-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
ποσο κοστισε η varta? -
Κανείς δεν γνωρίζει?
-
Ο χρήστης arrigo έγραψε:
...λόγω περιοχής (Δυτική Μακεδονία με πολλά -) παρήγγειλα και τοποθέτησα την VARTA Silver Dynamic 12V 63Ah 610A EN (D15)
Για το Mitsubishi πια είναι η συμβουλή σας;
Μπορεί να βάλει αυτή που έβαλα εγώ;Εφόσον έχει χώρο μπορεί. Από μια πρόχειρη αναζήτηση στο Bing το 55D 23L “βγάζει” μπαταρίες 60Ah κ τον θετικό πόλο δεξιά.
-
Σ'ευχαριστώ
-
εχει αγορασει κανεις μπαταρια απο http://www.fthinesmpataries.gr/ με ενδιαφερει το καταστημα στο γερακα.ειναι αξιοπιστος?
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
εχει αγορασει κανεις μπαταρια απο http://www.fthinesmpataries.gr/ με ενδιαφερει το καταστημα στο γερακα.ειναι αξιοπιστος?Δεν έχω αγοράσει από αυτόν αλλά έχω δεί ότι στο car έχει τις περισσότερες αγγελίες αναλογικά .
Δεν βλέπω κάτι το παρακινδυνευμένο αν ψωνίσεις από κει. -
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
εχει αγορασει κανεις μπαταρια απο http://www.fthinesmpataries.gr/ με ενδιαφερει το καταστημα στο γερακα.ειναι αξιοπιστος?Χρόνια πελάτης της εταιρείας στην Θεσ/νίκη, πάντα εξυπηρετικός και με πολύ καλές τιμές.
-
Κι αν εχει εγγυηση
-
επισης ειδα και καποιες μπαταριες ΑD λεγονται ιταλικες τις φερνουν πολλοι.τις εχει δοκιμασει κανεις?σε εναν εδω κοντα μου στη κατεχακη μου την δινει 50ah 50ευρω με 2 χρονια εγγυηση.ειναι καλη τιμη?την εχει βαλει κανεις?
επισης εχω δει και κατι οικονομικες bsa.τις εχει βαλει κανεις?
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
επισης ειδα και καποιες μπαταριες ΑD λεγονται ιταλικες τις φερνουν πολλοι.τις εχει δοκιμασει κανεις?σε εναν εδω κοντα μου στη κατεχακη μου την δινει 50ah 50ευρω με 2 χρονια εγγυηση.ειναι καλη τιμη?την εχει βαλει κανεις?επισης εχω δει και κατι οικονομικες bsa.τις εχει βαλει κανεις?
για να μην ανοιγω νέο post , επειδη φιλε μου καταλαβα οτι εννοείς το car-e.gr στην κατεχακη 38 . κ βλέπω οτι εχει πολυ καλες τιμές ,εχεις αγοράσει εσύ η καποιος αλλος φίλος από εκεί ανταλλακτικά η λάδια κλπ κ ποιά ειναι η γνώμη σας γι αυτό το κατάστημα ? ευχαριστώ
-
φιλε μου εγω ψωνιζω απο εκει.μεχρι στιγμης δεν μου εχει δωσει μουφα πραγμα οσο μπορω να καταλαβω. τα λαδια (motul,castrol) τα εχω τσεκαρει και ειναι γνησιες οι συσκευασιες αλλα κανεις δεν ξερει τι εχει μεσα χαχαχ.τα μπουζι ngk τα εχω τσεκαρει με κατι οδηγους στο ιντερνετ και ειναι οκ οπως και τα φιλτρα fiba.τις μπαταριες ΑD δεν ξερω δεν μου γεμισαν το ματι γιατι δεν εγραφε πουθενα για πλακες ασβεστιου και ουτε πυκνομετρο ειχε αρα λογικα θα χρειαζεται συντηρηση βεβαια ειχε 2 χρονια εγγυηση.ειναι ο ιδιος που εχει το c-service πανω στην φραντζη.
-
υπάρχει περίπτωση τα φώτα ξενον να αδειάζουν την μπαταρία? μετα από τρεις μέρες ακινησίας , η μπαταρία είναι σαν να είναι ξεφόρτιστη και δυσκολεύεται να εκκινήσει το αυτοκίνητο
-
Έχει πολλά κρύα αυτές τις μέρες και οι μπαταρίες τρώνε ζόρια. Τα φώτα δεν θα έπρεπε να σου δημιουργούν πρόβλημα, εκτός αν είναι τίποτα κινεζιές...
-
Να υπενθυμίσουμε πως όταν δίνουμε ρεύμα με τα καλώδια, καλό είναι να δουλεύει το αυτοκίνητο-δότης με λίγο γκάζι για μερικά δευτερόλεπτα ή και λεπτά ακόμα, προτού προσπαθήσουμε να βάλουμε μπροστά.
