-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Μα δεν είπε κανείς ότι η Μισελέν έχει κάτι παραπάνω από την Πιρέλλι ή την Μπρίτζεστον. Προσωπικά δεν συμπαθώ καθόλου τα λάστιχα της Μισελέν καθώς μου αρέσουν οι πιο σκληρές κατασκευές. Αλλά όταν λέει μια κορυφαία εταιρεία κάτι, οφείλουμε να ακούμε! Δηλαδή αν έβγαινε η Πόρσε και έλεγε κάτι θα την αγνοούσαμε; Ο λόγος που αναφέρουμε την Μισελέν είναι ότι δεν έχουμε αντίστοιχη δήλωση άλλης εταιρείας.
ΥΓ: Η μέση χιλιομετρική απόσταση στην Ελλάδα είναι τα 15.000 χλμ!
Ειλικρινά με εκπλήσσει η ευκολία με την οποία αποδέχεσαι το μάρκετινγκ χωρίς καν να επιλέγεις τα ελαστικά της Μισελέν. Το ότι δεν υπάρχει παρόμοια δήλωση από άλλη εταιρεία δεν σε βάζει σε σκέψεις;
Δεν μας αναφερεις ομως και εσυ ποια εταιρια ελαστικων λεει οτι τα λαστιχα της ειναι για πεταμα στα 4 χρονια ακομη και εαν δεν εμφανιζουν φθορα.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Το μέσο αυτοκίνητο στην Ελλάδα κάνει 10 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο. Αν βάλεις μέση ταχύτητα κίνησης στην πόλη τα 30χλμ/ω σημαίνει 1 ώρα την ημέρα στο δρόμο σε κίνηση όχι 2 έως 4 που λες. Επιπλέον η φθορά του χρόνου για το λάστιχο λίγη διαφορά κάνει αν είναι σε κίνηση ή σταματημένο. Επομένως οι υπόλοιπες 23 ώρες είναι που μετράνε. Αν αυτές είναι σε κλειστό χώρο, λογικότατο το βρίσκω το λάστιχο να αντέξει αντί για 4, 10 χρόνια.Εσυ δεν αλλαζεις λαδια.........λαστιχα θα αλλαζες!!!!!!
Περα απο την πλακα.....θα εβαζες λαστιχα φετος και θα τα αλλαζες το 2025;;;;;εστω και αν εκανες 5Κ χλμ το χρονο..... -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Γιατί δεν μας λες και εσύ όμως στο σάιτ ποιας εταιρίας λέει ότι τα λαστιχα τους ειναι για πέταμα στα 4 χρόνια ανεξάρτητος χλμ και φθορας
αν αναφερεσε σε εμενα πουθενα δεν εγραψα για τα 4 χρονια, αλλα τα 10 ειναι υπερβολη.
Πασο τοτε, μαζι σου 100%. Απλως νομιζα οτι θα ησουν στην κατηγορια των θιασωτων του ¨΄το λαστιχο το πεταμε στα 4 χρονια γιατι μου το ειπε ο λαστιχας μου, ο παππους μου, ενας σοφος γεροντας στο αγιο ορος, ενας ευτραφης φιλος μου που μοιαζει με το ανθρωπακι της μισελεν΄΄
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Και γυρνώντας σε προηγούμενο ερώτημα
Pirelli cinturato p7 vs Michelin primacy 3 vs Goodyear efficient grip performance vs Dunlop sport blu response
Με κυρία έμφαση την αντοχή στις αμέτρητες λακούβες των ελληνικών δρόμων.Αφού ξέρεις τόσα πολλά για τα ελαστικά,τι ρωτάς;
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Pirelli cinturato p7 vs Michelin primacy 3 vs Goodyear efficient grip performance vs Dunlop sport blu response
Με κυρία έμφαση την αντοχή στις αμέτρητες λακούβες των ελληνικών δρόμων.Αφού ξέρεις τόσα πολλά για τα ελαστικά,τι ρωτάς;
αλλαζωντας λαστιχα καθε 4 χρονια στα 45.000 δεν μπορω να θυμηθω για να κανω αξιοπιστη συγκριση πως πηγαινε το προηγουμενο προ 4 χρονια οταν ηταν καινουργιο και επιπροσθετα βαζωντας λαστιχα γνωστων εταιρειων δεν βγηκε κανενα μαπα.Επισης τα λαστιχα για τα οποια ζηταω αποψη δεν τα εχω ξαναβαλει για να εχω προσωπικη αποψη απλως εχω ακουσει καλα λογια.
