-
Είναι ένα αναλυτικότατο και πολύ χρήσιμο μήνυμα όντως. Εγώ που κοιτάζω για 1400άρι από ότι κατάλαβα πρέπει να αποφύγω λοιπόν focus,mazda και astra. Όχι ότι έχω σκοπώ να τρέχω σαν τρελός μιας και είπαμε οικογενειάρχης άνθρωπος πλέον, αλλά να τραβάει τουλάχιστον και να είναι υποφερτό.
Ακόμα δεν έχω δει κάποιο αυτοκίνητο γιατί τώρα αποφάσισα να βγω στην αγορά. Απλά από ότι έχω καταλάβει αντίστοιχης κατηγορίας και στα λεφτά που κοιτάζω συνυπολογίζοντας και μεγαλύτερους χώρους από τα μικρά αλλά και το ότι δεν θέλω μακρύ αυτοκίνητο με κώλο, βλέπω πως αυτά που πρέπει να κοιτάζω είναι τα Auris,I30,Focus,Citroen C4,Leon,Golf,Bravo,Astra,308,Lancia Delta, kia Ceed και ίσως και το Megane.
Αν κάποιος έχει να προσθέσει, ή να αφαιρέσει αιτιολογώντας κάποιο από αυτά ή ακόμα καλύτερα να τα βάλει με σειρά προτεραιότητας χρησιμοποιώντας επιχειρήματα, τότε θα με βοηθήσει ιδιαίτερα. Να είναι αξιόλογο σαν όχημα αλλά να είναι και αξιόπιστη σαν εταιρία. Τα Kia μπορεί να είναι απλά επειδή δεν είναι από τα τοπ ονόματα, εγώ σαν ψιλοάσχετος δεν ήξερα-ξέρω αν είναι αξιόπιστα. -
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Κόμπι Κάραβαν 1400άρια μάλλον δεν τραβάνε και δεν αξίζουν με τίποτα ε???
-
Εξαρτάται από το αυτοκίνητο, αλλά σε γενικές γραμμές υποφερτό δεν θα είναι με 1400άρι ατμοσφαιρικό κινητήρα. Θες τουλάχιστον 1600 ή τούρμπο. Υπάρχουν κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις όπου το 1400 είναι οριακά ανεκτό.
-
Τελικά είδα μόνο το Kia Ceed 1600cc. Μου φάνηκε αρκετά καλό με γκάζι να δώσεις και ωραίο μέσα (βοηθούσε και το γεγονός ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση). Ευχάριστος προληματισμός από τη μεριά μου γιατί μπορώ να πω ότι μου άρεσε, ίσως κάποιος κάτοχος θα μπορούσε να μας πει περισσότερα για τη χρήση του σε βάθος χρόνου.
-
Ο χρήστης ioasla έγραψε:
Τελικά είδα μόνο το Kia Ceed 1600cc. Μου φάνηκε αρκετά καλό με γκάζι να δώσεις και ωραίο μέσα (βοηθούσε και το γεγονός ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση). Ευχάριστος προληματισμός από τη μεριά μου γιατί μπορώ να πω ότι μου άρεσε, ίσως κάποιος κάτοχος θα μπορούσε να μας πει περισσότερα για τη χρήση του σε βάθος χρόνου.φιλε εχω το kia pro ceed εδω και 5,5 χρονια.. απο μηχανη ειναι σκυλί ουτε το παραμικρο προβλημα και δεν κεει σταγονα λαδι.. το μονο αρνητικό ειναι οτι δεν εχει τοσο καλη ποιότητα υλικών . π.χ. αν ανοιξεις καλοκαιρι το κλιματιστικό ολα τρίζουν μεσα.εχουμε και το GOLF στην οικογενια αλλα το kia δεν το αλλαζω. να σου πω πως καποια στιγμη επρεπε να πουλήσουμε ενα απο τα δυο γιατι ειναι και τα δυο τριθυρα και το golf εμεινε στα αζήτητα ενω για το kia κανανε ουρα..τελικα τα κράτησαμε και τα δυο γιατι αγοραστηκαν καινουρια και δεν θελαμε να παμε στο ρισκο ενός μεταχειρισμενου..
-
Ο χρήστης nontasDrama έγραψε:
Τελικά είδα μόνο το Kia Ceed 1600cc. Μου φάνηκε αρκετά καλό με γκάζι να δώσεις και ωραίο μέσα (βοηθούσε και το γεγονός ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση). Ευχάριστος προληματισμός από τη μεριά μου γιατί μπορώ να πω ότι μου άρεσε, ίσως κάποιος κάτοχος θα μπορούσε να μας πει περισσότερα για τη χρήση του σε βάθος χρόνου.
φιλε εχω το kia pro ceed εδω και 5,5 χρονια.. απο μηχανη ειναι σκυλί ουτε το παραμικρο προβλημα και δεν κεει σταγονα λαδι.. το μονο αρνητικό ειναι οτι δεν εχει τοσο καλη ποιότητα υλικών . π.χ. αν ανοιξεις καλοκαιρι το κλιματιστικό ολα τρίζουν μεσα.εχουμε και το GOLF στην οικογενια αλλα το kia δεν το αλλαζω. να σου πω πως καποια στιγμη επρεπε να πουλήσουμε ενα απο τα δυο γιατι ειναι και τα δυο τριθυρα και το golf εμεινε στα αζήτητα ενω για το kia κανανε ουρα..τελικα τα κράτησαμε και τα δυο γιατι αγοραστηκαν καινουρια και δεν θελαμε να παμε στο ρισκο ενός μεταχειρισμενου..
