-
έχω τα GOODYEAR efficientgrip performance σε ΜΒ w211 και τα PREMIUM CONTACT 5 σε ΜΒ w201. Διαφορετικές διαστάσεις και αυτοκίνητα, αλλά προτιμώ τα goodyear.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εσυ το χαρακτηρισες απιστευτο λαστιχο ,σε ολα του πολυ καλο
Εγω ξερω οτι 11αδα που κερδιζει δεν αλλαζειΕντεκάδα ρε συ Γιώργη.....όχι τετράδα!!! Χρόνια πολλά με υγεία!!!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Εσυ το χαρακτηρισες απιστευτο λαστιχο ,σε ολα του πολυ καλο
Εγω ξερω οτι 11αδα που κερδιζει δεν αλλαζειΕντεκάδα ρε συ Γιώργη.....όχι τετράδα!!! Χρόνια πολλά με υγεία!!!!
Χρονια πολλα και καλα.....
-
Ο χρήστης stergiosbik έγραψε:
Το Σαββατο παω γι αλλαγη ελαστικων σε διασταση 185/60/14.Ειμαι μεταξυ των YOKOHAMA c drive2 και VREDESTEIN Sportrac 5.
Tα βρηκα 210 ευρω η 4αδα.Τα Vredestein εχουν λιγο καλυτερους δεικτες σε οικονομια-προσφυση σε βρεγμενο-θορυβο και το Yokohama ειναι πολυ πιο ομορφο στη χαραξη.
Για πειτε ρε παιδια κι εσεις μια γνωμη.Σε τι αυτοκίνητο;
Προσωπικά ανάμεσα στα δύο θα επέλεγα τα Vredestein. Αν μπουν όλα στην εξίσωση θεωρώ μονόδρομο τα PC5, τα οποία έχω βάλει ένα χρόνο και τρεις μήνες τώρα (22000km με ένα εμπρός-πίσω τον Απρίλιο στις 10000km) και είμαι υπερευχαριστημένος από την απόδοσή τους στο βρεγμένο.Fiat Brava 1.2 16v.Τωρα 'φοραω' τα Dunlop sp sport fast responce.Eξαιρετικο λαστιχο αλλα δυστυχως δεν παραγεται πια.
Τα continental με δεδομενο οτι φαγωνονται πολυ γρηγορα και οτι ειναι πολυ μαλακά λεω να τα αποφυγω.Ασε που ειναι και Γερμανικα!Υπαρχει το bluresponse που ειναι αντικαταστατης και καλυτερο απο το γιοκοχαμα πχ που γλυστραει στο βρεγμενο ευκολα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Υπαρχει το bluresponse που ειναι αντικαταστατης και καλυτερο απο το γιοκοχαμα πχ που γλυστραει στο βρεγμενο ευκολα.Μια παρατήρηση μόνο: Το Γιόκο γλιστράει εύκολα (αλλά πολύ γλυκά και προοδευτικά χωρίς να σε τρομάζει) στο νοτισμένο (γλίτσα). Στο πολύ νερό κρατάει καλά. Και φυσικά στο στεγνό είναι πολύ καλό με μόνο δικό μου παράπονο τα μαλακά πλαϊνά που όμως διορθώνονται με 2-3 λίβρες πίεσης παραπάνω από όσο λέει ο κατασκευαστής.
-
Mπορει να είμαι λάθος αλλά αυτά τα οικολογικά δεν τα έχω σε εκτίμηση.Πάντως εμφανισιακά και μόνο,τα Yokohama φαίνονται να είναι προσανατολισμένα για κράτημα στο στεγνο.Φαίνονται πιο slick ρε παιδί μου.
-
Mπορει να είμαι λάθος αλλά αυτά τα οικολογικά δεν τα έχω σε εκτίμηση.Πάντως εμφανισιακά και μόνο,τα Yokohama φαίνονται να είναι προσανατολισμένα για κράτημα στο στεγνο.Φαίνονται πιο slick ρε παιδί μου....μην κολλάς και τόσο στην εμφάνιση
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
έχω τα GOODYEAR efficientgrip performance σε ΜΒ w211 και τα PREMIUM CONTACT 5 σε ΜΒ w201. Διαφορετικές διαστάσεις και αυτοκίνητα, αλλά προτιμώ τα goodyear.Eυχαριστω για την απαντηση. Βασικα τώρα προβληματιζομαι μεταξυ Goodyear Eagle F1 Assymetric 2 vs. Conti SportContact 5. Πιστεύω οτι πάνε περισσοτερο με το χαρακτήρα της TI. Πολλα τα θετικα σχολια για τα goodyear στο διαδικτυο
-
Τελικά συστήνεται επιλογή όπως Toyo r1r,Hankook rs3 αντί Pzero/Michelin pss κλπ;
Ευχαριστώ -
Όχι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όχι...Μπορείς να την άρνηση?
