Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Δημοψήφισμα...
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Δημοψήφισμα...
    • 1
    • 2
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 30
    • 31
    • 9 / 31
    Αντίλογος
    36
    617
    946
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      stormold last edited by

Ο χρήστης iant έγραψε:
      Τίποτα απολύτως! Δυο (όχι μια) ερωτήσεις απλά έκανα;

Δύο ερωτήσεις έκανες. Το ξέρω.
      Αλλά η μία μου έκανε εντύπωση.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        stormold last edited by

Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
        Storm δεν είναι θέμα κουμουνισμού και καπιταλισμού αυτό που ζούμε σήμερα. Άκυρο τέτοιες ώρες να αναφέρεις τέτοιες λέξεις. Είναι θέμα αξιοπρέπειας αυτό εδώ. Προσωπικά αν το θες αριστερές ιδεολογίες ποτε δεν τις πήρα στα σοβαρά, όμως τώρα τίθεται θέμα εθνικής ενότητας, υπερηφάνειας. Το να σκύβεις το κεφάλι σε αυτούς που στο παρελθόν σε έχουν καταστρέψει (βλέπε μικρασιατικό, γενοκτονιά των Ποντίων, υποκίνηση εμφύλιου, χούντα) απλά οδηγεί σε μια σχεδόν παντοτινή υποδούλωση. Λιγο τσίπα μέσα μας δε κάνει κακό. Και μη μου πεις τι σχέση έχει ο μικρασιατικός με αυτά που γράφω. Λέγοντας ναι απλά προσθέτεις το όνομα σου στη πυραμίδα των άπειρων εθνοπροδότων που πέρασαν απο αυτή τη χώρα στους αιώνες των αιώνων.

Τώρα να γράψω αυτό που σκέφτομαι;

Άστο καλύτερα.

Συνεχίστε.

• A
          aikibill last edited by

[quote='tifo45 Λέγοντας ναι απλά προσθέτεις το όνομα σου στη πυραμίδα των άπειρων εθνοπροδότων που πέρασαν απο αυτή τη χώρα στους αιώνες των αιώνων.[/quote]

• T
            techadmin admin last edited by

Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
            Storm δεν είναι θέμα κουμουνισμού και καπιταλισμού αυτό που ζούμε σήμερα. Άκυρο τέτοιες ώρες να αναφέρεις τέτοιες λέξεις. Είναι θέμα αξιοπρέπειας αυτό εδώ. Προσωπικά αν το θες αριστερές ιδεολογίες ποτε δεν τις πήρα στα σοβαρά, **όμως τώρα τίθεται θέμα εθνικής ενότητας, υπερηφάνειας. Το να σκύβεις το κεφάλι σε αυτούς που στο παρελθόν σε έχουν καταστρέψει **(βλέπε μικρασιατικό, γενοκτονιά των Ποντίων, υποκίνηση εμφύλιου, χούντα) απλά οδηγεί σε μια σχεδόν παντοτινή υποδούλωση. Λιγο τσίπα μέσα μας δε κάνει κακό. Και μη μου πεις τι σχέση έχει ο μικρασιατικός με αυτά που γράφω. Λέγοντας ναι απλά προσθέτεις το όνομα σου στη πυραμίδα των άπειρων εθνοπροδότων που πέρασαν απο αυτή τη χώρα στους αιώνες των αιώνων.

Πραγματικα το Δαφνη και το Δρομοκαιτειο εχουν αρκετο χωρο ακομα για μερικους απο εσας, αν θελετε μπορω να κανω τις απαραιτητες ενεργειες ωστε να πατε να κανετε παρεα με την Κλεοπατρα και τον Βοναπαρτη.....

Δλδ η λογικη του 'ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ' Ελληνα ειναι η εξης....Παμε δανειζομαστε, δεν τα αποπληρωνουμε στην ωρα μας (ουτε ποτε), ξαναδανειζομαστε, δεν τα αποπληρωνουμε (οχι, δεν ειναι γυφτια, δεν ειναι ξεφτυλα αυτο ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΕ Ελληνα) και μετα παμε και τους λεμε θελουμε και ΑΛΛΑ χρηματα με τους ορους που θα σας πουμε ΕΜΕΙΣ αλλιως θα τα κανουμε ολα ΚΩΛΟ επειδη ειμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και δεν σκυβουμε το κεφαλι σε εσας απο τους οποιους ΕΜΕΙΣ ζηταμε χρηματα συνεχεια (και τι εγινε που εχουμε δανειστει περισσοτερο απο αλλες χωρες που ειναι 3πλασιες σε πληθυσμο μωρε, σιγα, εμεις πριν 3000 χρονια ειχαμε Πολιτισμο ενω εσεις εισασταν πανω στα δεντρα). Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑ οταν επαιρνες δανεια απο τις τραπεζες με το κιλο ειτε για να παρεις το iPhone ειτε για αυτοκινητο, ειτε για σπιτι, ολα ηταν καλα (που νομιζετε πως εβρισκαν την ρευστοτητα οι τραπεζες για να βγαλουν δανεια?) τωρα ομως δεν ξερεις τπτ και δεν σε νοιαζει και τπτ.

