-
Καλησπερα σας, προσφατα εγινα κατοχος ενος μεταχειρισμενου toyota hilux. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης.
Οταν βαζω οπισθεν ακουγεται ενας δυνατος θορυβος σαν σφυριγμα, ο οποιος δεν σταματαει αν δεν βγαλω την οπισθεν. Στην αρχη απλα ακουγαταν ενα μπιπ αλλα στην πορεια εγινε συνεχομενος. Στο βιβλιαρακι της toyota διαβασα οτι για να κουμπωσει η οπισθεν πρεπει να ειναι πατημενο το πενταλ του φρενου κατι το οποιο εγω δεν τηρησα απο την αρχη. Σημερα ενω εκανε τον θορυβο το αφησα να ηρεμισει για καμια ωρα οταν δοκιμασα με πατημενο το φρενο δεν ακουστηκε τιποτα. Στην συνεχεια εβαλα και παλι οπισθεν χωρις να εχω πατημενο το φρενο και ο ηχος ξανα επεστρεψε.
-
Καλησπερα σας, προσφατα εγινα κατοχος ενος μεταχειρισμενου toyota hilux. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης.
Οταν βαζω οπισθεν ακουγεται ενας δυνατος θορυβος σαν σφυριγμα, ο οποιος δεν σταματαει αν δεν βγαλω την οπισθεν. Στην αρχη απλα ακουγαταν ενα μπιπ αλλα στην πορεια εγινε συνεχομενος. Στο βιβλιαρακι της toyota διαβασα οτι για να κουμπωσει η οπισθεν πρεπει να ειναι πατημενο το πενταλ του φρενου κατι το οποιο εγω δεν τηρησα απο την αρχη. Σημερα ενω εκανε τον θορυβο το αφησα να ηρεμισει για καμια ωρα οταν δοκιμασα με πατημενο το φρενο δεν ακουστηκε τιποτα. Στην συνεχεια εβαλα και παλι οπισθεν χωρις να εχω πατημενο το φρενο και ο ηχος ξανα επεστρεψε.
-
-
Το πρόβλημα είναι....;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Το πρόβλημα είναι....;Δεν ηταν κατανοητη η περιγραφη του προβληματος ?
Το προβλημα ειναι ο δυνατος παρατεταμενος ηχος beep που ακουγεται και δεν σταματαει οταν βαλω οπισθεν.
-
Αφου λες ότι αν πατησεις φρένο όταν βαζεις όπισθεν δεν κάνει θόρυβο .
-
Μαλλον δεν ημουν κατανοητος χαχα συγνωμη.
Πατησω δεν πατησω φρενο οταν βαζω οπισθεν ακουγεται ενα Beep. Το οποιο απο οτι διαβασα ειναι φυσιολογικο προειδοποιει οτι εχει μπει οπισθεν. Μερικες φορες ομως αυτο το beep κολλαει και ακουγεται παρατεταμενα. Τωρα προσπαθω να καταλαβω αν παιζει ρολο και μπλοκαρει επειδη δεν παταω το φρενο.
Τελος παντων αυριο θα παρω ενα τηλεφωνο στην toyota. Απλα ανησυχησα μηπως ειναι κανα ραγισμενο δοντι και ειπα να ρωτησω εδω.
-
Αν δεν νιώθεις κάποιο τράνταγμα ή γρατζούνισμα στον λεβιέ, δεν υπάρχει θέμα. Κάποιος αισθητήρας που απλά κολλάει μάλλον.
-
Ο χρήστης matteus
έγραψε:
Μαλλον δεν ημουν κατανοητος χαχα συγνωμη.Πατησω δεν πατησω φρενο οταν βαζω οπισθεν ακουγεται ενα Beep. Το οποιο απο οτι διαβασα ειναι φυσιολογικο προειδοποιει οτι εχει μπει οπισθεν. Μερικες φορες ομως αυτο το beep κολλαει και ακουγεται παρατεταμενα. Τωρα προσπαθω να καταλαβω αν παιζει ρολο και μπλοκαρει επειδη δεν παταω το φρενο.
Τελος παντων αυριο θα παρω ενα τηλεφωνο στην toyota. Απλα ανησυχησα μηπως ειναι κανα ραγισμενο δοντι και ειπα να ρωτησω εδω.
Δεν μπορείς να καταλάβεις αν το μπιπ ειναι απο ηχείο ;Μπορει να εχει χαλάσει,απομόνωσε το .Μπορεί να είναι και parking radar.
-
Πιθανολογώ ότι χάλασε κάποιος απο τους αισθητήρες παρκαρίσματος και 'νομίζει' ότι έχει πίσω του πολύ κοντινό εμπόδιο.
Υπο φυσιολογικές καταστάσεις θα έπρεπε να κάνει ένα διακοπτόμενο beep μέχρι ως ότου φτάσεις κοντά στο εμπόδιο, οπότε και γυρνάει σε μακρόσυρτο(σου λέει μην πας άλλο πίσω πατριώτη......) -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Πιθανολογώ ότι χάλασε κάποιος απο τους αισθητήρες παρκαρίσματος και 'νομίζει' ότι έχει πίσω του πολύ κοντινό εμπόδιο.
Υπο φυσιολογικές καταστάσεις θα έπρεπε να κάνει ένα διακοπτόμενο beep μέχρι ως ότου φτάσεις κοντά στο εμπόδιο, οπότε και γυρνάει σε μακρόσυρτο(σου λέει μην πας άλλο πίσω πατριώτη......)Σας ευχαριστω οντως εχει αισθητηρες παρκαρισματος ο αγροτης Ειναι και το πρωτο μου αμαξι και δεν τα κατεχω πολυ αυτα. Λογικα θα εχει καποιο προβλημα ισως πηρε υγρασια κτλπ, θα παω να το κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια και παλι ευχαριστω
Δυνατο ηχητικο (σφυριγμα) στην οπισθεν