Για μενα συγκριση μεταξυ ελαστικων μπορει να κανει μονο καποιος που τα λιωνει και αλλαζει καθε 1-2 χρονια. -
επισης δεν μπορω να βρω απαντησεις στο search for greek lakouvs test
-
Μα δεν είπε κανείς ότι η Μισελέν έχει κάτι παραπάνω από την Πιρέλλι ή την Μπρίτζεστον. Προσωπικά δεν συμπαθώ καθόλου τα λάστιχα της Μισελέν καθώς μου αρέσουν οι πιο σκληρές κατασκευές. Αλλά όταν λέει μια κορυφαία εταιρεία κάτι, οφείλουμε να ακούμε! Δηλαδή αν έβγαινε η Πόρσε και έλεγε κάτι θα την αγνοούσαμε; Ο λόγος που αναφέρουμε την Μισελέν είναι ότι δεν έχουμε αντίστοιχη δήλωση άλλης εταιρείας.
ΥΓ: Η μέση χιλιομετρική απόσταση στην Ελλάδα είναι τα 15.000 χλμ!
Ειλικρινά με εκπλήσσει η ευκολία με την οποία αποδέχεσαι το μάρκετινγκ χωρίς καν να επιλέγεις τα ελαστικά της Μισελέν. Το ότι δεν υπάρχει παρόμοια δήλωση από άλλη εταιρεία δεν σε βάζει σε σκέψεις;
Δεν μας αναφερεις ομως και εσυ ποια εταιρια ελαστικων λεει οτι τα λαστιχα της ειναι για πεταμα στα 4 χρονια ακομη και εαν δεν εμφανιζουν φθορα.
'Έτσι όπως μας τα λες θα έπεφτα από τα σύννεφα αν έχεις δίπλωμα οδήγησης
-
εγω δεν ειπα τιποτα, μια ερωτηση εκανα, ιδιαιτερα απλη μαλιστα που μπορει να απαντηθει με ναι -ονομα εταιρειας- η οχι
Αν δεν θελεις να απαντησεις μην απαντας δεν βλεπω τον λογο να ριχνεις το επιπεδο σε καυγα δημοτικου. -
εγω δεν ειπα τιποτα, μια ερωτηση εκανα, ιδιαιτερα απλη μαλιστα που μπορει να απαντηθει με ναι -ονομα εταιρειας- η οχι
Αν δεν θελεις να απαντησεις μην απαντας δεν βλεπω τον λογο να ριχνεις το επιπεδο σε καυγα δημοτικου.Οι απόψεις σου για τα ελαστικά οδηγικά δεν στέκουν. Ρωτάς για την ημερομηνία λήξης τους λες και πρόκειται για γάλατα και γιαούρτια. Την απάντηση την έχεις πάρει ήδη εδώ και 4 ημέρες ότι ΕΦΟΣΟΝ κρατάνε πορεύεσαι προσεκτικά και όταν έχεις την δυνατότητα τα αλλάζεις. Αυτά σε γενικές γραμμές και όταν ζητάς βοήθεια να είσαι προετοιμασμένος να ακούσεις κάθε ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ άποψη, χωρίς να αντιδράς προκλητικά.
-
όσες φορές έχω αλλάξει λάστιχα είναι λόγω ηλικίας και πάντα μετά από σαφείς ενδείξεις για την μείωση της αποτελεσματικότητάς τους (σχεδόν πάντα στην 5ετιά)
Αν δεν νιώθεις ασφαλής, ανεξάρτητα την ηλικία τα πετάς .
Πρέπει να τα αξιολογήσεις βάσει της αίσθησης που σου παρέχουν, μετά από ελεγχόμενη πίεση ,όλα τα άλλα είναι κουβέντες -
'Έτσι όπως μας τα λες θα έπεφτα από τα σύννεφα αν έχεις δίπλωμα οδήγησης [/quote]
Κάπως έτσι εννοείς την καλοπροαίρετη άποψη χωρίς ειρωνική διαθεση
-
Εγώ απλώς ήθελα να θηξω το ζήτημα / δόγμα αλλαγη λάστιχου στην τετραετία που ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο στο σάιτ.
