-
Ντήζελ αλά ελληνικά.
-
Ο χρήστης Petran4 έγραψε:
Ενημερωνω οτι αφιρεσα πλεον την agr kai to dpf kai ola kala...Φίλε ελπίζω πως καταλαβαίνεις πως αυτό που έκανες μπορεί να έλυσε το πρόβλημά σου αλλά είναι εντελώς ανεύθυνο. Και όσον αφορά το περιβάλλον και κυρίως για τους ανθρώπους που αναπνέουν τα άκαυστα κατάλοιπα του αυτοκινήτου σου. Μάλλον δεν έχεις παιδιά για να ανησυχείς για την υγεία τους (ούτε και εγώ) αλλά σκέψου όταν αν αρχίσουν όλοι να ξηλώνουν φίλτρα σε λίγα χρόνια θα καταλήξουμε να έχουμε στην καλύτερη αναπνευστικά προβλήματα και θα αναρωτιόμαστε γιατί.
Βέβαια ανέκαθεν αυτή ήταν η νοοτροπία του Έλληνα. Πάντα τον ενδιέφερε ο εαυτός του και η τσέπη του και όχι το κοινωνικό σύνολο. Δυστυχώς ακόμα δεν φτάσαμε στον πάτο οπότε συνεχίζουμε τα ίδια. -
Επίσης προβλέπω να παίρνει κ τον κινητήρα στο χέρι. Ολα ειναι τοποθετημένα απο το εργοστάσιο για κάποιο λόγο, μειώνουν πιέσεις κλπ.
-
Και καλά o διεγράφησαν ύβρεις και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί [Admin] ιδιοκτήτης τόσο καταλαβαίνει και τόσο κάνει.
Αυτός ο μάστορας που του το έβγαλε, δεν μπορεί να καταλάβει τι έκανε? Προσπάθησε τουλάχιστον να εξηγήσει στο edit [Admin] τη ζημιά που προκαλεί ο κουβάς του? Όλα για το χρήμα ρε γαμώτο. Και μπορεί να τον δεις να βρίζει αυτούς που καταπάτησαν κανά ρέμα (όχι ότι δεν το θελουν το βρίσιμο, αλλά δεν σκορπούν καρκίνο δεξιά και αριστερά)
-
Η αφαίρεση του φίλτρου θα είναι όλο και πιο συχνή στα επόμενα χρόνια. Το κράτος αποκλείεται να κάνει αποτελεσματικούς ελέγχους και όσο για τα ΚΤΕΟ... Η μόνη ελπίδα είναι τα κινέζικα dpf που σίγουρα θα αρχίσουν να φτιάχνονται και θα κάνουν την αλλαγή ανεκτή στην τσέπη και του τελευταίου φτωχομπινέ.
-
Μενω αφωνος με την ανευθυνοτητα του 'φιλου' και του μαστορα που συνεβαλε στο εγκλημα......
