-
εχω αρχισει να πιστευω οτιο Τσεζαρε Λαμπροζο ειχε δικιο οταν συνεδεε την μουτσουνα με την προσωπικοτητα...
για καποιο λογο στον δρομο η συμπεριφορα των οδηγων ειναι αναλογη της καταστασης του αμαξιου και της μουτσουνας τους...
απο την μπιμπο που με ενα χερι βαζει κραγιον και το αλλο οδηγει ως τον κλαρινογαμπρο και τον γυφτουλα...ηταν στην Ποσειδωνος σημερα ενας τυπας με καρμπον ποδηλατο και ολα τα παρελκομενα να αγκομαχα στο Φλοισβο με 20 χλμ και να πιανει το κεντρο της λωριδας...
αμεσως μετα σφηνα η γκομενα (χωρις φλας), ή της εφυγε το τιμονι;;
ακολουθησε ενας τυπας χαμηλωμενος που κουρευε μυρμηγκι...και το επαιζε φαστ εντ φιουριους 9..μουτσουνα κατι μεταξυ Ζαρμπελ και κλαρινιστα σε πανηγυρι της Ανω Ρεματιας...ελεος δηλαδη...σε 5 χλμ απο Αβερωφ ως ΣΕΦ κοντεψα να γινω ή φονιας ή θυμα πλειστακις!!
-
Μεγαλος δολοφονος με μαυρο αστρα παραλιγο να στειλει στον ταφο τρια μηχανακια, ο ενας εγω.
Στο υψος του πετ σιτυ στην βουλιαγμενης στην γλυφαδα,εσφαξε με 120+ το κοκκινο που ηταν αναμμενο πανω απο 5''.
Ιδιως, ο ενας την γλιτωσε για 5-10 εκατοστα.μου κοπηκαν τα γονατα,ευτυχως μεταφορικα γιατι παραλιγο να μας εκανε παζλ....
Σου ευχομαι τα χειροτερα φονια! -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
εχω αρχισει να πιστευω οτιο Τσεζαρε Λαμπροζο ειχε δικιο οταν συνεδεε την μουτσουνα με την προσωπικοτητα...
για καποιο λογο στον δρομο η συμπεριφορα των οδηγων ειναι αναλογη της καταστασης του αμαξιου και της μουτσουνας τους...
απο την μπιμπο που με ενα χερι βαζει κραγιον και το αλλο οδηγει ως τον κλαρινογαμπρο και τον γυφτουλα...ηταν στην Ποσειδωνος σημερα ενας τυπας με καρμπον ποδηλατο και ολα τα παρελκομενα να αγκομαχα στο Φλοισβο με 20 χλμ και να πιανει το κεντρο της λωριδας...
ακολουθησε ενας τυπας χαμηλωμενος που κουρευε μυρμηγκι...και το επαιζε φαστ εντ φιουριους 9..μουτσουνα κατι μεταξυ Ζαρμπελ και κλαρινιστα σε πανηγυρι της Ανω Ρεματιας...ελεος δηλαδη...σε 5 χλμ απο Αβερωφ ως ΣΕΦ κοντεψα να γινω ή φονιας ή θυμα πλειστακις!!
Ποιος σου είπε ότι τα ποδήλατα πρέπει να πηγαίνουν σύριζα με το πεζοδρόμιο; ήταν στην δεξιά λωρίδα; αν ναι, έχει δικαίωμα να είναι και στην άκρη και στη μέση. Μάλλον δεν οδηγας ποδήλατο για να ξέρεις ότι για να υπάρχει ασφάλεια το ποδήλατο πρέπει να κινείται τουλάχιστον 50 πόντους μακρυά από το πεζοδρόμιο. Το εάν πήγαινε με 20 χιλιόμετρα είναι δικό του πρόβλημα. Επίσης δεν απαγορεύεται. Που ξέρεις αν είχε κάνει διαδρομή 100 χιλιομέτρων και ήταν κουρασμένος ή έκανε συντήρηση δυνάμεων γιατί είχε ακόμη να διανύσει κάποια χ απόσταση; μην είσαι τόσο αυστηρός κριτής. Επειδή έχει carbon ποδήλατο δεν σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνει παντού τάπα. Εσύ αν είχες Ferrari θα την πήγαινες παντού με 200;
-
ΩΧ όχι πάλι έλεος!!! Πρέπει να ξανακάνουμε για πολλοστή φορά την ίδια συζήτηση για να καταλήξουμε ως συνήθως μετά από 32 σελίδες οι μισοί να επιμένουν ότι τα ποδήλατα δεν πρέπει να κυκλοφορούν καν στους δρόμους (ανεξάρτητα του 1 εκατομμυρίου επιχειρημάτων των υπολοίπων για το αντίθετο) και οι άλλοι μισοί να επιμένουν (ηρωικά και χωρίς ίχνος ελπίδας) να πείσουν τους πρώτους μισούς για τα νόμιμα και τα αυτονόητα? Άστο να πάει σταδιάλα χριστιανέ μου!
