-
Καλησπερα σας και χρονια πολλα.
Πριν κανα μηνα αγορασα ενα μεταχειρισμενο Hilux με τα 122bhp. Καθε φορα που το οδηγω ακουω εναν θορυβο που δυστυχως δεν μπορω να τον περιγραψω, αλλα ειναι αρκετα εκνευριστικος. Με φτανει στο σημειο να μην χαιρομαι οταν οδηγαω το αμαξι. Συμβαινει παντα στην 3τη και 4τη ταχυτητα οταν επιταχυνω, αμα αφησω το γκαζι σταματαει. Το πηγα σε εναν μαστορα που δουλευε παλια στην toyota και το εκανε μια βολτα. Μου ειπε οτι το μονο που ακουει ειναι πιο εντονο κροταλισμα της μηχανης. Μου προτεινε να βαλουμε εναν καθαριστικο και να αλλαξω φιλτρο πετρελαιου και λογικα λεει οτι θα σταματησει ο θορυβος.
Γενικα τα diesel 4χ4 ακουγοντε παραπανω απο τα συμβατικα αυτοκινητα? Δεν εχω καθορου πειρα απο αγροτικα αυτοκινητα αλλα κατι μου λεει οτι το αυτοκινητο καποιο κουσουρι εχει. Επισης δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος με τις επιδοσεις του. Καποιοι μου λεγανε να παρω με τα 144pbh και πανω και ελεγα ελα μωρε και τα 122 αρκετα ειναι. Τελικα δεν ειναι
-
Πριν κανα μηνα αγορασα ενα μεταχειρισμενο Hilux με τα 122bhp. Καθε φορα που το οδηγω ακουω εναν θορυβο που δυστυχως δεν μπορω να τον περιγραψω, αλλα ειναι αρκετα εκνευριστικος. Με φτανει στο σημειο να μην χαιρομαι οταν οδηγαω το αμαξι. Συμβαινει παντα στην 3τη και 4τη ταχυτητα οταν επιταχυνω, αμα αφησω το γκαζι σταματαει. Το πηγα σε εναν μαστορα που δουλευε παλια στην toyota και το εκανε μια βολτα. Μου ειπε οτι το μονο που ακουει ειναι πιο εντονο κροταλισμα της μηχανης. Μου προτεινε να βαλουμε εναν καθαριστικο και να αλλαξω φιλτρο πετρελαιου και λογικα λεει οτι θα σταματησει ο θορυβος.
Γενικα τα diesel 4χ4 ακουγοντε παραπανω απο τα συμβατικα αυτοκινητα? Δεν εχω καθορου πειρα απο αγροτικα αυτοκινητα αλλα κατι μου λεει οτι το αυτοκινητο καποιο κουσουρι εχει. Επισης δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος με τις επιδοσεις του. Καποιοι μου λεγανε να παρω με τα 144pbh και πανω και ελεγα ελα μωρε και τα 122 αρκετα ειναι. Τελικα δεν ειναι
-
-
Δεν ξέρεις απο ντιζελ για να καταλάβεις αν είναι θόρυβος μηχανης;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Δεν ξέρεις απο ντιζελ για να καταλάβεις αν είναι θόρυβος μηχανης;Ναι δυστυχως δεν γνωριζω τιποτα απο αυτοκινητα, ποσο μαλλον απο ντιζελ. Πιστευω οτι ο ηχος προερχεται απο το μπροστινο καπο και οχι απο την εξατμιση οπως μου ειπε καποιος. Θα το παω συντομα στην toyota για αλλαγη ιμαντα χρονισμου και λογικα θα μου πουνε αν εχει καποιο σοβαρο προβλημα.
-
τα ντιζελ κάνουν θορυβο , ακου και κανενα ταξί.
-
μήπως ακούγεται το ταμπλο?τριξίματα και έτσι?
-
Εισαι οτι πρεπει για να σε ξηλωσουν(οικονομικα εννοω) κανονικα στην τογιοτα. Βρες καποιον γνωστο σου που να εχει μια υποτειπωδη γνωση απο αυτοκινητα να το δειτε μαζι, να σου εξηγησει καποια πραγματα για τα ντιζελ και τα ημιφορτηγακια(σαν και αυτο που πηρες) γιατι κριμα ειναι.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Εισαι οτι πρεπει για να σε ξηλωσουν(οικονομικα εννοω) κανονικα στην τογιοτα. Βρες καποιον γνωστο σου που να εχει μια υποτειπωδη γνωση απο αυτοκινητα να το δειτε μαζι, να σου εξηγησει καποια πραγματα για τα ντιζελ και τα ημιφορτηγακια(σαν και αυτο που πηρες) γιατι κριμα ειναι.Χαχαχα ξερω γιαυτο δεν το εχω παει ακομα. Το ειδε ενας μηχανικος που δουλευε παλια στην toyota. Θα το παω μετα απο 10.000 χιλιομετρα στην toyota για αλλαγη ιμαντα χρονισμου στο μεγαλο service στα 150.000 χιλιομετρα. Πιο πολυ θελω να ακουσουν και αυτον τον θορυβο και να δουν το αμαξι για να ξερω και εγω τι γινεται, δεν εχει 1 μηνα που το αγορασα.
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
μήπως ακούγεται το ταμπλο?τριξίματα και έτσι?Οχι Pointer δεν ειναι τριξιματα
Toyota Hilux 07 (θορυβος κροταλισμα μηχανης)