-
Ο χρήστης glf έγραψε:
σε αυτό το θέμα με καλύπτει η τοποθέτηση του Νάσσου. πάλι συμφωνούμε, αλλά εμείς ψάχνουμε και το μετά. και συ βέβαια είπες πως αν δεις να μη γίνεται τίποτα θα το φωνάξεις και πάλι. άρα κλείσαμεΕγώ δεν μιλάω με το Νάσο μιλάω με το Νίκο και λόγω του ότι μιλάς διφορούμενα και δεν απαντας ευθέος .... ….Ναι ……κλείσαμε .
Καλημέρα σε όλους
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
μαλλον πηγαν γιατι η λεσχη εκανε περσι σωστα τη δουλεια της,και αν δεν κανω λαθος ειναι λιγο ποιο κοντα απο το λιβαδιΣαφως ειναι πιο κοντα αλλα απο την αλλη αρκετα μακρια για να περασουν τουλαχιστον τα μισα μπλοκα και να φανε ολη την κινηση της επιστροφης στα μουτρα. Δεν τους προβληματισε αυτο ομως και πολυ καλα εκαναν.
για να αλιωθη ενα προγραμμα πρεπει πρωτα αυτοι που το βγαζουν να ειναι σχετικοι και να ρωτανε τους αγωνιζομενους για να βγαζουν ρεζουμε αλλα επειδη ειναι ασχετοι η κομπιναδοροι η δεν ξερω τι αλλο ,καλα θα κανουν η να μαθουν η να πανε να πουλανε τυροπιτες
για να κανεις κατι καλα πρεπει η να το μαθεις σωστα η να περασεις πρωτα απο τη θεση του αλλου για να εχεις ιδια γνωση το τη γινετε.π.χ. για να σεβεσαι τα μηχανακια στο δρομο πρεπει να εχεις περασει απο τη θεση του αναβατη
Εχω την εντυπωση οτι αυτοι που εβγαλαν το φετινο προγραμμα αγωνων απεχουν πολυ απο τους χαρακτηρισμους ασχετος, κομπιναδορος, οπως επισης εχω την εντυπωση οτι εχουν περασει απο μπακετ. Αλλα μπορει να κανω και λαθος.
οσο για τα παραπανω η λεσχη ηταν ενημερη απο πολυ νωρις αλλα οπως σου εγραψαν και καποιοι αλλοι αυτοι μας εγραψαν.τωρα πια η διαφορα αν εστειλε δελτιο στα περιοδικα η στην εθεα .εστειλε εδω ,ετσι κιαλλιος και το site σε ειδικο τυπο αυτοκινητου ανηκει.αυτο σε πειραξε?
Θα σου εξηγησω τι με πειραξε. Ειναι πολυ ευκολο να διακρινεις απο την πρωτη δημοσιευση του κ. Παντελακη οτι δεν υπηρχε καμια διαθεση διαπραγματευσης ή συζητησης με την λεσχη. Αυτο που υπηρχε (στα δικα μου ματια τουλαχιστον) ηταν διαθεση για κραξιμο του ΑΟΘ ή προσπαθεια επηρεασμου περισσοτερων αγωνιζομενων με σκοπο την αναβολη του αγωνα. Το γιατι βρισκω λανθασμενη τετοια συμπεριφορα αλλοιωσης προκυρηξης πρωταθληματος το εξηγησα τοσο εγω οσο και (πιο επιτυχημενα ) ο nass με τον οποιον φυσικα συμφωνω 100% σε ολα.
