-
Μπράβο glf.
Γιατί έγινε τίποτα στην Αγ. Αννα?
Έγινε τίποτα για την Πορταριά που πέρσι έγραψε η τροχαία τους αγωνιζόμενους που περίμεναν πάνω στο δρόμο για παράνομο παρκάρισμα.Και κάτι άλλο, τους θεατές τους φέρνει το θέαμα κατα κύριο λόγο, και μετά η διαφήμιση, που πραγματι λείπει στη Θεσ/νίκη.
Οταν κάτι γίνει εντυπωσιακό είτε είναι ανάβαση είτε βραδυνή ε.δ. όπως πέρσι στο ΔΕΘ ( αλήθεια η ίδια λέσχη δεν την έκανε την ε.δ. αυτή,που της τα χώνεται τόσες μέρες), ειτε χωμάτινο Χαλκιδικής!!! τότε θα ρθει ο κόσμος
-
[Αυτο ειναι οντως πολυ απλο και ειλικρινα δεν εχω καμια διαθεση να αμφισβητησω οτι αυτο θα σε καλυπτε ηθικα.
Ομως για να το αντιστρεψουμε λιγο το ζητημα και εσυ δε θα μπορουσες να τους στειλεις μια επιστολη με τις παρατηρησεις σου (κοινοποιημενη στην ΕΘΕΑ και σε ολα τα περιοδικα του χωρου φυσικα) αντι να γραψεις μια (επετρεψε μου τον χαρακτηρισμο) διακυρηξη πολεμου; Εξισου απλο δε θα ηταν;
η διαφορα ειναι οτι ολοι οι αγωνιζομενοι θα πρεπει να κανουν αναφορες οταν κατι δεν παει καλα αλλα δυστυχος δεν το κανει κανεις,οχι γιατι δεν το θελουν αλλα γιατι φοβουνται οτι θα τους βαλουν στο ματι(και φυσικα εχουν δικιο).ευτυχως λοιπον που βρεθηκαν καποιοι μεσα σαυτους και εγω να κανουν κατι ,τι ? να διεκδικησουν το δικαιο τους .εγω να ξερεις την εχω πληρωσει πολλες φορες γιατι δεν αντεχω να βλεπω αδικιες και οχι παντα μονο για μενα.οσο για τα παραπανω η λεσχη ηταν ενημερη απο πολυ νωρις αλλα οπως σου εγραψαν και καποιοι αλλοι αυτοι μας εγραψαν.τωρα πια η διαφορα αν εστειλε δελτιο στα περιοδικα η στην εθεα .εστειλε εδω ,ετσι κιαλλιος και το site σε ειδικο τυπο αυτοκινητου ανηκει.αυτο σε πειραξε?μαλλον λοιπον δεν ξερεις τι λες η δεν ξερεις τι σου γινετε.καλο θα ηταν πρωτα να ρωτας και μετα να μιλας. κατσε εκει στην πισινα σου που σου αρεσει που δεν εχετε τετοια προβληματα και ασε μας εμας να ασχοληθουμε με αυτο που αγαπαμε.και αμα σου ζητησουμε δανεικα για να τρεξουμε μη μας δωσεις.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
και ξεχασες οτι δεν εχει 10 μπλοκα μεχρι να φτασουμε και ουτε ειναι η κυριακη του θωμα που θα κατεβαινει η σαρα και η μαρα και θα κανουμε 20 ωρες να γυρισουμε ...
Και ειναι τοσο σοβαροι αυτοι οι λογοι που 73 πληρωματα δηλωσαν συμμετοχη στην Αμφικλεια την ιδια ακριβως ημερομηνια για να αντιμετωπισουν τα ιδια ακριβως προβληματα.
Τελικα ισως ειναι το ψητο στη σουβλα που κανει τη διαφορα;
μαλλον πηγαν γιατι η λεσχη εκανε περσι σωστα τη δουλεια της,και αν δεν κανω λαθος ειναι λιγο ποιο κοντα απο το λιβαδι
-
για να αλιωθη ενα προγραμμα πρεπει πρωτα αυτοι που το βγαζουν να ειναι σχετικοι και να ρωτανε τους αγωνιζομενους για να βγαζουν ρεζουμε αλλα επειδη ειναι ασχετοι η κομπιναδοροι η δεν ξερω τι αλλο ,καλα θα κανουν η να μαθουν η να πανε να πουλανε τυροπιτες .τωρα για τους αγωνιζομενους αν θα στεφτουν πρωταθλητες αστο σαυτους που αγωνιζονται
Ολοι δηλαδη ασχετοι, τυροπιταδες ή για τα μπαζα εκτος απο τους αγωνιζομενους που ξερουν καλυτερα; ΟΚ.