Περίμενα κάποια απόδειξη ορθότητας της παραπάνω εκδοχής, αντιθέτως η επροκληθεί Τζιχαντ για την προσβολή του παραπάνω δόγματος. Λες και εάν κάποιος μου έλεγε κοιτά εκεί τι λέει η οδική ασφάλεια της Αμερικής η η Goodyear θα είχα οποιοδήποτε λόγω να μην το υιοθέτησω. -
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
όσες φορές έχω αλλάξει λάστιχα είναι λόγω ηλικίας και πάντα μετά από σαφείς ενδείξεις για την μείωση της αποτελεσματικότητάς τους (σχεδόν πάντα στην 5ετιά)
Αν δεν νιώθεις ασφαλής, ανεξάρτητα την ηλικία τα πετάς .
Πρέπει να τα αξιολογήσεις βάσει της αίσθησης που σου παρέχουν, μετά από ελεγχόμενη πίεση ,όλα τα άλλα είναι κουβέντεςΝα μια λογική κουβέντα.
-
Με κυρία έμφαση την αντοχή στις αμέτρητες λακούβες των ελληνικών δρόμων. -
@ REALZEUS
Δικός σου ...με 108 -
Με κυρία έμφαση την αντοχή στις αμέτρητες λακούβες των ελληνικών δρόμων.Έχεις κανένα τραγικά χαμηλό προφίλ?
Προσωπικά στο Κόρσα τα προηγούμενα ήταν Exalto, τα οποία υποτίθεται είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε λακούβες. Στην πράξη δεν έπαθαν τίποτα, ούτε χρειάστηκε ποτέ να προσθέτω αέρα και σε καμία περίπτωση δεν τα πρόσεχα.Θα έλεγα να δεις την ευρωπαική ταμπέλα και να επιλέξεις ανάλογα. Νομίζω τα Dunlop έχουν καλή βαθμολογία, αν και ποικίλει λίγο ανάλογα με τη διάσταση.
-
επισης δεν μπορω να βρω απαντησεις στο search for greek lakouvs testέμ...πάτα'τάφοι και χαράδρες'.....με λατινικούς χαρακτήρες!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
επισης δεν μπορω να βρω απαντησεις στο search for greek lakouvs test
έμ...πάτα'τάφοι και χαράδρες'.....με λατινικούς χαρακτήρες!!
...έχει σημασία όμως και τι λακούβα!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Με κυρία έμφαση την αντοχή στις αμέτρητες λακούβες των ελληνικών δρόμων.Έχεις κανένα τραγικά χαμηλό προφίλ?
Προσωπικά στο Κόρσα τα προηγούμενα ήταν Exalto, τα οποία υποτίθεται είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε λακούβες. Στην πράξη δεν έπαθαν τίποτα, ούτε χρειάστηκε ποτέ να προσθέτω αέρα και σε καμία περίπτωση δεν τα πρόσεχα.Θα έλεγα να δεις την ευρωπαική ταμπέλα και να επιλέξεις ανάλογα. Νομίζω τα Dunlop έχουν καλή βαθμολογία, αν και ποικίλει λίγο ανάλογα με τη διάσταση.
Ε σορυ,δεν έδωσα τις διαστάσεις 205/55/16 για mazda3.
Στην παρούσα φοράει Bridgestone Turanza γιατι τα είχε προτείνει ο λαστιχας σαν ανθεκτικά λαστιχα ( τα προηγούμενα ελαστικα έσκασαν πρόωρα οπότε η μάνα μου που οδηγούσε τότε το αυτοκίνητο είχε ζητήσει ανθεκτικό λάστιχο). -
Ε σορυ,δεν έδωσα τις διαστάσεις 205/55/16 για mazda3.
Στην παρούσα φοράει Bridgestone Turanza γιατι τα είχε προτείνει ο λαστιχας σαν ανθεκτικά λαστιχα ( τα προηγούμενα ελαστικα έσκασαν πρόωρα οπότε η μάνα μου που οδηγούσε τότε το αυτοκίνητο είχε ζητήσει ανθεκτικό λάστιχο).δες τα ΤΟΥΟ CF2.......
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]