-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Εντάξει με τους ιδιώτες το καταλαβαίνω, ο άλλος τόσο εκτιμάει την αξία του, τόσο το πουλάει. Αν δεν έχει ανάγκη για μετρητά για να το σκοτώσει, σου λέει αν και όποτε...+1
Δεν είναι υποχρεωμένος ούτε ο πωλητής να πουλήσει στην τιμή που θέλει ο αγοραστής, αλλά ούτε και ο αγοραστής να αγοράσει αν η τιμή δεν του αρέσει.
Για αυτό υπάρχουν οι αγγελίες για να ψάχνει ο κόσμος και ανάλογα να αποφασίζει.
Και στο κάτω-κάτω της γραφής αν ένα αυτοκίνητο πραγματικά αξίζει ας δώσει ο αγοραστής κάποια χρήματα παραπάνω να το αποκτήσει. Άλλωστε για το μελλοντικό του αυτοκίνητο μιλάμε. Προέχει να είναι κάτι καλό και αξιόπιστο. Διαφορετικά ας συμβιβαστεί με κάτι άλλο.Δεν καταλαβαίνω όμως τους εμπόρους που προτιμούν να μην χαμηλώσουν την τιμή κατά 300-500 ευρώ και το κρατάνε στο ράφι για 5 μήνες ακόμη. Δηλαδή αν σκεφτεί κανείς το κόστος δανεισμού (τους) σήμερα και το συνδιάσεις με πάγια έξοδα και το γεγονός ότι η ανάπτυξη προσπέρασε και είναι μακριά, αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν τι τους συμφέρει να κανουν.
Το έχω δει αυτό με BMW κομμάτια που δεν ήθελαν με τίποτα να τα δώσουν σε χαμηλότερη τιμή. Προτιμούσαν να τα έχουν μέσα στις εκθέσεις για μόστρα.
-
Ο χρήστης Μαρουσιώτης έγραψε:
Το αστειο ξερεις ποιο ειναι ? Να βλεπεις τα ιδια ατομα να εχουν βαλει τιμη για ενα αμαξι στα 14-15.000ε και στην ασφαληστικη να το εχουν ασφαλισμενο για 8-9-10.000ε.
Μη σου φαινεται παραξενο.Qashqai αγορα καινουριο 26000ε.Η Anytime το ασφαλισε για το ποσο 19000.Θα το πουλαγες εσυ τοσο?
24.000ε πηρα το Opel Astra H 1.8 Cosmo το 2005....Το 2009 το πουλησα 10.000ε....Αν θελεις να αγορασεις κατι νεο και θελεις να πουλησεις το παλιο το σκοτωνεις, ευκολο ειναι.....Αν παλι δεν θελεις να αγορασεις κατι νεο δεν το πουλας καν.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Το αστειο ξερεις ποιο ειναι ? Να βλεπεις τα ιδια ατομα να εχουν βαλει τιμη για ενα αμαξι στα 14-15.000ε και στην ασφαληστικη να το εχουν ασφαλισμενο για 8-9-10.000ε.
Μη σου φαινεται παραξενο.Qashqai αγορα καινουριο 26000ε.Η Anytime το ασφαλισε για το ποσο 19000.Θα το πουλαγες εσυ τοσο?
