-
Ετοιμαστειτε ολοι οι , προετοιμαστε τα ασφαλτινα σας οχηματα , την ψυχολογια σας , για να ικανοποιησετε τους χιλιαδες θεατες στην ειδικη διαδρομη της Πεντελης να σας δωσουν το χειροκτροτημα που δικαιουστε !
Ολοι εκει παροντες να αναβιωσουμε τις ειδικες στην Αθηνα και στα προαστια της !
13-14 /6/ 2015 να παρουν χαμπαρι και οτι το χωμα εχει τελειωσει , και να μπουν γερες βασεις με τους ασφαλτινους αγωνες και τις προκηρυξεις τους !
-
Ετοιμαστειτε ολοι οι , προετοιμαστε τα ασφαλτινα σας οχηματα , την ψυχολογια σας , για να ικανοποιησετε τους χιλιαδες θεατες στην ειδικη διαδρομη της Πεντελης να σας δωσουν το χειροκτροτημα που δικαιουστε !
13-14 /6/ 2015 να παρουν χαμπαρι και οτι το χωμα εχει τελειωσει , και να μπουν γερες βασεις με τους ασφαλτινους αγωνες και τις προκηρυξεις τους !
-
-
H ΑΛΑ τι θα κάνει για τους δυσμοιρους και αιμοραγούντες ασφάλτινους;
-
Να μοιρασει χανζαπλαστ , μηπως ?
Η να παρει το λιτσα πατερα ? να τους αλλαξει το.... μοιρα !
-
Γραφε γραφε APR .
Σε διαβαζουν πολλοι.
Η ασφαλτος ζει και βασιλευει !!!
Με 21 συμμετοχες στο Φιλιππος, 28 στο Οθρυς και 36 στο πρωταθληματικο Φθιωτιδος !!!
Χα Χα
Πλακα εχεις. Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ???'el-em'
-
Καλά, οι αγωνες γενικά ψυχορραγούν και το χώμα παραδοσιακά περισσότερο... Δεν έχει νόημα η κόντρα σε αυτό το επίπεδο.... Το 'λίπος' φαίνεται σιγά-σιγά να τελειώνει και στο τέλος θα μείνουν δυο ασφάλτινοι και ένας χωμάτινος, τρεις δηλαδή και ο κούκος, να τρέχουν....
Φοβερή η κίνηση να έρθουν πάλι αγώνες σε Μερκούρη και Πεντέλη και η αλήθεια είναι πως αν και σε αυτή την περίπτωση ο Αθηναίος δεν μπορεί να τρέξει, δεν μπορεί πουθενά....
Το πρόβλημα των Ελληνικών Αγώνων είναι βέβαια βαθύτερο και προγενέστερο της κρίσης...
Εμείς ελπίζουμε σε ένα θαύμα μήπως και βάλουμε κράνη στην Πεντέλη....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Φοβερή η κίνηση να έρθουν πάλι αγώνες σε Μερκούρη και Πεντέλη και η αλήθεια είναι πως αν και σε αυτή την περίπτωση ο Αθηναίος δεν μπορεί να τρέξει, δεν μπορεί πουθενά....
Το πρόβλημα των Ελληνικών Αγώνων είναι βέβαια βαθύτερο και προγενέστερο της κρίσης...
...
Eτσι ακριβως Σπυρο , κι οσο υπαρχουν οι Αδωνιδες να μην αναγνωριζουν την τους , παρατεινοντε τα προβληματα του σπορ περισσοτερο !
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Γραφε γραφε APR .
Σε διαβαζουν πολλοι.
Με 21 συμμετοχες στο Φιλιππος, 28 στο Οθρυς και 36 στο πρωταθληματικο Φθιωτιδος !!!
Χα Χα
Δεν τον διαβάζουν πολλοί. Ούτε εσένα, ούτε εμένα.