για να κανεις κατι καλα πρεπει η να το μαθεις σωστα η να περασεις πρωτα απο τη θεση του αλλου για να εχεις ιδια γνωση το τη γινετε.π.χ. για να σεβεσαι τα μηχανακια στο δρομο πρεπει να εχεις περασει απο τη θεση του αναβατη.εκτος και αν διαφωνεις οποτε τσαμπα συζηταμε
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
[Αυτο ειναι οντως πολυ απλο και ειλικρινα δεν εχω καμια διαθεση να αμφισβητησω οτι αυτο θα σε καλυπτε ηθικα.Ομως για να το αντιστρεψουμε λιγο το ζητημα και εσυ δε θα μπορουσες να τους στειλεις μια επιστολη με τις παρατηρησεις σου (κοινοποιημενη στην ΕΘΕΑ και σε ολα τα περιοδικα του χωρου φυσικα) αντι να γραψεις μια (επετρεψε μου τον χαρακτηρισμο) διακυρηξη πολεμου; Εξισου απλο δε θα ηταν;
η διαφορα ειναι οτι ολοι οι αγωνιζομενοι θα πρεπει να κανουν αναφορες οταν κατι δεν παει καλα αλλα δυστυχος δεν το κανει κανεις,οχι γιατι δεν το θελουν αλλα γιατι φοβουνται οτι θα τους βαλουν στο ματι(και φυσικα εχουν δικιο).ευτυχως λοιπον που βρεθηκαν καποιοι μεσα σαυτους και εγω να κανουν κατι ,τι ? να διεκδικησουν το δικαιο τους .εγω να ξερεις την εχω πληρωσει πολλες φορες γιατι δεν αντεχω να βλεπω αδικιες και οχι παντα μονο για μενα.οσο για τα παραπανω η λεσχη ηταν ενημερη απο πολυ νωρις αλλα οπως σου εγραψαν και καποιοι αλλοι αυτοι μας εγραψαν.τωρα πια η διαφορα αν εστειλε δελτιο στα περιοδικα η στην εθεα .εστειλε εδω ,ετσι κιαλλιος και το site σε ειδικο τυπο αυτοκινητου ανηκει.αυτο σε πειραξε?μαλλον λοιπον δεν ξερεις τι λες η δεν ξερεις τι σου γινετε.καλο θα ηταν πρωτα να ρωτας και μετα να μιλας. κατσε εκει στην πισινα σου που σου αρεσει που δεν εχετε τετοια προβληματα και ασε μας εμας να ασχοληθουμε με αυτο που αγαπαμε.και αμα σου ζητησουμε δανεικα για να τρεξουμε μη μας δωσεις.
ΡΕ ΜΕΓΙΣΤΕ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ-ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? -
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
για να αλιωθη ενα προγραμμα πρεπει πρωτα αυτοι που το βγαζουν να ειναι σχετικοι και να ρωτανε τους αγωνιζομενους για να βγαζουν ρεζουμε αλλα επειδη ειναι ασχετοι η κομπιναδοροι η δεν ξερω τι αλλο ,καλα θα κανουν η να μαθουν η να πανε να πουλανε τυροπιτες .τωρα για τους αγωνιζομενους αν θα στεφτουν πρωταθλητες αστο σαυτους που αγωνιζονται
Ολοι δηλαδη ασχετοι, τυροπιταδες ή για τα μπαζα εκτος απο τους αγωνιζομενους που ξερουν καλυτερα; ΟΚ.
για να κανεις κατι καλα πρεπει η να το μαθεις σωστα η να περασεις πρωτα απο τη θεση του αλλου για να εχεις ιδια γνωση το τη γινετε.π.χ. για να σεβεσαι τα μηχανακια στο δρομο πρεπει να εχεις περασει απο τη θεση του αναβατη.εκτος και αν διαφωνεις οποτε τσαμπα συζηταμε
Ωπα!Εδω δεν συζητάμε για το πως οδηγάς γρήγορα και αν είσαι χεράς αλλά για θέματα οργανωτικής φύσης αλλά και γενικότερης αποδοχής κανονισμών!
