-
Για την εγγύηση όντως θέλει και τη λαδιέρα που είναι ένα έξτρα 50+φπα στην εγκατάσταση και 20+φπα κάθε 12-15 χιλ χλμ. (αν και στο προσπέκτους της λαδιέρας λέει κάθε 10 χιλ που μου έδωσε ο ίδιος να δω πριν αποφασίσω μου είπε όμως επειδή το σύστημα ψεκάζει και βενζίνη αντέχει να το τραβήξεις λίγο). Επίσης για σέρβις στο υγράεριο μου είπε κάθε 15 χιλ χλμ περί τα 50 ευρώ +φπα ή με τη λαδιέρα 70 μαζί με το υγρό.
-
Υποθέτωντας ότι κάνω μετατροπη σε Focusακι ΙΙ, και κατά κακή μου τύχη καίει τις βαλβίδες, τι θα πρέπει να υπολογίζω για επισκευή?
-
Δεν ειμαι μαστορας αλλα απο ερωτησεις που εχω κανει σε αλλους περιπου στα 1000 ευρω και εκτος αντιπροσωπειας φυσικα.Νομιζω οτι ο κινητηρας μας γιατι και εγω focus 2006 εχω και δεν του εβαλα αεριο αν παρεις μεταχειρισμενο κινητηρα περιπου στα 600-700 ευρω μπορει να τον βρεις .Εδω σε μενα στην επαρχια ενα 20βαλβιδο skoda octavia που εκανε επισκευη στο καπακι με ενισχυμενες εδρες βαλβιδες,οδηγους ,φλαντζες κ.τ.λ. του πηγε 1200 ευρω κομπλε .Οποτε σε μας περιπου στο χιλιαρικο να υπολογιζεις οχι πανω ομως.
-
Σαν πολλά έβαλες!!
-
Με τοσα κανεις σφηρηλατο το μισο κινητηρα.
Κοψτε κατι, 600-700 το πολυ παει για ενισχυση καπακιου κεφαλης.
-
Κοιταξε για το 20βαλβιδο το ρεκτιφιε για την επισκευη κεφαλης του πηρε 600 ευρω + φλαντζες ,βιδες κεφαλης και δεν ξερω γω τι αλλο και κανα 300αρι παιρνουν εδω ταριφα μινιμουμ τα μαστορια για επισκευη
-
16 βαλβιδες και 16 εδρες απο στελιτη ή καποιο αλλο ανθεκτικο υλικο, ποσο εχουν σαν ανταλλακτικα?
-
Κάνουμε και τις εισαγωγής; Γιατί;
-
γιατι πολλες φορες εχουν κατεβει και αυτες
-
γιατι πολλες φορες εχουν κατεβει και αυτες
-
Εγώ δεν τις βλέπω να κλείνουν πάντως!
-
σιγουρα δεν βλεπουμε ολοι τα ιδια, οπως διαφερει και ο αριθμος των αυτοκινητων που βλεπει ή επισκευαζει ο καθενας.
-
....και το τι αμαξια φταχνει ο καθενας!!!
-
Έχω δεί 3 εγκαταστάσεις από το σούπερ μάρκετ εγκαταστάσεων που αναφέρεται πιο πάνω, αν κάποιος έχει εμπειρίες και δεί σωληνάκια και καλώδια πως είναι περασμένα και στερεωμένα θα τραβάει τα μαλλιά του, οπότε καλό είναι όποιος λέει ο τάδε είναι καλός ή κακός ας βάζει και φωτό από όλη την εγκατάσταση ( και κάτω από το πάτωμα ) για να γελάσει ο κάθε πικραμένος.
-
Και γιατι δεν βαζεις εσυ πρωτος αφου εχεις δει τις 3 εγκαταστασεις που λες? Η γνωμη καθενος ειναι θεωρητικη για κατι που δεν εχει εμπειρια απο πρωτο χερι και πιστευω δεν εχει να κανει με την προωθηση καποιου εγκαταστατη, υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις. Εγω παροτι τυγχανει να εχω Landirenzzo και χωρις κανενα προβλημα, αν μου ελεγαν για εγκαταστατη η αν ηθελα να βαλω θα πηγαινα στον δικο μου τον Φανη στη Νικαια, δεν θελω να πω τι μαρκα βαζει αλλα ειναι απο τις μεγαλες του χωρου και Ιταλικη, γιατι και εχω κανει δουλεια εκει και εχουν παει φιλοι μου και η δουλεια του αλλα και η υποστηριξη μετα ειναι υποδειγματικη. Παντα ομως για μενα μιλαω, μπορει αναλογα να υπαρξει καποιος αλλος που να εχει αλλη γνωμη, ολα σχετικα ειναι και προπαντων απο ενα σημειο και μετα και υποκειμενικα.
