-
Mε το που εσκασε ο (καθοριστικος) Σεπτέμβρης, η πρασινη σκουπιδοπαρεα ξεκινησε το χορο της αποκαθήλωσης των 2 συνεταιρων, που θα τελειωσει με τις επερχόμενες εκλογες και φυσικα τον απολυτο καταποντισμο τους.
Παντως είναι αποριας αξιον ποση διαστροφή μπορει να εχουν οι τυποι που αφου κατεστρεψαν πλήρως τη χωρα, μετα επευφημουσαν ολο το κωλοπαιδαριο του ΓΑΠ απέναντι στον κακο Βαγγελη.
'Γιωργο γερα, να φυγει η Δεξια' Νο1 πολιτικη τρολια για το '14...
Βεβαια, να τα λεμε αυτά, το παρηγορο είναι ότι από τις λαοθάλασσες πηγαμε στα σταδια, από τα σταδια παμε στις αιθουσες, αντε οσονουπω σε καμια υπογεια τρογλη, όπως σας αξιζει. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ._
Ακολουθει ο Καλαματιανος στη ΔΕΘ. Βεβαια, τα μπλε σκουπίδια είναι πιο οργανωμένα και είναι ακομη νωρις για σκηνες απειρου καλλους. Μολις πεσει η διαστημο$%^@ των εκλογων, θα τους απολαυσουμε και αυτους...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ακολουθει ο Καλαματιανος στη ΔΕΘ. Βεβαια, τα μπλε σκουπίδια είναι πιο οργανωμένα και είναι ακομη νωρις για σκηνες απειρου καλους. Μολις πεσει η διαστημο$%^@ των εκλογων, θα τους απολαυσουμε και αυτους... -
ειπαμε οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πρεπει να περασουν ειδικο δικαστηριο......για να μη φτασουμε στο σημειο να ζηταμε κρεμαλες στο συνταγμα....
απ την αλλη ομως οι δηλωσεις των Συριζαιων μας κανουν να πεφτουν και τα τελευταια μαλλια που μας μεινανε...
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ προκάλεσε τον κ. Δρίτσα να πει ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ με αποτέλεσμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ότι το κόμμα του ζητάει την απεμπλοκή της χώρας από τη συμμαχία και τη διάλυσή της.
Τη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει από την κατάργηση του Μνημονίου έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης.
-
ωχ!ωχ! μιλάει ο Αντωνάκης στην ΔΕΘ.
Ξεκίνησαν οι υποσχέσεις, τα ΘΑ και τα ψηφίστε με...Περιμένω αναφορά στην F1 Πίστα, Μετρό Θεσ/κης, διαστημόπλοιο για Άρη και ανακάλυψη της Χαμένης Ατλαντίδας...
-
Και η πλάκα είναι οτι θα τον πιστέψουν αρκετοι...
-
Δεν στέκομαι καν στα οσα καταφανεστατα ψευδη ειπε ο μεγαλύτερος πολιτικος ψευτης ever. Απλα και μονο να σχολιασω ότι μεχρι και στον ταφο της Αμφιπολης βρηκε 'δακτυλο από τους αλλους'. Ο αχρηστος, ο ανίκανος, ο γελοιος. Μεχρι τωρα λυπαμαι οσους τον πιστευουν. Τωρα πια, μετα από 2 (δικα του) χρονια οπου το λιπος καταναλωθηκε, το κρεας καταναλωθηκε και αυτος με περισση χαρα ορμησε στα κοκκαλα και εφαρμοζει ανεμπόδιστος την ατζεντα του, οποιος τον πιστευει και τον στηριζει φερει τεραστιοτατη ευθυνη. Τα χλιαρα χειροκροτήματα από κατω τα ειπαν όλα. Και θα γινουν αυτά ακριβως που λεει: Δλδ τερμα το παρελθον, τερμα το χθες. Μετα τα πρασινα σκουλικια, τα μπλε θα παρουν και αυτα τη σειρα τους...
-
Ο τυπίσκος ζει σε άλλη χώρα. Και θα τον πιστέψουν όσοι ζουν σε άλλη χώρα και όσοι ζουν στην κοσμάρα τους.
-
...τους πολιτικούς ΠΡΕΠΕΙ να τους πιστεύουμε!.. (...αλλιώς ΔΕΝ έχουμε λόγο να τρέχουμε στις κάλπες... ).
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
ειπαμε οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πρεπει να περασουν ειδικο δικαστηριο......για να μη φτασουμε στο σημειο να ζηταμε κρεμαλες στο συνταγμα....απ την αλλη ομως οι δηλωσεις των Συριζαιων μας κανουν να πεφτουν και τα τελευταια μαλλια που μας μεινανε...
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ προκάλεσε τον κ. Δρίτσα να πει ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ με αποτέλεσμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ότι το κόμμα του ζητάει την απεμπλοκή της χώρας από τη συμμαχία και τη διάλυσή της.
Τη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει από την κατάργηση του Μνημονίου έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης.