Παντως για να σου λυθει οποια απορια, δε δινω δεκαρα αν θα τρεξετε ή οχι στο Λιβαδι ή και σε καθε Λιβαδι. Θεατης ειμαι, κερδος ή κινητρο κανενα δεν εχω και σε τελικη αναλυση θα σας χαρω να στριβετε στα ορια διπλα στο σπιτι μου, στην Πορταρια. Ομως επειδη επιλεξατε να μεταφερετε αυτο το θεμα σε ενα δημοσιο βημα οπως αυτο θα επρεπε να περιμενετε (και μαλλον να δειτε πιο καλοπροερετα) μια αντιθετη γνωμη απο τη δικη σας.μαλλον λοιπον δεν ξερεις τι λες η δεν ξερεις τι σου γινετε.καλο θα ηταν πρωτα να ρωτας και μετα να μιλας. κατσε εκει στην πισινα σου που σου αρεσει που δεν εχετε τετοια προβληματα και ασε μας εμας να ασχοληθουμε με αυτο που αγαπαμε.και αμα σου ζητησουμε δανεικα για να τρεξουμε μη μας δωσεις
Να εισαι σιγουρος οτι προτιμω να κατσω στην πισινα με αυτα που διαβαζω...
-
Ο χρήστης gpantelakis έγραψε:
ANTE NA TO ANTIΣΡΕΨΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙΔε λεω μονο, αλλα ειμαι ενας ακομα θεατης στην ακρη του δρομου. Αν εχεις καποια πληροφορια οτι ισχυει κατι αλλο, μπορεις να τη μοιραστεις μαζι μου, νομιζω θα με ενδιεφερε.
ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Σ.Ο.Ο.Α. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Εγω παλι δεν ειδα τον ΣΟΑΑ να υιοθετει επισημα την πρωτοβουλια να μην ανεβετε, καθε αλλο δηλαδη.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΟΙΑ ΔΙΑΚΗΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΕΑΤΗ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΑΠΛΟ ΗΤΑΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...........
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΑΕγω παλι οποτε διαβαζω την πρωτη σου δημοσιευση, δε βλεπω καμια φιλικη διαθεση προς τον αγωνα αλλα και τον διοργανωτη. Επισης δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος της δημοσιευσης απο τη στιγμη που οπως διευκρινιζεις αυτοι που χρειαζοταν (οι υπολοιποι οδηγοι φανταζομαι οτι ενοεις) τα ηξεραν ολα; Γιατι;
Υ.Γ. ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ-ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΡΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΣ
Δε χρειαζεται προσκληση, η πορτα ειναι ανοιχτη. Μπορεις να παρεις ενα τηλ τον ομοσταυλο σου σε κλαση και αυτοκινητο να σου πει ποτε, που και αν οντως αξιζει το θεαμα .
Κωνσταντινος Λεωνης (για οποιον ενδιαφερει τελοσπαντων)
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Σ.Ο.Ο.Α. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Εγω παλι δεν ειδα τον ΣΟΑΑ να υιοθετει επισημα την πρωτοβουλια να μην ανεβετε, καθε αλλο δηλαδη.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.....
ΑΛΩΣΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ 35 ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΡΟΥ.. (ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΜΙΣΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ Α.ΑΝΝΑΣ )
ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.....
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΑΛΩΣΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ 35 ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΡΟΥ.. (ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΜΙΣΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ Α.ΑΝΝΑΣ )
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 35 ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
Επομενο βημα της διαμαρτυριας θα ειναι η μαζικη συμμετοχη στην αναβαση Κυμης που πλεονεκτει γιατι γινεται... εδω κοντα και εχει περισσοτερα νερακια στον τερματισμο.
Ευγε πραγματικα, πλεον μετα τις λεσχες (ΑΟΠ, Μεγαρα) και οι οδηγοι γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι μια προκυρηξη πανελληνιου πρωταθληματος γιατι ετσι τους αρεσει.[/quote]
Go_For_Pole
Ένταξη: 14 Ιούν 2002
Λιγο καθυστερημενα μεν αλλα θα ηθελα να προσθεσω το εξης: Πολλοι απο εσας δε συμμετεχουν σε αγωνες της Λ.Α.Βολου γιατι την θεωρουν αναξια. Πολυ καλα κανουν εφοσων δεν αισθανονται σιγουροι για την ποιοτητα των αγωνων που διοργανωνει η συγκεκριμενη λεσχη.