Ευχομαι σε καποιο ΚΤΕΟ να επανελθει στην νομιμοτητα..........ευχομαι!!!!! -
Εντυπωσιαζομαι την οργη που σας πιανει και τις καταρες που ριχνετε οταν καποιος αναφερει οτι αφαιρεσε το dpf για να μπορεσει να κυκλοφορησει το αμαξι του χωρις προβληματα(ετσι πιστευει). Ποτε βεβαια δεν εχω δει τετοια οργη οταν καποιος ανεφερε οτι εβγαλε τον καταλυτη απο το βενζινοκινητο του προς τιμην της 'βελτιωσης'. Πιστευω να ξερετε οτι η πλειοψηφια των 'βελτιωμενων' δεν εχει καταλυτη ετσι? Και ειναι πολυ παραπανω απο τα diesel χωρις dpf. Καμια οργη δεν βλεπω οταν ο αλλος αναφερει οτι κυκλοφορει με ασυντηρητο χρεπι σκορπιζοντας λαδιλα και καρκινο παντου…
Αν δεν λειρουργησει ο βουρδουλας( αυστηροι ελεγκτικοι μηχανισμοι) στην ελλαδα δεν θα αλλαξει τιποτα. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Εντυπωσιαζομαι την οργη που σας πιανει και τις καταρες που ριχνετε οταν καποιος αναφερει οτι αφαιρεσε το dpf για να μπορεσει να κυκλοφορησει το αμαξι του χωρις προβληματα(ετσι πιστευει). Ποτε βεβαια δεν εχω δει τετοια οργη οταν καποιος ανεφερε οτι εβγαλε τον καταλυτη απο το βενζινοκινητο του προς τιμην της 'βελτιωσης'. Πιστευω να ξερετε οτι η πλειοψηφια των 'βελτιωμενων' δεν εχει καταλυτη ετσι? Και ειναι πολυ παραπανω απο τα diesel χωρις dpf. Καμια οργη δεν βλεπω οταν ο αλλος αναφερει οτι κυκλοφορει με ασυντηρητο χρεπι σκορπιζοντας λαδιλα και καρκινο παντου…
Αν δεν λειρουργησει ο βουρδουλας( αυστηροι ελεγκτικοι μηχανισμοι) στην ελλαδα δεν θα αλλαξει τιποτα.+1
πολλές φορές έχω αναφέρει περιπτώσεις κυρίως ΡΩΜΑ ,που με χρέπια αγροτικά σπέρνουν καρκίνο...
ποτέ δεν έτυχε να περάσουν μπροστά απο τροχαία,ΔΙΑΣ κτλ;;;;;δεν θα γίνουμε ποτέ κράτος σοβαρό!!!
εξού και για τα καγκουροφτιαγμένα -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Αν δεν λειρουργησει ο βουρδουλας( αυστηροι ελεγκτικοι μηχανισμοι) στην ελλαδα δεν θα αλλαξει τιποτα.Δεν συμφωνω. Το γεγονός ότι ο παραπάνω βγήκε και δήλωσε ευθαρσώς ότι έβγαλε το dpf λες και έλεγε ότι άλλαξε ζάντες (εννοώ ότι πιο φυσιολογικό) προκάλεσε τα σχόλια που γράφτηκαν. Αν ένας κοπρίτης βγάλει τον καταλύτη, το dpf ή οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα αποσκοπεί στην ασφάλεια των συνανθρώπων του (χεστηκαμε για τη δική του) και την προστασία του περιβάλλοντος τότε γίνεται άξιος κοινωνικής κατακραυγής και αποκτά επάξια τον τίτλο του
Δεν έχει σημασία τι παρανομία θα κάνει, όλες περίπου το ίδιο αποτέλεσμα έχουν.
...
πολλές φορές έχω αναφέρει περιπτώσεις κυρίως ΡΩΜΑ ,που με χρέπια αγροτικά σπέρνουν καρκίνο...
ποτέ δεν έτυχε να περάσουν μπροστά απο τροχαία,ΔΙΑΣ κτλ;;;;;δεν θα γίνουμε ποτέ κράτος σοβαρό!!!
εξού και για τα καγκουροφτιαγμέναΔεν νομίζω ότι είναι μόνο οι Ρωμα. Υπάρχουν φορτηγατζήδες και ταξιτζήδες με χρέπια που σπέρνουν καρκίνο στο κέντρο της Αθήνας, διανύοντας εκατοντάδες χλμ καθημερινά. Υπάρχουν ιδιώτες με χρέπια που αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια όσων κινούνται μπροστά ή πισω τους. Και υπάρχουν και οι ιδιώτες που αποτελούν εθνικό κίνδυνο μονο και μόνο εξαιτίας του τρόπου οδήγησης. Γενικά το συμπέρασμα είναι αυτό που λες: αν το κράτος δεν είναι σοβαρό...
Προβλημα fiat grande punto diesel