Ωρες είναι να ακούσουμε ότι οι αγωνιζόμενοι αποφασίζουν και κρίνουν αν θα πάνε σε ενα αγώνα ή όχι με βάση την καλή οργάνωση από την Λέσχη!!!
Αλλωστε δεν είναι η δουλειά τους αυτή!
Απαξ και δήλωσαν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αποδέχονται τους όρους του!Που περιλαμβάνουν (περιελάμβαναν) και το Λιβάδι!!!
Αλλοιώς η μαγκιά είναι να μην συμμέτέχει κάποιος στο Πρωτάθλημα όχι στην αναβαση που δεν τον βολεύει απο πλευράς βαθμών!!!Απλός Θεατής Αγώνων!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωπα!Εδω δεν συζητάμε για το πως οδηγάς γρήγορα και αν είσαι χεράς αλλά για θέματα οργανωτικής φύσης αλλά και γενικότερης αποδοχής κανονισμών!
Ωρες είναι να ακούσουμε ότι οι αγωνιζόμενοι αποφασίζουν και κρίνουν αν θα πάνε σε ενα αγώνα ή όχι με βάση την καλή οργάνωση από την Λέσχη!!!
**Απαξ και δήλωσαν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα **αποδέχονται τους όρους του!Που περιλαμβάνουν (περιελάμβαναν) και το Λιβάδι!!!
Αλλοιώς η μαγκιά είναι να μην συμμέτέχει κάποιος στο Πρωτάθλημα όχι στην αναβαση που δεν τον βολεύει απο πλευράς βαθμών!!!Απλός Θεατής Αγώνων!!!
Ποίς μωρέ δήλωσε συμμετοχή ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;;;
Και έναν αγώνα να τρέξω θα βαθμολογηθώ. Αν ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να τρέξω σε έναν άλλο θα χάσω τους βαθμούς μου.Αν πάλι έχω τόσους πολλούς περισσότερους από τους άλλους μπορεί ΚΑΙ να μην τρέξω ΚΑΙ να βγώ πρωταθλητής!!
Έτσι που το λες είναι σαν να έχω κάνει δεσμευτικό συμβόλαιο πως θα τρέξω, όπως κάνουν οι ομάδες στο ποδόσφαιρο όπου και επιχορηγούνται!!!
Δηλαδή όποτε με ξεφτιλίζουν είμαι μαλάκας που κάθομαι και το δέχομαι, και όποτε σηκώνω κεφάλι αλήτης;
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ λόγο και να μην πάω, σοβαρό ή όχι (που εξηγήθηκε πως στο Λιβάδι ήταν ΟΝΤΩΣ σοβαρός) έχω ΔΙΚΙΟ!!!
Αν βρώ και την παρέα μου και δεν πατήσει κανένας ΠΑΛΙ δίκιο!!Όποτε είναι οι άλλοι ανεπαρκείς προς εμάς, ε, δεν πειράζει, ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κλπ μπούρδες!!
Τώρα έχω εγώ δέσμευση να τρέξω ΟΛΟ το πρωτάθλημα επειδή θα βγει κάποιος πρωταθλητής; ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!! Όποιος θέλει τρέχει ΟΠΟΥ θέλει, ερασιτεχνικό γαρ, και ο καλύτερος ερασιτέχνης θα πάρει την κούπα, ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙ Η ΕΛΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ, τρομάρα της κι αυτής!!!
Ερασιτέχνες δε μας θέλουν; Ε, αυτο το λούνα παρκ ράιντ φέτος δεν το καβαλάμε.
Αν πάλι μας θέλουν συνεπείς, ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!Μετά από τόσα σκτ στην μάπα έχουμε δικαίωμα να μην τρέχουμε όπου δεν το βρίσκουμε σωστό.-
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μετά από τόσα σκτ στην μάπα έχουμε δικαίωμα να μην τρέχουμε όπου δεν το βρίσκουμε σωστό.-Ετσι είναι: αν μια λέσχη δεν κάνει καλό αγώνα τη μία χρονιά (ή μάλλον μία χρονιά μπορεί να είναι κακή σύμπτωση, ας πούμε 2-3 χρονιές στη σειρά), θα περίμενε κανείς από την ΕΘΕΑ να μην της ξαναδώσει τον αγώνα. Αλλά και αν της τον ξαναδώσει, έχουν δικαίωμα οι αγωνιζόμενοι, επειδή δεν έχουν κανένα συμβόλαιο που να τους υποχρεώνει να τρέξουν, να πουν 'δεν μας αρέσει ο αγώνας, δεν τρέχουμε'.