Στο κατω κατω δε συζηταμε για τιποτα περιεργα πραγματα, τα περισσοτερα απο αυτα που αναφερθηκαν τα εκαναν οι ανθρωποι του Δημου Κυμης με την πρωτη._________________
H2O Polo Is Life![**color=blue]ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΟΛΑΚΙΑΣ!!!! ΓΙΑ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.... **[/color] Υ.Γ. ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ... ΞΕΡΕΙΣ (cosmos)
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.....
ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.....
ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ...ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΗΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ... -
Ο χρήστης ΜΑΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ έγραψε:
[**color=blue]ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΟΛΑΚΙΑΣ!!!! ΓΙΑ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.... **[/color] Υ.Γ. ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ... ΞΕΡΕΙΣ (cosmos)Οτι μπορω κανω Ταρζαν. Το φοβερο ειναι αλλο ομως. Απο οτι βλεπω αν και γραφτηκες αυτον τον μηνα στο φορουμ, θυμασαι τι εγραψα περυσι. Εκπληκτικο αυτο! Ή μηπως διπλογραφτηκες τον τελευταιο μηνα; Ξερεις, απαγορευεται αυτο ασε που δε θεωρειται και οτι πιο... θαραλεο.
Τεσπα, αν ποτε μας κανεις τη χαρη να γραψεις μια ολοκληρωμενη σκεψη, ισως συνενοηθουμε.
-
[**color=blue]ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΟΛΑΚΙΑΣ!!!! ΓΙΑ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.... **[/color] Υ.Γ. ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ... ΞΕΡΕΙΣ (cosmos)
Οτι μπορω κανω Ταρζαν. Το φοβερο ειναι αλλο ομως. Απο οτι βλεπω αν και γραφτηκες αυτον τον μηνα στο φορουμ, θυμασαι τι εγραψα περυσι. Εκπληκτικο αυτο! Ή μηπως διπλογραφτηκες τον τελευταιο μηνα; Ξερεις, απαγορευεται αυτο ασε που δε θεωρειται και οτι πιο... θαραλεο.
Τεσπα, αν ποτε μας κανεις τη χαρη να γραψεις μια ολοκληρωμενη σκεψη, ισως συνενοηθουμε.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ.
ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ FORUM! (ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ & ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ )
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.... ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΘΕΑΤΗ. ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ>> Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΣΑΣ ΤΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ??Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ??
-
ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ & ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ )Ναι αλιμονο, εισαι πειστικοτατος
Συνεχισε να γραφεις οτι αγαπας, να συνεχισω να γραφω οτι πιστευω (και οχι οτι με βολευει). Που ξερεις, ισως καποια στιγμη να μπορεσουμε να συζητησουμε κιολας.
-
ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ & ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ )
Ναι αλιμονο, εισαι πειστικοτατος
Συνεχισε να γραφεις οτι αγαπας, να συνεχισω να γραφω οτι πιστευω (και οχι οτι με βολευει). ]Που ξερεις, ισως καποια στιγμη να μπορεσουμε να συζητησουμε κιολας.[/quote
ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΘΕΑΤΗ?? Μ¨ΑΡΕΣΕΙΣ!!!
ΕΣΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΧΙ ΕΓΩ.ΑΡΝΗΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ? Η ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ?ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ...ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ... ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ, ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ? ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΥΜΕΤΟΧΗ? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ??? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η Λ.Α.Β.?Υ.Γ. ΑΡΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΙΔΕΣ ΘΕΑΤΕΣ!!!!! :lol: ( ΤΟ ΖΟΥΓΚΛΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!)
