-
Καλησπέρα σας είναι επιτακτική η ανάγκη λόγω καθημερινής μετακίνησης να αγοράσω αυτοκίνητο μέχρι να μπει ο χειμώνας !!! Έχω μονάχα δύο χιλιάρικα και δεν θέλω κάτι πολύ μικρό . Είδα στην πόλη μου σε μία αντιπροσωπεία ένα BMW 316 e36 compact δηλαδή το δίπορτο το κοφτό , κόκκινο m-pack στα 1500 ευρώ + την μεταβίβαση 1660 ... Μοντέλο 2001 . Το οδήγησα και μου φάνηκε κομπλέ , έχει 170.000 χιλιόμετρα αλλά δεν με απασχολεί γιατί σκοπεύω να το κρατήσω δύο χρονάκια περίπου ... Αλλά με προβληματίζει γιατί το δίνει τόσο φτηνά και εφόσον είναι μαγαζί θα το πήρε ακόμα φθηνότερα ... Δεν λειτουργούν οι αερόσακοι μου είπε επειδή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αλλάξει τα καθίσματα , και μπορεί να μου βρει είπε δύο μανίσια BMW με 100 ευρώ ... Κατά τα άλλα είναι τζάμι το αμάξι , φιμέ ζάντα , φένεται να έχει βαφεί βέβαια τα τελευταία χρόνια αλλά δουλεύει κομπλέ δεν μου φένετε να είχε κανένα σοβαρό τρακάρισμα .... Να το πάρω λέτε ή να ψαχτώ για κάτι άλλο ;
-
Καλησπέρα σας είναι επιτακτική η ανάγκη λόγω καθημερινής μετακίνησης να αγοράσω αυτοκίνητο μέχρι να μπει ο χειμώνας !!! Έχω μονάχα δύο χιλιάρικα και δεν θέλω κάτι πολύ μικρό . Είδα στην πόλη μου σε μία αντιπροσωπεία ένα BMW 316 e36 compact δηλαδή το δίπορτο το κοφτό , κόκκινο m-pack στα 1500 ευρώ + την μεταβίβαση 1660 ... Μοντέλο 2001 . Το οδήγησα και μου φάνηκε κομπλέ , έχει 170.000 χιλιόμετρα αλλά δεν με απασχολεί γιατί σκοπεύω να το κρατήσω δύο χρονάκια περίπου ... Αλλά με προβληματίζει γιατί το δίνει τόσο φτηνά και εφόσον είναι μαγαζί θα το πήρε ακόμα φθηνότερα ... Δεν λειτουργούν οι αερόσακοι μου είπε επειδή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αλλάξει τα καθίσματα , και μπορεί να μου βρει είπε δύο μανίσια BMW με 100 ευρώ ... Κατά τα άλλα είναι τζάμι το αμάξι , φιμέ ζάντα , φένεται να έχει βαφεί βέβαια τα τελευταία χρόνια αλλά δουλεύει κομπλέ δεν μου φένετε να είχε κανένα σοβαρό τρακάρισμα .... Να το πάρω λέτε ή να ψαχτώ για κάτι άλλο ;
-
-
Αν θέλεις να σου στοιχίσει πολύ περισσότερα από ότι το αγόρασες πάρτο!
-
Έχει βαφτεί και δεν ανοίγουν οι αερόσακοι.
Σωστά, λογικά δεν πρέπει να είχε τρακάρισμα.
-
Ο χρήστης dimitrisole έγραψε:
... αλλά δεν με απασχολεί γιατί σκοπεύω να το κρατήσω δύο χρονάκια περίπου ...Μάλλον θα σε απασχολήσει και μάλλον θα το 'παντρευτείς για πολλά χρόνια' αν δεν το πετάξεις πρώτα.
Βρες κάτι άλλο.
-
Αν 'υποσχεθεί' ότι αυτό το ξαναβαμμένο (γιατί άραγε ) και χωρίς τους αερόσακους του (γιατί άραγε ... ) χρέπι μετά από 2 χρόνια καταλήξει στην ανακύκλωση τότε να το πάρει ...
-
Αν δεν έχει τρακάρει τότε έχει τουμπάρει Δες κάτι άλλο
-
Έχει αερόσακους !!! Αλλά μου είπε ότι δεν λειτουργούν επειδή δεν φοράει τα γνήσια καθίσματα ... Μία επίσκεψη λέτε σε γνωστό μηχανικό θα είναι αρκετή για να δει άμα είναι για τον κάδο ;
Επίσης , ποιά πιστεύετε είναι η νορμαλ τιμή για αυτό το μοντέλο ; -
Για 1500 ευρώ μια χαρά είναι. Ούτε παπί δεν παίρνεις. Ακόμα και να το έχει τρακάρει, και τι έγινε; Άλλοι αγοράζουν τρακαρισμένα με δέκα φορές περισσότερα χρήματα.. Δες πρώτα πρώτα αν το τιμόνι μένει σταθερά στην ευθεία όταν κινείσαι στο δρόμο, και τέλος πατώντας απότομα φρένο, δες αν τραβάει το τιμόνι δεξιά ή αριστερά ή γενικότερα εκφεύγει της πορείας. Αυτά είναι τα βασικά. Ο κινητήρας με κάποιο σωστό σέρβις, μπορεί να σου βγάλει άνετα και απροβλημάτιστα άλλα 80.000 χλμ. Εφόσον το τέσταρες και πάει καλά, δε χρειάζεται και μεγάλη σκέψη. Πάρτο.