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Και γιατι δεν βαζεις εσυ πρωτος αφου εχεις δει τις 3 εγκαταστασεις που λες? Η γνωμη καθενος ειναι θεωρητικη για κατι που δεν εχει εμπειρια απο πρωτο χερι και πιστευω δεν εχει να κανει με την προωθηση καποιου εγκαταστατη, υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις. Εγω παροτι τυγχανει να εχω Landirenzzo και χωρις κανενα προβλημα, αν μου ελεγαν για εγκαταστατη η αν ηθελα να βαλω θα πηγαινα στον δικο μου τον Φανη στη Νικαια, δεν θελω να πω τι μαρκα βαζει αλλα ειναι απο τις μεγαλες του χωρου και Ιταλικη, γιατι και εχω κανει δουλεια εκει και εχουν παει φιλοι μου και η δουλεια του αλλα και η υποστηριξη μετα ειναι υποδειγματικη. Παντα ομως για μενα μιλαω, μπορει αναλογα να υπαρξει καποιος αλλος που να εχει αλλη γνωμη, ολα σχετικα ειναι και προπαντων απο ενα σημειο και μετα και υποκειμενικα.Δεν είμαι εγκαταστάτης αλλά είμαι μηχανικός με μεγάλη εμπειρία σε αυτοκίνητα, μηχανοστάσια ποντοπόρων πλοίων και με 20 χρόνια σε κατασκευές μηχανημάτων και αυτοματισμούς μηχανημάτων βιομηχανίας, και μπορώ να κρίνω τεχνικά ότι βλέπω, έτυχε σε συνεργείο με διαφορά μερικών μηνών να δω 3 εγκαταστάσεις του εν λόγω σούπερ μάρκετ εγκαταστάσεων όπως και μια εργοστασιακή άψογη σε Fiat και τρόμαξε το μάτι μου, ούτε μαθητευόμενος δεν θα έκανε τόσο πρόχειρη δουλειά, αν ξέρεις Ελληνικά δεν είπα ότι δεν δουλεύουν ή ότι έχουν προβλήματα, για το τσαπατσούλικο της υπόθεσης μίλησα.
-
ΚυρΠαναγιωτη που να δεις γενικα τι παιζει στις εγκαταστασεις αεριου....
Ειναι καποια αμαξια που λες οτι απο τυχη δουλευουν!!!
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Και γιατι δεν βαζεις εσυ πρωτος αφου εχεις δει τις 3 εγκαταστασεις που λες? Η γνωμη καθενος ειναι θεωρητικη για κατι που δεν εχει εμπειρια απο πρωτο χερι και πιστευω δεν εχει να κανει με την προωθηση καποιου εγκαταστατη, υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις. Εγω παροτι τυγχανει να εχω Landirenzzo και χωρις κανενα προβλημα, αν μου ελεγαν για εγκαταστατη η αν ηθελα να βαλω θα πηγαινα στον δικο μου τον Φανη στη Νικαια, δεν θελω να πω τι μαρκα βαζει αλλα ειναι απο τις μεγαλες του χωρου και Ιταλικη, γιατι και εχω κανει δουλεια εκει και εχουν παει φιλοι μου και η δουλεια του αλλα και η υποστηριξη μετα ειναι υποδειγματικη. Παντα ομως για μενα μιλαω, μπορει αναλογα να υπαρξει καποιος αλλος που να εχει αλλη γνωμη, ολα σχετικα ειναι και προπαντων απο ενα σημειο και μετα και υποκειμενικα.
Δεν είμαι εγκαταστάτης αλλά είμαι μηχανικός με μεγάλη εμπειρία σε αυτοκίνητα, μηχανοστάσια ποντοπόρων πλοίων και με 20 χρόνια σε κατασκευές μηχανημάτων και αυτοματισμούς μηχανημάτων βιομηχανίας, και μπορώ να κρίνω τεχνικά ότι βλέπω, έτυχε σε συνεργείο με διαφορά μερικών μηνών να δω 3 εγκαταστάσεις του εν λόγω σούπερ μάρκετ εγκαταστάσεων όπως και μια εργοστασιακή άψογη σε Fiat και τρόμαξε το μάτι μου, ούτε μαθητευόμενος δεν θα έκανε τόσο πρόχειρη δουλειά, αν ξέρεις Ελληνικά δεν είπα ότι δεν δουλεύουν ή ότι έχουν προβλήματα, για το τσαπατσούλικο της υπόθεσης μίλησα.
Ελληνικα μαλλον τωρα μαθαινω οποτε συγχωρα με, εικοσι χρονια στα θρανια και παλι δεν το εχω καταφερει, οταν ομως λες για αλλους να βαλουν φωτογραφιες πριν αποφανθουν για το καλος-κακος, εσυ που αποφανθηκες για το σουπερμαρκετ τσαπατσουλιας και το γελιο καθε πικραμενου οπως λες, γιατι δεν εβαλες φωτογραφιες? Δεν σου λεει κανεις οτι αυτο που ειδες μπορει να μην ισχυει αλλα δεν γινεται να ζητας απο αλλους να κανουν κατι οταν δεν το κανεις εσυ πρωτα για αυτα που λες!
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
σιγουρα δεν βλεπουμε ολοι τα ιδια, οπως διαφερει και ο αριθμος των αυτοκινητων που βλεπει ή επισκευαζει ο καθενας.Και ποια μοντέλα είναι αυτά που τρώνε και τις εισαγωγής; Με λαδιέρα ή χωρίς;
-
ρε παιδια για να καταλαβω.πηγαινουμε προεραιτικα κ αλλαζουμε βαλβιδες και εδρες για να μην εχουμε προβλημα?πχ εγω σε ford focus 2008 1.4 με landirenzo δεν εχω προβλημα κανενα.θα προβει καποιος να ψαχτει αν και εφοσον παθει ζημια
Υγραεριοκίνηση!