Πραγματικα η μαμακια του Ελληνα ειναι τοσο φοβερη που αναρωτιεμαι ποσο καιρο θα παρει του Peter Jackson και του Hollywood να φτιαξουν ταινια βασιζομενοι στο τι γινεται τωρα.

@ storm Τα εγραψα εγω για σενα

• A
              aikibill last edited by

Ο χρήστης nintza έγραψε:

Ωπ νεοδημοκρατης detected
              Για πες μας μιας και ειμαστε σε αυτοκινητιστικο φορουμ, ο σουφλιας με τα διοδια σε ποιο κομμα ηταν?

κατα την διαρκεια της ζωης μου εχω ψηφισει διαφορα κομματα. ΝΔ ψηφισα μονο μια φορα στις τελευταιες εκλογες γιατι φοβηθηκα οτι ο τσιπρας μπορει και να εννοουσε σοβαρα τις μαλακιες που ελεγε.

• T
                tifo45 last edited by

Aikibil με το αριστερό να τον παίζεις σα τον άδωνι ρε.

• N
                  nintza last edited by

Ας πανε να παρουν τα σπιτια σε αυτους που πηρανε 40 δανεια και διακοποδανεια για να πανε μυκονοοοοοοοος
                  εγω δεν εχω παρει ποτε, και ουτε προκειται, γιατι θα πρεπει να μου σπανε τα παπαρια και να πρεπει να πληρωνω γι αυτους?

• T

Ο χρήστης nintza έγραψε:
                    Ας πανε να παρουν τα σπιτια σε αυτους που πηρανε 40 δανεια και διακοποδανεια για να πανε μυκονοοοοοοοος
                    εγω δεν εχω παρει ποτε, και ουτε προκειται, γιατι θα πρεπει να μου σπανε τα παπαρια και να πρεπει να πληρωνω γι αυτους?

Γονεις δεν εχεις ? Θειες ? Θειους ? Αδερφια ? Παππουδες ? Το οτι ΕΣΥ δεν εχεις παρει Δανεια οπως λες δεν σημαινει πως ΔΙΚΟΙ σου ανθρωποι δεν εχουν παρει (αν πηραν καποτε οι Γονεις σου ειδικα και εσυ ο ιδιος επωφεληθηκες).

• A
                      aikibill last edited by

Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
                      Aikibil με το αριστερό να τον παίζεις σα τον άδωνι ρε.

για να γραφεις τετοιες μαλακιες τον παιζεις αρκετα για ολο το φορουμ οπότε δεν χρειαζεται να το κανω και εγω.

• N
                        nintza last edited by

Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:

Γονεις δεν εχεις ? Θειες ? Θειους ? Αδερφια ? Παππουδες ? Το οτι ΕΣΥ δεν εχεις παρει Δανεια οπως λες δεν σημαινει πως ΔΙΚΟΙ σου ανθρωποι δεν εχουν παρει (αν πηραν καποτε οι Γονεις σου ειδικα και εσυ ο ιδιος επωφεληθηκες).

τα εχουν ξεπληρωσει προφανως.

• T

ΤΑ ΠΗΡΑΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.....Οταν το πηραν λες ο τραπεζικος να τους/τα εδωσε πηγαινοντας στην τουαλετα? Προφανως για να δικαιολογησεις την σταση σου σε ολο αυτο βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος.

• S
                            stormold last edited by

Και ένα τελευταίο νέο από το τραπεζικό μέτωπο.

