-
οποιο και να παρεις μια χαρα θα εισαι αφου ολα ειναι πολυ καλα εργαλεια και σκληροτραχηλα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
οποιο και να παρεις μια χαρα θα εισαι αφου ολα ειναι πολυ καλα εργαλεια και σκληροτραχηλαYes!!!!!!!!!!!!!
-
Καλησπερα παιδια
επειδη λατρευα και θα συνεχισω να λατρευω τα 4χ4 εχω αρκετη εμπειρια στα πικ-απ απο 1994-2014 εχω περασει 5 μοντελα
1)....Στην αρχη ειχα TOYOTA HILLUX D-4D 171 HP και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος λιγο η τιμη του με ετσουκσε αλλα παει στο διαολο γιατι οι offroad δυνατοτητες του με αφησαν αφωνο ...στον δρομο δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε κιολας ...ενα κλασικο πικ-απ καταλαβαινετε οποτε με βαση τα 5 αστερια θα επαιρνε 4|5
2)...το 2010 αγορασα ενα μεταχειρισμενο NISSAN NAVARA και αυτο 171 αλογα ...αυτα που λενε στην τηλεοραση παιδια για τις δυνατοτητες του εκτος δρομου ειναι παραμυθια το αυτοκινητο το δοκιμασα σε απιστευτα πραγματα τα οποια το ΤΟΓΙΟΤΑ τα ξεπαιρνουσε και αυτο κολλαγε σε ολα ειναι υπερσυμπιεσμενο και αρκετα βαρυ αυτοκινητο ...εσωτερικο ομως και πατημα στον δρομο ειναι αψογα και τα δυο ...δεν μπορω να πω ...χωρια οτι στους 2 μηνες ξεκινησε τα προβληματα η αναρτηση ετριζε και και φανταστηκα οτι το επαθε επειδη ειναι μεταχειρισμενο αλλα και οι φιλοι μου μου ειπαν οτι ειναι κλασικο προβλημα των ναβαρα οποτε παιδια με βαση τα 5 θα του βαλω 3,3/5
3)την ιδια χρονια μπηκα στην ομαδα οφφροουντ και απεκτησα για 5 μηνες το mitsubishi l200 :::ηταν θεαματικα καλο και σε δυσβατους δρομους και σε δρομο ..παιδια ηταν καταπληκτικο ....βεβαια ενα μονο παραπονο οτι δεν εχει καλη ηχομονωση στο εσωτερικο ....αλλα για την τιμη του ειναι best buy = 4,4/5
4) το ISUZU DMAX το οδηγησα για 2 νυχτες με ανταλλαγη ...πατα καλα σε δρομο εντονη η αισθηση της επιταχυνσης λογω της υψηλης ροπης και ωραιο εσωτερικο ...αλλα για εκτος δρομου ετσι και εστι διοτι εχει πολυ εντονες αναπηδησεις στον πισω αξονα οποτε με βαση αυτα ενα 3,6/5 θα το επαιρνε ανετα..
5)και τελευταιο που το εχω και σημερα MAZDA BT 50
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ημουν λιγο σκεπτικος για να το αγορασω γιατι δεν ειχα ακουσει και τα καλυτερα και αφου το ερευνησα αρκετα αγορασα το doublecab 143 ps και δεν εχω λογια ...πρωτον ειναι το μονο που για 25000 ευρω και φουλ εξοπλισμο (οθονη lcd 5 inches ,θερμαινομενο καθισμα και γενικα φουλλ εχτρα )και για τα 143 αλογακια του αποδιδει 330 nm ροπη εκτελει τα 0 -100 σε 10.6 δευτερολεπτα και τελικη τα 175 χιλιομετρα ...οποιος θελει ας πει ενα αυτοκινητο που να εχει αυτα με βαση την τιμη αυτη και φουλ εχτρα ...πολυ καλο πατημα στον δρομο αρκετα ικανοποιητικο εκτος δρομου ... και ομορφο εσωτερικο
με βαση αυτα και κρινοντας αντικειμενικα θα παρει ενα 4/5 ...αλλωστε αυτο που λετε οτι ο κοσμος δεν αγοραζει μαζντα
να σας θυμισω οτι οι πωλησεις του mazda b2500 στην ελλαδα για 7 χρονια δεν τις αγγιζαν καμια αυτοκινητοβιομηχανια ...αυτο ηταν που αφησε εποχη και για οσους εχουν αμφιβολιες για αυτο το πικ-απ μπορω να του τις καταριψωΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ VW AMAROK TO FORD RΑΝGER ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩς ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΡΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ...
