-
Βρήκα τυχαία εδώ την ανακοίνωση για τη διεξαγωγή της Αυτοκίνησης στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου αλλά είναι παλιότερο δημοσίευμα και δεν έχω ακούσει κάτι πρόσφατα.Ξέρουμε αν τελικά θα γίνει αυτή ή κάποια άλλη έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα μέσα στο φθινόπωρο/χειμώνα;
-
Βρήκα τυχαία εδώ την ανακοίνωση για τη διεξαγωγή της Αυτοκίνησης στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου αλλά είναι παλιότερο δημοσίευμα και δεν έχω ακούσει κάτι πρόσφατα.Ξέρουμε αν τελικά θα γίνει αυτή ή κάποια άλλη έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα μέσα στο φθινόπωρο/χειμώνα;
-
-
-
Ναι το είδα κι αυτό μπαίνοντας στο http://www.be-best.gr κ πατώντας το σχετικό link αλλά ρωτάω επειδή είναι δημοσίευση σχεδόν μισό χρόνο πριν κ επειδή δεν έχω δει/ακούσει κάποια σχετική διαφήμιση ή δημοσίευμα
-
who cares?
-
Για να το ρωτάω, I care όπως και αρκετοί ακόμα φίλοι του αυτοκινήτου φαντάζομαι!
Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι εκθέσεις αυτοκινήτου στην Ελλάδα να είναι ελάχιστες κ με πολλές απουσίες, μπορεί να μοιάζουν με μια μάζωξη εμπόρων αλλά αν έμπαινα στη διαδικασία να τις συγκρίνω με αυτές του εξωτερικού που μας πέφτουν τα σαγόνια όταν τις χαζεύουμε στο διαδίκτυο και για τις οποίες θέλεις μια μέρα να τις γυρίσεις, θα ήταν άτοπο.Ειναι απλά μια ευκαιρία για τους φίλους της αυτοκίνησης να δουν μαζεμένα κάποια νέα μοντέλα και για υποψήφιους αγοραστές να βοηθηθούν στην απόφασή τους ή/και να πάρουν κάποια καλύτερη προσφορά.
Εννοείται φυσικά χωρίς εισιτήριο, αν μιλάμε για το επίπεδο που μας έχουν συνηθίσει. -
Αν κρίνω από τις εκθέσεις προηγούμενων ετών, ξαφνικά μαθαίναμε ότι ξεκίνησε μία έκθεση. Κάποιο διαφημηστικό στην τηλεόραση μετά την έναρξη και κάποιες αφίσες κοντά στο χώρο της έκθεσης.
Από εκεί και πέρα οι (ελάχιστες) εκθέσεις των τελευταίων ετών (της κρίσης κυρίως) ήταν εντελώς παρακμή. Ελάχιστοι κατασκευατές, απουσία πολλών μοντέλων, μικροί εκθεσιακοί χώροι και πολλοί εκθέτες με προϊόντα τύπου 'έξυπνης σίτας'...
-
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα,η ''Αυτοκίνηση 2014'' θα πραγματοποιηθεί τελικά από 25/10 μέχρι 2/11 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας(πρώην δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού) με συμμετοχή των AUDI, BMW, CITROEN, FORD, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAUL, DACIA, SUBARU, SKODA, SEAT, TOYOTA, VOLVO, VW, JEEP-LANCIA και σύμφωνα με το δημοσίευμα ''Μεταξύ της ευρείας γκάμας των εκθεμάτων θα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός μοντέλων που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μετά το Διεθνές Σαλόνι του Παρισιού, από το σύνολο των εισαγωγέων αντιπροσώπων''.
http://www.gazzetta.gr/in-motion/articl ... -exelixeis
-
Νεότερα για την Αυτοκίνηση 2014 με κάποιες πανελλήνιες πρεμιέρες και με τιμή εισιτηρίου στα 6 ευρώ
-
ok. Το κλασσικό πανηγύρι... Έχω πάει δυο-τρεις φορές για το χαβαλέ. Αυτό που με χάλασε ήταν η απίστευτη φασαρία και βαβούρα, τα μωρά και τα ανήλικα που κάνουν σαν λυσσασμένα.
Θα ήταν ενδιαφέρον αν υπήρχε κάποιος αναλυτικός κατάλογος με τα μοντέλα που θα είναι στην έκθεση καθώς και σε ποια θα έχει πρόσβαση το κοινό. Επίσης θα ήταν ακόμη ποιο ενδιαφέρον αν όλες οι εταιρίες έδιναν το παρών. Αν ισχύει αυτό: http://autokinisiexpo.gr/?p=612 λείπουν πολλές εταιρείες π.χ. Toyota, Honda, Mitsubishi, KIA, Hyundai, FIAT, Alfa Romeo, Chrysler, Mercedes, Chevrolet, SEAT, SUZUKI, CITROEN, MINI κλπ...
-
Όντως θα είχε ενδιαφέρον ένας αναλυτικός κατάλογος των μοντέλων που θα βρίσκονται εκεί ή και όσων θα είναι διαθέσιμα για test drive αλλά δε νομίζω να ανακοινωθεί κάτι..
Όσο για τις απούσες εταιρείες,κρίνοντας από το σημερινό δημοσίευμα,θα είναι παρούσες τελικά και oι Seat,Toyota,Citroen,Mini. -
Κάπως σώζεται η κατάσταση.
Αν πάει κανένας ας μας πει τι εντυπώσεις του. -
**Ενημερωτικά: **
50% έκπτωση (3 ευρώ) για όσους πάρουν το εισιτήριό τους από αυτό το site: https://cheapis.gr/deal/diaskedasi/3795-autokinisi-2014-cwmfxcom-odigei-exelixeis# -
Και την προηγούμενη την είχαν βάλει στα κουπόνια μπας και την κάνουν πιο ελκυστική.
Πάντως για 3€ άνετα θα πάω μια βόλτα να χαζέψω -
Συμπαθητική εκθεσούλα (γιατί έκθεση δεν τη λες!) σε γενικές γραμμές. Ήμουν από τους πρώτους που την επισκέφτηκα από την πρώτη κιόλας μέρα.Αρκετές απουσίες αλλά και κάποια από τα περίπτερα που υπήρχαν, δεν ανήκαν στις εταιρείες αλλά σε συγκεκριμένους εμπόρους.
Μου άρεσε αρκετά το νέο focus κ περιμένω να το οδηγήσω. Όμορφο και το νέο twingo κ φυσικά το νέο passat!Πολύ μέτρια η εντύπωση από το pulsar.
Υπαρχουν και καποιες μοντελα που δινονται για ένα συντομο test drive.Πρόχειρα θυμάμαι Α3 sport sedan, α4,q3, qashqai, cactus, toledo κ.ά.
Οδήγησα το audi a3 sport sedan αλλά ούτε κρύο ούτε ζέστη...δυστυχώς οι κινητήρες πετρελαίου είναι αρκετά 'άχρωμοι'. -
Πήγα κι εγώ. Για 3 ευρώ ήταν κάτι παραπάνω από αξιόλογη η βόλτα στην έκθεση. Ξεχώρισα το νέο ΤΤ. Μπορώ να πω ότι μετά από 20 χρόνια κατάφεραν να σχεδιάσουν ένα πολύ όμορφο κουπέ.
Έκθεση "Αυτοκίνηση" 2014...θα γίνει;;