Υπάρχει πρόβλημα με τα καταστήματα που πρόκειται να ανοίξουν για τους συνταξιούχους που δεν έχουν κάρτα.
                            Ψάχνουν να βρουν λύση για το πως θα αποφύγουν περιπτώσεις να μπουκάρει ο κόσμος στα καταστήματα που θα ανοίξουν και να λιντσάρουν τους υπαλλήλους (που είναι κυρίως γυναίκες).
                            Επιπλέον δεν έχει βρεθεί τρόπος να επιτραπεί να μπαίνουν στα καταστήματα μόνο για όσους δεν έχουν κάρτες.

Επίσης έχει δημιουργηθεί και άλλο μεγάλο πρόβλημα με την εντολή να βγάλουν χρεωστικές κάρτες επιτόπου σε όλους ώστε να μην χρειαστεί να ανοίξουν ξανά τα καταστήματα. Είναι σχεδόν αδύνατο να βγουν αυθημερόν τόσες πολλές χρεωστικές κάρτες.

• N
                              nintza last edited by

Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
                              ΤΑ ΠΗΡΑΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.....Οταν το πηραν λες ο τραπεζικος να τους/τα εδωσε πηγαινοντας στην τουαλετα? Προφανως για να δικαιολογησεις την σταση σου σε ολο αυτο βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος.

εγω μιλαω γι αυτους που πηραν δανεια και δεν θελουν η δεν μπορουν να τα ξεπληρωσουν γιατι ειναι ηλιθιοι.

• T

Ο χρήστης nintza έγραψε:

εγω μιλαω γι αυτους που πηραν δανεια και δεν θελουν η δεν μπορουν να τα ξεπληρωσουν γιατι ειναι ηλιθιοι.

Το γιατι εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο ωφειλεται σε Μεγαλο βαθμο στις τραπεζες και τα 'ασυστολα' δανεια που εδιναν την τελευταια 20ετια.

• A
                                  aikibill last edited by

Ο χρήστης nintza έγραψε:

ρε πανεξυπνε τα στεγαστικα ειναι ως επι το πλειστον δανεια 20ετιας και βαλε. Οσοι πηραν δανειο το 1990 που να ξερουν οτι θα γινεται της πουτανας το 2010. Αν οι γονεις σου ηταν απο αυτους ,οπως οι περισσοτεροι, που πηραν στεγαστικο δεν ηταν ικανοτητα αλλα απλη τυχη οτι στα 20-30 χρονια της αποπληρωμης του δεν εγινε οικονομικο κραχ. Οσοι πηραν μερσεντομυκονοδανειο καλα να παθουν αλλα προσωπικα δεν γνωριζω ουτε εναν,

• T

Εγω θα το πω μια φορα....Αν μεινουμε στο Ευρω ΙΣΩΣ σε 5 χρονια να ειμαστε καλα....Αν παμε σε δραχμη θελουμε τουλαχιστον τα διπλασια ισως και παραπανω για να στρωσει η κατασταση....Προσωπικα δεν θελω να 'πειναω' μεχρι τα 45-50 ωστε να δω ανακαμψη, για τους υπολοιπους δεν ξερω.

• johanndelta
                                      johanndelta last edited by

Ενταξει λοιπον, εγινε σαφες. Κατά τα φαινομενα, μεχρι τις 0:00 θα εχει ερθει μια (ακομα) αναγκαστικη συμφωνια. Μονο αμυδρο (βραχυπροθεσμο) κερδος θα είναι (στην καλυτερη) μια αναφορα για το χρεος. Φυσικα δεν θα αποτελεσει κατι το θετικο στην πλειοψηφια των ελληνων ψηφοφορων. Η πλακα είναι ότι θα απαιτηθεί να διεξαχθεί το δημοψήφισμα ως ανταλλαγμα και φυσικα η μεταστροφή ολων στο ΝΑΙ.

Πριν όμως οι εχθροι του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρισουν, βαζοντας το κλασσικο προεκλογικο σποτακι της προφητείας και πριν κατασπαραξουν τον Τσιπρα, πρεπει να θυμούνται ότι η πληρης απαξιωση και γρηγορη ανατροπη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και αυτή μια παρενθεση. Σαφως και δεν θα κλεισει τοσο γρηγορα οσο η αριστερη, όμως να είναι σιγουροι ότι οποτε είναι η επομενη φορα, η περαιτέρω φτωχοποιηση που θα εχει μεσολαβησει εντος ευρω, μαζι με την απελευθερωση κατασχεσεων λογω φορων για τον απλο κοσμο θα φερει στην εξουσια τα πραγματικα ακρα. Είναι α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-η η τρομοκρατια σημερα από το MEGA και το ΣΚΑΙ. Περα από κάθε οριο λογικης. Θα αργησει αλλα θα πληρωθεί το γραμματιο. Η πρωτη προσπαθεια κατά τα φαινομενα ναυαγει σχετικα γρηγορα, αλλα να ειστε σιγουροι ότι η 2η που θα ερθει, θα είναι πιο ακραια και θα απορριφθεί από τους ευρωπαιους ακομα πιο ευκολα και γρηγορα αφου θα εχει περασει και άλλος χρονος υπερ τους...

