-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Στην ερώτησή μας πάντως, προσωπικά θα αισθανόμουν το ίδιο βλάκας όταν, αφού αγόρασα Η/Υ είδα ότι 6 μήνες μετά μπορούσα να πάρω καλύτερο μηχάνημα φθηνότερα... Τι να κάνουμε... συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...
...άλλο πράγμα οι Η/Υ Μάρκο!
Η τεχνολογία εκεί τρέχει πολύ γρήγορα...άστα!Και παίζει και διαφορά $ με ευρώ. +30% τα τελευταία 2-3 χρόνια
Σίγουρα, αλλά δεν αισθάνεστε κάπως με όσες μειώσεις βλέπετε;;; Όταν πήρα Η/Υ τελευταία κοιτούσα τιμές για κανένα 6μηνο και είχα πάθει πλάκα (μέχρι που είπα ότι θα πάρω τώρα κι ας πάνε να @#$% Δεν γίνεται αλλιώς...)
Σίγουρα δεν είναι το ίδιο, αλλά και στα αυτοκίνητα αλλάζουν πολλά πράγματα καθημερινά (πχ έβγαλε χρηματοδοτικό ο ανταγωνιστής - μειώθηκε η τιμή του τάδε μοντέλου, βγήκε καινούριος ανταγωνιστής κτλ), άρα η εξέλιξη των τιμών (και σε έναν βαθμό των μοντέλων) ακολουθεί αντίστοιχη πορεία...
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Το νέο Toledo προσφέρεται κατευθείαν με το λανσάρισμά του
με άτοκο χρηματοδοτικό...Ναι, έτσι μπορεί να πουλήσουν κανα κομμάτι. Αν το πάρεις και μετροιτής -500 ευρώ από την αρχική του τιμή
δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο
ας μην γενικευουμε τα πραγματα,με την ιδια λογικη οσες εταιριες κανουν το ιδιο το κανουν μπας και 'πουλησουν κανα κομματι'
ας ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι στα σχολια μας -
Δεν ξέρω τι κάνουν στις άλλες εταιρίες, για την seat και μόνο αναφέρομαι. Και εγώ seat έχω. Και οι ίδιοι το ξέρουν ότι δεν πρόκειται να πουλήσει το αυτοκίνητο, άσχετα αν είναι καλό. πρώτη προτεραιότητα τους είναι το αλτέα και μετά το τολέντο(το οποίο διαφημίζεται ελάχιστα). Αυτά που λέω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.
-
τι στοιχεια εχεις?
εγω παντως στους δρομους της θεσ/νικης πιο πολλα τολεδο βλεπω παρα αλτεα.αληθεια που εχεις δει διαφημιση της seat?εγω η τελευταια που θυμαμαι ηταν στο αutotriti -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
τι στοιχεια εχεις?
εγω παντως στους δρομους της θεσ/νικης πιο πολλα τολεδο βλεπω παρα αλτεα.αληθεια που εχεις δει διαφημιση της seat?εγω η τελευταια που θυμαμαι ηταν στο αutotritiστην τηλεόραση παίζει συνέχεια το Altea.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι στοιχεια εχεις?
εγω παντως στους δρομους της θεσ/νικης πιο πολλα τολεδο βλεπω παρα αλτεα.αληθεια που εχεις δει διαφημιση της seat?εγω η τελευταια που θυμαμαι ηταν στο αutotritiστην τηλεόραση παίζει συνέχεια το Altea.
ναι?ε για να το λες εσυ σαββα ετσι θα ειναι,δεν εχω και πολυ χρονο για να βλεπω τηλεοραση.
παντως στον δρομο δεν εχω πετυχει αλτεα,ζητημα 1-2,ενω τολεδο πιο πολλα -
Ελάχιστες στα περιοδικά και στην τηλεόραση παίζουν το αλτέα. Από γνωστούς που δουλέυουν στη σεατ. Για να δεις ότι ξέρω, σου λέω να παρακολουθήσεις σε λίγες μέρες τις νέες τιμές των ίμπιζα(σε καμιά βδομάδα επίσημα)
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Ελάχιστες στα περιοδικά και στην τηλεόραση παίζουν το αλτέα. Από γνωστούς που δουλέυουν στη σεατ. Για να δεις ότι ξέρω, σου λέω να παρακολουθήσεις σε λίγες μέρες τις νέες τιμές των ίμπιζα(σε καμιά βδομάδα επίσημα)ωστε εχεις τους πρακτορες σου,ε
θα περιμενω να δω,πολυ πτωση?ατοκα κτλ?
