μου τα ειπε η ιδια η γυναικα του εκεινο το βραδυ.
Αυτο που ξερω ειναι οτι γεμισαμε αδερφες ψυχες και Σαπφω σε ανησυχητικο βαθμο.ειμαστε ανω κατω γενικα σαν ανθρωποτητα. φατσοβιλια για να μας κανουν like, να δειχνουμε που πηγαμε, τι εχουμε, μοτο, αμαξια κλπ, instagram για να δειχνουμε κοιλιακους, μπρατσα, τουρλοτους κωλους, κυλοτακια σεξι. η χαρα του απελευθερωμενου. θες ομως απο την αλλη να κανεις σχεση σοβαρη. lol. που βρε στη σημερον ημερα θα βρεις γυναικα που δε θα εχει φαει τον ιο του ναρκισισμου και δε θα θελει ναι μεν να εχει εσενα αλλα να δειχνει και στους αλλους τα καλη της; εχω φιλο παντρεμενο 20 χρονια. ειναι αυτος και η γυναικα του 44 χρονων. η γυναικα του αξιοπρεπεστατη και καλη εμφανισιακα. δεν δινει δικαιωματα. ομως θελει το βαθυ ντεκολτε. ο αλλος τρελενεται. ποσες φορες της εχει πει ετσι και ετσι. χειμαρος ειναι το πνευμα της εποχης. παιρνει σβαρνα κοσμο και κοσμακη. τουρλουμπουκι. ιδιωτικες sex video tapes, φωτογραφιες, στα κινητα των πιπινιων, των μεσιλικων, παντου. αντε κανε σημερα οικογενεια. δεν ειμαι ακομη για τετοια. να γινω κυρ θοδωρος ή να κανω κορη και να τη δω στο ιντερνετ σε hot στιγμες. αστο. το αγορι οκ. αλλα το κοριτσι χτυπαει ασχημα στον μπαμπα. lol να δω και κορη και μανα. ε ρε γλεντια
-
Tώρα που το λές θυμήθηκα το τι γίνονταν με τους μαύρους πωλητές κονταριών usb για κινητά και selfie fotos στη παραλία ,όπως επίσης και τα πόσα κοριτσάκια με σκουλαρίκια στη μύτη στους αφαλούς στα χείλια στα μ@@@@χειλα (ακόμα και μαμά 45ρα ) έπαιρναν πόζες λες και τις φωτογράφιζαν απο το people.
Ακόμα και ένα μπάζο που είχε κοιλιά σαν καρίνα ιστιοφόρου αγόρασε μπαστούνι και κάθησε στην άκρη της θάλασσας και έδινε πόνο στους περαστικούς που περνούσαν δίπλα της. Πολύ ψωνισμένες πραγματικά! Γενικά έχουν ξεφύγει μικρές μεγάλες άσχημες ωραίες και νομίζουν ότι είναι οι super μ@@@@@πες!Φέτος και έως τώρα σε κοινή θέα εντόπισα τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες που μαλ@@@@νταν στη παραλία . Παντρεμένες απ'ότι έδειχναν!
Ίσως μας ψεκάζουν! -
ασε εχω πετυχει 60+ με λευκο παντελονι και στρινγκ. δε μας λυπαται λιγο; ο κωλος της μαιμους λιγοτερο με αηδιαζει.
-
Ακόμα και ένα μπάζο που είχε κοιλιά σαν καρίνα ιστιοφόρου... -
Τι γινεται εδω πανω στη Χαλκιδικη ρε παιδια? Πολυ Βουλγαρια Ρουμανια Σερβια και Ρωσσια. Μονο τον Πουτιν δεν εχω δει.
Ομως οι μαμαδες ειναι ωραια πιπινια! Πολυ μητρομανα ! -
Τι γινεται εδω πανω στη Χαλκιδικη ρε παιδια? Πολυ Βουλγαρια Ρουμανια Σερβια και Ρωσσια. Μονο τον Πουτιν δεν εχω δει.
Ομως οι μαμαδες ειναι ωραια πιπινια! Πολυ μητρομανα !Εδω και χρονια ετσι ειναι η Χαλικιδικη.
Πολυ τουρισμος αλλα δυστυχως με λιγα λεφτα.Ψωνιζουν στα σουπερμαρκετ και τρωνε στα δωματια τους. -
Αυτο με τις μαμάδες το ατυχήματακι το εχουμε και νότια στη Μύκονο !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Ομως οι μαμαδες ειναι ωραια πιπινια! Πολυ μητρομανα !Εδω και χρονια ετσι ειναι η Χαλικιδικη.
Πολυ τουρισμος αλλα δυστυχως με λιγα λεφτα.Ψωνιζουν στα σουπερμαρκετ και τρωνε στα δωματια τους.μηπως εχουν ξεφυγει οι τιμες στα φαγαδικα εκει πανω οπως και στην πελοποννησο?
-
Ομως οι μαμαδες ειναι ωραια πιπινια! Πολυ μητρομανα !εμπαινε Θαναση. εμενα μου αρεσουν οι Ρωσσιδες. ξανθες, γλυκιες, με ματαρες. ζεστες κοπελες. 3 μερες τωρα ηρθε ενας φιλος απο αμερικη (ελληνας που γεννηθηκε εκει κλπ) και το σκισαμε τα ραματα το θεμα. ξημερωματα σπιτι στο ξενοδοχειο δλδ, στη δουλεια ενταξει μωρε ο θειος να ειναι καλα. με ξερουν. το καλοκαιρι ειμαι εντος/εκτος. ετσι κι αλλιως στη θαλασσα ημουν και 'ψαρευα' η επιχειρηση εχει να κανει με ψαρια. πηγαμε τουζλα. ωραιο μερος. ποτο, θαλασσα, παιχνιδι με 2 αγγλιδες φιλες. τις πηγα γιατι δεν χαλιοταν απο το ποτο. κατεβαζαν χωρις παρενεργειες που σε ξενερωνουν. ολα καλα. θα εχουν να λενε καλα λογια για εμας lol. εχουμε ξεφυγει παντως. δεν εχουν αναστολες οι γυναικες. αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι. αν εισαι ελευθερος ok. αν εισαι παντρεμενος προβληματιζεσαι μην σου κανει αναστροφη η γυναικα σου και αρχισει να ποναει το κεφαλι σου απο το κερατο. αυτο που μπορει να χαλασει μια σοβαρη γυναικα, ειναι μια κακη παρεα. αν αρχισει να κανει παρεα με χωρισμενες αστο. αρχισε να μετρας αντιστροφα. ειτε απο ζηλια, ειτε γιατι ετσι πλεον ζουνε στο ψαξιμο θα στην χαλασουν τη γυναικα σου, κοπελα σου οτιδηποτε. ενταξει αν δε θελει εκεινη δε γινεται. καλα. παρασυρεται και οταν τον φαει και τοτε καταλαβει τι εκανε, ειναι αργα για οπισθεν. εκτος αν συγχωρεις. εμεις οι ανδρες δεν εχουμε αναγκη απο κακες παρεες. το εχουμε το πολυγαμικο συστημα στο αιμα μας. ειδατε στον Καναδα τι εγινε με το site που εβρισκε στους παντρεμενους κοκο; μπηκαν οι χακερς και βαρεσαν μπιελα τα μελη του site. κανα 2 μπορει και να αυτοκτονησαν. βασικα αν εγινε αυτο κριμα.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες