Ο χρήστης APR έγραψε:
Ti εννοεις Αγγελε , δεν το καταλαβα , αφου τρεχεις σαν οδηγος τοσα χρονια .......
Τη Φτέρη την έχω κατέβει μόνο ως συνοδηγός σε Ν1 σε δύο Αχαιός της δεκαετίας του '90. Ποτέ δεν κατάφερα να δω πώς είναι να οδηγάς σ' αυτή. Φέτος είναι η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που έχω την ευκαιρία, αν αλλάξει μια επαγγελματική υποχρέωση.
Πάντως, σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να πάω και στο σπριντ της ΑΛΑ που είναι το σωματείο μου και στον ακροπολικό Αη Γιάννη της ΑΛΑΚ. Είναι και οι δυο αγώνες χαμηλότερου κόστους από τη Φτέρη, οι ειδικές είναι καλές, τις έχω κάνει και έχω έτοιμες σημειώσεις. Είναι κρίμα που μπαίνουν 3 κοντινά σπριντ μέσα σε 15 μέρες και όλη την υπόλοιπη χρονιά το μόνο κοντινό σπριντ είναι ο Μερκούρης το Σεπτέμβριο. Ως προς αυτό, επιμένω ότι υπάρχει λάθος στο πρόγραμμα.
(Με την ευκαιρία, ακούγεται ότι ο Μερκούρης ίσως μεγαλώσει και γίνει ράλλυ μαζί με άλλες δύο κλασικές ειδικές της Αττικής. Αληθεύει ότι γίνεται τέτοια προσπάθεια;)
Υ.Γ. Η Πεντέλη είναι με τη σωστή φορά, δηλαδή από Βριλήσσια προς Άγιο Πέτρο, ή θα γίνει ανάποδα όπως την έβαλαν στο ιστορικό Ακρόπολις;