αληθεια με το mondeo τι γινεται?ακουσα για κερδος μεχρι 3900 ευρω που θα φτασει? -
γύρω στα δυο χιλιάρικα αν το αγοράσεις μετροιτής, ή έντοκα
-
Απλά είναι τα πράγματα όταν δεν πωλούνται τα αμάξια οι αντιπροσωπίες πρέπει να τα σπρώξουν γιατι καθε μήνα έρχονται 40 πχ αμαξια είτε έχουν πουληθεί τα προηγούμενα είτε όχι και επειδή σε αυτή την περίοδο οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=3164&part=1
Όλες οι αντιπροσωπίες προσπαθούν να κάνουν τα μοντέλα τους πίο ελκυστικά οικονομικά ώστε να ξανανέβουν οι πωλήσεις
Αλλά έλα που ο κοσμάκης δεν έχει να φάει όχι να πάρει αμάξια...
-
Και εγώ αρχές Σεπτέμβρη που έψαχνα για το Ibiza το είχαν με έκπτωση νομίζω 1500ευρώ για μετρητοίς. Και στις επόμενες προσφορές τους αντίστοιχη ήταν η τιμή.
Γιατί δεν κατεβάζουν απλά την τιμή καταλόγου? (ρητορική ερώτηση)
-
τι στοιχεια εχεις?
εγω παντως στους δρομους της θεσ/νικης πιο πολλα τολεδο βλεπω παρα αλτεα.αληθεια που εχεις δει διαφημιση της seat?εγω η τελευταια που θυμαμαι ηταν στο αutotritiΣε ποιους δρόμους συχνάζεις ; Εγώ πάντως Αλτεα βλέπω
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
τι στοιχεια εχεις?
εγω παντως στους δρομους της θεσ/νικης πιο πολλα τολεδο βλεπω παρα αλτεα.αληθεια που εχεις δει διαφημιση της seat?εγω η τελευταια που θυμαμαι ηταν στο αutotritiΣε ποιους δρόμους συχνάζεις ; Εγώ πάντως Αλτεα βλέπω
κεντρο κυριως και καλαμαρια,μπορει να μην ετυχε,τι να κανουμε?
-
τι στοιχεια εχεις?
Νομιζω οτι μοιαζουν αυτα τα δυο μοντελα οποτε ευκολα μπερδευονται.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τι στοιχεια εχεις?
Απο πίσω μοιαζουν όσο η Βανδή με τον Ειρηναίο
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
τι στοιχεια εχεις?
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
τι στοιχεια εχεις?
Και καλά για την Βανδή να εκφράσεις άποψη. Για τον Ειρηναίο όμως?
Π**ΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ **:D
Τον έχεις δεί χωρίς ράσα και ντυμένο σαν την Βανδή?
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
τι στοιχεια εχεις?
Και καλά για την Βανδή να εκφράσεις άποψη. Για τον Ειρηναίο όμως?
Π**ΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ **:D
Τον έχεις δεί χωρίς ράσα και ντυμένο σαν την Βανδή?
Όχι δεν τον είδα ευτυχώς αλλά μιας και ασχολούμαστε με αυτοκίνητα εδώ τον έχω δει με την τεράστια mercedes στα στένα σοκάκια και θύμαμαι την ταπείνοτητα του Χριστού, όπως μας την μάθαε στο σχολείο τουλάχιστον. Αλήθεια τι σχέση έχουν οι παππούδες με συμπεριφορά ladyd, που τραβάνε τα μούσια τους, κλέβουν, εξαπατούν και σηκώνουν χέρι μπροστά στην camera της τηλεόρασης ; Συγνώμη για το άσχετο άλλα μου ήρθε η είκονα τώρα στο μιαλο.
-
Και κάτι σχετικό απο το autotriti
Η Ford προσφέρει το Mondeo με σημαντικές προσφορές. Αναλυτικά σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου και σε συνδυασμό με οποιοδήποτε χρηματοδοτικό πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν το δερμάτινο σαλόνι, ενώ παράλληλα στην εξόφληση τοις μετρητοίς παρέχεται έκπτωση που αντιστοιχεί στο 50% του Φ.Π.Α.
Παράλληλα ισχύουν και άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα που περιλαμβάνουν:
Προκαταβολή 35% και εξόφληση έως 24 δόσεις.
Προκαταβολή 40% και εξόφληση έως 36 δόσεις.
Προκαταβολή 50% και εξόφληση έως 48 δόσεις.
**Έτσι το συνολικό κέρδος που αποκομίζει ο αγοραστής κυμαίνεται από τα 2.500 έως τα 3.900 ευρώ. ** -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Γιατί δεν κατεβάζουν απλά την τιμή καταλόγου? (ρητορική ερώτηση)
Γιατί η έκπτωση είναι προσωρινή, η μείωση της τιμής καταλόγου όμως μόνιμη. (απάντησα κι ας είναι ρητορική)
Εκπτώσεις- Μειωσεις προσφορές