-
Οι προβολείς ομίχλης προβλέπεται να ανάβουν από τον ΚΟΚ μόνο σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας και σε σκοτεινούς δρόμους χωρίς κίνηση. Ειδάλλως ενοχλούν τους απέναντι.
-
στο clio, φωτίζουν πολύ-πολύ κοντά, περιμετρικά και χαμηλά ...
@tirnavos, έχεις δει τι προδιαγραφές έχει η λάμπα του; ....
η λάμπα ΔΕΝ περνάει στην εγγύηση, εξαιρείται ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
στο clio, φωτίζουν πολύ-πολύ κοντά, περιμετρικά και χαμηλά ...Σε όλα τα αυτοκίνητα έτσι φωτίζουν. Το πρόβλημα είναι η συνολική ισχύς των φώτων που έχει απέναντί του ο αντίθετα ερχόμενος.
-
στο clio, φωτίζουν πολύ-πολύ κοντά, περιμετρικά και χαμηλά ...@tirnavos, έχεις δει τι προδιαγραφές έχει η λάμπα του; ....
η λάμπα ΔΕΝ περνάει στην εγγύηση, εξαιρείται ?
Για προδιαγραφές το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει διπλό ντουι.
Για την εγγύηση, όχι, δεν περνάει. Εξαιρείται. Αλλά έπειτα από λίγη μουρμούρα με την αντιπροσωπεία που το αγόρασα μάλλον θα τη βγάλω τζάμπα αυτή τη φορά, μιας και είναι ενός μήνα αμάξι. Ωστόσο με παραξενεύει η ευαισθησία τους γενικότερα. Και στο vw golf v του αδερφού μου καίγονται για πλάκα.
-
Καλησπέρα!!
Ανήκω και εγώ την τελευταία εβδομάδα στην ευτυχισμένη οικογένεια των κατόχων Renault Clio 1.5 Dci Dynamic! Σε κόκκινο με μαύρες ζάντες!! Απλά υπέροχο!!!!!
Έχω κάποιες μικρο αποριούλες....
-
δεν έχει φωτάκι στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.. ή είναι καμμένο κανένα λαμπάκι στο δικό μου; Φωτάκια στα αλεξίλια οδηγού-συνοδηγού δεν παίζουν;
-
έχει θερμαινόμενα καθίσματα; το είδα στο manual χωρίς ένδειξη (ανάλογα με το αυτοκίνητο) και μου έκανε εντύπωση!
-
αναπτήρας; δεν έχουν αναπτήρα πλέον τα αυτοκίνητα; όχι δεν καπνίζω και ούτε θα αφήσω κανέναν να καπνίσει μέσα, αλλά... μου έκανε εντύπωση! Δηλαδή πας πλέον σε μαγαζί και λες ...' έναν αναπτήρα αυτοκινήτου παρακαλώ;; '
-
έχει τύχει να αφήσω ανοιχτό τζάμι, να κλείσω το αυτοκίνητο, κλειδώνει και μετά από λίγο χτυπάει συναγερμός. Δεν κλείνουν τα τζάμια αυτόματα ε; είναι θέμα συναγερμού;
Αυτά.. όχι πως έχουν σημασία... απλώς ήθελα να λύσω τις απορίες μου!!
Επίσης, υπάρχει κάτι που έχετε να με συμβουλέψετε οι παλαιότεροι κάτοχοι;;; Λέω να το πάω να του ρίξουν μια ματιά μόλις κάνω 1000 χλμ (δηλαδή αύριο - μεθαύριο) για λάδια, έτσι για να δω αν πάει καλά το αμαξάκι!!
Να το χαιρόμαστε όλοι παιδιά!! Νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα (για να μην πω το καλύτερο) της κατηγορίας του!!
-
-
γιατί οι κατοχοι dci μάλλον δεν θα έχουμε πρόβλημα με το φίλτρο παρακρ σωματιδίων ....
@ilo τι αυτοκίνητο οδηγούσες πριν ? .... μάλλον μεγαλύτερης κατηγορίας ?
-
Ου ναι!! Πολύ μεγαλύτερο!!! Ένα carina του '93 !! μαουνα!! γιατί; από που φαίνομαι ;;
Δε μου λύσατε όμως καμια απορία !!
-
Renault Clio RS 220
http://www.autoblog.gr/2015/03/03/geneva-2015-renault-clio-rs-220-trophy/ -
Clio RS Trophy 220 EDC:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=17318
http://www.drive.gr/news/nea-montela/ek ... edc-trophy
http://www.gocar.gr/news/feed/14551,Neo ... ppoys.html
http://www.newsauto.gr/i-renault-chariz ... 220-ippon/
-
Δοκιμή του Clio Estate από το Drive:
http://www.drive.gr/test-drives/test-dr ... rer-15-dci
Νέες προσφορές για το clio και με δωρεάν ασφάλιση:
-
Καλησπερα παιδια. Μια ερωτησουλα. εχει βγει αναβαθμιση για το medianav μετς τον Οκτώβρη που πηρ το clio μου? Ή μηπως εχει καταφερει κανεις να συνδεσει με bluetooth καποιο samsung galaxy note 3? Γιατι εγω δεν..
-
Δεν συνδέεται με Samsung Galaxy? έχουμε τα πιο κουλά τηλέφωνα που κυκλοφορούν (thl - technology happy life, huawei ) και αναγνωρίζονται κανονικά. Όμως η διαχείριση των κλήσεων μπορεί να γίνει μόνο μέσω τηλεφώνου (εύρεση σε κατάλογο, πληκτρολόγηση αριθμού κ.λπ.) Αυτό με τη συμβατότητα των συσκευών είναι πολύ εκνευριστικό......