-
Παιδια λιγακι ηρεμια λιγο τον τελευταιο καιρο στο forum γινεται ο χαμος χωρις λογο
-
nass
Ένταξη: 01 Ιαν 1970
GeorgeTabs έγραψε:
Μετά από τόσα σκτ στην μάπα έχουμε δικαίωμα να μην τρέχουμε όπου δεν το βρίσκουμε σωστό.-Ετσι είναι: αν μια λέσχη δεν κάνει καλό αγώνα τη μία χρονιά (ή μάλλον μία χρονιά μπορεί να είναι κακή σύμπτωση, ας πούμε 2-3 χρονιές στη σειρά), θα περίμενε κανείς από την ΕΘΕΑ να μην της ξαναδώσει τον αγώνα. Αλλά και αν της τον ξαναδώσει, έχουν δικαίωμα οι αγωνιζόμενοι, επειδή δεν έχουν κανένα συμβόλαιο που να τους υποχρεώνει να τρέξουν, να πουν 'δεν μας αρέσει ο αγώνας, δεν τρέχουμε'.
. Το γιατι βρισκω λανθασμενη τετοια συμπεριφορα αλλοιωσης προκυρηξης πρωταθληματος το εξηγησα τοσο εγω οσο και (πιο επιτυχημενα ) ο nass με τον οποιον φυσικα συμφωνω 100% σε ολα.
Παντως για να σου λυθει οποια απορια, δε δινω δεκαρα αν θα τρεξετε ή οχι στο Λιβαδι ή και σε καθε Λιβαδι.Να εισαι σιγουρος οτι προτιμω να κατσω στην πισινα με αυτα που διαβαζω...
** ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ...ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!!!**
Υ.Γ. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΑΤΟΝ & ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ,ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!!
ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΓΑΡΓΑΛΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ....
ΣΑΝ ΤΑΡΖΑΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ... ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥΣ Γ@Μ@ΣΕ!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ
-
ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΓΑΡΓΑΛΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ....Οχι συνεχισε, μου ειναι ενδιαφερον να βλεπω καποιον που ασχολειται τοσο με την ασημαντοτητα μου. Βεβαια καλο θα ηταν να ενημερωνεσαι καλυτερα για την συνεργασια μου με τις Τ.Ε., το χρωστας και στον οριτζιναλ δημοσιογραφο Ζουγκλα. Τεσπα δε πειραζει, αρκει που καθησες και το εψαξες.
Επισης χαιρομαι που διαβασες (οπως λες τουλαχιστον) μερικες εκατονταδες δημοσιευσεις μου. Σημαινει οτι εχεις πολυ ελευθερο χρονο, παντα καλο αυτο.
Κατα τα αλλα αυτο που εγραψε ο Νασος ηταν νομιζω ξεκαθαρο. Ολοι αξιζουν τουλαχιστον μια δευτερη ευκαιρια και αν παλι τα κανουν θαλασσα, τοσο η ΕΘΕΑ οσο και οι αγωνιζομενοι δικαιουνται να κανουν τις επιλογες τους. Αν εσυ καταλαβαινεις κατι αλλο, κανενα προβλημα.
Οσο για τη ΛΑΒ, εχω ακουσει αρκετα κατα καιρους απο αγωνιζομενους αλλα προσωπικα σαν θεατης μου ειναι αδιαφορη. Τα πατενταρισμενα τσουβαλια-πανο της καθε χρονο τα βαζει, αυτο οφειλω να το αναγνωρισω.
Οσο για αυτο:
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ, ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ? ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΥΜΕΤΟΧΗ? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ???
το μονο που εχω να πω ειναι οτι καρφωνεσαι
Παντως απο οτι βλεπω δεν ενδιαφερεσαι και πολυ για το θεμα του thread. Περιεργο αυτο, φανταζομαι θα εχεις αποψη. Θες να την μοιραστεις μαζι μας ή βαριεσαι να την ξαναγραψεις με το δευτερο nick;
ΥΓ Και κατι τελευταιο. Το σκουφακι σε κανει να μη φοβασαι που φαινεται το προσωπο σου. Εσυ στους αγωνες σου να υποθεσω οτι φορας full face κρανος ε;
-
Τελικά,είναι απίστευτο τό πόσες 'φοβίες' κυκλοφορούνε σέ αυτόν τόν χώρο.
NΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 100 ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!