Αυτά στη θεωρία. Στην πράξη όμως βλέπω πως 'τιμωρείται' ένας αγώνας που, έστω και αν ήταν μέτριος πέρισυ, δεν ήταν ο χειρότερος από όλους τους αντίστοιχους. Επίσης 'τιμωρείται' μία λέσχη από τις καλύτερες στην Ελλάδα, με μακρά παράδοση διοργάνωσης άψογων αγώνων, έστω και αν δεχτούμε πως πέρισυ δεν τα πήγε καλά στο Λιβάδι.
Την ίδια στιγμή οι αγωνιζόμενοι τρέχουν ήδη το 2004 και 2005 σε αγώνες λεσχών οι οποίες επί σειρά ετών διοργανώνουν μετριότατους αγώνες, σε αγώνες που έχουν κατακριθεί για προβλήματα ασφάλειας (ό,τι χειρότερο) κοκ.
Διαβάστε το Forum του 2004 και πείτε μου αν το Λιβάδι του 2004 ήταν ο αγώνας που ξεσήκωσε τα περισσότερα παράπονα ή αν υπήρχαν άλλοι αγώνες με ακόμα μεγαλύτερα παράπονα. Και όμως, το 2005 μόνο το Λιβάδι μέχρι στιγμής τυγχάνει της παραπάνω 'ηρωικής' αντιμετώπισης.
Εν ολίγοις, τα 'έχουμε δικαίωμα να έχουμε δικαίωμα να μην τρέχουμε όπου δεν το βρίσκουμε σωστό' θα τα πάρω στα σοβαρά μόνο όταν γίνει πράξη για αγώνες κοντινούς (στην Αθήνα) και 'φτηνούς' και όχι μόνο για έναν αγώνα που, χωρίς να είναι θεαματικά χειρότερους από τους άλλους, τυγχάνει αυτής της αντιμετώπισης μόνο και μόνο, ΙΜΗΟ, επειδή κοστίζει περισσότερο από τους άλλους. Δηλαδή, μέχρις αποδείξεως του εναντίον, ας μείνουν στην άκρη οι (υπαρκτές μεν αλλά σίγουρα ανεπαρκείς για τέτοια αντίδραση) δικαιολογίες και ας παραδεχτούμε πως 'ο καβγάς είναι για το πάπλωμα'.
Επίσης θα το πάρω στα σοβαρά μόνο όταν η αποχή από τον αγώνα έχει συνέπειες για τους απέχοντες, δηλ. το να γίνει ο αγώνας (αμαν πια με τις 'αναβολές' λόγω έλλειψης συμμετοχών) ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ (έστω και με τους μισούς βαθμούς ή οτιδήποτε αντίστοιχο).
Διαφορετικά όντως τίθεται σοβαρό θέμα αλλοίωσης της προκήρυξης του πρωταθλήματος, διότι πράγματι δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει κανείς δικαίωμα να διαμορφώνει το πρωτάθλημα σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Τυχόν αντιρρήσεις πρέπει να εκφράζονται ΠΡΙΝ την προκήρυξη, μετά την προκήρυξη είναι πολύ αργά και κάθε προσπάθεια προς το αντίθετο είναι ηθικά επιλήψιμη.
Και τέλος: τι σόι 'Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων' είναι αυτό που δεν έχει αγώνα στη Β. Ελλάδα ? Αντίστοιχα δεν υπάρχει αγώνας πρωταθλήματος ή κυπέλλου ράλι στην Κρήτη κοκ. Μα έτσι δημιουργούνται οι τεχνητοί διαχωρισμοί 'Βόρειοι-Νότιοι-Κρητικοί' κτλ.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Φίλε Νίκο κατά 90% συμφωνώ με τα λεγόμενα σου .