24.000ε πηρα το Opel Astra H 1.8 Cosmo το 2005....Το 2009 το πουλησα 10.000ε....Αν θελεις να αγορασεις κατι νεο και θελεις να πουλησεις το παλιο το σκοτωνεις, ευκολο ειναι.....Αν παλι δεν θελεις να αγορασεις κατι νεο δεν το πουλας καν.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου !!! Οταν θες πραγματικα να πουλησεις σκοτωνεις !!! Πιστευω πως μονο οταν αγορασεις μεταχειρισμενο δεν χανεις παρα πολλα λεφτα στην πωληση του !!! και επειδη εγω σχεδον καθε δυο χρονια αλλαζω αυτοκινητο δεν με συμφερει η αγορα καινουργιου. Υπηρχε οταν εψαχνα για το GTI ενα αμαξι που μαζι με την αγορα και τα εχτρα επρεπε να εχει ξεπερασει τα 60.000, και ο τυπος το εδινε 12.000. Ο μονος λογος που κολλησα και δεν το πηρα ηταν επειδη για μενα ηταν (καννιβαλος) οπως λεω εγω τα αμαξια τουμπανα. Αυτο ηταν κοντα στα 380hp, Eιχε ενα σκασμο πραγματα, μπακετ απο RS4, 19αρες, φρενα τερατα, μπλοκε quife αναρτησαρα, πολυοργανα, και σφυριλατο μοτερ. Το πραγμα που με εκανε να γελασω ηταν οταν τον ρωτησα γιατι το πουλαει μου ειπε και με κουφανε '' οτι σε μια μεγαλη ευθεια τον περασε ενα BMW M3 E92 ενω το κοντερ του εδειχνε κοντα 300χλμ'' Εμ... αυτα ειναι τα λαθη του νεοελληνα που παει να κανει το Golf M3. Και αυτο που κανει το Golf τουμπανιασμενο το κανει το Μ3 εργοστασιακο και πολυ καλυτερα. Με τα 60.000χιλ, που ξοδεψε αυτος θα μπορουσε να εχει αγορασει κανα (σκαραβαιο με καγκελα)μτχ να κυκλοφορει με το οπλο, και να υπαρχει ο απολυτος σεβασμος οπου περναει...
Υ.Γ. Σκαραβαιος με καγκελα...........911 GT3 RS -
Ο χρήστης grnontas έγραψε:
Με το Αλιβιζάτο στην Πεντέλης δυστυχώς πραγματοποίησα αγοραπωλησία προ 2 μηνών - ένα FORD C-MAX το οποίο είχε χιλιόμετρα 57.000 klm στο κοντέρ και ημερομηνία πρώτης άδειας τον Σεπτέμβριο 2011. Όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο διαπίστωσα ότι δεν είχε βιβλίο service. Επιμόνως το ζήτησα 3 φορές και πάντα μου λέει οτι το περιμένει από Ιταλία (Παραμύθι !!!). Ετσι μη έχοντας εμπιστοσύνη το πήγα για έλεγχο και service στην επίσημη FORD (ΒΕΛΜΑΡ). Εκεί μου τύπωσαν από κάποια βάση δεδομένων ότι το αυτοκίνητο αυτό είχε περάσει από service κάπου στην Ιταλία τον Ιούλιο το 2014 με ένδειξη οδομέτρου !!!! 145.000 klm !!! Αμέσως του πήγα το χαρτί αυτό και αφού ξαφνιάστηκε ακούτε τι είπε !! Ότι η ένδειξη αυτή αφορούσε εργατοώρες και όχι klm. Βέβαια τα κάτι λιγότερο από 3 χρόνια αντιστοιχούν σε λιγότερο από 30.000 ώρες. Αφού λοιπόν του τα ανέφερα όλα αυτά γραπτώς , ακόμα περιμένω την απάντησή του !!!! Και να φανταστεί κανείς ότι πούλησα αυτοκίνητο με 106.000 klm για να πάρω ένα 'φρέσκο' και παρόλο που το γνώριζε αυτό φυσικά με κορόιδεψε. -
Ο χρήστης Manousos1987 έγραψε:
Με το Αλιβιζάτο στην Πεντέλης δυστυχώς πραγματοποίησα αγοραπωλησία προ 2 μηνών - ένα FORD C-MAX το οποίο είχε χιλιόμετρα 57.000 klm στο κοντέρ και ημερομηνία πρώτης άδειας τον Σεπτέμβριο 2011. Όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο διαπίστωσα ότι δεν είχε βιβλίο service. Επιμόνως το ζήτησα 3 φορές και πάντα μου λέει οτι το περιμένει από Ιταλία (Παραμύθι !!!). Ετσι μη έχοντας εμπιστοσύνη το πήγα για έλεγχο και service στην επίσημη FORD (ΒΕΛΜΑΡ). Εκεί μου τύπωσαν από κάποια βάση δεδομένων ότι το αυτοκίνητο αυτό είχε περάσει από service κάπου στην Ιταλία τον Ιούλιο το 2014 με ένδειξη οδομέτρου !!!! 145.000 klm !!! Αμέσως του πήγα το χαρτί αυτό και αφού ξαφνιάστηκε ακούτε τι είπε !! Ότι η ένδειξη αυτή αφορούσε εργατοώρες και όχι klm. Βέβαια τα κάτι λιγότερο από 3 χρόνια αντιστοιχούν σε λιγότερο από 30.000 ώρες. Αφού λοιπόν του τα ανέφερα όλα αυτά γραπτώς , ακόμα περιμένω την απάντησή του !!!! Και να φανταστεί κανείς ότι πούλησα αυτοκίνητο με 106.000 klm για να πάρω ένα 'φρέσκο' και παρόλο που το γνώριζε αυτό φυσικά με κορόιδεψε.