Κανεις δεν πρεπει να είναι περήφανος για το ΝΑΙ. Ας το κανει, αλλα να μη περιφανευεται. Δεν μπορει να εισαι περήφανος που βαζεις την (φθινουσα) επιβίωση πανω από την ηθικη. Το ΟΧΙ υπαρχει όχι μονο από ελαφρόμυαλους/χαιρέκακους, αλλα και από εναν ικανοτατο αριθμο ανθρώπων που δεν ανεχονται τον εξευτελισμο σε ανταλλαγμα μιας 'ρυθμιζόμενης' ευημεριας...

ΥΓ: Υπαρχει μια (ταχα μου εν πολλοις) αυτοκριτική ο,τι 'ενταξει, εγιναν τερατα από ΠΑΣΟΚ/ΝΔ αλλα να μη τα χασουμε όλα'. Μαλιστα. Τοτε ας γινει από τη μια η συμφωνια, αλλα από την άλλη ας αφεθει η κυβερνηση να καθαρισει τη σαπιλα που ολοι ξερουμε ότι υπαρχει. Ξερω ότι καποιοι γελουν διαβαζοντας αυτά, αλλα με επιστροφη των ιδιων σε ρολο ανανεωμένων τοποτηρητών, θα μιλαμε για πραγματικη -μακροπροθεσμη- Βουλγαροποιηση για τουλάχιστον το 80% του πληθυσμου. Φυσικα, η εικονα των ΑΤΜ, των Βενζινάδικων και των Σουπερμάρκετ (που φυσικα δεν ανταποκρίνεται στην υπερβολή των ρεπορτάζ), θα μεινει να στοιχειωνει, για καιρο...

Δευτερη φορα...αγωνιστικα!

• D
                                        delsol-vti last edited by

Ο χρήστης astronautis έγραψε:

Το γράφει δεν το γράφει η αλήθεια είναι μία.
                                        Το Ναι είναι ότι θα είσαι φτωχός χωρίς σπίτι γιατί θα σου το πάρουν με τους φόρους που δεν μπορείς πλέον να πληρώσεις.
                                        Το Όχι σημαίνει φτωχός με το σπίτι σου και γενικά με ότι σου έχει απομείνει και φτου από την αρχή.
                                        Διάλεξε...

Διάλεξα. Δεν έχω σπίτι. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Ασε να του απαντήσω εγώ που εχω 2 σπιτια ΝΑ με το συμπάθειο και πληρώνω όσο ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνουν 10 επαναστάτες αντιμνημονιακοί της φακής μαζί.

Λεμε ναι στην Ευρώπη Λεμε Ναι στο ευρώ. Λέμε ΟΧΙ στην διεθνή απομόνωση της Ελλάδας. Λέμε ΟΧΙ Βενεζουελοποιήση της Ελλάδας. Λέμε ΟΧΙ στην νέα εθνική καταστροφή που έρχεται σε μια Ελλάδα απομονωμένη , διχασμένη και φτωχοποιημένη σε μια γειτονιά που βράζει. Λέμε ΟΧΙ στα φαινόμενα ολοκληρωτισμού και φίμωσης της αντίθετης άποψης από τα Σταλινικά απολιθώματα που πήραν με απροκάλυπτα ψέμματα την εξουσία.
                                        Αναμένουμε την επόμενη μέρα να παραιτηθεί η χειρότερη και πιο ανεύθυνη αν όχι προδοτική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα και να αναλάβουν άνθρωποι ανεξάρτητα από κόμματα με φιλοευρωπαικό προσανατολισμό και διάθεση πραγματικής συνενόησης με τους εταίρους μας και συμάχους μας στο διεθνές στερέωμα.