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑISUZU DMAX < VW AMAROK < **NISSAN NAVARA **< FORD RANGER
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Πριν....: http://www.euroncap.com/tests/nissan_navara/317.aspxΜετα τη βελτιωση: http://www.euroncap.com/tests/nissan_na ... 2/319.aspx
Κοιταξε να σου πω την αληθεια κατα τη γνωμη μου κανενα απο τα καινουρια αγροτικα δε μου φερνει στη μορφη του σκληροτραχυλο.Το μονο που μου εφερνε ηταν το ranger προ fl στα καινουρια.Τωρα περι πατηματος εχω μπει και στα τρια αυτοκινητα και γενικα το ranger μου φανηκε πολυ ποιο σταθερο στο χωμα απο οτι τα hilux και navara.Αλλα εχουν ατου τους κινητηρες τους που η ford εχει μεινει πισω οπως και η ιστορια τους γιατι τα ranger στην ευρωπη αν ξερω καλα ηρθαν το 2000 οπου τα ranger υπηρχαν μονο στην αμερικη και πουθενα αλλου.
Επισης το ποιο ασφαλες αγροτικο ειναι το l200.Αμα βαρουσαν 5αστερα τα αγροτικα τοτε τα crash test θα ειχαν 7 και 8 αστερια.
Καλησπερα παιδια
επειδη λατρευα και θα συνεχισω να λατρευω τα 4χ4 εχω αρκετη εμπειρια στα πικ-απ απο 1994-2014 εχω περασει 5 μοντελα
1)....Στην αρχη ειχα TOYOTA HILLUX D-4D 171 HP και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος λιγο η τιμη του με ετσουκσε αλλα παει στο διαολο γιατι οι offroad δυνατοτητες του με αφησαν αφωνο ...στον δρομο δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε κιολας ...ενα κλασικο πικ-απ καταλαβαινετε οποτε με βαση τα 5 αστερια θα επαιρνε 4|5
2)...το 2010 αγορασα ενα μεταχειρισμενο NISSAN NAVARA και αυτο 171 αλογα ...αυτα που λενε στην τηλεοραση παιδια για τις δυνατοτητες του εκτος δρομου ειναι παραμυθια το αυτοκινητο το δοκιμασα σε απιστευτα πραγματα τα οποια το ΤΟΓΙΟΤΑ τα ξεπαιρνουσε και αυτο κολλαγε σε ολα ειναι υπερσυμπιεσμενο και αρκετα βαρυ αυτοκινητο ...εσωτερικο ομως και πατημα στον δρομο ειναι αψογα και τα δυο ...δεν μπορω να πω ...χωρια οτι στους 2 μηνες ξεκινησε τα προβληματα η αναρτηση ετριζε και και φανταστηκα οτι το επαθε επειδη ειναι μεταχειρισμενο αλλα και οι φιλοι μου μου ειπαν οτι ειναι κλασικο προβλημα των ναβαρα οποτε παιδια με βαση τα 5 θα του βαλω 3,3/5
3)την ιδια χρονια μπηκα στην ομαδα οφφροουντ και απεκτησα για 5 μηνες το mitsubishi l200 :::ηταν θεαματικα καλο και σε δυσβατους δρομους και σε δρομο ..παιδια ηταν καταπληκτικο ....βεβαια ενα μονο παραπονο οτι δεν εχει καλη ηχομονωση στο εσωτερικο ....αλλα για την τιμη του ειναι best buy = 4,4/5
4) το ISUZU DMAX το οδηγησα για 2 νυχτες με ανταλλαγη ...πατα καλα σε δρομο εντονη η αισθηση της επιταχυνσης λογω της υψηλης ροπης και ωραιο εσωτερικο ...αλλα για εκτος δρομου ετσι και εστι διοτι εχει πολυ εντονες αναπηδησεις στον πισω αξονα οποτε με βαση αυτα ενα 3,6/5 θα το επαιρνε ανετα..