Η μοδα επαναλαμβανεται καθε μερικες δεκαετιες, ηρθε η ωρα ξανα για το αλήστου μηνημης 'ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ιδιο συνδικατο' μου φαινεται
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...τους πολιτικούς ΠΡΕΠΕΙ να τους πιστεύουμε!.. (...αλλιώς ΔΕΝ έχουμε λόγο να τρέχουμε στις κάλπες... )....μάλλον συμφωνείτε με το παραπάνω, απλά ντρέπεστε να το παραδεχτείτε!..
-
Μεταξύ των άλλων παπαριων που είπε:
-Η Ελλάδα θα λάβει επίσημη πιστοποίηση ότι το χρέος της είναι βιώσιμο μέσα στους επόμενους μήνες.
Το ελλαντιστάν εμπλουτίζει το βιογραφικό του και πλέον αποκτά και SDC (Sustainable Debt Certification) και ο αντωνάκης γίνεται SDCΑ (Sustainable Debt Certified Associate)...
Άντε και σύντομα SDCP... (Sustainable Debt Certified Professional !!!!)....
-
...τους πολιτικούς ΠΡΕΠΕΙ να τους πιστεύουμε!.. (...αλλιώς ΔΕΝ έχουμε λόγο να τρέχουμε στις κάλπες... ).
...μάλλον συμφωνείτε με το παραπάνω, απλά ντρέπεστε να το παραδεχτείτε!..
Εγώ πάντως τρέχω στις κάλπες, για να τους 'μαυρίσω' στην κυριολεξία...
-
...τους πολιτικούς ΠΡΕΠΕΙ να τους πιστεύουμε!.. (...αλλιώς ΔΕΝ έχουμε λόγο να τρέχουμε στις κάλπες... ).Οχι οσους σε εχουν κοροϊδέψει και ξεφτιλισει!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οχι οσους σε εχουν κοροϊδέψει και ξεφτιλισει!!!
...τουλάχιστον εσένα δεν σε είχα για... 'ρομαντικό'...
-
Φιλε μου, θεμα ρεαλισμου ειναι, οχι ρομαντισμου. Αν ο αλλος σε εσκισε και τον ξαναψηφισεις, ε τα θελει ο πισινος σου...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Αφού είναι θέμα ρεαλισμού, να υποθέσω ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ(!) (που δεν έχουν κυβερνήσει άρα δεν σε έχουν ξεσκίσει ακόμα...) κι αν αποδειχτεί στην πορεία ότι σε καρόιδεψαν/ξέσκισαν, τότε να περιμένουμε όταν θα ξαναγίνουν εκλογές να μην τους ξαναψηφίσουμε... γιατί μάλλον αυτό θεωρείς 'ρεαλιστικό' - και είναι - αλλά εγώ θα συνεχίσω να θεωρώ 'ρομαντικούς' όλους όσοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η ψήφος είναι η μόνη διέξοδος...
-
Αφού είναι θέμα ρεαλισμού, να υποθέσω ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ(!) (που δεν έχουν κυβερνήσει άρα δεν σε έχουν ξεσκίσει ακόμα...) κι αν αποδειχτεί στην πορεία ότι σε καρόιδεψαν/ξέσκισαν, τότε να περιμένουμε όταν θα ξαναγίνουν εκλογές να μην τους ξαναψηφίσουμε... γιατί μάλλον αυτό θεωρείς 'ρεαλιστικό' - και είναι - αλλά εγώ θα συνεχίσω να θεωρώ 'ρομαντικούς' όλους όσοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η ψήφος είναι η μόνη διέξοδος...Για προτεινε καμμια αλλη διεξοδο?
-
...έεεεε δεν περιμένεις από μένα να έχω/προτείνω διεξόδους... δεν είμαι καν πολιτικός... απλά, όσον αφορά το άτομό μου, όπως έχω ήδη γράψει, έπαψα να είμαι ψηφοφόρος και ελπίζω να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι ψηφοφόροι... (αυτό κι αν είναι 'ρομαντικό'... ).
-
...έεεεε δεν περιμένεις από μένα να έχω/προτείνω διεξόδους... δεν είμαι καν πολιτικός... απλά, όσον αφορά το άτομό μου, όπως έχω ήδη γράψει, έπαψα να είμαι ψηφοφόρος και ελπίζω να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι ψηφοφόροι... (αυτό κι αν είναι 'ρομαντικό'... ).Μπορεις να προτεινεις λυσεις και χωρις να εισαι πολιτικος.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
...έεεεε δεν περιμένεις από μένα να έχω/προτείνω διεξόδους... δεν είμαι καν πολιτικός... απλά, όσον αφορά το άτομό μου, όπως έχω ήδη γράψει, έπαψα να είμαι ψηφοφόρος και ελπίζω να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι ψηφοφόροι... (αυτό κι αν είναι 'ρομαντικό'... ).
Μπορεις να προτεινεις λυσεις και χωρις να εισαι πολιτικος.
Μα το γκρεμισμα ειναι πανευκολο...Το χτισιμο ειναι το δυσκολο......
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