-
Καλησπέρα,
Μόλις πέρασα απο γνωστό κατάστημα στην Λ.Βουλιαγμενης με ζάντες λα΄στιχα κτλ για μια ζυγοστάθμιση και μπρός πίσω οι ρόδες.
Μου πήρε 25€.
Εγώ θυμάμαι κανα 10-15 η όλη υπόθεση,όντως ακρίβινε τόσο η τόσα του έλειπαν?? -
Καλησπέρα,
Μόλις πέρασα απο γνωστό κατάστημα στην Λ.Βουλιαγμενης με ζάντες λα΄στιχα κτλ για μια ζυγοστάθμιση και μπρός πίσω οι ρόδες.
Μου πήρε 25€.
Καλησπέρα,
Μου πήρε 25€.
Ακριβα πηρε. Τουλαχιστον εφτιαξε το οποιο προβλημα?
-
Δεν μας λες και το κατάστημα;
-
Λύθηκε σχετικά, οχι οτι εγιναν και θαύματα που να δικαιολογούν τα λεφτα αυτά!Σκέψου δλδ να ζητούσα και καμια 4άδα αμορτισέρ, θα έλεγε κανα 400αρικο για το σταρλετάκι των 2000€!
Είναι κατάστημα γωνιακό πολύ μεγάλο όπως ανεβαίνουμε την βουλιαγμένης δεξιά κοντά στο ελληνικό!
-
Εδώ επαρχία που μένω, 30 ευρώ πάει η 'ταρίφα' συνήθως...!!!
-
αν εκοψε αποδειξη μια χαρα ειναι τα 25 ευρω, θαυματα σε μοναστηρια γινονται και οχι με τη ζυγοσταθμηση.
-
Ο Κυριαζής δέ χρεώνει τίποτα....ψάξτε λίγο στο forum πρίν ποστάρετε!!!!..οεο...
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ο Κυριαζής δέ χρεώνει τίποτα....ψάξτε λίγο στο forum πρίν ποστάρετε!!!!..οεο...Οντως, ο Κυριαζης εχει απιστευτη πολιτικη, αξια εχει ουρες απο αυτοκινητα. Δεν τον αλλαζω με τιποτα.
-
Ο Κυριαζής δέ χρεώνει τίποτα....ψάξτε λίγο στο forum πρίν ποστάρετε!!!!..οεο...ο κυριαζης δεν χρεωνει τιποτα, αρα οι υπολοιποι που χρεωνουν ειναι λαμογια?
-
δε κατάλαβα
σε τι δε χρεωνει τιποτα???Αμα δηλ του παω 4 λάστιχα και 4 ζαντεσ θα μου τα βαλει και ζυγοσταθμισει δωρεαν?
-
Αυτό κατάλαβες;.....Το νήμα σε τί αναφέρεται;
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Ο Κυριαζής δέ χρεώνει τίποτα....ψάξτε λίγο στο forum πρίν ποστάρετε!!!!..οεο...
ο κυριαζης δεν χρεωνει τιποτα, αρα οι υπολοιποι που χρεωνουν ειναι λαμογια?
Φυσικα και οχι, απο που και ως που λαμογια?. Ειναι απλα πολιτικη του μαγαζιου αυτο που κανει ο Κυριαζης και ο πελατης δενεται αμεσα και φερνει και αλλους πελατες. Περαστε να δειτε ουρες, σαν παζαρι ειναι οταν αλλοι βαρανε μυγες.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
δε κατάλαβα
σε τι δε χρεωνει τιποτα???Αμα δηλ του παω 4 λάστιχα και 4 ζαντεσ θα μου τα βαλει και ζυγοσταθμισει δωρεαν?
Οχι Φωκιων το παρακανες. Απλα κανει πολλες ευκολιες..πχ ποτε δεν μου χει παρει φραγκο για μπαλωμα, μου αντικατεστησε σπασμενο λαστιχο απο φρεατιο σε τιμη χονδρικης, σε αλλο αμαξι που του παω δεν μου χει χρεωσει αζωτο ουτε για πλακα, του χω παει στραβωμενη σιδερενια ζαντα απο λακουβα και την ισιωσε/ζυγοσταιμισε χωρις φραγκο… ε πως να μην του παω 10 πελατες επιπλεον??
-
Αυτό κατάλαβες;.....Το νήμα σε τί αναφέρεται;μαλλον εσυ δε καταλαβες οτι ηταν παραδειγμα αλλα δε πειραζει....
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
δε κατάλαβα
Οχι Φωκιων το παρακανες. Απλα κανει πολλες ευκολιες..πχ ποτε δεν μου χει παρει φραγκο για μπαλωμα, μου αντικατεστησε σπασμενο λαστιχο απο φρεατιο σε τιμη χονδρικης, σε αλλο αμαξι που του παω δεν μου χει χρεωσει αζωτο ουτε για πλακα, του χω παει στραβωμενη σιδερενια ζαντα απο λακουβα και την ισιωσε/ζυγοσταιμισε χωρις φραγκο… ε πως να μην του παω 10 πελατες επιπλεον??
Προφανως και ηταν καθ' υπερβολήν...
by the way στο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ που εφερα μου περνουν 20.... ( Ηλια να σε προλαβω - χωρις αποδειξη οποτε προφανως δε μπορω να πω 'που')
-
Μιλάμε για τον Κυριαζή στη νέα Χαλκηδόνα;
-
Ναι.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
δε κατάλαβα
Ρε συ Φωκίωνα...αφού το λές μόνο σου!!Άμα ήταν αλλιώς,θα έλεγα για 'περαστικά'...γι'αυτό σου είπα για το'νήμα'.
Ζυγοσταθμιση κοστος οεο??