Ο χρήστης ΜΑΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ έγραψε:
ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΓΑΡΓΑΛΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ....
Οχι συνεχισε, μου ειναι ενδιαφερον να βλεπω καποιον που ασχολειται τοσο με την ασημαντοτητα μου. Βεβαια καλο θα ηταν να ενημερωνεσαι καλυτερα για την συνεργασια μου με τις Τ.Ε., το χρωστας και στον οριτζιναλ δημοσιογραφο Ζουγκλα. Τεσπα δε πειραζει, αρκει που καθησες και το εψαξες.
Επισης χαιρομαι που διαβασες (οπως λες τουλαχιστον) μερικες εκατονταδες δημοσιευσεις μου. Σημαινει οτι εχεις πολυ ελευθερο χρονο, παντα καλο αυτο.
Κατα τα αλλα αυτο που εγραψε ο Νασος ηταν νομιζω ξεκαθαρο. Ολοι αξιζουν τουλαχιστον μια δευτερη ευκαιρια και αν παλι τα κανουν θαλασσα, τοσο η ΕΘΕΑ οσο και οι αγωνιζομενοι δικαιουνται να κανουν τις επιλογες τους. Αν εσυ καταλαβαινεις κατι αλλο, κανενα προβλημα.
Οσο για τη ΛΑΒ, εχω ακουσει αρκετα κατα καιρους απο αγωνιζομενους αλλα προσωπικα σαν θεατης μου ειναι αδιαφορη. Τα πατενταρισμενα τσουβαλια-πανο της καθε χρονο τα βαζει, αυτο οφειλω να το αναγνωρισω.
Οσο για αυτο:
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ, ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ? ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΥΜΕΤΟΧΗ? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ???
το μονο που εχω να πω ειναι οτι καρφωνεσαι
Παντως απο οτι βλεπω δεν ενδιαφερεσαι και πολυ για το θεμα του thread. Περιεργο αυτο, φανταζομαι θα εχεις αποψη. Θες να την μοιραστεις μαζι μας ή βαριεσαι να την ξαναγραψεις με το δευτερο nick;
ΥΓ Και κατι τελευταιο. Το σκουφακι σε κανει να μη φοβασαι που φαινεται το προσωπο σου. Εσυ στους αγωνες σου να υποθεσω οτι φορας full face κρανος ε;