Κάποτε όμως έπρεπε να γίνει η αρχή , και έτυχε (θέλω να πιστεύω , και από όσο γνωρίζω) να είναι ο Α.Ο.θ και λόγω απόστασης για ανάβαση (αγώνας 8 χιλ. παίζει ρόλο) μη λέμε πάλι τα ίδια ..
Επειδή ήτανε σθεναρές οι αντιδράσεις μέχρι τώρα δε σημαίνει ότι θα είμαστε πάντα*** ΓΙΔΙΑ ***.
Αν για κάτι τόσο χοντρό και με τόσες συμμετοχές να αντιδρούν δεν μιλήσει κανείς σε αγώνα Αθήνας , τότε εγώ είμαι αυτός που θα τα πω πάλι με τον ίδιο τρόπο , έγινε η αρχή και πρέπει να συνεχιστή , όπως θα τα πω πάλι αν πάνε στο λιβάδι λόγω βαθμολογίας και όχι γιατί άλλαξε κάτι .Θέλω να μου πεις και κάτι άλλο , εσύ με τέτοια συμπεριφορά και τόσα έκτροπα που λες ότι γίνανε στο αττικό ,θα ξαναδήλωνες συμμετοχή ?
δίνοντας καλύτερη προσωπική τοποθέτηση θα πω οτι χαίρομαι οταν μας βλέπω να έχουμε συσπείρωση. το κακό είναι οτι αυτό δεν ήρθε από το... όργανο των οδηγών. αυτό τώρα μπορεί να είναι κακό, μπορεί να είναι και καλό. έχω δύο παραδείγματα από νέους αγωνιζόμενους που είχαν κάνει τα κουμάντα τους για να ανέβουν να τρέξουν το Λιβάδι φτηνα και καλά. ίσως βέβαια να μην είχαν την πείρα των παλαιών για να διακρίνουν τα προβλήματα που θα προέκυπταν.
μέχρι εδώ μαζί σου.αλλά είμαι σίγουρος οτι δε θα γίνει κάτι ανάλογο στα ράλλυ από το ποτάμι και κάτω. πουθενά. πουθενά δεν ακούγεται κάτι και δεν έγινε κάτι ανάλογο με την κινητοποίηση για το Λιβάδι. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ, αλλά να το δω και να μη το πιστέψω.
τι να λέμε τώρα, είμαι σίγουρος οτι δε θα γίνει τίποτα ανάλογο απο δω και μπρος
λύρα 100, πως το λένε δηλαδή...Νίκο ολα αυτα σωστα , αλλά για το Αττικό δε ακουσα κατι ..
θα δηλωνες ??????Ορφανός Στράτος
-
.
:
Και έναν αγώνα να τρέξω θα βαθμολογηθώ. Αν ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να τρέξω σε έναν άλλο θα χάσω τους βαθμούς μου.Αν πάλι έχω τόσους πολλούς περισσότερους από τους άλλους μπορεί ΚΑΙ να μην τρέξω ΚΑΙ να βγώ πρωταθλητής!!
Έτσι που το λες είναι σαν να έχω κάνει δεσμευτικό συμβόλαιο πως θα τρέξω, όπως κάνουν οι ομάδες στο ποδόσφαιρο όπου και επιχορηγούνται!!!
Δηλαδή όποτε με ξεφτιλίζουν είμαι μαλάκας που κάθομαι και το δέχομαι, και όποτε σηκώνω κεφάλι αλήτης;
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ λόγο και να μην πάω, σοβαρό ή όχι (που εξηγήθηκε πως στο Λιβάδι ήταν ΟΝΤΩΣ σοβαρός) έχω ΔΙΚΙΟ!!!
Αν βρώ και την παρέα μου και δεν πατήσει κανένας ΠΑΛΙ δίκιο!!Όποτε είναι οι άλλοι ανεπαρκείς προς εμάς, ε, δεν πειράζει, ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κλπ μπούρδες!!
Μετά από τόσα σκτ στην μάπα έχουμε δικαίωμα να μην τρέχουμε όπου δεν το βρίσκουμε σωστό.-
Μετά απο αυτό ........η Σιωπή .....τα λέει όλα .
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
[Αυτο ειναι οντως πολυ απλο και ειλικρινα δεν εχω καμια διαθεση να αμφισβητησω οτι αυτο θα σε καλυπτε ηθικα.
