-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Δεν είναι τόσο δύσκολο αν σκεφτείς ότι και η αντιπροσωπεία πολύ θα ήθελε να βγει το αμαξάκι με ολική και να πάρεις καινούριο.Αυτό δεν ισχύει. Την αντιπροσωπεία την συμφέρει μια τέτοιου μεγέθους επισκευή καθώς θα βγάλει πολύ περισσότερα από τα 500 περίπου ευρώ που βγάζει με την πώληση νέου αυτοκινήτου.
-
Αφού το νερό έφτασε τον λεβιέ, τότε όλοι οι εγκέφαλοι (μηχανής , ασφαλειοθήκη, εγκεφαλος ΑΒΣ εγκέφαλος αερόσακου , εντατήρες, ραδιοcd ηλεκτρικα παραθυρα ντεποζιτο φαναρια είναι για έλεγχο
-
Αν εχει παει το νερό μεχρι τον εγκέφαλο το αμαξι θα λειτουργούσε κανονικα;
-
προσπαθησε να το βγαλεις ολικη γιατι δεν εχεις ιδεα τι εστι πλημμυρισμενο αυτοκινητο.
Η λασπη και το χωμα παει ΠΑΝΤΟΥ ,οταν λεμε παντου εννοουμαι ΠΑΝΤΟΥ.
Ρουλεμαν τροχου που ειναι κλειστου τυπου μπαινει μεσα η λασπη.Η βλαβη θα βγει σε λιγες χιλιαδες χλμ.Δυναμο/αλτερνειτορ(ρουλεμαν) το ιδιο.Ρεζερβουαρ/αντλια βενζινης,σαζμαν,και δεκαδες αλλα πιθανα και ακριβα μερη του αυτοκινητου.
Τα εχω δει απο πρωτο χερι πριν χρονια δουλευωντας σε αντιπροσωπεα αυτοκινητων,και εχοντας επισκευασει πολλα απο πλημμυρες. -
Παιδια το αμαξι θα παει λογικά για ολική γιατι τα ανταλλακτικά βγαινουν 11000€!
Το αμαξι το εχω ασφαλίζει για 12300. Μπορει η ασφαλιστική να με πει οτι θα σε δώσουμε την εμπορική αξια και οχι αυτο που λεει το συμβολαιο; Και αν ναι,πώς θα βγει η εμπορική αξια Αφου δεν πωλείται το αμαξι μεταχειρισμένο πουθενα στο ιντερνετ! 1 έτους ειναι! -
Ο χρήστης Fanis9 έγραψε:
Παιδια το αμαξι θα παει λογικά για ολική γιατι τα ανταλλακτικά βγαινουν 11000€!
Το αμαξι το εχω ασφαλίζει για 12300. Μπορει η ασφαλιστική να με πει οτι θα σε δώσουμε την εμπορική αξια και οχι αυτο που λεει το συμβολαιο; Και αν ναι,πώς θα βγει η εμπορική αξια Αφου δεν πωλείται το αμαξι μεταχειρισμένο πουθενα στο ιντερνετ! 1 έτους ειναι!Σε περιπτώσεις ολικής πάντα την εμπορική αξία πληρώνουν γι αυτο καθε χρόνο ζητάμε τη μείωση της ασφαλιστικής αξίας στο ποσο της εμπορικής.
Για να βρεις την αξία δες στο auto triti της τιμές ανα χρόνια και θα δεις. Ακομα και πωλήσεις μα μην γίνονται εκεί θα σε παει η ασφάλεια. Αν δεν θες πας δικαστικώς και με πραγματογνώμονες και αλλα στοιχεία λες οτι είχες τόσο αξεσουάρ στο αμάξι κλπ που ειχε κρατήσει την αξία του. Δικηγόρος με συνεργασία με ασφάλεια ειμαι και ξέρω. -
Βάλε εσύ μια αγγελία και πούλα το όσο η αντιπροσωπεία μείον 100 ευρώ.
Βάλε και σούπερ προσφορά, ένα κουραμπιέ δωρεάν για τον αγοραστή. Πάρε την αγγελία και πηγαινε στον ασφαλιστή.
Αν θες να βάλουμε την αγγελία εμείς ρε παιδί μου.
-
Η έκδοση του αυτοκινητου ειναι η platinum,δεν θα ξανακυκλοφορησει. Ειδικά με τον εξοπλισμό που εχει για μικρομεσαίο αυτοκινητο!Αν ζητήσω απο την αντιπροσωπεια κατάλογο με τον εξοπλισμό και ζητήσω επίσης πραγματογνωμοσύνη για να διασταυρωθεί ο εξοπλισμός;
-
Ο χρήστης Fanis9 έγραψε:
Η έκδοση του αυτοκινητου ειναι η platinum,δεν θα ξανακυκλοφορησει. Ειδικά με τον εξοπλισμό που εχει για μικρομεσαίο αυτοκινητο!Αν ζητήσω απο την αντιπροσωπεια κατάλογο με τον εξοπλισμό και ζητήσω επίσης πραγματογνωμοσύνη για να διασταυρωθεί ο εξοπλισμός;Μονο δικαστικά θα βρεις λογικά άκρη εφόσον λες για ειδική έκδοση. Δες πρώτα τι τιμή θα σου δώσουν.
-
Το αμαξι ειχε 17000€. Λογω του οτι ειχαν μεινει 2 τελευταια μοντέλα, και ηταν τελος του χρονου και άλλαζε μετα το μοντέλο το πηρα 13000€. Δικαστικά αν παω ποσο καιρο θα παρει;
-
Πολυ.....
-
Ξερει κανεις αν τωρα που η κοστολόγηση βγηκε 11000€ και η εμπορική αξια ειναι π.χ. 15000€ Μπορει η ασφαλιστική να με πει οτι το επισκευαζουμε και δεν στο βγάζουμε ολική; Και αν ναι,εγω μπορω να ζητήσω να με το βγάλουν ολική και να αποζημιωθω στην εμπορική αξια, και οχι το ποσο της κοστολόγησης;
-
παρε τα 11 και ζητα να παρεις και το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
παρε τα 11 και ζητα να παρεις και το αυτοκινητο.Για να βγει ολική απαιτείται πιστοποιητικό από εταιρεία ανακύκλωσης αυτοκινήτων, οπότε το παλιό πάει.
Πάρε τα 11.000 και τρέχα, μην μπλέξεις με δικαστήρια, γενική αρχή!
Πλημμυρισμένο Ι20