-
Γεια χαρα σ εολους!!
Ενα θεμα αυτες τις μερες..Αν παρει μπροστα το αυτοκινητο δεν σβηνει με τιποτα ολα οκ..Μολις το σβησω ομως ανεξαρτητα αν ειναι ωρα αναμμενο μικρη/μεγαλη βολτα δεν ξαναπερνει..Βγαινω εξω κουναω ή χτυπαω με κανα κατσαβηδι τους πολλους και ολα κομπλε ξαναπερνει σαν να μην τρεχει τιποτα..Τι συμβαινει εχω βαρεθει να ανοιγοκλεινω το καπο καθε φορα που το κανει..Υ.γ.Μπαταρια καινουργια..
-
Γεια χαρα σ εολους!!
Ενα θεμα αυτες τις μερες..Αν παρει μπροστα το αυτοκινητο δεν σβηνει με τιποτα ολα οκ..Μολις το σβησω ομως ανεξαρτητα αν ειναι ωρα αναμμενο μικρη/μεγαλη βολτα δεν ξαναπερνει..Βγαινω εξω κουναω ή χτυπαω με κανα κατσαβηδι τους πολλους και ολα κομπλε ξαναπερνει σαν να μην τρεχει τιποτα..Τι συμβαινει εχω βαρεθει να ανοιγοκλεινω το καπο καθε φορα που το κανει..Υ.γ.Μπαταρια καινουργια..
-
Μετα απο τοσο καιρο και το αυτοκινητο δουλευει ρολοι!!!
Εχω ομως ενα θεματακι παλι που παρατηρησα τις τελευταιες μερες οχι σοβαρο αλλα περιεργο..
Οταν στριβω αριστερα(μονο) αναβει η ενδειξη του χειροφρενου στο καντραν τι παιζει καμια ιδεα..?Υ.γ.Ειπα να μην ανοιξω αλλο θεμα..
-
Έλεγξε τα υγρά φρένων, η στάθμη μάλλον είναι χαμηλά.
-
Ευχαριστω..
-
Τελικα η σταθμη του υγρου γρενων ηταν για το λαμπακι ευχαριστω..
Το θεμα με το μπεκακι στο πισω τζαμι τελικα ηταν ενα τσακισμενο σωληνακι ΑΛΛΑ επρεπε να ξηλωσω το μισο αυτοκινητο απο την αριστερη μερια εσωτρικα και το πορτμπαγκαζ για να το βρω παναθεμα το.. -
Το ότι έπεσε η στάθμη σημαίνει ότι τα τακάκια είναι πολύ φθαρμένα ή έχεις διαρροή. οπότε ΑΜΕΣΑ ελεγχος
ΑΝ δεν έχεις διαρροή, μην συμπληρώσεις μέχρι πάνω παρά ίσα ίσα για το λαμπάκι γιατί με καινούργια τακάκια θα ξεχειλίσει και είναι πολύ διαβρωτικό για την λαμαρίνα!! -
ΘΕλουν αλλαγη τα τακακια αγορασα και σιαγωνες πισω σημερα θα παρω και τακακια για μπροστα και ολα οκ...Δεν συπληρωνω το ξερω τι παιζει με την σταθμη δενε χω διαρροη παλι καλα..
-
Εχει κανεις καμια ιδεα πως να καλυψω τις 2 τρυπες απο την αεροτομη που εβγαλα..?
Υ.γ.Οικονομικα πραγματα οχι φανοποιοδουλειες και τετοια..
-
Ο χρήστης Mr.copen έγραψε:
Εχει κανεις καμια ιδεα πως να καλυψω τις 2 τρυπες απο την αεροτομη που εβγαλα..?Υ.γ.Οικονομικα πραγματα οχι φανοποιοδουλειες και τετοια..
Ξαναβάλτην
-
Σωραιος...
-
Ο χρήστης Mr.copen έγραψε:
Σωραιος...λεμε καμμα μαλ...α να περναει η ωρα
-
Γεια χαρα..
Αυτες τις μερες παρατηρησα οτι δεν αναβουν 'πρασινα(φωτισμος)' τα ανρθωπακια στα κουμπια μολις αναβω τα φωτα ΟΧΙ οταν τα παταω για να τα ενεργοποιησω τοτε αναβουν οτι λειτουργουν(οπως στην φωτογραφια..) μονο το φως για να φαινονται το βραδυ στο εσωτερικο του αυτοκινητου δεν λειτουργει μηπως ξερετε πως μπορω να το ανοιξω εκει να τσεκαρω τι παιζει μην εχει καιε κανα λαμπακι..?ΦΩτο απτο νετ...
-
Δοκιμασε να βγαλεις το ραδιοφωνο,ισως ετσι να εχεις καποια προσβαση..
Παντως καποια αυτοκινητα(τουλαχιστον το δικο μου ετσι ειναι)στους φωτιζομενους διακοπτες δεν εχουν λαμπες,αλλα κατι σαν οπτικες ινες,οι οποιες καταληγουν ολες μαζι σε ενα κεντρικο ντουι..αν εκει δεν γινεται καλη επαφη,τοτε λογικο ειναι να μην φωτιζεται κανενας διακοπτης.Ισως κατι τετοιο συμβαινει και στην περιπτωση σου.
-
Τωρα σταματησε να φωταει και το λαμπακι για το θερμενομενο τζαμι στην κεντρικη κονσολα τωρα εχει φωτισμο το τασακι και το αλαρμ φυσικα λειτουργουν ολα(ραδιοφωνο,αλαρμ,καλοριφερ,A/C κτλπ..) απλα δεν εχουν φωτισμο..Δεν καταλαβαινω τι γινεται..Παντως και το ραδιο να βγαλω τι προσβαση να μου δωσει ουτε το χερι δεν χωραει να μπει εκει μεσα..ΚΑπως πρεπει να ξεκουμπωνει το μαυρο πλαστικο...Το βλεπω να πηγαινω μαστορα μην σπασω τιποτα στην προσπαθεια..
-
δες καμιά ασφάλεια μήπως είναι.
-
Λοιπον τι ανακαλυψα σημερα...Μου πε ενας φιλος οτι οι επαφες απο ολα αυτα τα λαμπακια δεν βρικσονται πισω απο την κονσολα αυτη την κεντρικη που ειναι και το ραδιο και ας ειναι το οφθαλμοφανες...Αλλα μου πτι ειναι πισω απο τα οργανα κατω απο το πλαστικο ταμπλο και μουπε να του δωσω κανα 2 φαπες να δω αν αναβοσβηνουν και οντως επανληθαν καποια και εσβησαν αλλα αρα εχει δικιο το θεμα ειναι πως να βγαλω την κονσολα μετα οργανα πανω απο το τιμονι και να δω τι παιζει γιατι τελικα απο αστειο λογο γινεται αυτο και οχι απο καμμενα λαμπακια..
Τωρα αναψε το θερμονεμονο τζαμι και εσβησε η ενδειξη της βενζινης...χαχαχαχα..Υ.γ.Μιλαω παντα για τον φωτισμο σε ολες αυτες τις ενδειξεις και οχι την λειτουργια τους δουλευουν τα παντα!!
ΠΡοβλημα εκκινησης(ρευμα νεκρο)..