Αυτό είναι το πρόβλημα.Τώρα για το ποιος ζει, ποιος πεθαίνει και ποιος βασιλεύει και οι πλέον άσχετοι γνωρίζουν και καταλαβαίνουν, ότι η άσφαλτος είναι πιο προσιτή.
Το πράγμα δείχνει, ότι σε 5 χρόνια δε θα γίνονται ραλλυ. -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Γραφε γραφε APR .
Σε διαβαζουν πολλοι.
Χα Χα
Δεν τον διαβάζουν πολλοί. Ούτε εσένα, ούτε εμένα.
Αυτό είναι το πρόβλημα.Τώρα για το ποιος ζει, ποιος πεθαίνει και ποιος βασιλεύει και οι πλέον άσχετοι γνωρίζουν και καταλαβαίνουν, ότι η άσφαλτος είναι πιο προσιτή.
Το πράγμα δείχνει, ότι σε 5 χρόνια δε θα γίνονται ραλλυ.Aγαπητε μου 'Christos M' στο μονο που δεν συμφωνω μαζι σου ειναι στο .....
Θα προσυπεγραφα ...
υ.γ. ισως να προσθετα και το .....
-
-
Εύχομαι καλή επιτυχία και θα πρότεινα αυτή τη φορά να ληφθούν μέτρα για έγκαιρη ενημέρωση των περαστικών τις προηγούμενες μέρες αλλά και νωρίς στη διαδρομή προς Πεντέλη εκείνη τη μέρα, ώστε να μην επαναληφθούν τα επεισόδια του 2003. Ειδικά τώρα που ο αγώνας γίνεται Κυριακή και όχι Σάββατο όπως τότε. Την Πεντέλη τις Κυριακές του καλοκαιριού τη χρησιμοποιούν πολλές χιλιάδες άνθρωποι.
Κυρ Χρήστο, θα με συγχωρέσεις για την προδοσία. Έχω δει τέσσερις φορές από το δεξί μπάκετ τη θεά των ελληνικών αγώνων αλλά ποτέ από το αριστερό. Φέτος που μπορώ θα τη δω και από το αριστερό. Είναι επιθυμία πολλών ετών.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Κυρ Χρήστο, θα με συγχωρέσεις για την προδοσία. Έχω δει τέσσερις φορές από το δεξί μπάκετ τη θεά των ελληνικών αγώνων αλλά ποτέ από το αριστερό. Φέτος που μπορώ θα τη δω και από το αριστερό. Είναι επιθυμία πολλών ετών.
Ti εννοεις Αγγελε , δεν το καταλαβα , αφου τρεχεις σαν οδηγος τοσα χρονια .......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ti εννοεις Αγγελε , δεν το καταλαβα , αφου τρεχεις σαν οδηγος τοσα χρονια .......
Τη Φτέρη την έχω κατέβει μόνο ως συνοδηγός σε Ν1 σε δύο Αχαιός της δεκαετίας του '90. Ποτέ δεν κατάφερα να δω πώς είναι να οδηγάς σ' αυτή. Φέτος είναι η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που έχω την ευκαιρία, αν αλλάξει μια επαγγελματική υποχρέωση.
Πάντως, σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να πάω και στο σπριντ της ΑΛΑ που είναι το σωματείο μου και στον ακροπολικό Αη Γιάννη της ΑΛΑΚ. Είναι και οι δυο αγώνες χαμηλότερου κόστους από τη Φτέρη, οι ειδικές είναι καλές, τις έχω κάνει και έχω έτοιμες σημειώσεις. Είναι κρίμα που μπαίνουν 3 κοντινά σπριντ μέσα σε 15 μέρες και όλη την υπόλοιπη χρονιά το μόνο κοντινό σπριντ είναι ο Μερκούρης το Σεπτέμβριο. Ως προς αυτό, επιμένω ότι υπάρχει λάθος στο πρόγραμμα.