Ομως για να το αντιστρεψουμε λιγο το ζητημα και εσυ δε θα μπορουσες να τους στειλεις μια επιστολη με τις παρατηρησεις σου (κοινοποιημενη στην ΕΘΕΑ και σε ολα τα περιοδικα του χωρου φυσικα) αντι να γραψεις μια (επετρεψε μου τον χαρακτηρισμο) διακυρηξη πολεμου; Εξισου απλο δε θα ηταν;
ΡΕ ΜΕΓΙΣΤΕ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ-ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ?οταν μας πεις και ποιος εισαι τοτε θα σου απαντησω τι εκανα τοσα χρονια γιατι απανταω μονο σε οσους φορανε παντελονια οι υπολοιποι να πανε στη μυκονο.
-
Σωστά τα λέει ο nass.
Αλλά κάπου θα γινόταν η αρχή. Και συνήθως γίνεται εν θερμώ, δεν βάζεις κάτω κουκιά να δεις ποιος μαζεύει τα περισσότερα και να απέχεις από αυτόν.Όμως εγώ θυμάμαι τον platis να δηλώνει πως δεν θα τρέξει στο Αχαιός που όσο πάει χαλάει... Το ότι δεν βρήκε υποστηρικτές κρίμα, αλλά ίσως από εκεί να ξεκίνησε η ιστορία για το Λιβάδι.
Η οποία ιστορία ίσως ξεκινά από ακόμα νωρίτερα, που ο Castor καυτηρίαζε το 2 σε 1 Ράλι Μαύρης Κορίνθου, και τελικά είχε ΑΔΙΚΟ, μόνο και μόνο επειδή έλεγε ΛΙΓΑ σε σχέση με το φέσι - απάτη.
Φέσι το Παλλάδιο, που αφήνει Κορωπί 2χμ με 40 χμ απλή και σβήνει 10 χμ ειδικής που δεν είχαν απλές, φέσι το Αχαιός (ο ΑΠΟ ακολουθεί τις βλακείες της ΠΑΛΑΣπορτλάιν) φέσι το Αττικό, φέσι το Μαύρο Ρόδο (η ΑΛΑ που είναι και ιστορική λέσχη απαιτήσεων), φέσι και το Λιβάδι, κάπου θα γίνει το μπαμ!
Έπρεπε να γίνει στο Λιβάδι, ή στον Αχαιό, ή στο Αττικό, ή στο Μαύρο Ρόδο, ή στο ή στο ή στο ή στο;;;;;
ΣΕ ΟΛΑ έπρεπε να γίνει, αλλά στο Λιβάδι συντονίστηκαν καλύτερα οι οδηγοί. Μακάρι να πράξουν ομοίως και σε άλλα!!!
ΔΥΟ φορές μακάρι να καταλάβουν οι λέσχες και να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΗ προς το καλύτερο! -
test
-
.Ομως για να το αντιστρεψουμε λιγο το ζητημα και εσυ δε θα μπορουσες να τους στειλεις μια επιστολη με τις παρατηρησεις σου (κοινοποιημενη στην ΕΘΕΑ και σε ολα τα περιοδικα του χωρου φυσικα) αντι να γραψεις μια (επετρεψε μου τον χαρακτηρισμο) διακυρηξη πολεμου; Εξισου απλο δε θα ηταν;
[/quote]
ANTE NA TO ANTIΣΡΕΨΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Σ.Ο.Ο.Α. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. (ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ Δ.Σ. ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ)
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ( ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο Σ.Ο.Ο.Α ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!!!!!) ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΟΙΑ ΔΙΑΚΗΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΕΑΤΗ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΑΠΛΟ ΗΤΑΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...........
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΑΥ.Γ. ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ-ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΡΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ (ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απαξ και δήλωσαν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αποδέχονται τους όρους του!Που περιλαμβάνουν (περιελάμβαναν) και το Λιβάδι!!!Απλός Θεατής Αγώνων!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟΣ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης gpantelakis έγραψε:
Απαξ και δήλωσαν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αποδέχονται τους όρους του!Που περιλαμβάνουν (περιελάμβαναν) και το Λιβάδι!!!Απλός Θεατής Αγώνων!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟΣ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!
Σωστό κι αυτό!!!