-
Λαππας;;;;;;
Δευρω εξω....... -
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
Αντε παλι, unsubbed !!!
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Μεγαλος δολοφονος με μαυρο αστρα παραλιγο να στειλει στον ταφο τρια μηχανακια, ο ενας εγω.
Στο υψος του πετ σιτυ στην βουλιαγμενης στην γλυφαδα,εσφαξε με 120+ το κοκκινο που ηταν αναμμενο πανω απο 5''.
Ιδιως, ο ενας την γλιτωσε για 5-10 εκατοστα.μου κοπηκαν τα γονατα,ευτυχως μεταφορικα γιατι παραλιγο να μας εκανε παζλ....
Σου ευχομαι τα χειροτερα φονια!Αυτό με την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη είναι μεγάλο πρόβλημα για όσους από μας οδηγάμε μηχανή. Όπως επίσης η χρήση κινητού κατά τη διάρκεια της οδήγησης αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Ποιος σου είπε ότι τα ποδήλατα πρέπει να πηγαίνουν σύριζα με το πεζοδρόμιο; ήταν στην δεξιά λωρίδα; αν ναι, έχει δικαίωμα να είναι και στην άκρη και στη μέση. Μάλλον δεν οδηγας ποδήλατο για να ξέρεις ότι για να υπάρχει ασφάλεια το ποδήλατο πρέπει να κινείται τουλάχιστον 50 πόντους μακρυά από το πεζοδρόμιο. Το εάν πήγαινε με 20 χιλιόμετρα είναι δικό του πρόβλημα. Επίσης δεν απαγορεύεται. Που ξέρεις αν είχε κάνει διαδρομή 100 χιλιομέτρων και ήταν κουρασμένος ή έκανε συντήρηση δυνάμεων γιατί είχε ακόμη να διανύσει κάποια χ απόσταση; μην είσαι τόσο αυστηρός κριτής. Επειδή έχει carbon ποδήλατο δεν σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνει παντού τάπα. Εσύ αν είχες Ferrari θα την πήγαινες παντού με 200;
μιλαμε για την Ποσειδωνος...εκει που ερχεσαι με κανονικες ταχυτητες για την λεωφορο..80+ βλεπεις τον μαλακα μπροστα σου.
τσουρουκωνεις τα φρενα, κανεις αλλαγη λωριδας..κτλ..
το ιδιο επικινδυνος ειναι και ο τυπος πουπαει με 40 με τα αμαξι του...
αμα θελει βολτουλες να παει αγιο κοσμα ή ελληνικο, ή σε παραδρομο χαμηλης κυκλοφοριας... -
Ντε ζα βου
-
μιλαμε για την Ποσειδωνος...εκει που ερχεσαι με κανονικες ταχυτητες για την λεωφορο..80+ βλεπεις τον μαλακα μπροστα σου.
τσουρουκωνεις τα φρενα, κανεις αλλαγη λωριδας..κτλ..
αμα θελει βολτουλες να παει αγιο κοσμα ή ελληνικο, ή σε παραδρομο χαμηλης κυκλοφοριας...Πας με 80+ στην δεξιά λωρίδα της Ποσειδώνος; και σε ενοχλεί ο ποδηλάτης μετά; I rest my case...