Φίλε μου να χαίρεσαι τις σπιταρώνες σου και να έχεις να πληρώνεις το ΕΝΦΙΑ ή ότι άλλο θα σκεφτούν...
                                        Δεν είναι όλοι στην ίδια οικονομική κατάσταση με εσένα, ξέρω κόσμο που ΔΕΝ εχει να πληρώσει και δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν επιλέξει να ταίσουν τα παιδιά τους και να τα στείλουν φροντιστήριο... και αν έρθει κάποιος για να τους πάρει το σπίτι, στην καλύτερη περίπτωση θα το ανατινάξουν, στην χειρότερη θα πάρουν μαζί τους και τον δανειστή (συνήθως τράπεζα). Δεν είναι απαραίτητα δημόσιοι υπάλληλοι που τα έξυναν, είναι και μεροκαματιάρηδες που βρέθηκαν στα 45 τους χωρίς δουλειά και τώρα ψάχνουν να βγάλουν χαρτζιλίκι.

Αυτή είναι η συνηθισμένη παρεξήγηση που γίνεται ... Το ότι έχω 2 καλά σπίτια (βασικό και εξοχικο) σε ακριβές περιοχές με αποτέλεσμα να πληρώνω πολλαπλάσιους φόρους ακινήτων από κάποιον που έχει ένα άνετο διαμέρισμα στα δυτικά προάστια με κατατάσει αυτόματα σε αυτούς που δεν έχουν ανάγκη. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη. Το εξοχικό είναι φτιαγμένο απο γονείς τελειωμένο από αρχές του 1980 και αυτό που μένω είναι τελειωμένο από το 2002. Δεν τα έφτιαξα πέρσι για να αντικατοπτρίζουν την σημερινή οικονομική μου κατάσταση και τα σημερινά μου εισοδήματα (τα οποία είναι πραγμτικά γμστα ... ελ. επαγγελματίας γαρ ). Καλούμαι όμως να πληρώνω ένα σκασμό λεφτά για φόρους λόγω ψηλών και πλασματικών αντικειμενικών , λεφτά που καθόλου δεν μου περισεύουν.
                                        Εχω πολλούς μα πάρα πολλούς φίλους που έχουν από πολύ εώς πάρα πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από μένα και μένουν σε πολύ πιο χαμηλής αντικειμενικής αξίας ακίνητα ή στο ενοίκιο από τύχη ή από επιλογή. Ο ένας μάλιστα που είχε ένα παλιό μεν αλλά μεγάλο εξοχικό (250+ τετραγωνικά + οικόπεδο) στην Κάρυστο το χάρισε στον αδελφό του και του είπε καλά ξεμπερδεματα
                                        Ανετα λοιπόν από θέμα εισοδήμτος και φόρων δεν είμαι καθόλου, αλλά δεν είμαι τυφλός να μην βλέπω τις εναλακτικές εκτός ευρώπης, δεν είμαι καράμπαμπας του κινήματαος της Βαλαβάνη - Τσίπρα δεν πληρώνω δεν πληρώνω και κυρίως δεν είμαι εθνοπροδότης να ανατινάξω το μέλλον των νεότερων Ελληνόπουλων σε μια ελλάδα που θα έχει υποστεί εθνική καταστροφή κι θα έχει γίνει χώρα του τρίτου κόσμου για να κάνω τον πορδόμαγκα επαναστάτη στους δανειστές μας.

Το κερασακι στην τούρτα ; Είναι τέτοια η δουλειά μου που μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωπαικη Ενωση θα μου έδινε την δυνατότητα χωρίς καμία υπερβολή να ζήσω 10 φορές καλύτερα από τώρα. Αλλά είμαι δεξιός ο άτιμος και το μέλλον και η ευημέρια του εθνους είναι πάνω απ όλα
                                        Θυσία γίνομαι ο πστς και μου την λέτε κιόλας

• D
                                          delsol-vti last edited by

Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
                                          Ενταξει λοιπον, εγινε σαφες. Κατά τα φαινομενα, μεχρι τις 0:00 θα εχει ερθει μια (ακομα) αναγκαστικη συμφωνια. Μονο αμυδρο (βραχυπροθεσμο) κερδος θα είναι (στην καλυτερη) μια αναφορα για το χρεος. Φυσικα δεν θα αποτελεσει κατι το θετικο στην πλειοψηφια των ελληνων ψηφοφορων. Η πλακα είναι ότι θα απαιτηθεί να διεξαχθεί το δημοψήφισμα ως ανταλλαγμα και φυσικα η μεταστροφή ολων στο ΝΑΙ.