(Με την ευκαιρία, ακούγεται ότι ο Μερκούρης ίσως μεγαλώσει και γίνει ράλλυ μαζί με άλλες δύο κλασικές ειδικές της Αττικής. Αληθεύει ότι γίνεται τέτοια προσπάθεια;)Υ.Γ. Η Πεντέλη είναι με τη σωστή φορά, δηλαδή από Βριλήσσια προς Άγιο Πέτρο, ή θα γίνει ανάποδα όπως την έβαλαν στο ιστορικό Ακρόπολις;
-
Απο Πεντελη προς Αγιο Πετρο !
Υ.Γ. δεν ξερω ποιος κανει ενεργειες στο σπριντ του Αγ. Μερκουρη ,βοηθεια μας ,να γινει ραλλυ ! θα συγκαλεσω συμβουλιο και θα σου πω Αγγελε ! και δεν βλεπω τον λογο να αυξηθουν δυσβαστακτα τα εξοδα και για τις δυο πλευρες , οταν η επιτυχια του σπριντ εχει δειξει οτι ειναι μια χαρα ετσι οπως ειναι ,και για εφετος τουλαχιστον δεν βλεπω τον λογο της αλλαγης !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Υ.Γ. δεν ξερω ποιος κανει ενεργειες στο σπριντ του Αγ. Μερκουρη ,βοηθεια μας ,να γινει ραλλυ ! θα συγκαλεσω συμβουλιο και θα σου πω Αγγελε ! και δεν βλεπω τον λογο να αυξηθουν δυσβαστακτα τα εξοδα και για τις δυο πλευρες , οταν η επιτυχια του σπριντ εχει δειξει οτι ειναι μια χαρα ετσι οπως ειναι ,και για εφετος τουλαχιστον δεν βλεπω τον λογο της αλλαγης !Συμφωνώ ότι είναι μια χαρά όπως γίνεται ο Μερκούρης. Δεν ξέρω για άλλους, αλλά για μένα ο Μερκούρης είχε το 35% του κόστους του Παλαδίου. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να πληρώσει το ποσό ενός Μερκούρη, αλλά δεν αντέχει να πληρώσει ένα Παλάδιο. Γι' αυτό πρέπει να μείνει ως έχει, όπως και το δεύτερο σπριντ της ΑΛΑ. Είναι καλό να υπάρχουν 2-3 φτηνοί αγώνες κοντά στην Αθήνα. Αυτό περιλαμβάνει και τον ακροπολικό Αη Γιάννη που κάνει η ΑΛΑΚ μόλις 100 χλμ. από Αθήνα. Εύχομαι να μη χαντακωθεί έτσι όπως έγινε σάντουιτς ανάμεσα στον φτηνότερο αγώνα της χρονιάς για τους Αθηναίους (Πεντέλη) και την καλύτερη ειδική της χώρας (Φτέρη). Στη θέση της ΑΛΑΚ θα ζητούσα αλλαγή ημερομηνίας.
Και κάτι τελευταίο. Άνοιξα τις περσινές βαθμολογίες και είδα τις κλάσεις. Στο κύπελο ασφάλτου έχουν μετρήσει μόνο η Ν2 (βαθμολογήθηκε ένας!!!), η Α6 (βαθμολογήθηκαν τρεις), η Α8 (βαθμολογήθηκαν τέσσερις) και η Ε10 (βαθμολογήθηκαν δύο).
Δηλαδή μέτρησαν μόνο 4 κλάσεις και βαθμολογήθηκαν μόνο 10 οδηγοί σε αυτές συνολικά.
Νομίζω ότι φαίνεται καθαρά πως ελάχιστοι αντέχουν πια τη συμμετοχή σε θεσμούς και ότι για τους περισσότερους τα κριτήρια επιλογής αγώνων είναι άλλα. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
δεν βλεπω τον λογο να αυξηθουν δυσβαστακτα τα εξοδα και για τις δυο πλευρες , οταν η επιτυχια του σπριντ εχει δειξει οτι ειναι μια χαρα ετσι οπως ειναι ,και για εφετος τουλαχιστον δεν βλεπω τον λογο της αλλαγης ![/size]Πες τα καλε μου άνθρωπε να αγιάσει το στόμα σου !