Καμιά απάντηση για τα παρακάτω;;;
-
δεν έχει φωτάκι στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.. ή είναι καμμένο κανένα λαμπάκι στο δικό μου; Φωτάκια στα αλεξίλια οδηγού-συνοδηγού δεν παίζουν;
-
έχει θερμαινόμενα καθίσματα; το είδα στο manual χωρίς ένδειξη (ανάλογα με το αυτοκίνητο) και μου έκανε εντύπωση!
-
αναπτήρας; δεν έχουν αναπτήρα πλέον τα αυτοκίνητα; όχι δεν καπνίζω και ούτε θα αφήσω κανέναν να καπνίσει μέσα, αλλά... μου έκανε εντύπωση! Δηλαδή πας πλέον σε μαγαζί και λες ...' έναν αναπτήρα αυτοκινήτου παρακαλώ;; '
-
έχει τύχει να αφήσω ανοιχτό τζάμι, να κλείσω το αυτοκίνητο, κλειδώνει και μετά από λίγο χτυπάει συναγερμός. Δεν κλείνουν τα τζάμια αυτόματα ε; είναι θέμα συναγερμού;
Επίσης, υπάρχει κάτι που έχετε να με συμβουλέψετε οι παλαιότεροι κάτοχοι;;; Λέω να το πάω να του ρίξουν μια ματιά μόλις κάνω 1000 χλμ (δηλαδή αύριο - μεθαύριο) για λάδια, έτσι για να δω αν πάει καλά το αμαξάκι!!
-
-
Εχει βρει κανεις τροπο να σταματησει τους τριγμους απο το πισω μερος? Εχουν γινει πολυ εντονοι τελευταια, κυριως σε ανωμαλο δρομο. Απαραδεκτο για καινουργιο αμαξι...
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Εχει βρει κανεις τροπο να σταματησει τους τριγμους απο το πισω μερος? Εχουν γινει πολυ εντονοι τελευταια, κυριως σε ανωμαλο δρομο. Απαραδεκτο για καινουργιο αμαξι...Γρασαρισμα στην κλειδαριά του πορτμπαγκαζ. Πήγαινε να στο κάνουν στην αντιπροσωπεία. Να ηταν μονο αυτό......
-
το κιβώτιο δεν έστρωσε ? τι άλλα θέματα έχεις;
-
το κιβώτιο δεν έστρωσε ? τι άλλα θέματα έχεις;Όχι δεν έστρωσε . Κάθε πρωί με τα κρύα κάνει 5 με 10 λεπτά να είναι οκ. Όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πάνω από 10 με 11 βαθμούς είναι πολύ καλυτερο. Στους 20 βαθμούς είναι τελειο. Το έχω πάει σε 3 αντιπροσωπείες και όλοι μου λένε ότι όλα έτσι ειναι. Βέβαια το βλέπουν ζεστο. Πρέπει τώρα να το αφήσω ένα βράδυ εκεί και μετά να κάνει και κρυο το πρωί για να το δουν αν καταφέρουν και το πετυχουν. Και δεν θέλω τώρα να κατεβάζω και σασμάν για πλακα.
Θα το δω και στο επόμενο service στα 30χιλ σε περίπου 2 μήνες . Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι θέμα με βαλβολινες της Renault αλλά λόγω εγγύησης μάλλον δεν λέω να βάλω κάτι άλλο.
Ξέρει κανείς κανένα καλό μάστορα εκτός αντιπροσωπείων; μήπως βρω άκρη γιατί με τις αντιπροσωπείες είναι περίεργο το κυκλωμα. Έχω την εντύπωση ότι δεν το πιάνουν τώρα που ίσως είναι κάτι απλο, οπότε είτε θα βγάλει κάτι χοντρό που θα το πληρώσει η Renault αν είμαι στην εγγύηση η στην χειρότερη εγώ ..... ο ένας μάλιστα μου το είπε κιόλας ότι άστο μέχρι να βγει κάτι και εγώ με χαρά θα στο φτιάξω μιας και θα τα πάρω από την εγγυηση από τα κεντρικα. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Δοκιμή του Clio Estate από το Drive:http://www.drive.gr/test-drives/test-dr ... rer-15-dci
1.230 κιλά αμάξι με 90 άλογα πετρέλαιο και τέτοιες επιδόσεις? Πολυ αισιόδοξο όπως πάντα το drive. Μακάρι να είναι όντως έτσι.
-
Πλέον το clio έρχεται με νέα υλικά στο εσωτερικό.
Έχουν καταργηθεί στις εκδόσεις Expression/Dynamic τα glossy γυαλιστερά πλαστικά και έχουν ίδιων αποχρώσεων ματ. Ήδη τα κομμάτια που έρχονται από νέες παραγγελίες έχουν αυτά. Είδα ένα το απόγευμα στα γρήγορα.
Δεν ξέρω αν αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ταυτόχρονα λύσανε και τα ζητήματα τριγμών που είχαν εμφανιστεί έως τώρα. -
το glossy πλαστικό στο τιμόνι (dynamic) ... είναι ΠΟΛΥ ενοχλητικό, άθλια αίσθηση +γλυστράει... 1000 φορές το απλό τιμόνι ....
-
Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρωτο Clio 90 hp ,με αυτόματο κιβώτιο. Θα το χρησιμοποιώ κυρίως μέσα στη πόλη αλλά ανά 2βδόμαδο θα κάνω και ένα μακρινό ταξίδι εκτός Αττικής. Είναι καλή επιλογή? Προφανώς μέσα στη πόλη δεν έχει πρόβλημα. Για εκτός, είναι άνετο στο δρόμο (προσπεράσεις, επιταχύνσεις, κρατήματα κλπ).
Ευχαριστώ.
Renault Clio IV