-
Τώρα έχω εγώ δέσμευση να τρέξω ΟΛΟ το πρωτάθλημα επειδή θα βγει κάποιος πρωταθλητής; ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!! Όποιος θέλει τρέχει ΟΠΟΥ θέλει, ερασιτεχνικό γαρ, και ο καλύτερος ερασιτέχνης θα πάρει την κούπα, ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙ Η ΕΛΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ, τρομάρα της κι αυτής!!!
Ερασιτέχνες δε μας θέλουν; Ε, αυτο το λούνα παρκ ράιντ φέτος δεν το καβαλάμε.
Αν πάλι μας θέλουν συνεπείς, ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!Μετά από τόσα σκτ στην μάπα έχουμε δικαίωμα να μην τρέχουμε όπου δεν το βρίσκουμε σωστό.-
ΕΙΜΑΙ 100% ΣΥΜΦΩΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
Ο χρήστης orfannos έγραψε:
Νίκο ολα αυτα σωστα , αλλά για το Αττικό δε ακουσα κατι ..
θα δηλωνες ??????είναι πολύ απλό. φέτος θα δήλωνα... χαλαρά για το Κένταυρος (καθαρά λόγω διαδρομής και κόσμου, οχι κατι σπεσιαλ απο τη λέσχη) και φυσικά το ΔΕΘ.
Το Λαμίας που δεν γίνεται φέτος και αυτό θα το πήγαινα με 1000.
Αχαιός δεν ήταν κακό αλλά φέτος μόνο για να το γράψω θα ήθελα... 2 μέρες !!! 2 μέρες !!!!
(ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ)
Στο Αττικό δεν θα πήγαινα (με εκείνη τη σχεδίαση).Το... κουμπί ξέρεις που είναι ε? Αν παιζόταν η τελική θέση για το Κύπελλο θα πήγαινα ήθελα δεν ήθελα..... (αυτό για τις έξυπνες προκυρύξεις).
Αν πάλι το Λιβάδι ήταν ο τελευταίος αγώνας στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, τότε είμαι σίγουρος ότι (διακοπή για διαφημίσεις)
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Νίκο ολα αυτα σωστα , αλλά για το Αττικό δε ακουσα κατι ..
θα δηλωνες ??????είναι πολύ απλό. φέτος θα δήλωνα... χαλαρά για το Κένταυρος (καθαρά λόγω διαδρομής και κόσμου, οχι κατι σπεσιαλ απο τη λέσχη) και φυσικά το ΔΕΘ.
Το Λαμίας που δεν γίνεται φέτος και αυτό θα το πήγαινα με 1000.
Αχαιός δεν ήταν κακό αλλά φέτος μόνο για να το γράψω θα ήθελα... 2 μέρες !!! 2 μέρες !!!!
(ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ)
Στο Αττικό δεν θα πήγαινα (με εκείνη τη σχεδίαση).Το... κουμπί ξέρεις που είναι ε? Αν παιζόταν η τελική θέση για το Κύπελλο θα πήγαινα ήθελα δεν ήθελα..... (αυτό για τις έξυπνες προκυρύξεις).
Αν πάλι το Λιβάδι ήταν ο τελευταίος αγώνας στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, τότε είμαι σίγουρος ότι (διακοπή για διαφημίσεις)
***Και καλά θα έκανες ,γιατί δεν σου άρεσε , αν λοιπόν συμφωνούσανε και άλλοι 40 , 50 μαζί σου θα ήτανε μια καλή δικαιολογία για να ζορίσουμε τη ''τάδε'' λέσχη να φτιάξει το Αττικό .
Εγώ λοιπόν πως θα σου φαινόμουνα αν σου έλεγα ότι σαμποτάρεις τη ''τάδε'' λέσχη ?
Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν υπάρχει μια περίπτωση να υπήρχαν και τέτοια άτομα μέσα σε αυτούς (εγώ προσωπικά δεν πιστεύω κάτι τέτοιο) !Να είσαι καλά.***
-
σε αυτό το θέμα με καλύπτει η τοποθέτηση του Νάσσου. πάλι συμφωνούμε, αλλά εμείς ψάχνουμε και το μετά. και συ βέβαια είπες πως αν δεις να μη γίνεται τίποτα θα το φωνάξεις και πάλι. άρα κλείσαμε
NΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 100 ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!