-
αμα θελει βολτουλες να παει αγιο κοσμα ή ελληνικο, ή σε παραδρομο χαμηλης κυκλοφοριας...Οχι αγαπητε.Οι δρομοι ειναι για ΟΛΟΥΣ.....Και ενταξει ,40 στην αριστερη* ναι ειναι φουλ αλλα απο τη στιγμη που δεν παραβαινει καποιο νομο μπορει ο καθενας μας να κινηθει στη δεξια λωριδα με οσα θελει και χωρις την αδεια των 'γρηγορων'...
- Μιλαμε παντα για λεωφορο με τρεις τουλαχιστον λωριδες....
-
Δικαίωμα του είναι να πάει με όσα θέλει ακόμα και με 10 αρκεί να πηγαίνει δεξιά σε σχέση με τους άλλους που τρέχουν πιο γρήγορα απο αυτόν αλλιώς θα πάθει βαρηκοΐα απο το πολύ σφύριγμα και δικιολογημένα.
-
Δικαίωμά του βέβαια αρκεί να πηγαίνει σε δρόμους που δεν είναι χαρακτηρισμένοι ως ταχείας κυκλοφορίας. Εκεί τα ποδήλατα-μηχανάκια 50 κυβικών-μηχανήματα έργων-τρακτέρ κλπ ΔΕΝ έχουν δικαίωμα κυκλοφορίας. Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο σημείο της Ποσειδώνος είναι τέτοιος δρόμος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δικαίωμά του βέβαια αρκεί να πηγαίνει σε δρόμους που δεν είναι χαρακτηρισμένοι ως ταχείας κυκλοφορίας. Εκεί τα ποδήλατα-μηχανάκια 50 κυβικών-μηχανήματα έργων-τρακτέρ κλπ ΔΕΝ έχουν δικαίωμα κυκλοφορίας. Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο σημείο της Ποσειδώνος είναι τέτοιος δρόμος.Εγώ έχω δεί και σε μεγάλες λεωφόρους ταχείας κυκλοφορίας με 3 λωρίδες ποδήλατα αλλά πήγαιναν δεξιά, με εκνεύρισε άσχημα επειδή πήγαιναν με 5 Km/h ενώ εγώ πήγαινα με 60 - 70 αλλά δεν αντέδρασα περίμενα την κατάλληλη στιγμή να τα προσπεράσω, τώρα για το που επιτρέπεται και που απαγορεύεται να κυκλοφοτούν τέτοια οχήματα δεν το έχω ψάξει και δεν είχα δικαίωμα να αντιδράσω παράδειγμα να σφυρίξω αφού δεν ξέρω.
-
Μάλλον εδώ παει καλύτερα απο οπουδήποτε αλλού..
Λεφτά για Τουαρέγκ με 22αρες, έχουμε:
Λεφτά για να το κάνουμε με υγραεριο, έχουμε.
Λεφτά για να αλλάξουμε λάστιχα, δεν έχουμε!
Έτσι, 19η εβδομαδα του 2005 ο μαγκας!! Μετα θα φταιει η υπερβολική ταχύτητα, η ολισθηροτητα του οδοστρώματος, η ανάποδη κλίση του, ο ανάδρομος Ερμής και δεν ξέρω εγώ τι άλλο!!
Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.
-
εκει περιμενεις να νυχτωσει και σφαζεις και τα 4
-
Δε ξέρω αν είναι το σωστό θέμα...αλλά δεν ξέρω που πάει...
Δείτε αυτό...
-
Μαλλον στο καραβολατρικο ταιριαζει πιο πολυ απο ο,τι εδω......
-
προσοχή ...επειδη αρχισαν οι βροχες 2ποδα ζώα κλεβουν υαλοκαθαριστηρες συνέχεια , σε διαστημα 4 ημερων το ακουσα απο 8 διαφορετικα ατομα στα νοτια προαστια της αθήνας ιδιαιτερη προσοχή λοιπόν που παρκαρουμε κλπ ...
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
προσοχή ...επειδη αρχισαν οι βροχες 2ποδα ζώα κλεβουν υαλοκαθαριστηρες συνέχεια , σε διαστημα 4 ημερων το ακουσα απο 8 διαφορετικα ατομα στα νοτια προαστια της αθήνας ιδιαιτερη προσοχή λοιπόν που παρκαρουμε κλπ ...όχι ρε @#$% εκεί φτάσαμε...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]