Καλημερα. εχω παρομοια περιπτωση ανθρωπου ο οποιος και αποζημιωθηκε. Υπαρχει συγκεκριμενη επισημη διαδικασια. Μεσω συνηγορου και αλλα.... Σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα με τα στοιχεια μου. Για οτι χρειαστεις μπορεις να εποικοινωνησεις μαζι μου.
Και εγω πηγα σε μαντρα να δω ενα S3 με ''ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ'' 65.000 χλμ 2009 μοντ(ηξερα οτι ειναι μουφα απλως ηθελα αλλη μια φορα να επιβεβαιωθω) ευκαιρια σε υπεραριστη κατασταση. Αλλη μια φορα δικαιωθηκα για την ρατσα των μαντραδων που πουλανε σουπες και οποιου του κατσει. Το αμαξι δεν εχει βιβλιο σερβις, και οταν ρωτησα που ειναι, μου ειπε ο πωλητης, ''οτι στα τελευταια μοντελα της AUDI τα παντα γραφωνται στην αντιπροσωπεια στα κομπιουτερ''. Στο εσωτερικο μερικα μπουτον ηταν ξεθωριασμενα, και στην αριστερη μερια το καθισμα του οδηγου, ηταν πολυ χαραγμενο που σημαινει οτι ειχε πολλα χλμ. Φυσικα το αβαφο ηταν μυθος, και οταν ειδε που το μετρησα με το οργανο, αλλαξε χρωμα και μου λεει ''εχω μια δουλεια και παω μεσα στο καταστημα'', ηταν βαμενο πορτα, φτερο μπρος και φτερο πισω. Τωρα οσον αφορα τα χλμ ηταν 165.000 265.000 αγνωστο !!! Το λεω και το πιστευω...MAKΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ...
Υ.Γ. Ισως και να υπαρχουν καλα αυτοκινητα αλλα θελει πολυ ψαξιμο -
Σχολια για την εμπορια Σταματης, στην Αγια Παρασκευη;
Sent by montechristo
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι ο (καθε) grnontas δεν θα του κανει μηνυση και αγωγη. Και ισως καποια διαδικασια που προβλεπεται, στο υπουργειο εμποριου ή τεσπα σε οποιον υπαγονται (δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο, μια ιδεα λεω).ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΟΠΩΣ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΑΩΤΗ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝΕ. ΕΤΣΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ.
-
Έχεις κανείς εικόνα για τα μεταχειρισμένα που δίνη η audi από τις αντιπροσωπείες?
-
Χωρίς ρευστό μπορεί να γίνουν αγοραπωλησίες αυτοκίνητου;
Χάος...
-
αν εχεις μετρητο γινεται
-
Με μετρητό τα πάντα μπορείς να κάνεις.
Πριν λίγο μου είπαν ότι η ALPHA BANK και η EUROBANK σταμάτησαν τις μεταφορές χρημάτων εντός Ελλάδος από WEΒ BANK;;;;
Οπότε ούτε με μεταφορά μπορεί κάποιος να κλείσει αυτοκίνητο.