5)και τελευταιο που το εχω και σημερα MAZDA BT 50
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ημουν λιγο σκεπτικος για να το αγορασω γιατι δεν ειχα ακουσει και τα καλυτερα και αφου το ερευνησα αρκετα αγορασα το doublecab 143 ps και δεν εχω λογια ...πρωτον ειναι το μονο που για 25000 ευρω και φουλ εξοπλισμο (οθονη lcd 5 inches ,θερμαινομενο καθισμα και γενικα φουλλ εχτρα )και για τα 143 αλογακια του αποδιδει 330 nm ροπη εκτελει τα 0 -100 σε 10.6 δευτερολεπτα και τελικη τα 175 χιλιομετρα ...οποιος θελει ας πει ενα αυτοκινητο που να εχει αυτα με βαση την τιμη αυτη και φουλ εχτρα ...πολυ καλο πατημα στον δρομο αρκετα ικανοποιητικο εκτος δρομου ... και ομορφο εσωτερικο
με βαση αυτα και κρινοντας αντικειμενικα θα παρει ενα 4/5 ...αλλωστε αυτο που λετε οτι ο κοσμος δεν αγοραζει μαζντα
να σας θυμισω οτι οι πωλησεις του mazda b2500 στην ελλαδα για 7 χρονια δεν τις αγγιζαν καμια αυτοκινητοβιομηχανια ...αυτο ηταν που αφησε εποχη και για οσους εχουν αμφιβολιες για αυτο το πικ-απ μπορω να του τις καταριψωΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ VW AMAROK TO FORD RΑΝGER ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩς ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΡΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ...
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑISUZU DMAX < VW AMAROK < **NISSAN NAVARA **< FORD RANGER
-
Δεν μας ειπες για τι ακριβως χρηση το θελεις ? Επειτα παιζει μεγαλη σημασια σε αυτο που θα επιλεξεις να εχει κοντα αντιπρωσοπεια ή εστω προμηθευτη ανταλακτικων . Γενικα ολα ειναι καλα καποια καλυτερα στο On road και καποια καλυτερα στο off road , γενικα οτι ακους για τα hilux δεν ειναι ακριβως ετσι κι οτι ακουσεις για τα navara επισης . Το βασικο ειναι τι σου αρεσει εσενα , επειτα αν το προσεξεις , το συντηρησης και σεβαστεις τις ιδαιτεροτητες που εχει δεν θα εχεις κανενα προβλημα !
-
Γεια σας και παλι.
Ξεκινησα να παρω D-MAX, 1/2 καμπινα αλλα.....
Δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο.....
Δεν υπαρχει το χρωμα που θελω. (κοκκινο η κατι αναλογο)Ενα που ερχεται, ειναι στις 20-4-2015 ειναι σε χρωμα Λευκο.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ ! (στην ελλαδα.....ειναι δυνατον ? )
Μου προτειναν να παρω 4θυρο !!! ενω εγω θελω 1/2 καμπινα.
Ετσι κατεληξα και αγορασα ΣΗΜΕΡΑ HILUX 1/2 καμπινα λευκο, και θα ειναι εδω σε 10 μερες...
Τα σχολια δικα σας......
-
Τετρακίνητα κοιτούσες; Πόσο πήγαινε το Isuzu και πόσο το Toyota?
-
To ISUZU 1/2 μου αρεσε, αλλα τι να το κανω αν δεν υπαρχει ?
Στην εταιρια μου ειπαν 27900 τελικη με ΦΠΑ για το LS1Το HILUX 1/2 4X4 μου ειπαν 21700 χωρις ΦΠΑ, λογω αγροτικης απαλλαγης....
ειναι η version Comfort -
Απαραδεκτα πραγματα....
Ειχαμε συμφωνησει το αργοτερο το αμαξι να ειναι στα χερια μου στις 20-2-2015 και μεχρι σημερα 25-2-2015 δεν ηρθε ακομα...Οποτε και εγω εχθες Ακυρωσα την παραγγελια.
Αδιαφορια, το μονο που κοιτανε ειναι να παρουνε λεφτα....να σε βαλουνε στο λουκι και να περιμενεις.
Ομως οταν καναμε συμφωνια τον εβαλα και υπεγραψε οτι το αμαξι θα ειναι εδω στις 20-2-2015, αλλιως.....Τωρα, σημερα μου λεει οτι το εκτελωνισε, και πρεπει να το παρω.
Αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.!
θα παρω πισω την προκαταβολη και ας το κανει οτι νομιζει.
Ποιο αγροτικό αυτοκίνητο 4χ4 μου προτείνετε;