Πριν όμως οι εχθροι του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρισουν, βαζοντας το κλασσικο προεκλογικο σποτακι της προφητείας και πριν κατασπαραξουν τον Τσιπρα, πρεπει να θυμούνται ότι η πληρης απαξιωση και γρηγορη ανατροπη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και αυτή μια παρενθεση. Σαφως και δεν θα κλεισει τοσο γρηγορα οσο η αριστερη, όμως να είναι σιγουροι ότι οποτε είναι η επομενη φορα, η περαιτέρω φτωχοποιηση που θα εχει μεσολαβησει εντος ευρω, μαζι με την απελευθερωση κατασχεσεων λογω φορων για τον απλο κοσμο θα φερει στην εξουσια τα πραγματικα ακρα. Είναι α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-η η τρομοκρατια σημερα από το MEGA και το ΣΚΑΙ. Περα από κάθε οριο λογικης. Θα αργησει αλλα θα πληρωθεί το γραμματιο. Η πρωτη προσπαθεια κατά τα φαινομενα ναυαγει σχετικα γρηγορα, αλλα να ειστε σιγουροι ότι η 2η που θα ερθει, θα είναι πιο ακραια και θα απορριφθεί από τους ευρωπαιους ακομα πιο ευκολα και γρηγορα αφου θα εχει περασει και άλλος χρονος υπερ τους...

Αυτό που μας λες είναι ότι ο επόμενος (όποιος είναι αυτός) που θα κληθεί να διαχειριστει το χαος που θα αφήσει η πρώτη φορά αριστερά θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα. Προφανώς. Δυαλίσατε τα ΠΑΝΤΑ σε τέτοιο βαθμό που κανείς μας δεν πίστευε ότι είναι δυνατόν να γίνει τόσο σύντομα. 5 χρόνια θυσίες πήγανε στον βρόντο !!! Καταστρέψατε όλη την τουριστική σαιζόν, καταστρέψατε τελείως την εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα, παγώσατε όλα τα έργα και χάσατε όλα τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, στραγγίξατε όλα τα λεφτά από Δήμους Νοσοκομεία , ασφαλιστικά ταμεία και δεν ξέρω τι άλλο, παγώσατε με την ανασφάλεια την κατανάλωση με αποτέλεσμα να καταρεύσουν τα έσοδα, ανεβάσατε την ανεργία και γυρίσατε την οικονομία ξανά σε ύφεση , ξεφτιλίσατε την χώρα παγκοσμίως σε απίστευτο σημείο και δεν θυμάμαι και γω τι άλλο.
                                          Και ξέρετε εσείς μόλις αναλάβει κάποιος άλλος τις ευθύνες ... Πέτρες στην τζαμαρία, Τζάμπα μαγκιά, Συκοφαντίες , τάγματα εφόδου κλπ.
                                          Αν θα ερθει η ευλογημένη ώρα που θα αφήσει η αριστερη συμμορία το Μαξίμου δεν πρέπει να περάσει έτσι η ζημιά που κάνανε. Ουτε ο κόσμος ούτε η αντιπολίτευση σκοπεύει να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό που κάνατε στην χώρα και στο μέλλον μας. Να παρακλάνε οι καταστροφείς να περιοριστούν τα πράγματα στα ειδικά δικαστηρια...
                                          Αλλη φορά να μάθει να περιορίζεται η αριστερά σε αυτό που ξέρει καλά ... μαγκιά κλανιά και κώλο φινιστρίνι

• S
                                            sbr last edited by

Ο χρήστης Aikibill έγραψε:

Θα χάσει την φοβερή αγορά 10.000.000 ατόμων με ελάχιστη αγοραστική ικανότητα. Πω πω απο κάτι τέτοιο η γερμανική οικονομία δεν θα μπορέσει να ανακάμψει ποτε.

γιατι μονον η Ελλαδα ειναι στο νοτο για εσενα;

Γιατι εχεις καμια πληροφορηση για χρεοκοπια ιταλιας-ισπανιας?

δεν τα πανε τοσο καλα οσο δειχνουν ειδικα η Ιταλια που απο 150% το χρέος της πηγε στο 200%. ερχεται η σειρα της μετα την ελλαδα μαζι με γαλλια. οσο για την ισπανια να τη χαιρονται την εξοδο απο το μνημονιο. παιρνουν τα σπιτια του κοσμου και τους πετανε στο δρομο.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 30
                                            • 31