Χάος.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πριν λίγο μου είπαν ότι η ALPHA BANK και η EUROBANK σταμάτησαν τις μεταφορές χρημάτων εντός Ελλάδος από WEΒ BANK;;;;Οπότε ούτε με μεταφορά μπορεί κάποιος να κλείσει αυτοκίνητο. Χάος.Ψέματα σου είπαν (για eurobank μιλάω)
-
Κατάφερες από Eurobank να μεταφέρεις χρήματα σε άλλη τράπεζα;
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Πριν λίγο μου είπαν ότι η ALPHA BANK και η EUROBANK σταμάτησαν τις μεταφορές χρημάτων εντός Ελλάδος από WEΒ BANK;;;;Οπότε ούτε με μεταφορά μπορεί κάποιος να κλείσει αυτοκίνητο. Χάος.
Ψέματα σου είπαν (για eurobank μιλάω)
Μετάφερα από eurobank σε eurobank κανονικά
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με μετρητό τα πάντα μπορείς να κάνεις.Πριν λίγο μου είπαν ότι η ALPHA BANK και η EUROBANK σταμάτησαν τις μεταφορές χρημάτων εντός Ελλάδος από WEΒ BANK;;;;
Οπότε ούτε με μεταφορά μπορεί κάποιος να κλείσει αυτοκίνητο.
Χάος.
Καλά σου είπαν, πρέπει να πας αυτοπροσώπως στην τράπεζα με την απόδειξη παραγγελίας και να περιμένεις να εγκριθεί η μεταφορά χρημάτων, εγώ έκανα αίτηση την δευτέρα κι ακόμα δεν τα μετέφεραν!
Α να συμπληρώσω ότι το όριο σε web banking είναι στα 5 χιλιάρικα, γι'αυτό μάλλον ο φίλος από πάνω λέει ότι δεν ισχύει, ίσως μετέφερε κάτω από 5!? -
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Α να συμπληρώσω ότι το όριο σε web banking είναι στα 5 χιλιάρικα, γι'αυτό μάλλον ο φίλος από πάνω λέει ότι δεν ισχύει, ίσως μετέφερε κάτω από 5!?
Πράγματι κάτω από 5 έστειλα εγώ
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Πριν λίγο μου είπαν ότι η ALPHA BANK και η EUROBANK σταμάτησαν τις μεταφορές χρημάτων εντός Ελλάδος από WEΒ BANK;;;;Οπότε ούτε με μεταφορά μπορεί κάποιος να κλείσει αυτοκίνητο. Χάος.
Ψέματα σου είπαν (για eurobank μιλάω)
Μετάφερα από eurobank σε eurobank κανονικά
Εννοούσα μεταφορά μεταξύ των τραπεζών, εντός Ελλάδος.
Μέσα στην ίδια τράπεζα (προς το παρόν) δεν υπάρχει πρόβλημα. -
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Α να συμπληρώσω ότι το όριο σε web banking είναι στα 5 χιλιάρικα, γι'αυτό μάλλον ο φίλος από πάνω λέει ότι δεν ισχύει, ίσως μετέφερε κάτω από 5!?
Δεν έχω μπει σε διαδικασία μεταφοράς. Απλά από γνωστό μου γιατρό το έμαθα που ήθελε να πληρώσει μηχάνημα για το ιατρείο του στην εισαγωγική εταιρία. Η αξία του ήταν πάνω από 10.000euro.
Το όριο που λες στο WEB BANKING είναι ανά ημέρα;;;;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν έχω μπει σε διαδικασία μεταφοράς. Απλά από γνωστό μου γιατρό το έμαθα που ήθελε να πληρώσει μηχάνημα για το ιατρείο του στην εισαγωγική εταιρία. Η αξία του ήταν πάνω από 10.000euro.
Το όριο που λες στο WEB BANKING είναι ανά ημέρα;;;;
Ναι, 5000 ανά μέρα.
-
Ευχαριστώ.
Έμποροι μεταχειρισμένων