-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Επιστρεφω μετα απο κανα χρονο εδω περα.
Ψαχνω πλεον για μεταχειρισμενο Suzuki Swift Sport pre-fl.
Τι να προσεξω σε οσα κοιταζω; Ειχαν καποιο συγκεκριμενο θεμα;Nα μην έχει διαλύσει ο άλλος τα συγχρονιζέ από κανιβαλιστικά κατεβάσματα
Πως ξεχωριζω αυτα που εχουν φτιαχτει στην Ιαπωνια με αυτα που ηταν φτιαγμενα στην Ουγγαρια (απο οσο θυμαμαι εκει φτιαχνονταν καμποσα ειχατε πει).
Πολύ εύκολο. Ό,τι sport ήρθε στην Ελλάδα είναι Ουγγρικό
-
Υποθετω οδηγωντας το θα ακουστει το κιβωτιο, ετσι;
Κατι αλλο; Γενικα απο ολους ακουω για πολυ καλη αξιοπιστια και να κοιταξω μονο τα χλμ και αν εχει τρακαρει.Ευχαριστω πολυ!
-
Ο χρήστης 01jnr έγραψε:
.εξυπηρετικος,προσεχει το αυτοκινητο και οικονομικος.+1
Πως ξεχωριζω αυτα που εχουν φτιαχτει στην Ιαπωνια με αυτα που ηταν φτιαγμενα στην Ουγγαρια (απο οσο θυμαμαι εκει φτιαχνονταν καμποσα ειχατε πει).
στο καρτελακι που ειναι χτυπημενος ο Αρ.Πλαισιου γραφει 'SuzukiMayar' ή κατι τετοιο
-
Υποθετω οδηγωντας το θα ακουστει το κιβωτιο, ετσι;Μπορεί να ακουστεί, μπορεί να γρατζουνήσει, μπορεί να δυσκολεύεται να μπει... εξαρτάται. Αν κάνεις 10 κατεβάσματα και δεν κάνει κιχ, λογικά είναι οκ. Κλασσικά, της 2ας είναι το επίφοβο.
Κατι αλλο; Γενικα απο ολους ακουω για πολυ καλη αξιοπιστια και να κοιταξω μονο τα χλμ και αν εχει τρακαρει.
Τα πολλά χλμ μην τα φοβάσαι αν έχει φουλ σερβις και καλή τιμή. Λάμδα και πολλαπλασιαστές είναι τα (σχετικά) τρωτά του.
-
Εγινε, ευχαριστω πολυ!
-
Επιστρεφω μετα απο κανα χρονο εδω περα.
Ψαχνω πλεον για μεταχειρισμενο Suzuki Swift Sport pre-fl.
Τι να προσεξω σε οσα κοιταζω; Ειχαν καποιο συγκεκριμενο θεμα;
Πως ξεχωριζω αυτα που εχουν φτιαχτει στην Ιαπωνια με αυτα που ηταν φτιαγμενα στην Ουγγαρια (απο οσο θυμαμαι εκει φτιαχνονταν καμποσα ειχατε πει).Γιατι Pre-fl δεν κοιτας για μετα fl; Η διαφορά στην τιμη δεν πρεπει ναναι μεγαλη και ειχαν θυμαμαι κάποιες σημαντικές διαφορες. πχ το pre-fl θελει μονο 100αρα ή συνδυασμό 100/95αρας αλλιώς βαράνε πυράκια.
Να προσέξεις να μην είναι καγκουρεμενο. Ειχαν ένα θεματακι με καθίσματα που έτριζαν και φτιάχνεται σε λιγα λεπτα. Το σασμάν αν έμπαιναν οι βαλβολινες τις αντιπροσωπίας τοτε μαλλον θα βγάλει θέμα.
Οπως ειπαν κ οι προηγούμενοι, δεν υπαρχει sport απο Ιαπωνία εκτος αν βρεις κανένα δεξιοτιμονο. Μονο 1,3 ηρθαν απο Ιαπωνία.Αν θες μπες και στο swiftclub να διαβάσεις, εχει αρκετό υλικο.
-
Τα fl δεν ειναι του ~2011; Που ειχαν 136 αλογα, 6αρι σασμαν κλπ κλπ. Αν δεν κανω λαθος, πολυ προσφατα ειναι, δεν νομιζω να τα δινει κανεις στα ~6.000 που ψαχνω εγω.
