-
Φίλε μου θα απέφευγα να κάνω κάτι τέτοιο από φωτογραφίες αλλά έτσι κι αλλιώς...
Opel Corsa 2006, 1.220cc, Βενζίνη, 77.709km, Ρωτήστε τιμή
Η αγγελία διαγράφτηκεφαίνεται ότι τη γλίτωσες
-
Θα περιμένω να δω καμιά ανάλογη αγγελία του αγοραστή για να χαρώ, προς το παρόν θα με καίει το 'αν'! χαχαχ
-
Το συγκεκριμένο αν φοράει ίδιο κινητήρα με του 2000 έχει καδένα που είναι θετικό. Σχετικά με την παθητική ασφάλεια ότι έγραψαν οι προηγούμενοι. Δε θεωρώ το Getz υποδεέστερο. Μπορεί στην ποιότητα του εσωτερικού να μην είναι όπως το corsa. Το Getz στα 1300cc είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση με το 1000άρι. Έχω διαβάσει παράπονα για το corsa σχετικά με τον πολλαπλασιαστή και το σύστημα διεύθυνσης (γρήγορη φθορά εξαρτημάτων του). Η αγγελία και σε εμένα δεν εμφανίζεται. Δεν ξέρω αλλά κάποιες φορές ειδικά στο 'Αγγελίες για γέλια και για κλάματα' όταν μπαίνει μια αγγελία εδώ, διαγράφεται από το car.gr. Κάποιος μέσα στο φόρουμ μας παρακολουθεί Όποια και αν είναι η επιλογή σου, όπως σου πρότειναν, ψάξε το καλά αν γίνεται, ειδικά αν αγοράσεις από έμπορο. Βασικά για εμένα δε χρειάζεται βιασύνη.
-
Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές! Δε χρειάζεται βιασύνη, αλλά ψάχνω εδώ και μήνες και ειδικά τον τελευταίο μήνα εντατικά και δεν πετυχαίνω κάτι καλό... Το θέμα είναι πως ή θα πέσω σε έτος μοντέλου, ή θα ανεβάσω το budget μου...
Όσον αφορά τα Getz αυτό είναι το κακό, δε βρίσκω πολλά στα 1300, τα περισσότερα είναι 1100 με 60 ίππους... Όπως λέει ο κολλητός μου, όταν θα θες να κάνεις προσπέραση θα πρέπει να βάζεις και πόδι μαζί!
Opel Corsa 1.2 2006 ή κάτι άλλο;