-
Γιατί λένε όταν κανουμε εκκίνηση με την βοήθεια αλλης μπαταρίας ο αρνητικός πόλος δεν πρέπει να συνδεθεί άμεσα αλλα στο σασσί ? Κάτι εχω ακούσει για σπινθήρες αλλα πως ξεσπούν αφου η διαφορα δυναμικού -τάση ειναι πολύ μικρή αναμεσα στις δυο μπαταρίες ?
-
Αν συνδέσεις την γείωση (μαύρο καλώδιο) απ'ευθείας στους αρνητικούς πόλους, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεφορτίσεις πολύ γρήγορα την 'καλή' μπαταρία, μπορεί να προκληθεί σπινθήρας (με ότι αυτό συνεπάγεται) και αν η 'πεσμένη' μπαταρία έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα π.χ. βραχυκύκλωμα μπορεί να προκαλέσει φωτιά μέχρι και έκρηξη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχει πολλά κρύα αυτές τις μέρες και οι μπαταρίες τρώνε ζόρια. Τα φώτα δεν θα έπρεπε να σου δημιουργούν πρόβλημα, εκτός αν είναι τίποτα κινεζιές...ναι κινεζιες ειναι. τι μπορω να κανω? να βγαζω τον πολο το βραδυ? η να τα βγαλω τελειως?
-
To ότι δε παίρνει δε σημαίνει ότι φταίει η μπαταρία απαραίτητα. Αν ακούς να αγκομαχάει η μίζα ναι είναι μπαταρία, αν είναι όμως ζωηρή αλλά καθυστερει ο κινητήρας να έχει αναφλεξη τότε είναι ο ίδιος ο κινητήρας λόγω θερμοκρασιών! Το ίδιο πρόβλημα έχω κα γω όποτε βάζω μπρός αλλά η μπαταρία καλά κρατεί. Επίσης ακούω ένα γείτονα το πρωϊ με μιά Alfa Romeo 156 που μιζάρει κανονικά αλλά θέλει 2-3 δεύτερα για πάρει μπρός και μετά ακούς άλλο τόσο τα ωστήρια να παίζουν κλακιέτες και μένω στα νότια να φαντάστείς. Γενικά τίποτα απ' όλα δεν είναι παράξενο με τέτοιες συνθήκες.
Γτ να βγάλεις τους πόλους; Τράβανε ρεύμα όταν είναι εκτός λειτουργίας; Τσέκαρε τι βολτ βγάζει με και χωρις τα φώτα η μπαταρία. -
εμενα ρε παιδες στο πασσατ(20βαλβιδο) αλλες φορες περνει τσακ μπαμ αλλες μιζαρω αλλα τπτ και μετα απο 3 προσπαθειες ισως παρει...η μπαταρια ειναι μια χαρα η μιζα δεν αγκομαχαει,ουτε πτωσεις τασης βλεπω στα φωτα...εχω βγαλει ενα μικρο πορισμα οτι φτεει ο αισθητηρας στροφων στροφαλου καθος επεκτησα και εναν μικρο ηχο απ την μηχανη (ρεταρισμα ελαφρο)
απο εβδομαδα θα το παω για αλλαγη.. παντος αν ηταν τρομπα βενζινης θα εκανε κοψιματα και στο ρελαντι και στην πορεια που δεν κανει..απλα οσοι εχουν θεμα σαν το δικο μου καλο ειναι να το στεκαρουν καθος δεν δινει και σφαλμα σε πολλα αμαξια.προσοχη...αλλο ο αισθητηρας στροφων εκκεντροφορων αλλο του στροφαλου..
αυτος ο αισθητηρας ειναι που σε περιπτωση ατυχηματος κοβει την παροχη καυσιμου. -
Ο χρήστης Madwalker έγραψε:
To ότι δε παίρνει δε σημαίνει ότι φταίει η μπαταρία απαραίτητα. Αν ακούς να αγκομαχάει η μίζα ναι είναι μπαταρία, αν είναι όμως ζωηρή αλλά καθυστερει ο κινητήρας να έχει αναφλεξη τότε είναι ο ίδιος ο κινητήρας λόγω θερμοκρασιών! Το ίδιο πρόβλημα έχω κα γω όποτε βάζω μπρός αλλά η μπαταρία καλά κρατεί. Επίσης ακούω ένα γείτονα το πρωϊ με μιά Alfa Romeo 156 που μιζάρει κανονικά αλλά θέλει 2-3 δεύτερα για πάρει μπρός και μετά ακούς άλλο τόσο τα ωστήρια να παίζουν κλακιέτες και μένω στα νότια να φαντάστείς. Γενικά τίποτα απ' όλα δεν είναι παράξενο με τέτοιες συνθήκες.
Γτ να βγάλεις τους πόλους; Τράβανε ρεύμα όταν είναι εκτός λειτουργίας; Τσέκαρε τι βολτ βγάζει με και χωρις τα φώτα η μπαταρία.φοβαμαι μηπως οι ενισχυτες των xenon τραβανε ρευμα και μου εξουθενωνουν την μπαταρια
Μπαταρία αυτοκινήτου...