Τα χλμ που κανω ετησίως με το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι πολυ λίγα και ολα εκτός..
Φαντάζομαι οτι πολλοι σαν εμένα ειναι στο δίλημμα να βάλουν τύπου semislick..
Kαι ψάχνοντας οι κριτικές για τα r1r και hankook rs3 ειναι πολύ θετικές.
Ευχαριστώ -
Το τεκμηρίωσα πριν μερικές σελίδες, αλλά δεν φάνηκε να πείστηκες... Να προσθέσω στα προηγούμενα και τον πολύ υψηλό θόρυβο κύλισης!
-
ποσο μπορεις να αποκλεινεις απο το μεγιστο επιτρεπομενο οριο ταχυτητας...
οσον αφορα τα ελαστικα;;ηλιθιος παει να πεισει ενα πιο ηλιθιο να μην ξοδεψει τα λεφτα του ασκοπα απλως να πηγαινει πιο σιγα και ειναι το ιδιο...
δεν θα με ενοιαζε εαν στο αμαξι δεν εμπαινε η βαπτηστηρα μου ....το θεμα ειναι οτι του προτεινει ενα τελιως πιο χαμηλο λαστιχο...
160 μαξ αντι για 200χλμω....
το θεμα ειναι τι θα γινει εαν ο ηλιθιος ξεχαστει και το 'πατησει'...
λογω κρισης τα τελευταια 4 χρονια εκανε 40.000χλμ και ισχυριζεται οτι ανετα αντεχουν κανα δυο ακομα χρονια... -
όπως το θέτεις,είναι εγκληματικό!!!
βασικά δεν έχω δει στην αγορά λάστιχο με δείκτη μικρότερο του ''Τ'' δηλ 190χλμ/ω....
στην πράξη άντε να φοράς 175/70/13...........τα 185άρια συνήθως πάνε στο ''Η'' δηλ 210χλμ/ω
μεγαλύτερο ρόλο όμως παίζει ο δείκτης βάρους,που θα πρέπει ΕΚΕΙ να δώσει πολλή προσοχή
για ποιό αυτοκίνητο πρόκειται;;;τί φοράει τώρα;;; -
Golf 5
195/65 R15ειχε Τ και του λενε για Q!!
Q το λεεω εγω βασισμενος στα λογια του...'μου ειπανε βαλε ενα για πιο χαμηλη ταχυτητα....αφου ετσι αλλιως πανω απο 170 δεν το εχω παει ποτε...'βεβαια τωρα που κοιταω δεν φαινεται να υπαρχει Q...
οποτε τρεμω στην πατεντα !! -
Μάλλον δεν κατάλαβε καλά
Θα ήθελε να βάλει Η και του λένε για Τ, αφού και οι τύποι υπάρχουν σε 195 65 15
Αν ψάχνει Q , τότε θα ψάχνει πολύ παράξενη μάρκα -
Εβαλα τελικα τα Vredestein Sportrac 5.Eντυπωσεις δεν μπορω να πω γιατι ειναι παρα πολυ νωρις.Ελπιζω να να 'δικαιωθω' για την επιλογη.
-
Εβαλα τελικα τα Vredestein Sportrac 5.Eντυπωσεις δεν μπορω να πω γιατι ειναι παρα πολυ νωρις.Ελπιζω να να 'δικαιωθω' για την επιλογη.φιλε μολις τα στρωσεις αν μπορεις κανε ενα reveiw σε σχεση με τα dunlop fast respone που φοραγες πριν.
-
καλημερα σας!
εχω ενα suzuki alto του 99
θελω ν αλλαξω λαστιχα!
μου προτεινουν kleber στα 160 ευρω και dunlop στα 175
τι θα βαζατε μια και ειμαι ασχετη
οδηγηση συντηρητικη, με ενδιαφερει να μη γλυστρανε στη βροχη και επειδη ειμαι και σε νησι οι χωματοδρομοι ειναι μεσα στο προγραμμα! -
Καλημέρα,
Μπορείτε να μου προτείνετε έμπορο για ανταλλαγή;
Έχω pzero 225/40/18 και θα ήθελα να τα ανταλλάξω με Michelin super sport.
Ευχαριστώ.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]