-
Οχι καμια σχεση. Του 2012 θα εννοεις, αυτο δεν ειναι fl απο οποια γωνια και αν το κοιταξεις. Ειναι το επομενο μοντελο. Μπες αν θες στο swiftclub.gr και δες να παρεις μια εικονα για του τι ψαχνεις.
-
Εγινε!
-
Αυτη τη στιγμη το τριθυρο Swift 1.2 GL, που ναι μεν δεν εχει ζαντες αλουμινιου και προβολεις ομιχλης, αλλα εχει πολυ καλο βασικο εξοπλισμο με το κλειδι στο χερι, χωρις να εχεις ο ιδιος αποσυρση κοστιζει χωρις μεταλλικο χρωμα 10500 (και κατι ψιλα) ενω με μεταλλικο χρωμα κοστιζει 11000 ευρω (και κατι ψιλα). Καθολου ασχημα γιατι και ομορφο ειναι και ωραιο μοτερακι εχει και οικονομικο ειναι... Το γραφω γιατι πιστευω πως οσο συμπαθη να ειναι τα VW Up, Kia Picanto και ΣΙΑ το Swift ειναι συνολικα ενα καλυτερο αυτοκινητο και ειναι πολυ κοντα τους σε τιμη.
Η βασικη τιμη χωρις αποσυρση ειναι περιπου 10800 (φανταζομαι με καποια γενναια εκπτωση μεσα), με την αποσυρση κερδιζεις περιπου 950, αν δεν εχεις απο μονος σου βρισκουν με 350 οποτε εξοικονομεις 600 ευρω και πας στα 10200. Απο κει και περα ταξινομηση-τελη ειναι κανενα 350αρι και το μεταλλικο χρωμα 475. Μεσα σε αυτα 5 χρονια εγγυηση ή 100000 χλμ.
Αν επρεπε να παρω ενα μικρο αυτοκινητο σημερα και ειχα χρηματα το επαιρνα χθες και μαλιστα στη βασικη εκδοση.
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Το σασμάν αν έμπαιναν οι βαλβολινες τις αντιπροσωπίας τοτε μαλλον θα βγάλει θέμα.Μήπως έχεις υπόψη σου φιλικές προς suzuki σασμάν βαλβολίνες gl-4?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το σασμάν αν έμπαιναν οι βαλβολινες τις αντιπροσωπίας τοτε μαλλον θα βγάλει θέμα.
Μήπως έχεις υπόψη σου φιλικές προς suzuki σασμάν βαλβολίνες gl-4?
Αν θες καλύτερα διάβασε εδω, εχει πολλές προτάσεις απο μελη που εχουν δοκιμάσει αρκετές βαλβολινες.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το σασμάν αν έμπαιναν οι βαλβολινες τις αντιπροσωπίας τοτε μαλλον θα βγάλει θέμα.
Μήπως έχεις υπόψη σου φιλικές προς suzuki σασμάν βαλβολίνες gl-4?
RedLine MT-90.
-
Na παρω swift η οχι ...τι λετε?
-
-
Γεια χαρα σε ολους..
Εχω ενα suzuki baleno 1.3 gl και ψαχω να βρω καποιο μανιουαλ να δω ποσο λαδι παιρνει ο κινητηρας και τι λαδι και γενικοτερα πληροφοριες οσων αφορα την συντηρηση του(καθε ποτε αλλαγη λαδιων-φιλτρων και αλλα τετοια..) αν γνωριζει καποιος θα το εκτιμουσα να μου ελεγε.. -
Εδώ φίλε κατέβασε το service manual σε pdf. Πολύ λεπτομερές και επεξηγηματικό.
Στα αγγλικά φυσικά.
http://pdfziel.com/doc/1715-suzuki-baleno-service-manual -
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Εδώ φίλε κατέβασε το service manual σε pdf. Πολύ λεπτομερές και επεξηγηματικό.
Στα αγγλικά φυσικά.
http://pdfziel.com/doc/1715-suzuki-baleno-service-manualΕυχαριστω!!
-
έφτω πάνω σε αυτή την προσφορά.
http://www.autoscout24.ch/fr/d/suzuki-k ... 10%26r%3d5
Πραγματικά με τρώει το χέρι μου. Είμαι κομπλέ από αυτοκίνητα αλλά μου ρχεται να το αγοράσω και να το στείλω Ελλάδα.
Στο τσακ είμαι -
Με βλέψεις τότε για sportsedan τους βγήκε εντέλει μια αδιάφορη κούρσα ...
Ούτε η ίδια η Suzuki δεν το υποστήριξε.
SUZUKI FORUM