-
Λοιπόν είμαι 22 χρονών σκοπεύω να πάρω αμάξι , έχω δημοσιέυσει ένα θέμα για ένα bmw που είδα , και σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας αν και μάλλον θα ανεβώ στο budget για το e46 ti ( 4-5 χιλιαρικα όχι 2 όπως το e36) ... Άλλο θέλω να ρωτήσω . Δεν έχω εισόδημα . Είναι προτιμότερο να βάλουμε το αμάξι στο όνομα του πατέρα μου ή το δικό μου ; Έχουμε ήδη ένα αμάξι . Αν το βάλουμε στον πατέρα μου θα υπάρξουν μεγάλες φορολογικές βαρύνσεις ; Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει σας παρακαλώ Δηλαδή αν θα υπάρξει φόρος αγοράς και αν ο φόρος για δεύτερο αυτοκίνητο θα είναι μεγάλος ... Εισόδημα έχει 24.000 ευρω
Έχεις ανοίξει ήδη ένα θέμα. Δεν χρειάζεται καινούριο, κάθε φορά που αλλάζεις γνώμη ή budget! [Mod]
-
Ο χρήστης dimitrisole έγραψε:
Λοιπόν είμαι 22 χρονών σκοπεύω να πάρω αμάξι , έχω δημοσιέυσει ένα θέμα για ένα bmw που είδα , και σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας αν και μάλλον θα ανεβώ στο budget για το e46 ti ( 4-5 χιλιαρικα όχι 2 όπως το e36) ... Άλλο θέλω να ρωτήσω . Δεν έχω εισόδημα . Είναι προτιμότερο να βάλουμε το αμάξι στο όνομα του πατέρα μου ή το δικό μου ; Έχουμε ήδη ένα αμάξι . Αν το βάλουμε στον πατέρα μου θα υπάρξουν μεγάλες φορολογικές βαρύνσεις ; Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει σας παρακαλώ Δηλαδή αν θα υπάρξει φόρος αγοράς και αν ο φόρος για δεύτερο αυτοκίνητο θα είναι μεγάλος ... Εισόδημα έχει 24.000 ευρωΈχεις ανοίξει ήδη ένα θέμα. Δεν χρειάζεται καινούριο, κάθε φορά που αλλάζεις γνώμη ή budget! [Mod]
Στο όνομα του πατέρα σου πρέπει να το βάλεις εφόσον το καλύπτει ως τεκμήριο. Εσύ από την στιγμή που δεν έχεις εισοδήματα θα πληρώνεις το φόρο που αντιστοιχεί στο τεκμήριο του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Για 1500 ευρώ μια χαρά είναι. Ούτε παπί δεν παίρνεις. Ακόμα και να το έχει τρακάρει, και τι έγινε; Άλλοι αγοράζουν τρακαρισμένα με δέκα φορές περισσότερα χρήματα.. Δες πρώτα πρώτα αν το τιμόνι μένει σταθερά στην ευθεία όταν κινείσαι στο δρόμο, και τέλος πατώντας απότομα φρένο, δες αν τραβάει το τιμόνι δεξιά ή αριστερά ή γενικότερα εκφεύγει της πορείας. Αυτά είναι τα βασικά. Ο κινητήρας με κάποιο σωστό σέρβις, μπορεί να σου βγάλει άνετα και απροβλημάτιστα άλλα 80.000 χλμ. Εφόσον το τέσταρες και πάει καλά, δε χρειάζεται και μεγάλη σκέψη. Πάρτο.Επισης δες αν ο προηγουμενος ιδιοκτητης ηταν αθιγγανος!
-
Να ρωτήσω τώρα εγώ κάτι (φαινομενικά) άσχετο .... ο πατέρας σου γνωρίζει ότι κοιτάς αυτά τα 2 συγκεκριμένα αυτοκίνητα?
-
ναι και δεν εχει προβλημα στην χειροτερη να δωσουμε ακομα δυο χιλιαρικα , αλλα επειδη γινεται να τα γλυτωσουμε παιρνοντας το e36 θελει να ψαχτουμε λιγο , δεν ειναι 200 ευρω 2000 ειναι αυτα ...
-
Δεν υπάρχει λόγος για ειρωνείες. Κουμάντο ο καθένας στα δικά του παιδιά! [Mod]
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος για ειρωνείες. Κουμάντο ο καθένας στα δικά του παιδιά! [Mod]Την ειρωνία που ακριβώς την εντόπισες άνθρωπε μου?!? Δηλαδή εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό να αφήνει πατέρας να αγοράσει ο γιος, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το οποίο είναι εμφανώς τρακαρισμένο σε χοντρή στούκα και πιθανότατα κομμένο και ξαναραμένο ?!? Θα τρελαθούμε τελειώς με το τι μας φαίνεται πλέον φυσιολογικό και τι όχι
Θα μπορούσες να το πεις ευγενικά και να μην αναφερθείς στο αν τον αγαπάει ο πατέρας του ή όχι. Μην το συνεχίζεις. [Mod]
BMW 316