Στο σπριντ της ΑΛΑ Το κύκλωμα απο Άγιο Πέτρο πως θα γίνεται ?
επισης άραγε έχουν σκεφτεί μήπως κάνουν τον αγώνα Σάββατο ?
Αυτη την εποχή γίνεται πανικός Κυριακές στην περιοχη απο κόσμο που παει για μπάνιο -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
δεν βλεπω τον λογο να αυξηθουν δυσβαστακτα τα εξοδα και για τις δυο πλευρες , οταν η επιτυχια του σπριντ εχει δειξει οτι ειναι μια χαρα ετσι οπως ειναι ,και για εφετος τουλαχιστον δεν βλεπω τον λογο της αλλαγης ![/size]
Πες τα καλε μου άνθρωπε να αγιάσει το στόμα σου !
Στο σπριντ της ΑΛΑ Το κύκλωμα απο Άγιο Πέτρο πως θα γίνεται ?
Αυτη την εποχή γίνεται πανικός Κυριακές στην περιοχη απο κόσμο που παει για μπάνιοAυτα μου φιλαρακο , ειναι στο πακετο διαπραγματευσεων με τον Βαρουφακη ( η Μιχελακακη ), οποτε οταν λυθει και ενα θεμα με δημοσια εργα .... θα ξερουμε !
υ.γ. εσυ κι ο φιλος οι σαν τοπικοι ηρωες ..... θα πρεπει να σκισετε κωφαλιτσες !
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Αυτη την εποχή γίνεται πανικός Κυριακές στην περιοχη απο κόσμο που παει για μπάνιοΑκόμα και το Σάββατο αυτή την εποχή γίνεται πανικός. Όταν άκουσα για καλοκαιρινή Πεντέλη σκέφτηκα ότι θα δημιουργηθούν ξανά μεγάλα προβλήματα. Το 2003 στην αφετηρία του Αττικού που έγινε πάλι καλοκαίρι στην Πεντέλη κάποιοι περαστικοί φώναζαν και μας έβριζαν επειδή είχε κλείσει ο δρόμος. Και το απόγευμα που πηγαίναμε για τερματισμό είχε τρελό μποτιλιάρισμα στην απλή με αποτέλεσμα να πηγαίνω σαν κανίβαλος μέσα σε κόσμο και να καταφέρω να φτάσω στο ΣΕΧ του τερματισμού μόλις 5'' πριν φάω καπέλο. Αν θυμάμαι καλά, κάμποσοι δεν το γλίτωσαν το καπέλο αλλά τελικά τους το χάρισε ο οργανωτής γιατί έβαλαν τις φωνές. Κατά την άποψή μου η Πεντέλη είναι μια χαρά επιλογή, αλλά το καλοκαίρι είναι εγχείρημα υψηλού ρίσκου. Μακάρι να πάνε όλα καλά.
-
Αφου η διαπραγμάτευση γίνεται με Μιχελακακη, είμαστε σε καλο δρόμο .
Κάποτε σε ενα σπριντ Αχλαδοκαμπου οπως θα θυμάστε οταν τερμάτισαμε ολοι, κατεβήκαμε ανάποδα στην εκκίνηση και ξεκίνησε το δευτερο σκέλος .
Ίσως θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και εδω .
Η διαδρομή είτε κυκλώσει μέσα απο Εκάλη είτε απο Νεα Μακρη ειναι κάμποσα τα χλμ .
Παντως πιο φθηνός αγώνας απο αυτόν δεν γίνεται .
Υγ καλα ο άλλος θα ξυπνήσει 10 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας
Ραλλυ σπριντ ΑΛΑ