τέτοια πες μου....πήρα σήμερα κιόλας να το κλείσω και είχε πουληθεί
ήταν σχεδόν καινούριο...φτου και απ'την αρχή ψάξιμο! -
(Χρηματικό όριο που βάζετε) + (μεγάλο αμάξι) = (μεταχειρισμένο και βαρύ αυτοκίνητο) = Leon 1.4 TSI στα 122 άλογα
Κάντε μια μεγάλη χάρη στον εαυτό σας και οι δύο ... μην ασχοληθείτε καν με 1400άρια και 1600άρια ατμοσφαιρικά του 1.5 τόνου. Και δεν μιλάω για να κατεβείτε σε ράλλυ, μιλάω για να κινείστε αξιοπρεπώς και με ασφάλεια και εσείς και οι οικογένειες σας ...
-
Και να ασχοληθούμε με τι και με ποια;;; Αυτό είναι επί της ουσίας το ερώτημα.
-
Και να ασχοληθούμε με τι και με ποια;;; Αυτό είναι επί της ουσίας το ερώτημα.
-
Συγνώμη τώρα κατάλαβα το τι εννοείς...
Τι προτείνεις αν πάω σε λεον?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5398883/ή
-
Ο χρήστης Lobo έγραψε:
Συγνώμη τώρα κατάλαβα το τι εννοείς...
Τι προτείνεις αν πάω σε λεον?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5398883/ή
Το δεύτερο έχει 10.000 χλμ λιγότερα, ηλιοροφή και το πιο σημαντικό είναι το facelift, γεγονός πολύ σημαντικό για την υγεία των οφθαλμών σου την ώρα που βρίσκεσαι εντός του αυτοκινήτου . Για αυτά ζητάει 350 ευρώ παραπάνω ... εσύ βλέπεις να συγκρίνονται κάν?
Ο συγκεκριμένος κινητήρας δεν έχει βγάλει το παραμικρό σε βλάβες, το αμάξι εξωτερικά και εσωτερικά είναι αξιοπρεπέστατο, είναι ευχάριστο στο δρόμο και έχει επαρκή δύναμη για να κινείσαι είτε απλά με ασφάλεια είτε και κάτι παραπάνω από σβέλτα όταν το θελήσεις. Στα λεφτά που το βρίσκεις ως μεταχειρισμένο, για εμένα δεν έχει απλά αντίπαλο ...
-
Μάλλον εννοείς το πρώτο και όχι το δεύτερο ε; Άσε που το ένα είναι μοντέλο του 11 και το άλλο του 10.
Αυτή είναι και η σύγκριση τους...http://www.car.gr/classifieds/compare/? ... id=5427853
-
Ο χρήστης Lobo έγραψε:
Μάλλον εννοείς το πρώτο και όχι το δεύτερο ε; Άσε που το ένα είναι μοντέλο του 11 και το άλλο του 10.
Αυτή είναι και η σύγκριση τους...http://www.car.gr/classifieds/compare/? ... id=5427853
δεν τα είδα πολύ αναλυτικά, αλλά μην εμπιστεύεσαι πάντα το συγκριτικό γιατί πολλοί ξεχνάνε/βαριούνται να καταχωρήσουν τον extra εξοπλισμό. ο,τι σε ενδιαφέρει, πήγαινε να το δεις ή πάρε τηλέφωνο.
-
Αυτο πως σας φαινεται; αξιζει τον κοπο γυρω στα 9 αν το κλεισω; τραβαει στα 90 αλογα η μπα;http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5403246/
-
Ο χρήστης Lobo έγραψε:
Αυτο πως σας φαινεται; αξιζει τον κοπο γυρω στα 9 αν το κλεισω; τραβαει στα 90 αλογα η μπα;http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5403246/το γύρισες σε πετρέλαιο ε???
-
Ναι..δεν ξερω αν κανω καλα αλλα δεχομαι πιεσεις...οπου και να το κουβεντιασω μου λενε μα καλα γιατι βενζινη;;;εσυ πως τα πας βρηκες τιποτα;; εχεις γνωμη για το αυτοκινητο;
-
καλό φαίνεται αλλά δεν έχω άποψη. πάντως νομίζω πως μόνο η renault, η volvo, η nissan και η mercedes έχουν έξτρα μπεκ στο dpf για 'καλύτερη' καύση των σωματιδίων το οποίο νομίζω ότι έχει βγει καλό. εγώ ακόμα για βενζίνη κοιτάω, τι να σου πω, άσε που δεν παίζουν τέτοιες τιμές για diesel στην αθήνα....αν έχεις τρόπο να το τσεκάρεις και δεν το θες πες μου να το πάρω εγώ
-
Γενικα σαν στοιχεια συμπληρωνει αυτο που θελω. Απλα επειδη ξερω οτι βγαινει και με 110 αλογα ηθελα να μαθω αν τραβαει με 90.
-
πήγαινε οδήγησέ το τότε! δεν ξέρω, είμαι σίγουρος ότι θα βρεις κόσμο που θα το κράζει και άλλους τόσους που θα το εξυψώνουν. δυστυχώς απ'ότι κατάλαβα όσο περισσότερο το ψάχνεις τότσο πιο πολύ καζάνι γίνεται το κεφάλι σου...
-
Ο χρήστης Lobo έγραψε:
Ναι..δεν ξερω αν κανω καλα αλλα δεχομαι πιεσεις...οπου και να το κουβεντιασω μου λενε μα καλα γιατι βενζινη;;;εσυ πως τα πας βρηκες τιποτα;; εχεις γνωμη για το αυτοκινητο;Μην το κουβεντιάζεις και τόσο
Χρειάζομαι βοήθεια και συμβουλές.