-
Δε μπορώ το διπλό ταμπλώ, να πηγαίνω από τη μία * στην άλλη
θέλω μόνιμη και σταθερή σχέση, θέλω μία * , αλλά θέλω αυτή η μία * να είναι καλή να με αγαπάει και να με σκέφτεται
έτσι λοιπόν μια μέρα ο φίλος μου ο Γρηγόρης μου γνώρισε μια νέα * , η οποία ήταν και γαμώ και έτσι αποφάσισα να βλέπω κι εκείνη
τη γνώρισαν κι άλλοι αυτοί και μου είπαν ότι όντως είναι και γαμώ και συμφώνησαν να τη βλέπουν και αυτοί
όμως πολλοί άλλοι δε πήραν χαμπάρι ότι βρήκα νέα, έτσι κι εγώ έπρεπε να τις βλέπω και τις δύο και πραγματικά βρέθηκα σε σύγχυση
τελικά όμως το πήρα απόφαση και είπα να αφήσω τη παλιά για τη νέα και επειδή μερικοί δε καταλαβαίνουν, τους χτύπησα χαμηλά μπας και ξυπνήσουν και με χτυπήσουν κι αυτοί χαμηλά, στην υπογραφή μου
γιατί την υπογραφή και το άλλο πρέπει να προσέχουμε πού τα βάζουμε -
θέλω μόνιμη και σταθερή σχέση, θέλω μία * , αλλά θέλω αυτή η μία * να είναι καλή να με αγαπάει και να με σκέφτεται
έτσι λοιπόν μια μέρα ο φίλος μου ο Γρηγόρης μου γνώρισε μια νέα * , η οποία ήταν και γαμώ και έτσι αποφάσισα να βλέπω κι εκείνη
τη γνώρισαν κι άλλοι αυτοί και μου είπαν ότι όντως είναι και γαμώ και συμφώνησαν να τη βλέπουν και αυτοί
όμως πολλοί άλλοι δε πήραν χαμπάρι ότι βρήκα νέα, έτσι κι εγώ έπρεπε να τις βλέπω και τις δύο και πραγματικά βρέθηκα σε σύγχυση
τελικά όμως το πήρα απόφαση και είπα να αφήσω τη παλιά για τη νέα και επειδή μερικοί δε καταλαβαίνουν, τους χτύπησα χαμηλά μπας και ξυπνήσουν και με χτυπήσουν κι αυτοί χαμηλά, στην υπογραφή μου
Στην αρχή νόμιζα ότι ήσουν μεθυσμένος. Καλή αρχή στο νέο ταμπλό. Ασφαλώς θα περάσω κι από εκεί μια βόλτα. Μπράβο στους συντελεστές. Τα λέμε δίπλα.
-
Μια νέα σχέση σημαίνει ότι η παλιά βάλτωσε, ξεθώριασε, μπορεί και να έσβησε. Παρ' όλα αυτά παραμένει κομμάτι στο παρελθόν μας. Και το παρελθόν όχι μόνο δεν σβήνει αλλά διδάσκει. Ασε που πολλές φορές έρχεται στο μυαλό μας. Ειτε για ευχάριστα, είτε για δυσάρεστα.
-
^καλό πρώτο ποστάκι
-
Εγω δεχομαι οτι γιναμε μπουρδελο αν και εχω χασει αρκετα επεισοδεια σχετικα με το γιατι.
Αλλα δε νομιζω οτι πρεπει να γινουμε σκορποχωρι τωρα,
Ενταξει μπορει να κρατανε τα κλειδια του μαγαζιου ο Χέοπας και οι φιλοι του αλλα πριν κοψει λασπη ο καθενας θα ηθελα μια υπευθυνη απαντηση και γραμμη απο ολους οσους τρεχουν το μαγαζι για το που παει ολη η ιστορια.
Ειμαστε πολλοι δυσαρεστημενοι χρηστες και μπορουμε να επηρεασουμε το τι θα γινει.
Και αν ειναι να φυγουμε, να το αποφασιφουμε δημοκρατικα, να μαζεψουμε λεφτα, (γιατι τσαμπα δε γινεται τπτ) και να στηθει κατι σωστο απο την αρχη. Με πορους (διαφημισεις) για να κρατηθει ζωντανο και οχι να παμε σε αλλο φορουμ να κλαιμε σα τις χηρες και να κραζουμε.
Μπραβο στα παιδια που εφτιαξαν κατι τοσο γρηγορα αλλα προσωπικα μετα απο 12χρονια 4tf πιστευω οτι θα καταληξουμε καπου 50 μαλακες να μιλαμε μονοι μας να μη καταλαβαινει κανεις νεος τπτ και να παπαρολογουμε μερα νυχτα,
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Εγω δεχομαι οτι γιναμε μπουρδελο ...Υπερβολές.
-
Μανκερ αφηνοντας τα φιλολογηματα στην ακρη, τα κλειδια του μαγαζιου ποιος τα εχει?
sv2 και σια? Να ξερουμε τι μας γινεται. -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Μπραβο στα παιδια που εφτιαξαν κατι τοσο γρηγορα αλλα προσωπικα μετα απο 12χρονια 4tf πιστευω οτι θα καταληξουμε καπου 50 μαλακες να μιλαμε μονοι μας να μη καταλαβαινει κανεις νεος τπτ και να παπαρολογουμε μερα νυχτα,
Αν όλοι σκέφτονται σαν εσένα, έτσι θα γίνει.
(Μέχρι στιγμής βέβαια οι μαλάκες είναι 190) -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Μανκερ αφηνοντας τα φιλολογηματα στην ακρη, τα κλειδια του μαγαζιου ποιος τα εχει?
sv2 και σια? Να ξερουμε τι μας γινεται. -
βρες αλλη με πιο μεγαλα βυζια.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αν όλοι σκέφτονται σαν εσένα, έτσι θα γίνει.
(Μέχρι στιγμής βέβαια οι μαλάκες είναι 190)και εγω μεσα σε αυτους ειμαι αλλα ενα νουμερο απο μονο του δε λεει τπτ
Δε μπορώ το διπλό ταμπλώ!!!